Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shark 1x15 - Bíró-bírálat

2008. március 13. 16:01 - mg_b

Megkéselnek egy nőt, de ennél megrázóbb, hogy Stark közli Julie-val, elég idő eltelt a Wayne-ügy óta, szerinte már nincs szükség a jóképű testőrre. Van ellenvetésed, drágám? Julie zavartan hallgat, aztán minden megpróbál, hogy tartalmasan töltsék el a maradék időt a sráccal, és lehetőleg mielőbb elveszítse a szüzességét. Apa kicsi lánya, nem igaz? De a késeléses vonalon is akad személyes konfliktus: az áldozat Caren Bennett, Andrew Bennett bíró felesége, aki finoman szólva nem kedveli Starkot, volt egy csörtéjük korábban. Stark persze őt is gyanúsítja, hiszen a férj mindig gyanús – ez sem javítja a kapcsolatukat.

Két nyomon indul el a csapat: egyrészt eltűnt egy Franky nevű fickó, aki vagy félszázszor megfenyegette már Bennettet, másrészt, mint kiderül, a bíró házassága korántsem volt olyan tökéletes, mint amilyennek beállítja, Caren például még egy válóperes ügyvédet is felkeresett. Jessica persze közbemakog, hogy Bennettet támadni veszélyes, de Stark már szagot fogott – kár, hogy a pasasnak vízhatlan alibije van. Sebaj, csak legyen bizonyíték: trükkös módon sikerül elérni, hogy átvizsgálhassák a bíró kocsiját, s az utastérben olajnyomokat, a csomagtérben vérfoltokat találnak, melyek pedig egyeznek a feleség vércsoportjával. Stark önelégült mosollyal rongyol be Bennett tárgyalótermébe, és nagy nyilvánosság előtt letartóztatja.

A gond, hogy a vérnyom túl régi volt megfelelő DNS-vizsgálathoz, szemtanú nincs, és indíték sem látszik – egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Bennett rendszeresen látogatott egy melegbárt, és viszonya volt egy csábos ifjú ügyvéddel. Úristen, mi lett volna, ha ez kiderül? Hogy a köztiszteletben álló, melegjog-ellenes nős bíró homokos? Hát ez már indíték, de ki mondta volna el? Természetesen a feleség: nem is túl rég felbukkant a szerető irodájában, és leüvöltötte a fejét, hogy mindent kitálal. A srác meg elég hülye volt hozzá, hogy felhívja Bennettet, képzeld, itt járt az asszony, téged meg keresztre feszít majd a sajtó. Örülsz, drága?

De megdöbbentő fordulattal előkerül a gyilkos fegyver, a vadászkés, rajta az eltűnt Franky ujjlenyomataival – ezt most akkor hogy? Hát úgy, hogy Franky kuzinja, Danny Vargas pár hete szabadult, jócskán időnek előtte, Bennett bíró ajánlása alapján, tehát itt a kapcsolat: Franky hálából nyírta ki az asszonyt. Vagy ha máshogy nézzük, Bennett felbérelte, és Danny kiengedésével fizetett. Ok, de ezt is bizonyítani kéne, szóval találjunk már valamit, srácok! Hát találnak is, az olajnyomok segítségével Franky holttestét.

A tárgyaláson azonban Bennett úgy adja elő, mintha ő lenne a hős: miután hiába hívogatta Carent, elment beszélni Frankyvel, aki ugye rendre fenyegette. Persze nem volt hülye, vitt magával egy pisztolyt, s amikor Franky eldicsekedett a felesége megölésével, hát lepuffantotta. Azt meg nézzék el neki, hogy nem ment a rendőrségre, hisz mindenki hibázhat. A vád romokban, de erre akkor is rá kell kontrázni, szóval rántsunk elő egy újabb nem várt fordulatot: Stark a semmiből kilogikázza, hogy csak Bennett bizalmasa, Sam Harris helyezhette el a vadászkést ott, ahol a rendőrség megtalálta, és jól irányzott fenyegetésekkel sikerül is rávennie a fickót, hogy valljon Bennett ellen. Perdöntő tényeket hallunk, Stark ujjong, a védelem romokban: igen, Bennett bérelte fel Frankyt, hogy ölje meg a feleségét, és igen, ő, mármint Harris helyezte el a kést.

Csak szegény Julie jár pórul, mert se a koncert, se a vacsora, se a közös buli nem éri el a célt, marad az a fránya szüzesség, főleg, amikor kiderül, hogy a testőrcsávónak barátnője van, és a srác láthatólag egy pillanatig sem lehetséges partiként gondolt őrá, hanem csak barátkozott, hiszen azt is kell. Julie úgy elkámpicsorodik, hogy felhajt egy liter alkoholt, aztán volán mögé ül, hiszen úgy sincs elég baja még. Persze lemeszeli egy fakabát, Stark meg hiába várja otthon…

Címkék: shark
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardics 2008.03.13. 17:00:53

Szeretem ahogy Shark semmitől nem riad vissza, bunkó és magabiztos. De ez a cápalány csak kerékkötő, mindig a baj van vele.

EasyFriend 2008.03.13. 21:58:52

Ahogy berontott a tárgyalóba letartóztatni a bírót, az valami frenetikus volt, szétröhögtem az agyam. Aztán meg ahogy elmeséli: "Vedd a legjobb szexet, és adj hozzá egy lottóötöst!" :-D

missparker · http://hogyvolt.blog.hu/tags/a_kam%C3%A9leon 2008.03.14. 09:32:12

Ez a rész végre tele volt tökjó beszólásokkal, kár hogy innen kimaradt.

Meg az a trükk, ahogy a kocsit megszerezte átkutatásra. Meg szvsz oké, hogy a semmiből logikázta ki, hogy ki pakolta oda a kést, de utána a beosztottja lógott be Sam irodájába, és ellenőrizte, hogy tényleg úgy volt-e. És tényleg :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.03.14. 11:30:49

EasyFriend: igen az a tárgyalótermi jelent mindent vitt. Főleg a teátrális mozdulat, és az önelégült bejelentés: "A tárgyalást berekesztem!". Lehet, hogy egy őrölt pillanatra bírónak képzelte magát:-))
Személy szerint nekem az az érzésem, hogy a James Woods által megformált alak az "ügyészbőrbe bújt House". Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, a beszolások nagyon el vannak találva...

moni77777 2008.03.14. 13:48:05

"ügyészbőrbe bújt House" Ez tényleg így van! Csak egy dolgot nem egészen értek. Seb lánya szerintem már nem szűz... Vagy én maradtam le valamiről? Az egyik részben tervezgette a barátjával a nagy napot, hogy felugranak a srác szüleinek házába. Az apjának azt hazudta, hogy az autó lerobbant, térerő nincs, és ezért éjszaka nem jön haza. Utána Seb haragudott is rá egy részen keresztül. Akkor nem történt meg?

báró Csekonics 2008.03.17. 11:33:04

:-D
'ügyészbőrbe bújt House' - marha jó :-)
(Végülis doktor mind a kettő...)
Stark lánya meg kb. Kim Bauer, legalábbis a mostani alkeszos-vezetős-bajbakerülős megmozdulása alapján csak gyártja a faternak a megoldandó helyzetet.

missparker · http://hogyvolt.blog.hu/tags/a_kam%C3%A9leon 2008.03.26. 12:11:24

Sziasztok,

A 16. részről még nincs hogyvolt:( Ugye nem hagyjátok abba?
süti beállítások módosítása