Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x 02 - Mindig mindenhol

2008. március 07. 10:05 - leeann

Mikey, Emmett és Ted telefonos konferenciabeszélgetést folytat Brian újszülött fiáról, ki-ki a saját munkahelyén. Ted egy könyvelő cégnél dolgozik és pornó oldalakat nézeget munkaidőben, ráadásként a barátaival telefonál. Mikey egy nagyáruház üzletvezető helyettese és erősen ajánlgatja kedvenc barátainak, hogy nézzék meg a képeket, amit a kis Gusról készített. Emmett pedig egy ruhaüzlet eladója és kirakatot rendez a telefonálás közben. Mielőtt megnéznénk, mi a helyzet Briannel és Szöszivel, Mikey szembesül azzal a munkahelyén, hogy a hetero emberek mennyire tapintatlanul, mondhatnám azt is, hogy pofátlanul viselkednek, ha egy meleg párt látnak. Ez konkrétan, bámulásban, mutogatásban és kuncogásban nyilvánul meg.

Brian egy reklám cég egyik legtermékenyebb szakembere és éppen megbeszélésen van egy új ügyfél csoportosulással, akiknek egy egyedi kampányt mutat éppen be. Mi is állhat a kampány központjában, mint a szex. Szöszi fiúra épp a suliban lelünk rá, és hol is lehetne máshol, mint a fiúöltözőben, ahol észrevétlen próbál maradni, hogy leselkedhessen a fiúk között. Megismerjük Justin legjobb barátnőjét, a nagyon göndör hajú Daphnet, akivel az amerikai focizó fiúkat figyelik, jobban mondva levegőznek a pálya szélén. Daphne unalmában eszik, Justin pedig a focistákat rajzolgatja. Szöszike elmeséli nagyon göndörnek, hogy hol töltötte az éjszakát, Daph nem lepődik meg, már gondolta, hogy szöszi meleg.

Brian a csoportosulás egyik fiatal férfi tagját nézi ki magának, aki házasember és 2 gyerek apja a titkárnő szerint. Fiatal barátunk a mosdót keresi, készséges választ kap, majd elhalad a mutatott irányába. Brian ügyelve arra, hogy fiatal családapa el ne tévedjen a mosdóba vezető úton, elkíséri egy darabon. Justin még mindig az előző esti szexélményét meséli hosszan, nagyon göndörnek és közben nagyon sok és fehér foggal vigyorog. Brian utolérte családapát a mosdóban és ismerkedésbe kezd vele. A suliban Daph és Justin még mindig a mi történt tegnap éjjel témát nyúzzák, már a ki kit szeretnél tartanak. Ha Justin lány lenne, azt írnám, hogy már látja magát fehérben Brian oldalán. Brian mindeközben bebizonyítja, hogy a családapa nemcsak, hogy smárol egy pasival, sőt még szexuális kapcsolatot is képes létesíteni vele, főként ha az illető Brian Kinney.


Justin otthon van, és egy rövid családi drámát vív anyjával és húgával. Mikey még mindig a munkahelyén van és egy kotnyeles kolléganője próbál keríteni neki párt egy fiatal barna munkatársjük, Tracy személyében. Kotnyeles meg is hívja Mikeyt egy sörözőbe, hogy összeboronálhassa a lánnyal. Mikey dühös és ennek hangot is ad az edzőteremben, ahova Emmett inkább pasi mustrára jár, mint testet építeni. Természetesen Ted is velük van, hol lenne máshol, hisz kicsit oda van ám Mikeyért. Emmett és Ted a pasikat beszélik ki, miközben Mikey még mindig az esti randija miatt hőbörög. Emmett megállapítja magáról, hogy ő inkább feltűnő buzi, mint jelentéktelen szőke hetero, bár van egy pár elfuserált ötlete arra is, ha heterot kéne játszania, amit Michaelnek meg is kell tennie este. Justin, mint egy igazi tini anyja tiltása ellenére is el akar menni otthonról, és mint egy nő, úgy válogat a ruhás szekrényében, hogy vajon mit is vegyen föl. Justinanyu kis kutakodás után megtalálja Brian alsónadrágját, amit szöszi akkor lopott el, mikor Briannél töltötte az éjszakát.


Közben este lett, Michaelt Brian viszi a „randira”, persze neki is a csapdába csaltak című nótát fújja, és egy mentőszón gondolkodik, amit ha kimond, Brian értejön azonnal. Brian a műfaszt javasolja, mert nyílván elhangzik ez a szó egy söröző, sportról beszélgető hetero társaságban. Mikey a hely láttán se a cowboycsizmába, se a cowboykalapba nem szeret bele, de leül a társasághoz. Kotnyeles csaj azonnal a fiatalokra veti magát, de a férje leinti őt, hogy hagyja békén a fiatalokat. Helyes barna munkatárs lány szimpatikusan az előző barátjáról mesél, és hogy, hogy nem, az ominózus mentőszó mégis előkerül a beszélhetés során, amit egyedül Mikey tart viccesnek a társaságban. Brian éppen a lányoknál és a fiánál van, akik 1 millió dollárra akarják biztosítani őt. Persze, hogy a fő érv az, hogy a pénz nem az övék lesz, hanem Gussé. Michael jól érzi magát a randin, és pár sportos kvízkérdés után be is veszik őt hetero pasik klubjába. Mikor már épp a tagdíjat akarja befizetni, Brian hívja őt telefonon az 1 millió dolláros sokk után. Mikey nem akar elmenni onnan, jól érzi magát, de Brian felhívja a figyelmét arra, hogy csak két fajta hetero létezik, az, aki a háta mögött, és az, aki szemtől szembe utálja őket, és különben is szüksége van rá, úgyhogy vegyen érzékeny búcsút az újdonsült barátoktól.


Mikey és Brian visszatér a hetero világból a Liberty avenue világába, és megérkeznek a Woody's-ba, a törzshelyükre, ahol nem elég, hogy Emmett énekel a színpadon állati hamisan, de még kis levakarhatatlan szöszibe is belebotlanak. Összegyűlt kis csapatuk, és közkívánatra Brian elmeséli, hogy mikor ő és Mikey 15 évesek voltak, Patrick Swayze a Dirty Dancingből inspirálta közös farokágaskodást éltek át. A fura szexis helyzet alatt Brian vette kézbe az irányítást, meg azt a farkat is, aminek a másik végén Mikey volt, aki majdnem elájult közben. A tini kanmurinak Mikey anyjának „kisszobába toppannék” jelenete vetett véget. Justin azonnal ledegradálja a csapat korát, azzal, hogy ősrégi filmnek titulálja a Dirty Dancinget. Na most jön, ami még nem volt: Brian Kinney kora. Justin 33-nak saccolja, ami általános nevetést kelt a baráti körben. Mikey visszavágásként, hogy Brian elmesélte a tinitörténetet, azonnal rávágja, hogy Brian 29 éves. Persze Brian a ruházatán kívül a korára a legérzékenyebb, ami a többieket erős gúnyolódásra ingerli.


A vérig sértett Brian csapot-papot otthagyva rohan el a bárból, de hűséges fegyverhordozója, Mikey utána rohan megvigasztalni. Brian azt próbálja bizonygatni, milyen rendes és szeretetre méltó, és ezt bebizonyítandó, egy ismerőse halott barátja hogyléte felől érdeklődik. Mikey kicsit kötekszik Brian szeretetreméltóságán, amit a sértődött Brian csikorgó kerekekkel való elhajtással ünnepel. A csonka csapat további bulizáson töri a fejét, de van egy 17 éves gondjuk, méghozzá szöszike személyében. Emmett és Ted Brian gondjának titulálja és így Michaelre hagyja a szöszit. Mikey a Liberty kajáldába viszi szöszit és felvilágosítja, hogy Brian egy önző faszkalap és nem törődik senkivel. Egy feltűnően öltözött és nagy dumájú vörös nő veszi fel a rendelésüket. Justin tök hibbantnak titulálja a vörös nőt, de Mikey szerint egy kis idő, mire megszokja, és utána totál szereti majd. A vörös nő visszatér és biztosítja a fiúkat, hogy hamarosan ehetnek, mire Michael „kösz anyu” válasszal döbbenti le teljesen Justint. Szöszi irigyli Michaelt jó sorsáért, hogy az anyja ilyen lazán veszi, hogy a fia meleg. Lidsay és Melanie a picivel foglalatoskodnak, majd mikor Lindsay letette a gyerkőcöt, egy rövidet egymással is foglalkoznak. A sértődött Brian a neten keres alkalmi szexet, miközben Lindsay és Melanie Brianen vitatkoznak össze némileg.


Mikey és tök hibbantnak titulált anyja (Debbie) hazafelé sétálnak és beszélgetnek közben. Mikey még mindig Brianen van kiakadva, amit a mamája nem néz jó szemmel. Kis riadalmat okoz otthon, hogy Michael nagybátyja (Vic, AIDS-beteg) kókadtan ül a konyhaasztal mellett.  Szóval Vic bácsi jól van, csak valami nagy számla miatt búslakodott. Mikey felmegy a régi szobájába, és újra éli a Patrick Swayzevel és Briannel közös tini emlékét egy önkielégítés formájában, most is, mint akkor, nem ér a végére, mert az anyukája rányit kopogás nélkül.


Brian várja a neten rendelt alkalmi pasiját, és mikor kopognak, azt hiszi ő jött meg, de kis szöszi fejét látja meg az ajtórésben. Persze alkalmi pasi is betoppan, így Brian elküldi szöszit, mondván nem ugorhat csak úgy föl hozzá. Justin sértődötten elmegy, alkalmi pasi viszont érzékeny lelkű és kiosztja Briant a bunkósága miatt. Brian, hogy alkalmi pasi ne menjen el, Justin után szalad, hogy beszéljen vele. Szöszike sértődött és dühösen kiabál Briannel. Brian vázolja a rideg tényeket, ha néger gyerekek potyognak az égből, akkor sem lesz szerelmes. Brian nem hisz a szerelemben, csak a dugásban hisz. Ha szöszike szerelemre vágyik, nősüljön meg. De szöszike könnyes szemmel közli, hogy nem arra vágyik, hanem Brianre. Brian következő kifogása, hogy miért nem lehetnek együtt, a korkülönbség, de szöszikét ez sem érdekli. Könnyes szemű szöszikének összetörték a szívét, de Brian inkább a sajátját félti ennyire. Nagyon síró szöszi beül az autóba és elhajt, nagyon szomorú Brian pedig az úttest kellős közepén áll, és kicsit azért fátyolos szemmel a hazavezető irányt választja alakalmi pasi felé, szöszike helyett.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.03.07. 10:53:10

Igyekszem gyorsan leszögezni, hogy szemmel láthatóan - olvashatóan - fejlődsz.
Ha ez ilyen ütemben folytatódik, a 85. résznek már Te írhatod a fogatókönyvét.:D
Hajráááá!!!

Sonica 2008.03.07. 12:19:43

ÖÖÖÖÖÖ, azt hittem, hogy az ötödik évad meyg már...

gerinckutató 2008.03.07. 14:27:28

valakinek nincs meg dvd-n, ami átírható???
Danke

Csacskamacka 2008.03.07. 14:37:53

Már 5-ödször megy az ötödik évad. Szerencsére. :-)

A Szöszike kicsit zavaró, az Aranyom jobb lenne. :-)

Amúgy tök jó!

Lukri 2008.03.08. 15:58:28

Jó, amit írsz, hajrá!!!!!!!!!!
:-))))))
süti beállítások módosítása