Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x24 - 07:00- 08:00

2008. március 10. 07:44 - Bruti

7 óra. Hát, kérem szépen, itt a finálé. Jack Bauernek igen sűrű napja volt. „Busy day”, ahogy azt a művelt román mondja, de nem csak Jacknek volt szar napja. Mindjárt ott van elsőszülött kicsi lánya, Kimba, aki annyit kapott tőlem az évad alatt, hogy tovább már nem ér osztani, de hát annyira hülye volt, hogy a kígyót ütni kéne, hogy megmarja. Azért ő és az apja még így is a szerencsésebbek, mert elég sokan meg se érték a reggelt. Elhalálozási sorrendben: hülyebűnöző, akinek Jack levágta a fejét, telefonszerelő, x számú CTU halott a robbanásban + Paula. Terrorista Eddie és két társa, Wald kutyája, majd Wald, Mahmud Faheen emberei, majd Faheen, Kisszöszi anyja, két hülye bombaszállító arab, a lezuhant gépen az ügynökök, Malacorca ügynök, Kati magánhekusa, a kirgyókommandó egyik fele, Flexes, néger CTU ügynök és Reza, a felgyújtott arab a mecsetben, a kirgyókommandó másik fele, Sugár Berci, több ezer skorpió és kígyó, az A-TOM-BOM-BA áldozatai, Syad Ali, Kimba által újra(nem)élesztett dagadt boltos, sok összeesküvő a sikátorban, Kirgyókommandós, megvert arab a rendelőben, (Jack is meghal egy kicsit), Jigsaw négy kínzós embere, Juszuf, 1db átlagamerikai, Pszichoapu, Hacker Lajos, Jigsaw csaja.

Ott hagytuk abba, hogy Jacknek megint leállt a szíve, vagy mi, és belehajtottak egy bazi nagy csatornába. Összekapják magukat és indulnának tovább, de a kocsinak elege van belőlük. Aztán Sherry-nek is elege lesz és le akar lépni, Jacknek meg beszorult az öve, így nem tudja pofán vágni. Meg is kapja Sherry-től, hogy: „Jó ember vagy te Jack, csak hülye”. Aztán elindul, de csak maradt a nőben valami még az önzőségen kívül, mert visszajön. Na. ha visszajöttél, akkor vágd el a biztonsági övet. Ugrunk. Az elnök ügyvédje jön Mike-hoz, mert végre összefüggésbe hozta Jigsaw-t és Kirgyókommandóst. Erre már Mike is felkapja a fejét. Váltunk Prescott elnökhöz. Éppen a bombázást magyarázzák neki, meg azt, hogy ne lepődjön meg, ha néhány csadoros háziasszonyt, meg pár száz parkban focizó kisgyereket is lebombáznak. Ők volnának a „másodlagos károk”. Simán belefér.

CTU. Mike hívja Mongúzt, és közli, hogy mostantól a jó öreg Jack megint teljes támogatást élvez. Mongúz akadékoskodik, mire csúnyán le lesz baszva. Ez parancs, öcsém, ne okoskodj már, gondolja az egyszeri néző is, és jóleső káröröm önti el a szívét. Jachtos mókusnál vagyunk, aki megint Jigsaw-val konspirál. A két nagy összeesküvő annyira képben van, hogy még mindig Hackert keresik. Ostobák, Lajos már ott bomlik a tetőn. CTU. Megint szívet melengető jelenet. Mongúz bemegy a két hősszerelmeshez. Közli Tóniékkal, hogy fel kell hajtani valahogy Jacket. Toncsi észnél van, gyorsan kicsikar egy írásbeli felmentést mindenért, cserébe segítenek. Mongúz meg olyan hülye, hogy belemegy, pedig simán segítettek volna anélkül is. No, de a főszereplőket csak nem ültethetik le az írók. Snitt. Jack és Sherry kapaszkodnak fel a csatornából, majd egy segítőkész autóst gyorsan megszabadítanak a gépjárműjétől, így száguldhatnak tovább. Tikk...takk... Tikk...takk...

CTU. Kimba és Kati is megérkezik. Halle fogadja őket, de legnagyobb elképedésére Tóni átveszi őket. Kimbát lenyugtatja, majd szól Katinak, hogy az apja itt van, és pont a húgával beszél. Irány Marihoz, aki olyan pofát vág, mint egy itt felejtett földönkívüli. Még Mulder ügynök is beszarna tőle. Az apja beszélne hozzá, de a csaj agyát már elvitték az ufók. Csak néz gonoszan, oszt’ jóvan. Megjön Kate, és szól az öregnek, hogy ez veszett fejsze nyele, jobb, ha mennek. Elindulnak, de akkor Mari kijön a stand by-ból, és a láncait csörgetve riogatja a nővérét. Ugrunk. Jack örömmel konstatálja, hogy Tóni ismét beszállt a buliba, és még Kimba is megérkezett. Aztán Mongúz átveszi, aki kap egy lebaszást Hacker Lali miatt, majd elmondja, mivel segíthet. Hangminta kell Jigsaw-tól és Sherry-től és egy élő csatornát az elnökhöz. Megérkeznek a stadionhoz, Jack bepoloskázza a nőt, és kipróbálják a cuccot. Tikk...takk... Tikk...takk...

Mike felhívja Prescott elnököt és tájékoztatja, hogy lehet, mégse olyan frankó ötlet ez a bombázás. Lehet, lesz bizonyíték az összeesküvésre. A CTU-ban Mongúz erősítést küld, de Jack úgy dönt, nem várják meg, mert lekésik a randit. Beküldi Sherry-t, akinek nem nagyon akaródzik menni, mert ugye ebbe bele is lehet ám halni. Még utoljára elénekli az „Én ezt Davidért teszem” című slágerét, amit Jack türelmesen végighallgat, majd bezavarja a stadionba. A nő elindul, Jack pedig újra a szívét fájlalja. Vágás. Macipofát a tárgyalóba viszik, ahol Mike várja. Neki is elmondja, hogy talán lesz bizonyíték Jigsaw ellen. A probléma csak annyi, hogy az asszony fog vele beszélni. Sherry közben besétált az üres stadionba, fentről meg egy orvlövész veszi célba. Tikk...takk... Tikk...takk...

Megérkeznek Jagsaw-ék is. Felületesen átvizsgálja a csajt, majd Hacker után érdeklődik. Sherry már most próbálja a bombára terelni a szót, mert ugye kell a bizonyíték, aztán kéri és meg is kapja a felvételeit. Ám neki a hamis ciprusi cucc is kell, amolyan biztosítéknak. Jigsaw végre kinyögi, hogy tényleg hamis volt a felvétel, amit Hacker állított össze, szóval lehet vigadni, megvan a bizonyíték. A Fehérház is elfogadja, most már csak le kéne koccolni onnan. Ám Jigsaw úgy gondolja, hogy Sherry hazudik, ezért rádiózik az orvlövészének, hogy leszedheti. Csakhogy nem történik semmi. Szól a testőrének, hogy akkor nyírja ki ő, de ekkor fentről leszedik a fickót.

Hát persze, hogy Jack az. Sherry fut, mint nyúl, a rosszfiúk meg Jacket lődözik - kevés sikerrel. Itt csak Jack lehet eredményes. Sorba szedi le a geciket, majd Sherry-vel menekülnek, de útját állja egy fickó. A nő lelép, Jack meg előveszi a kiosonki karate tudását, amiben lila csatos övig jutott, és rövid verekedés után látványos mozdulattal eltöri a fickó nyakát. Taps! Szintet léphetsz! Persze a szíve nem bírja már a tempót, így összeesik, és csak a szemét forgatja, mint mikrobi. Na, ekkor érkezik a főgonoszunk. Jack nagy nehezen előkaparja a pisztolyt és lő. Vagyis csak lőne, de nincs skuló. Fasza. Egész nap lövöldözött, és pont most nincs egy kurva golyó, amikor nagyon kéne.

Jigsaw még sose láthatott akciófilmet, mert beleesik abba a hibába, amibe a főgonoszok általában. Kiselőadást tart arról, hogy Jack mennyi problémát is okozott ma. Aztán mikor lelőné főhősünket, meg már késő, mert egy helikopterről leszedik. Hát ennyi volna. Nem vitték túlzásba, de legalább nem találtak ki semmi képtelenséget. Jack megkönnyebbülten süllyed a jótékony homályba.

A bombázók közben három percre vannak a céltól, már szabad szemmel is láthatóak a kis moslék arabok. Prescott a feszültség kedvéért még hatásszünetet tart, majd lefújja az akciót. Huh.... a nagy kő csak úgy gurul le a nagy és nemes amerikai nemzet szívéről. Szép munka! Tikk...takk... Tikk...takk...

Jachtos fickó hót ideg, mert Jigsaw meghalt és még a háború is elmaradt. Ezt a szemétséget. De nem adja fel, telefonál valakinek, hogy indulhat. Áh, szóval van „B” terv is?

A kabinet közben visszaállítja Macipofát a helyére és Prescott lemond, valamint azok is, akik ellene szavaztak. Macipofa minden bizonnyal vallásos ember, mert a megbocsátás elvét alkalmazza, és abban bízik, hogy többet nem lesznek ennyire hülyék. Szép dolog tőle. De egy embernek még ő se tud megbocsátani, Mike-ot páros lábbal rúgja ki. Ez szopás, Májki, de ne csüggedj! A magánszférában jobban lehet keresni.

CTU. Mongúz Tóni székében pöffeszkedik, és éppen begyűjti az elismeréseket, mikor megjön Toncsi, és választás elé állítja: „Vagy rúgjál, ki, vagy emeld fel a segged a székemből!” Mongúz némi gondolkodás után az utóbbit választja. Na, ez tökös volt! Fülig vigyorral megérkezik Fürtös is. Szól, hogy menne szunyálni, mert kivan, mint liba. Tóni megdicséri, hogy milyen faszán is viselkedett ma, aztán hazaengedi. Se puszi, se semmi? Na jó, tudjuk mi, hogy ebből még egy oltári díszbaszás lesz.

Kimba és Kati megérkezett Jackhez. Van itt nagy öröm, ahogy apa és lánya egymásra találnak, szem nem marad szárazon. A kommandósok eldobálják fegyvereiket, úgy rínak társaikra borulva. Jack és Kimba kölcsönösen biztosítják egymást a végtelen szeretetükről, majd Kimba hozzáteszi: „Apa. Vigyázni fogok rád!” Hát, a mai nap fényében ez nem biztos, hogy jó ötlet.

Macipofa sajtótájékoztatót tart. Megnyugtatja a népet, jön az ilyenkor szokásos blabla a hazafiasságról, majd ünnepelteti magát. Kezet fog mindenkivel. A tömegben feltűnik egy ismerős arc. Hoppá! Ez a Bérgyilkos Mandy az első évadból. A csaj kedvesen mosolyog, majd hosszan kezet fog az elnökkel.

Utolsó mozaik: Sherry-t megbilincselve elvezetik, Mongúz Halle Berryvel lelép a CTU-ból, Jack és Kimba még mindig enyelegnek, aztán visszatérünk Mandyhez. Behúzódik egy csendes helyre és a tenyeréről csipesszel eltávolít egy hártyát, óvatosan egy dobozba zárja, majd telefonál a jachtos fickónak, hogy végzett a melóval. Mandy volt a „B” terv. Mackópofa még mindig integet, de hirtelen rosszul lesz. Ránéz a tenyerére, ami csupa hólyag, majd összeesik. Nesze neked cliffhanger!

Hát ennyi! Remek 24 rész volt ez, az apró hibái ellenére is. Köszönöm egész évados figyelmeteket, a rengeteg hozzászólást és várjuk közösen a harmadik napot, az m1 műsorán.

Címkék: 24
48 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayo 2008.03.10. 08:29:54

Bár már duplán túl vagyok a harmadik évadon, ezek után körömrágva várom a hogyvoltok miatt: )

Ferragamo 2008.03.10. 08:33:13

'Még jó, hogy eltörölték a vizitdíjat!'
Kész! Leborultam! :)

Balázs1983 2008.03.10. 08:34:42

Gratula Bruti, 24x ekkorát írni kevesen tudnak (talán Jack tudna, de neki ugye még enni is csak reklámszünetben van ideje)! Köszi szépen!
Azt lehet tudni, hogy az M1 mikor adja a harmadik évadot? Nem ott fogom nézni, csak a hogyvolt miatt kérdezem.

Llew 2008.03.10. 08:40:08

Bruti ezúton is szeretném megköszönni egész évados kiemelkedően fetrengős hogyvoltjaidat. Azt hiszem nyugodt szívvel mondhatom, hogy mindegyik egy élmény volt.
Én azt hittem minden nap egy külön független sztori. Most a bérgyilkoscsaj ilyen állandó Palmer ellenes szereplő lesz? És akkor ez a vonal megy a 3. évadban is, vagy csak az elején lesz valami ilyen átkötő jelleggel?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.03.10. 08:58:50

bravó Bruti, ezen szó szerint könnyesre röhögtem magam hajnalban, pedig kurva idegesen keltem a kibaszott macskék szekszuális élete miatt.

Gabba 2008.03.10. 09:09:01

Nagyon köszönjük Bruti ezt a 24 feledhetetlen postot, én le is mentettem mindet. És máma Dead Like Me!

Azért a kis Mandyról ki gondolta volna, hogy az L-ben írópalántának adja ki magát, oszt közben meg a terrorpistákkal kavar!

EasyFriend 2008.03.10. 09:13:35

Nagyon köszönöm, Bruti, az egész évados kitartó munkát. A bubik most különösen kurvajók voltak! Kicsit szomorú vagyok, hogy a hétfőim innentől egy fokkal szürkébbek lesznek.
Hiányoltam kicsit, hogy nem lettünk okosabbak a somlói sorsát illetően. Kimba és Kati együtt eszik meg, és visznek Jacknek a kórházba is?
Ami az elején a biztonsági övet illeti, nemá, hogy becsatolt állapotban nem lehet vele elérni a kesztyűtartót! Az ilyen modelleknek én nem adnám meg a forgalmi engedélyt.
Figyelitek, hogy Sherry Palmer ezt is túlélte? Még mit fog tenni Davidért a harmadik évadban? Elmegy ellenméregért, aztán beadja neki, miután már meggyógyult? Jack nagyon türelmes volt, hogy végighallgatta, mikor 10 perc késésben voltak már. Bezzeg Juszufnál 10 másodpercet sem időzött. Naja, Sherry volt a kulcsember...
A CTU audio szett nekem is nagyon bejött. Ezeket német vagy svájci mérnökök tervezhetik, olyan kis tüchtig módon bírnak mindent becsomagolni. A gyilkolószettek is milyen ergonómikusak voltak a sikátorban.
A jachtos csávó komoly lépéselőnyben van, ez nem fair. Jackkel és Palmerrel ellentétben ő végigszunyált a 24 órából 22-t, így nehéz lesz legyakni. Várom már a 3. évadot.
Köszi a bodycountot az elején, így egy kicsit elbúcsúzhattunk mindenkitől. Nem tudom, hol lehet most Sugár Berci, az a vén hippi, de nincs túl jó szaga, az biztos.

Nari 2008.03.10. 09:17:46

Drága Bruti!
Köszi mind a 24 fergeteges hogyvoltot... a munkahelyemen lehet hülyén néztek rám néha,mikor hangosan felröhögtem, de ezt másképp nem lehet. Tény, hogy már a 6. évadon is túl vagyok, de a hogyvoltok miatt érdemes az M1-en követni az eseményekt!
Mégegyszer gratulálok :)
Szuper vagy!

gertrud 2008.03.10. 09:21:24

Szia Bruti!
Igazán naccerű amit te itt véghezvittél a 24 rész alatt.. minden elismerésem, és köszi!!
Igaz én egyszerre olvastam el az egészet, mert csak pár napja akadtam rá, (péntek, szombat) de azt hiszem, így még ütősebb volt!!!!
Néha annyira röhögtem, hogy a családom ki akarta hívni a mentőket, azt hitték megőrültem.... :D
Meg se próbáltam elmagyarázni....
Persze a 6 évadot is kb. másfél hónap alatt sikerült lezavarnom, de hát ez van.. türelmetlen az ember(lánya) no!!

Szóval nagyon köszi mégegyszer az önfeledt perceket (órákat,napokat)!!!
Király vagy!!!!

Ja, a kommenteket is mind elolvastam, hát a csapatnak is vannak nagyon komoly beszólásai, azt is élveztem!!

Minden jót kívánok!
Remélem lesz 3.évad...
Addig meg olvasom majd a DeadlikeMe-t..

Puszi Neked!!
Meg a "Kommenteseknek"!!!!
(Somlói????Bmeg!!!! :DDDD)

EasyFriend 2008.03.10. 09:47:44

És Tóni milyen tökösen odatette magát Mongúz elé! "Rúgjál ki vagy séta!" Így kell ezt! Csak a cowboykalap és a hatlövetű hiányzott.

Almoka 2008.03.10. 09:58:50


Basszus, kár hogy nem 48 a sorozat címe. Akkor most a jól megszokott rendszerben lenne még 24 jól induló hétfőnk.

Nna, most hogy mindenki jól leszopott Bruti, áruld el, hogy megírtad-e már a következő 4x24-et is-e!? Mer'hogy nyilván többen már láttuk, s annyira jó volt ez a második is, hogy e-mailben elküldhetnéd gyorsan a többit is (merígy majdhogynem jobb, mint nézve). Mi bajom lehet, max. kirúgnak a melóhelyemről!?

Valaki elárulná, hogy az 1. évadról is van-e Bruti hogyvolt? Hol? Kössz

Gabba 2008.03.10. 10:01:02

Almoka: nincs, de igény lenne rá!

Savafan 2008.03.10. 10:17:29

valaki elmondaná, hogy bérgyilkos mandy az első évadban mit kavart? rég volt és már nem ugrik be.
az uccsóelötti kép nagyon állat:)) most majd viheti be agyhalottszőke, apucinak a somlóit a korházba. attól majd erőre kap és simán lenyom még pár napot a ctu-nál.

jól sejtem, hogy a harmadik évad története és e között nincs több hónap szünet mint az 1-2 között? nem láttam még csak az m1-en követem.

remélem ha elindul az m1-en akkor lesznek hogyvoltok is!!!

EasyFriend 2008.03.10. 10:20:05

Hogy mit kavart a Mandy lány, az még valamennyire nekem megvan (nem ő volt, aki az elején kiugrott a gépből?), hanem hogy ő hogy élte túl az 1-et...?

Porcelán az elefántboltban 2008.03.10. 10:22:36

Idelinkelek egy gigasomlóit:

www.rekordok.hu/somloi2.html

Reméljük kitart a 3. szezon kezdetéig.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.10. 10:24:50

No. Köszi mindenkinek.
Nagy 24 rajongó vagyok, de kicsit azért örülök, hogy vége, mert kurva sok meló volt benne. Sokszor untam is, mert vannak részek, ahol képtelenség viccesnek lenni, de ezek szerint csak megérte. :)

Az első évadról tuti nem lesz hogyvolt, a 3. évaddal meg ki tudja mi lesz..

Lencse. 2008.03.10. 10:28:49

Na, feleslegesen sírtam tegnap, pontosan kezdett az m1. És nem csak Jack kúráltathatja magát ingyen, de Kim is beiratkozhat az egyetemre.
Van azért ebben a sorozatban annyi marhaság, néha már üvöltöttem. :) De a hogyvoltok miatt lessük majd a harmadik évadot is.

Első kettő és utolsó előtti kép gyilkol. :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.10. 10:44:35

Easy. Igen láttam a fegyverszettet is, de sose volt róla normális kép, amire feliratokat lehetett volna készíteni. Pedig a poénok már megvoltak rá. :)

Almoka. Nem, nem írtam többet, ezzel is tegnap éjfélkor lettem kész, a sok meló miatt.

Bérgyilkos Mandy volt az, aki első évadban felrobbantotta a gépet, majd leejtőernyőzött a sivatagba, aztán kinyírta a barátnőjét.. stb. Túl sok szerepe nincs, de azt jól csinálja.

Lencse. 2008.03.10. 10:54:19

Bruti, a világért nem akarom elvenni a kenyeredet, de ez a pillanat már tegnap megihletett, és a buborékjaid feltűnően illeszkednek hozzá. :)
lenin42.uw.hu/marylecter.jpg

Bérgyilkos Mandyről igazán betehettél volna egy képet, szerintem bérgyilkos mércével határozottan jó megjelenése van. Nekem pl. jobban tetszik, mint Antonio Banderas, avgy Sylvester Stallone.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.10. 11:07:12

Lencse, teljesen profi. :D
Mandyről, van itt pár fotó: www.mia-kirshner.com/photos/

pevike 2008.03.10. 11:07:50

Bruti, nekem is hiányozni fognak a hogyvoltjaid, köszi a sok vidámságot, amit okoztál velük 24 héten át! Nagyon várom a 3. évadot, még nekem sem volt szerencsém hozzá, remélem, hogy az M1 hamarosan lép az ügyben.
Én nem is ismertem fel Mandy-t, aztán meg agyaltam, hogy ki is volt az első évadban, hiába régen volt. Magamtól nem jöttem volna rá, köszi ezt is!
Nem lepett meg, hogy a főgonoszt nem kapták el a végén, az első évadban sem sikerült azoknak a németeknek a nyomára bukkanni, akikkel Nina üzletelt. Remélem, a 3. évadban Jack megbosszulja Palmert! :)

Toszkána Grófja 2008.03.10. 11:48:43

Én tök bírtam, hogy mindig naprakész voltál Bruti, 2x15-nél a tüzijáték az első buborékban, most meg a vizitdíj :) Én most látom életemben először a 24-et, de nagyon megszerettem itt az M1-en, és mindig vártam a hogyvoltokat is (sokszor nehéz volt visszatartani a röhögésem, a kollegák néha ide is fordultam). Köszi a kitartó munkát, gondolom nem árulok el nagy titkot: megérte :D

gyz 2008.03.10. 12:18:39

ne dicsérjétek annyira Brutit, mert még úgy dönt, hogy a csúcson hagyja abba, mi meg itt maradunk hogyvolt nélkül. :-)

egyébként tényleg nagyon jó volt, az utolsó előtti kép nagyon tetszik :-)

azért jó ez a sorozat egyébként, mert rengeteg érdekes dolgot tanul belőle az ember:

pl., hogy a ctu-nak olyan helikopterei vannak, amelyek működés közben csak azután adnak ki hangot, hogy a főgonoszt már lepuffantották a rajta ülő ügynökök. Megközelítéskor még teljesen hangtalan a szerkezet. Boszorkányos...

Tomekkowal 2008.03.10. 12:43:02

Frankók voltak a Brutis leírások,én is ennek a hatására néztem meg újból a 2.évadot.
Ha Jackéknek volt ez a fasza kütyüjük,amivel lehetett ilyen kamu felvételt csinálni,akkor nem lett volna egyszerűbb,csinálni egy hamis Jigsaw felvételt,amiben mindent bevall? Mert volt nekik hanganyaguk is tőle.
Várom én is a 3.évadot,nekem az a kedvencem,jó kis pörgős évad lesz.

Lencse. 2008.03.10. 12:56:44

Bruti, köszönöm. Helyes nő, igazi zsebszépség. :)

gyz: ezt én is kiszúrtam. :D De volt itt rengeteg hülyeség. Pl. észrevettétek, hogy itt mindenki literszámra vedelheti a Béres cseppet, olyan gyorsan gyógyulnak. Tony már táncolt, Jack a zuhanás, a lábába ékelődött fadarab, a két percre tőle felrobbant atombomba, a napjában többszöri elhalálozás ellenére úgy tolta a végén, hogy Jackie Chan szűkölve emenekülne a helyszínről. És még Zira is nagyon fickándozott, végül is csak hasbaszúrták, pedig ő nem is valami brutálisan kiképzett CTU ügynök.

Más: ígérem, abbahagyom, de ezt még nem tudtam megállni.
lenin42.uw.hu/kim_E-GYE-TEM.jpg

candyperfumegirl 2008.03.10. 14:04:09

"Jigsaw még sose láthatott akciófilmet, mert beleesik abba a hibába, amibe a főgonoszok általában. Kiselőadást tart arról, hogy Jack mennyi problémát is okozott ma."

HÁT EZ AZ VÁZZ. Ezen mindig kiakadok. vagy ezt oktatják valahol? Amikor a Főgonoszok vizsgáznak, fel kell mondaniuk, hogy "ha szembekerülök a fegyvertelen ellenfelemmel, az egyetlen emberrel, aki meg tudja akadályozni világuralmi terveimet, és nálam tölött fegyver van, ő meg a földön, NEM LÖVÖK, nem lyukasztom, ki, hanem előtte tartok egy fél órás kiselőadást arról, hogy milyen jó is gonosznak lenni."

És mindig megszívják. Mennyi klasszikus történet alakult volna egészen máshogy, ha az aktuális Főgonosz ezt a hegyibeszédet kihagyja. Lúzerek.

Egyébként Bruti mi köszönjük a 24 hetes közreműködést, egy élmény volt így nézni az évadot, a másnapi hogyvoltot várva! Most itt a Jack-Kim pikcsör volt az, amitől a szék alá röhgtem magam. :D

Dark Wolf 2008.03.10. 17:34:35

Lefogadtam, hogy Marie horror-fejéről lesz egy kép a hogyvoltban, de én az Ördögűzőre tippeltem.

"Hát ennyi volna. Nem vitték túlzásba, de legalább nem találtak ki semmi képtelenséget".

Khmm, Jigsaw nem hallotta a tőle egy köpésre lévő helikoptert?

en-gé · http://aapp.blog.hu 2008.03.10. 18:10:00

"te aztán jól elbujtál, hülyegyerek" X)X)X)ikszdé...bazz rég nevettem ilyen jót...! :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.10. 19:12:08

TheOne. Mondjuk én is ezen röhögtem legtöbbet, mert én az a fajta vagyok, aki a saját poénjain is jól el van. :D

gyz. Azért megtanultuk azt is, hogy, ha meghal a egy bűnözö a kezünk között(már pedig meghal), akkor is marad mindig egy szál, amin el lehet indulni. Meg azt is, hogy a segítség, mindig csak az akció végére érkezik, amikor már csak halott rosszfiúk vannak.

Van még pár ilyen aranyszabály az akciófilmekben. Pl. ha szimpatikus néger vagy, és gyerekeid fényképét mutogatod, akkor tuti téged szednek le először, stb.

EasyFriend 2008.03.10. 20:19:20

Bruti 2008.03.10. 19:12:08
"ha szimpatikus néger vagy, és gyerekeid fényképét mutogatod, akkor tuti téged szednek le először, " - Haha, Nagy durranás effekt? A balfasz csávó, aki rájött a Kennedy-gyilkosság titkára és épp most járt le az életbiztosítása? :-)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.03.10. 20:30:37

...meg ha autósüldözésbe keveredsz, át kell hajtanod egy olyan sikátoron, ahol papírdobozok vannak felhalmozva...:))

köszi bruti a 24 hogyvoltokat!:))

akkor most jöhet dead like me!!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.10. 21:20:35

Igen. Dead Like Me. Szerintem kicsit más lesz a stílus, mert az eleve vicces, így nehezebb kifigurázni. :) Szerdánként lesz kirakva a poszt, így legalább marad időm, a szinkronos verzió után átrágni a posztot.

Lencse. 2008.03.10. 21:55:35

Bruti, kemény munka volt, de azért ismerd el, hogy elérzékenyültél, mikor Kim hátára az utolsó cetlit ráhúztad. :) Szép volt, köszönjük.

Egy mai kis színes: ma a péknél előttem állt asorban egy rokonszenves "átlagmagyar" (cipő éppen volt rajta), és miközben rendelt, egy műanyagdobozból édességet fogyasztott, de úgy, hogy fülig krémes lett, beszéd közben nyalta kifelé a dobozból, olyan csámcsogással, hogy egy jobb ízlésű vietnámi csüngőhasú belepirulna. Ki nem találjátok, hogy mi volt ez az édesség. :) A pék kisasszony biztos nem értette, hogy mitől lilul úgy a fejem. :D

(Bruti, remélem nem te voltál. :D)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.10. 22:12:24

Lencse :) Csak nem somlóit evett a jószágja? Az azért jó, mert mobil kaja, bárhol előveheted. Kb. mint a pörköltöt zsebből. :)

Amúgy Kimbára nem én ragasztottam a cetlit. Amit én vettem dvd-t (Szőkenő edition) már eleve rajta volt.

- duplagondol 2008.03.11. 00:22:50

pevike

"Nem lepett meg, hogy a főgonoszt nem kapták el a végén, az első évadban sem sikerült azoknak a németeknek a nyomára bukkanni, akikkel Nina üzletelt."

Pediglen ugyanazokról van szó, a végül sufniba dobott forgatókönyv szerint Nina is megjelent volna főganénk hajóján..

- duplagondol 2008.03.11. 00:28:02

Nya és persze sok-sok köszönet az előző huszonnégy, hangosan röhögős hétfő reggelért, további erőt és jó egészséget..)

Phédra (törölt) 2008.03.11. 09:12:06

BOLDOG SZÜLINAPOT BRUTI!!!!!!!!!!!

LEN 2008.03.11. 19:57:39

Életünk egy-heted részét hétfői napokon kell leélnünk, amit eddig megkönnyített a hogyvolt-olvasás... Jó lenne, ha a dedlájkmít is vasárnap nyomnák...

Pink Freud 2008.03.13. 21:59:04

Nagyon sajnálom, hogy úgy széled szét a kommentelő társaság, hogy nem tudtuk vendégül látni Brutit egy óriási somlóira és néhány sörre.
Jó volt veletek és köszönöm - elsősorban persze a szerzőnek -a hétfőket és mindenki másnak a sokszor vasárnapig kitartó folyamatos kommenteket!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.14. 01:46:11

Nem lesz itt gond Pink. Egyszer csak jön a harmadik évad is az m1-re. SZinkron ugye megvan, túl sokba nem kerülhet, szóval biztos leadják.

sélli_ 2008.03.15. 09:45:00

No miután mindenki kiömlengte magát, én is beállok a sorba:
Bruti! Ezúton is köszönjük az egész évados hozzánk való nincsmit! :)
Az irodalmi Nobel-dijra történő jelölésedhez már megkezdtem az aláirásgyűjtést! Grat mégegyszer!

Tomekkowal 2008.03.16. 19:32:49

Március végén jön a 4.évad a Cool-on. Esetleg azokhoz is készülnek ismertetők?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.16. 20:54:27

Én tuti nem írok hozzá, mert úgy kimaradna a harmadik évad. A másik, hogy dupla részekkel nyomják, ami minimum megterhelő. :)

Pink Freud 2008.03.17. 00:24:26

Egy rövid összefoglaló a 2. évadról, amolyan South Parkosan:
"Ma ismét megtanultunk valamit. Ha reggel nem azt halljuk a hírekben, hogy ennyivel és ennyivel drágult az üzemanyag, biztosak lehetünk benne, hogy Jack az éjszaka szolgálatban volt."

T. Norbert 2008.06.29. 03:43:28

Az m1 a 2. után rögtön adja naponként a 3.évadot. Lesznek róla vicces beszámolók?

tiktaktiktak 2008.07.03. 18:47:16

szevaszhej, Bruti!
felkészültél?
mi már várjuk nagyon a 3. évad hogyvótjaidat!!!
(tevagyalegjobb)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.07.03. 20:12:16

Hali all.
Lesz hogyvót, de sajnos nem tudom követni realtime-ban, mivel naponta adják, így marad, az, hogy akkor rakok fel egy részt, amikor kész. :)

Gabba 2008.07.04. 11:03:05

Júl.9-én indul a 3.!

Adj neki, Bruti!
süti beállítások módosítása