Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shark 1x14 - Sztárba szökkenve

2008. március 06. 12:23 - mg_b

A címhez illőn paparazzikkal kezdünk, rosszarcú fotósok lesnek a celebre, a kissé illuminált sztárocska viszont a hátsó ajtón távozik. Megkönnyebbülten, félig sírva picsogja a telefonba, hogy végre vége, ezúttal nem megy vissza hozzá – valaki viszont nem hagyja annyiban a dolgot, és egy kanyarban leszorítja a kocsiját az útról egy ezüstszínű járgánnyal. Szakad a szalagkorlát, mi repül ott? Nem Superman, csak egy Britney Spears utánzat.

Raina szerint sima ügy, nyilván az egyik paparazzival balesetezett, de akkor az miért nem hívta a 911-et? Biztos irtózik szept. 11-től. Szerencsére megvan a csaj rögzítőre mondott szövege a szakításról, szóval nyomoznak az ex után, hátha lesz valami. A másik két tisztázandó: annyi kokó volt a kis Taylor vérében, hogy a fél városnak elég lett volna, szóval volt-e drogproblémája? Hogyne lett volna, most jött ki az elvonóról. Isaac meg csekkolja a fotósokat, ami ugye Raina elmélete, márpedig ő egyre jobban hajt a csajra.

Végül ez lesz a nyerő: fotók jelennek meg az összetört autóról és a halott Taylorról, a Jonno művésznévre hallgató paparazzi pedig, mit ad Isten, épp most cseréli le ezüst Nissanját egy újabb és nagyobb kocsira. Gyors kutatás a laptopján, ott is vannak a fotók, bingó! Vallani viszont azt vallja, a csaj kocsijára szerelt nyomkövető alapján talált rá, a balesetkor a közelében sem volt. És miért nem hívta a zsarukat? Mert lefoglalták volna a fényképezőgépét.

A tények alátámasztják a vallomását, a gyanú pedig Taylor mostohaapjára terelődik: van egy böhömnagy ezüst Lexusa, ráadásul Taylor anyjának halála előtt már folyamatban volt a válás, ami így utólag gyanús ügynek tűnik. Továbbá: Taylort a boncolás adatai alapján a halála előtti hónapokban többször is bántalmazták – ki tudja, mit művelt vele otthon a mostohapapa.

Kis nyomozással kiderítik, nem ez lenne az első eset, hogy a fickó egy tinivel dug félre, ráadásul indítéka is lehetett: markában tartotta Taylor ügyeit, produceri státuszt akart magának a filmjeiben, s persze a vele járó pénzt. Taylornak viszont lassan tele volt vele a nem létező töke is. Ez lehet a helyes út? Úgy tűnik, igen, a Lexuson elöl sérüléseket és festéknyomokat találnak, a minta pedig egyezik Taylor kocsijával. Igen ám, csakhogy időről-időre feltűnik egy srác a tömegben, akit hosszan mutogat a kamera, neki még biztos lesz valami szerepe. Lássuk is alant:

A papát letartóztatják, és perre viszik az ügyet, Stark remek vádbeszédet nyom le, majd az ügyvéden a sor: Marty Babish nagyszerű apa, a másik mostohalánya el is fogja mondani ezt, Taylor pedig drogozott és ivott, ráadásul szerelmi bánata volt, szóval mégis mit képzelnek, hogy vádolhatják ezt az embert? Starkék rákontráznak Babish egy korábbi pártfogoltjával, akit szintén dugott anno, és akit ugyanúgy kihasznált, mint Taylort, az ügyvéd viszont lerombolja a szavahihetőségét, és padlóra küldi Starkot.

De ez semmi ahhoz képest, amit Juliebaba művel: nem elég, hogy flörtöl a testőrrel – ráadásul Stark orra előtt –, de még egy elit klubba is elkocsizik a faszival, amikor az egy másik melót végez, és pezsgőzik meg élvezi a helyzetet.

Az ügyhöz közben találnak egy újabb infót: ha Taylor a 21-et betöltve megszabadul a mostohapapa gyámsága alól, és többet nem ad neki pénzt és befolyást, Marty és a társa csődbe jutottak volna, ez pedig erős indíték. Csakhogy felbukkan a fent mutatott srác, és a védő úgy faggatja a tanúk padján, hogy az esküdtekben felmerüljön, esetleg ő ölte meg Taylort. Egy ezüst Forddal furikázik ugyanis, és együtt volt a csajjal a rehabon, drogozás helyett dugtak. Megint romokban az ügy, a francba. Hány ilyen lapos fordulat lesz még?

Egy: a srác szerint Taylor terhes volt, és szerelmes volt belé, vele akart élni. Marty rákényszerítette az abortuszra, Taylor ezt megírta neki levélben, amit ő aztán a temetésen átadott a csaj húgának. De hol a levél? Krystie tagadja, hogy lenne. Itt jönnek képbe a fotósok, hátha jók valamire, ezernyi fénykép készült a temetésen, csak rajta van valamelyiken, amikor a srác átadja a levelet! Egyikük le is kapta, micsoda véletlen, isteni csoda, de hát ez már csak egy ilyen sorozat, Starkot a szerencse is pártolja. De innen már legalább nincs sok hátra, Krystie bevallja, hogy Taylor meg akarta tartani a gyereket, és otthagyni Hollywoodot, mire Marty bekattant és kinyírta. Roppant megrázó, főleg a sok bőgéssel és könnyekkel. Jövő héten talán jobb lesz.

Címkék: shark
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása