Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x03 – Let’s Do It

2008. február 29. 13:18 - Hartmann

Alice éppen a főnökének próbálja felvázolni a kapcsolati hálójának a lényegét, hogy mindenki mindenkivel összekapcsolható. Mindenki, mindenkivel lefeküdt már, ha máshogy nem, közvetve. Legfeljebb hat lépésben. Arról próbálja meggyőzni, hogy ebből milyen jó cikket lehetne kanyarítani a magazin számára, de a főnöke szerint inkább a vaginaszűkítés lenne a jobb téma. Alice persze nem repes az örömtől, de felrakja a kényszermosolyt az arcára és elindul terepmunkára, infót gyűjteni. Nagy nehezen be is jut a klinikára, ahol összefut egy régi ismerősével. Egy elég közeli, intim ismerősével. Gaby próbálja lebeszélni a műtétről, még nem tudja, hogy csak egy cikk miatt gyűjt infót, de Alice nem is osztja meg az ex-barátnőjével ezt az információt. Gaby próbálja magát visszakönyörögni Alice mellé, válogatott bókokkal halmozza el, ebédmeghívás is szóba kerül. Később Alice megkapja Don Juanitától a fenyegetést, hogy megemlegeti, ha visszamegy ahhoz a libához.


Gyerekfogantatás szálon is halad előre a történet, az eddig kudarcok nem vették el sem Tina, sem Bette kedvét attól, hogy gyerekük legyen. Még jó, hogy a bankban van lefagyasztva egy kis anyag a számukra. Hiszen Tina nem akarja ezt most a dokikra bízni. Jobban szeretné, ha este, kettesben, kellemesen ellazulva, gyertyafény mellett foganna meg. Ennek örömére Bette ismét beáll a zuhany alá, immár nem egyedül.

Don Juanitát követi egy szőke, aki azt hitte, hogy Shane-nel lehetséges valami rendes kapcsolatot is kialakítani. De Shane nem az ragaszkodó, monogám típus. Az egyik nőjétől távoztában már hívja is a következő lányt, hogy lebeszélje vele a találkát. A Planetben végül összefutnak, ahol a szőkeség megfenyegeti Don Juanitát, hogy kiteregeti Shane életvitelét. A négy F (Find, Feel, Fuck, Forget) szerinti életét világgá akarja kürtölni, hogyha már vele is megtette a negyediket, akkor a többi F-hez ne legyen szerencséje Shane-nek senki mással. Csakis Marina közbelépésével nem fajul el a dolog, hiszen a temperamentumos szépség úgy kirakja a szőkét a kávézóból, ahogy a kardfogú tigris rakta ki Frédit az otthonából.


Dana épp a két edzés közötti könnyű ebédjét fogyasztja, mikor egy újabb fogást szolgálnak fel neki. Ezt a séf (Lara) küldte neki, aki nem mellesleg nő. És küldözgeti is a jeleket Dana felé, de ő sajnos nem tud belőlük olvasni. Így, amint tudja, segítségül hívja Alicet és Don Juanitát, magyarázzák már el neki, honnan lehet megtudni, hogy egy nő vonzódik-e a nőkhöz vagy sem. Alice mereszti a szemeit, hogy Dana nem rendelkezik homolokátorral (Gaydar). Alice próbál segíteni benne, hogy kiderüljön, hogy a séfcsaj vajon meleg, langyos vagy hideg. De minden próbálkozás kudarcba fullad. Még Alice mindent tudó kapcsolati hálója is csütörtököt mond a séfcsaj neve hallatán.


A Tim, Jenny, Marina háromszögben is zajlanak az események ebben a részben is, bár nem olyan intenzíven mint korábban. Jenny szeretne beszélni a barátjával, de az állandóan rohanásban van, az úszólányokat készíti fel a versenyre. Marina továbbra is szeretne ismételten közeli kapcsolatba kerülni Jennyvel. Jenny sem közömbös Marina iránt, az írásaiból is csak úgy süt a forró erotika és a vágy a másik nő érintése után. Sőt, már a Planetban ücsörgő csajoknak is feltűnt, hogy valami van a két nő között, de nem tudják, mi. Csak sejtéseik vannak.

Este van, este van, ki-ki nyugalomban, Bette és Tina gyereket csinálnak. Csak hogy romantikus legyen, Bette a bort tölti, Tina meg az anyagot és a szükséges dolgokat készíti elő. Egymásnak esnek, majd a megfelelő pillanatban előkerül a pipetta (ahogy az Anyád! A szúnyogokban-ban is), és nem húznak rá gumit. Tina éppen termékenyedik, mikor a séf hovátartozását vizsgálgató trió megérkezik, hogy ötösfogattá kiegészülve fejtsék meg a nagy talányt. De így sem jutnak semmire, ellenben azt kitalálják, hogy majd kezükbe veszik a barátnők az irányítást, és puhatolóznak.


Akció indul, tiszta Mission Impossible feeling, a csajok megszállják az éttermet, mindenki telefont elő, vizsla szemekkel figyelik a vörös séfcsajt. De nem sok mindent tudnak megállapítani. Még Danának is több reakciója van Tina és Bette heves hitvesi csókjára, mint Larának. A csajok szerint jelek abba az irányba mutatnak, hogy meleg, de még nem meggyőző az eredmény.Végső megoldásként Shane veti be magát, személyes elbeszélgetésre invitálja Larát, és Dana bánatára negatív következtetésre jut. A séfcsaj olyan leszbikus, aki a pasikat szereti.

Tim és Jenny is szerveznek egy partit, és Jenny szerencséjére, vagy éppen szerencsétlenségére, Tim meghívja Marinát is. Aki meg is érkezik, és amint megpillantja Jennyt, egyből izzani kezd a levegő. Jenny ki van akadva a pasijára, hogy miért kellett meghívni azt a nőt, bár normális magyarázatot nem tud adni rá. A parti egy bejelentésbe torkollik, ahol Tim és Jenny közhírré teszik, hogy össze fognak házasodni. Marina arcán észre lehet venni, hogy ő nem olyan boldog, mint a leendő ifjú pár. Lőttek a tervének, a jövőben kialakítandó kapcsolatának Jennyvel. Minden egyes majdnem-házastársi csók láttán kényszermosolyt villant a pár felé. Bette is kiszúrja, hogy van a két nő között valami, és próbál elbeszélgetni Marinával, de nem sok sikerrel. Marina szerint ő nem tett semmi rosszat azzal, hogy elkezdte felborítani a pár addigi boldog életét.


Alice és Vaginaszűkítéses Gaby közös története ott folytatódik, ahol Shane-é és az árnyékáé. Egy buliban. De Gaby gyorsan el is tűnik a balfenéken, amikor úgy látja, hogy hiába próbálkozik, Alice nem vesz róla tudomást. Pedig a szőkeség majd meggebed utána. De Shane előtt nem lehet többet csinálni. Don Juanita nagyon is komolyan gondolta a fenyegetéseit. Amint Shane egy kicsit eltűnik (csajozik természetesen), máris egymásnak esnek, és felmelegítik a régi kapcsolatot. Nem lesz ennek jó vége, ahogy szinte semmi sem jó újramelegítve. De Shane sem lehet nyugodt, hiszen az árnyéka elég agresszív módszert választott. A szórakozóhely színpadjáról kürtöli világgá bánatát, hogy Shane csak kihasználta. Erre a ma esti barátnő is lelép, így a szőke árnyék elérte, amit akart. Legalábbis arra az estére.


A séfcsajos kérdésre is megkapjuk a választ még a végén. Nem kell egy hetet várni, hogy kiderűljön. Hiába próbálták a lányok kideríteni, még Shane is bevetette a szuperbiztos módszerét, de nem jutottak dűlőre Lara szexuális irányultságát tekintve. A megoldást maga Lara nyújtja át nekünk és főleg Danának. Nagyon is egyértelmű módon. Mégpedig egy rövidke beszélgetés után, az öltözőszekrénynek dönti a teniszcsillagot, és hosszan megcsókolja. Mégiscsak olyan leszbikus, aki a lányokra bukik. Dana fellélegezhet, megtudta amit akart, és számára kedvező irányban alakultak a dolgok.


A rész záróképében Jenny, Tim, Roger és a felesége takarítják el a buli romjait. Közben a partiról utolsóként távozó Marináról beszélgetnek. Mind a négyen a rabjává váltak a nőnek, de közülük csak hárman hajlandóak ezt elismerni. Nem nehéz kitalálni, hogy ki tagadja az érzéseit. Bármennyire próbálja Jenny palástolni, elrejteni az érzelmeit nem tudja. De a többieknek csak annyit mond, hogy ő nincs ráindulva Marinára.


Címkék: l
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.02.29. 14:28:47

Marina igazi femme fatale, és nagyon passzol hozzá a magyar hangja. Tudja valaki, hogy ki adja a szinkront?

Alice-t viszont egyáltalán nem bírom.

Lukri 2008.02.29. 19:31:19

Marina hangja Náray Erika

Hartmann 2008.03.04. 20:33:18

Nem tudom most hirtelen hová tenni Náray Erika hangját, de a Marinát alakító színésznő eredeti hangja is nagyon jó :) Tökéletesen passzol a végzet asszonya image-hez :)

JK 2008.03.08. 10:18:11

Nekem vhogy nem tetszenek a magyar hangok, talán ez azért is van mert én eleve angolul kezdtem el nézni az L wordot.De szerintem Shane erdeti hangja iszonyatosan jó..Annyira illik a karakterhez!

Lukri 2008.03.08. 15:56:55

Hartmann nézd meg ezt az oldalt és tudni fogod hova tenni gportal.hu/portal/szinkron/
süti beállítások módosítása