Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x01 - Pilot

2008. február 29. 16:43 - leeann

Tehát fiúk a klubból. Aki még nem látott egy részt sem, pokolian bánhatja, viszont itt az alkalom, hogy megismerje. Pittsburgh- ben vagyunk. Egy szórakozóhelyen indul a történet. Erős dallamosabb tucc- tucc zene, diszkó fények, szép testű táncoló fiuk, némi táncoló lány vagy csak lánynak látszó fiú. Elkezd mesélni egy hang. Arról beszél, hogy minden a szexről szól és a (hetero) férfiak minden 28. másodpercben a szexre gondolnak, a melegeknél ez a szám 9. Hangunk elmondja, hogy miért is jó hajnali 1-kor a Babylonban bulizni és csak egy szempillantás műve, hogy megtaláld a legszebb pasit a világon, legalábbis a következő estéig. Hang azt mondja egy pasira, hogy ez ő: 190 cm, 121-es mellkas, 43-as bicepsz, 71-es derék, egy valóságos félisten. Na jó, majdnem. Kamera arrébb megy és egy mosolygó fiún áll meg. Ő már a hang tulajdonosa, „Májki” - vagyis Michael Novotny -, helyesnek mondott átlagos pasi, 29 éves 175/65, 24-es farokkal, jó, ez enyhe túlzás, de szerinte ki mond igazat, amióta feltalálták a netszexet?


Mikey mellett ott áll Emmett és Ted. Emmett rögtön megmutatja milyenségét a „Mikor váltottunk át a 70-es évekből a 80-asba?” kérdéssel. Mikey mosolyogva mutatja be a barátait, Tedet és Emmettet. A diszkó dívák kitárgyalása után egy előttük elhaladó pasit hasonlít Ted a velencei naplementéhez. Mikey szerint Emmett szörnyű tud lenni, de szerinte a közönséges pasik világában nehéz dolog buzinak lenni. Megismerhetjük Tedet is Mikey tolmácsolásában, vagyis Ted igazán okos fiú és hatalmas szíve van, de az ő világukban ennek a szervnek a mérete sajnos nem érdekel senkit. Mikey gondolatmenete oda jut, hogy mint mondta minden a szexről szól, kivéve szex közben, mert akkor a teljesítményeden agyalsz. Ez alól egyetlen kivétel van, és ő Brian Kinney, mert akkor a mottó „Ki nem szarja le, mit gondolsz, örülj, hogy megkaptál.” Brian tánc közben grabancon, illetve nadrágon ragad egy fiút és elindul vele a diszkó eldugottabb részébe.

Mikey Brian keresésére indul. A sötét szobában találja Briant, akinek a farka egy előtte térdelő fiú szájában található. Mikey ingerülten mondja Briannek, hogy indulniuk kéne, mert már éhesek. De Brian még megadja a számát az előtte térdelő fiúnak. Mikey nem hiszi, hogy a farkára lenne írva. Brian még max. 10 percet kér. Ted és Emmett már a Babylon előtt állnak és várják Michaelt és Briant. Miközben Briant várják a barátai, Michaelt egy fickó stíröli, amit Emmett a sasszemeivel azonnal kiszúr. Mikeyt nem érdekli, még mindig Brianre dühös. A többiek tovább húzzák Michaelt a pasival aki jobbra-balra teszi a testét, hogy Mikey végre észrevegye. Fiatal szöszi fiú bukkan fel a Liberty Avenue-n. Belőtt rövid haj, farmerdzseki, kockás ing, fehér póló, farmernadrág, edző cipő, mintha nem ideillő lenne a fiatalember. A füle mögül elővesz egy cigit, rágyújt és elindul egy pocsolyába lépve, mint ahogy Takács Tamás énekelte. Szöszi fiúnk elindul az utcán a bulizók forgatagába, és egy oszlopot nagyon kéjelgően támasztó pasit kérdez arról, hogy hová érdemes itt menni. A fickó készségesen, mint egy élő térkép, elmondja szöszi fiúnak, hogy mit merre talál, majd felajánlja neki, menjen haza vele. A válasz szöszitől „Kösz nem!” Szöszi fiú tovább indul.


Brian végre megérkezik, a rá várók örülnek. A kocsihoz indulva Emmett gúnyolódik Brianen, amire Mikey rátesz egy lapáttal, de Brian egy degradáló mondattal lezárja a szócsatát. Brian az autójánál megtorpan, és egy irányba néz folyamatosan. Na és ki jön pont abból az irányból, hát csak nem a szöszi fiúnk? De bizony, kis szöszin megakad Brian szeme. Mikey újra narrátor hanggá változik, hogy kommentálja az eseményeket. Szerinte ekkor történt meg, hogy szembejött Ő. Brian azonnal kimegy a képből, merre is tarthatna, mint szöszi fiú felé. A „mi a helyzet?” kérdést intézi a megijedt szöszihez. Majd megtudakolja, hogy hosszú éjszakája volt-e? Szöszi leplezve halálra rémültségét lezseren annyit mond, hogy benézett néhány bárba, és elkezdi sorolni azokat a helyeket, amit az élő térkép említett neki. Brian ismervén a helyeket, keresztkérdéseket tesz neki fel, de ő magabiztosan kivágja magát. Brian tovább kérdezgeti, mint egy kérdezőbiztos. Az „és most hová mész?” kérdésre szöszink a nincs ötletemet lövi el válaszként, de Briannek van ötlete. A barátokat kiteszi az autóból, szöszit meg beteszi az autóba és már csak a porcsík látszik a Jeepje után. A hoppon maradt barátok hazaindulnak, mikor feltűnik újra a stírölő pasi. Mikey elküldi a fickót, mert pokolian dühös Brianre. A fiúkat Ted fuvarozza haza.


Brian hazaért kis szöszi fiúval. Kabátját elhajítja és a megszeppent fiút beinvitálja az otthonába. Otthona egy egyterű, sok négyzetméteres lakás, egy elhúzható vasajtó mögött. Halálra rémült szöszi fiú nagy levegőt vesz és becsukja a nagy vasajtót. Brian egy egyszerű lendületes mozdulattal megválik a pólójától, majd kortyol egyet, műanyag vizespalackból. Szöszike tisztes távolban Briantől körülnéz a lakásban és egy rendkívül közhelyes „ez a lakás nagyon szép” mondattal próbálja a feszültséget megtörni. Brian épp a meg nem ivott ásványvizet az arcától kezdve locsolja magára, majd lassított felvételben megrázza a haját és látszik szöszin, hogy ez nagyon tetszik neki. Brian testén folyik végig a víz, csöpög a hajáról, amitől szöszi nem nagyon tud szóhoz jutni. Brian némi droggal kínálja szöszit, aki visszautasítja azzal, hogy egy csomó gyógyszerre allergiás. Brian egy mozdulattal szétnyitja a nadrágját, amit hamarjában le is vesz és szöszike már össze-vissza beszél zavarában. Brian az alsónadrágjától is megszabadul, amire szöszi már megszólalni sem bír. A meztelen Brian széttárja karjait és megkérdezi szöszi fiút, hogy jön vagy megy. Szöszike leveszi a kabátját és Brian felé indul bizonytalan léptekkel. Brian szöszi nadrágját kezdi el kigombolni, és csókolózni kezdenek. Szöszi kezdi élvezni a helyzetet. Vad csókok közepette szösziről is kezdenek lekerülni a ruhadarabok.


Ted hazaszállította Emmettet és Michaelt, akik nem csak barátok, de lakótársak is, szigorúan csak lakótársak. Mikor Tedytől búcsúznak, egy autó parkol le tőlük nem messze és - láss csodát - stírölő száll ki belőle. Michael nem szeretne vele semmit kezdeni, szinte Emmett háta mögé bújik, de mikor Emmett felhívja a figyelmét arra, hogy jó ideje nem kefélt már, Michael megenyhül és összeismerkedik stírölővel.

Szöszi fiú háton fekszik Brian ágyában, Brian pedig rajta ül mint egy lovon és miközben a farkával nem mutatják, mit tesz, de lehet egy két sejtésünk és kérdezgeti szöszit, hogy mit szeret. Szöszi tévézni szeret, Brian kicsit nevet rajta és helyesbít a kérdésén, hogy szöszi az ágyban mit szeret. Szöszinek ez így jó éppen, de Brian még tovább kérdezgeti, hogy aktív vagy passzív, szöszi azonnali válasza hogy aktív és passzív, persze fogalma nincs, mit jelentenek a szavak, vagy még nem tudja, melyik is igazán. És mint egy jól felelő diák felvág, azzal hogy kétkezes. Brian szeretsz nyalni kérdésére, azonnal löki a „persze, imádok” választ szöszink.  Brian szaván is fogná a fiút, amitől szöszi köpni, nyelni nem tud és pontosításra kéri Briant. Szöszit megmenti, hogy csörög Brian telefonja, amit fel is vesz, de tovább játszik szöszi farkával, és közben veszekszik a telefonban lévővel. Szöszi hamarjában elélvez, amitől Brian káromkodóra veszi a figurát. Szöszike rémülten kér bocsánatot Briantől, aki dühösségét a fiún vezeti le. Ekkor jut eszébe Briannek, hogy szöszi nevét még nem is tudja. De megtudjuk, hogy ő bizony Justin. Brian ezt az új információt a telefonban lévővel is közli, majd ígéretet tesz, hogy rögtön ott lesz.


Michael és Emmett lakására érkezünk. Mikey épp a stírölővel csókolózik. A pasi úgy csókolgatja Michaelt, mintha meg akarná enni az arcát, és megdicséri, milyen jó segge van. Michael keze is vándorol a stírölő feneke felé, de mikor a nadrágjába nyúl egy műsegget vesz elő onnan. A fickó büszkén mondja, hogy egy katalógusból rendelte, mikor megszólal Michael telefonja. Michael felveszi a telefont, aminek másik végén Brian aggódva meséli, hogy Melanie telefonált és megvan, de nem tudják, mióta, mert Brian kikapcsolta a mobilját, és 2 perc múlva felveszi Michaelt. Ennek utóbbi nem igazán örül, mert épp nem ér rá, és ekkor a stírölő a nadrágja elejéből is előhúz egy segéd szervet és dudornak hívja. Michael nem igazán jut szóhoz az elképedéstől. Brian persze húzza Mikeyt mikor, meghallja, hogy van nála valaki. Brian azt mondja, hogy nem zavarja Mikeyt, ha elfoglalt, de Mikey úgy dönt, hogy műrészekből álló pasit lerázza és inkább Briannel tart.


Brian elküldi Justint haza, aki persze nem mehet haza, mert hazudott otthon arról, hogy hol van. Brian faggatni kezdi szöszit, mert gyanús neki, hogy a fiúka még feltehetőleg kiskorú. Justin azt hazudja, hogy másod éves egyetemista és 21 éves, de Brian nem hisz neki. Justin azt mondja 20 éves, Brian csak néz, de nem szól semmit, Justin már csak19, Brian csak néz továbbra is, Justin már csak 18 éves. Brian dühösen megkérdezi, hogy „mi ez rakétaindítás?” Majd Justin beismeri, hogy csak 17 éves. Brian megkérdezi volt-e már mással is, de Justin elismeri, hogy ez volt neki az első. Brian gondolta és elmeséli az első szexélményét, ami 14 évesen esett meg vele a tesitanárával, aki annyi idős lehetett akkor, mint most ő.


Brian megérkezik Mikeyért, persze magával hozta szöszit is, és elhajtanak. Egy kórházba érkeznek, a szülészetre, mint kiderült. Egy szőke zilált lány tart a karjában egy újszülöttet és Brian az apja, aki sajnálja, hogy nem látta, ahogy a kicsi megszületett. Szőke zilált lány mellett ül egy barna lány, ők Lindsay és Melanie, egy leszbikus pár. Nevet még nem találtak a kicsinek, az Abraham és a Gus között vacillálnak. Justin a Gus-t javasolja. Persze Brian nem jegyezte meg szöszi nevét, viszont mindenkit beavat abba, hogy mikor Mel hívta, Justin éppen akkor ürítette rá a tárat. Brian az újszülött fiával beszélget, Mikey meg fényképezi a büszke apát és apró fiacskáját.

Brian épp dohányzik az arra kijelölt helyen, konkrétan a kórház egyik erkélyén, mikor Michael megjelenik mellette. Brian nem tudja kezelni hirtelen jött apaságát, még ha csak spermadonorként szerepel is nagy családi körben. Michael, mint józanész véleményt nyilvánít Briant tettéről. Brian felugrik a kőerkély szélére, a mindig van egy másik megoldás szavak kíséretében. Eltökélte, hogy ha Michael nem szedi le onnan őt, akkor leugrik. Mikey megfogja Brian kezét és egy mozdulattal már ő is a kőerkély szélén áll. A két barát összekarolva áll az erkély szélén és Michaelről megtudjuk, hogy képregény függő. Brian és Mikey visszamennek az erkélyről, és Brian Lindsay-vel meg a babával hármasban tölt egy kis időt a kóteremben, ahol kicsit vigasztalják egymást. Mikey vezet hazafelé, a hátsó ülésen Brian és Justin enyelegnek. Michael haza akarja vinni szöszit, de minden erősködés hiába való Mikey részéről, szöszi és Brian együtt mennek haza. Kicsi szöszi megtapasztalta Brian ágyában, hogy mi az a nyalás, miközben Mikey már otthon Emmettnek meséli dühösen, hogy Brian hogy kihasználta, pont mikor hazavitt valakit.

Mikey elismeri, hogy borzasztó kanos, amire Emmett az új pornóját ajánlja fel, mint megoldást a problémára. Briannél zajlik szöszi bevezetése a férfi férfival szexbe. Justin háton fekszik a lábai a vele szemben lévő Brian vállain. Brian óvszert húz fel magára és egy mozdulattal felpattintja a síkosító kupakját, amit Justin pár másodperc múlva hú de hidegnek érez. Justin első behatóbb élménye fájdalmas, de Brian megnyugtatja, hogy ez hozzá tartozik és azt mondja a kis szöszinek, hogy lazuljon el, aminek Justin próbál eleget tenni. Brian biztosítja szöszit, hogy erre mindig emlékezni fog, bárkivel is lesz még ezután. Majd Szöszike már nem is emlékszik a fájdalomra csak élvezi a beléhatoló élményt.


Reggel van, Brian nem igazán tudja mi is történt éjjel, bár Justinnak azt hazudja mindenre emlékszik, viszont szöszi nevét újra megkérdezi. Brian a rögzítőn hallottak után szembesül azzal újra, hogy van egy gyereke. Mikey felriad Brian autójának riasztójára és két kissrácot zavar el az autó közeléből, de már késő. A Jeep oldalára fújták a faggot (buzeráns) szót és betörték az egyik lámpáját. Emmett épp munkába indul, de inkább gyalog megy, mikor látja, hogy az autó hogy néz ki, Michael meg dühöng. Brian még mindig nem nagyon tudja, hogy hol van, majd beáll a zuhany alá Justin mellé. Az ismétlés a tudás anyja alapon megint szexelnek egyet. Michael megérkezik Brianhez, aki még mindig Justinnal van elfoglalva. Brian felajánlja, hogy elviszik szöszit a suliba kocsival, ha nem zavarja, ami az oldalára van írva.

Brian olyan lendülettel érkezik meg az iskola elé, hogy aki nem tud repülni, azt kis híján elüti. Justint jó tanácsokkal látja el Brian és Michael, mikor egy iskolatársa beszól neki. Brian, mint a megvédem az enyéimet szuperhős, szól vissza a gyereknek úgy, hogy az fülét-farkát behúzva megalázottan próbál elsüllyedni a föld alá, ami ilyenkor persze az istennek sem akar megnyílni. Justin kiugrik a kocsiból. Brian azt mondja szöszink mikor látlak újra kérdésére, hogy majd veled álmodom, és amilyen lendülettel érkezett, azzal a lendülettel el is hajt. Kis szöszi osztálytársnőjének, aki falazott neki a szülőknél, azt mondja, találkozott istennel és a neve Brian Kinney. Brian leszállítaná Michaelt a munkahelyére, aki inkább előbb kiszállna, és azt tanácsolja Briannek, hogy festesse át a kocsit mielőtt beér az irodába. Brian azt mondja, hogy neki tetszik így, majd a Jeepből kikiabálva azt a szót, hogy buzeráns, megbotránkoztat némi járókelő csoportot. És ezzel vége van az első résznek. Az egyszeri tévénéző itt dönti el, hogy megnézi-e a többi részt is, vagy nem. Az döntött jól, aki itt úgy döntött, megnézi. Én is így döntöttem, ezért nemsokára a következő részről is írok.

21 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyurmalány 2008.02.29. 16:56:14

dejóóóóó!!!!!!

pont most nézem dvd-n. 19 részt gyakorlatilag egy az egyben nyomtam.

örülök a hogyvoltnak, köszi.

candyperfumegirl 2008.02.29. 17:25:54

Nálam alap sorozat a Fiúk a klubból, nagyon örülök a hogyvoltnak, de egy kicsit több lelkesedéssel és kevesebb szájbarágással megírva sokkal élvezetesebb lenne, csak egy tipp. És Brian Kinney rulez. :)

Annácska5 2008.02.29. 17:30:08

Istenem, QAF hogyvolt! Nagyon örülök neki! És jó volt nagyon!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.29. 17:51:51

Mi ennek az angol címe? És eddig én miért nem tudtam erről, hogy megnézendő?:)

leeann 2008.02.29. 18:14:48

Tudom, hogy egy kicsit szájbarágós lett, de muszáj volt bemutatnom valahogy a szereplők milyenségét. A második rész már nem ennyire hosszú, szájbarágós és lelkesebb is. :)))))

Lord_Cica (törölt) 2008.02.29. 18:15:56

zaphodbb 2008.02.29. 17:51:51

Queer as folk

Csetmenszky 2008.02.29. 18:16:18

Keress rá a Buzikalauzodban... (A sorozat tényleg jó, de egy heterónak, előítéletektől függetlenül, elég furcsa egy-két epizódig. Kiváncsi vagyok, mit szólna hozzá a Tizmillió Mónikashow Országa a Retek klubbon...?

w1209 2008.02.29. 18:20:07

Az angol címe Queer as folk, már nem tudom hanyadszorra tolják a Cool TV-n, most épp 23:30-tól van minden hétköznap. Amúgy megunhatatlan alapmű, sok igazsággal, köszi hogy foglalkoztok vele. :)

esclave de boulot 2008.02.29. 18:29:19

Szaisztok. Szuper az osszefoglalo. Tudja valaki, hogy honnan lehet letolteni az elso evadot ?

cs1 (törölt) 2008.02.29. 18:54:11

fú... tök sok részt láttam már belőle, csak a férjem nem érti miért nézem... de függővé tesz:) Ha megszerzem DVD-n lehet, hogy végre megnézem egyben az egészet... (egyébként tényleg nem tudom miért nézem... végre valami szokatlanul jó sorozat tele jóképű izmos -bár nekem kicsit furán szőrtelen- pasival:) (terhesen minden éjjel a cool előtt ültem:)))))

gerinckutató 2008.02.29. 18:56:51

cs1: én is terhesen néztem (nem csak terhesen) amikor éjjel nem tudtam aludni:D
De szeretném dvd-n az egészet...Megnézném egyben az egészet;)

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.29. 19:21:06

LordCica, w1209: köszi a választ, letöl...ööö megveszem :)

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.02.29. 21:50:40

Nagyon jó sorozat, és Májkül Novotni olyan cukin néz mindig, hogy mindannyiszor majdnem megheterósodom tőle. Az Emettke meg mindég olyan vicces, és a ruhái is nagyon mulatságosak tudnak lenni.

candyperfumegirl 2008.02.29. 23:23:40

Egyébként olvastam egy olyat is, hogy kijön nálunk DVD-n. Nagyon remélem, hogy igaz! Amúgy szeritnem nem csak a jó pasik miatt érdemes nézni (bár elismerem, hogy ez is elég nyomós indok), hanem a humora miatt, fergeteges és teljesen tabuk nélküli, különösen a 2. évad, ott minden részen szakadtam.

sunshine66 2008.03.01. 13:57:41

A Queer as Folk az egyik legjobb sorozat, amit nálunk leadtak. Eredetileg angol a történet, ezt vették meg az amcsik. Az angol sorozat is sikeres volt hazájában, de - talán a jobb szereposztásnak köszönhetően - az amerikai verzió ütősebb lett.
Ez a hogyvolt beszámoló - megmondom őszintén - nem tetszett és voltak benne pontatlanságok is rendesen. Brian soha nem adja meg a számát senkinek, akivel már egyszer volt afférja, ez nála az "egyéjszakás" szabály. Ez alól csak egy kivétel lesz, de nem spoilerezek.
Brian és Lindsay pedig nem vigasztalták egymást a kórházban, hanem egy nagyon fontos beszélgetést hallhatunk kettőjük szinte intim kapcsolatáról és gyermekük jövőjéről.
Egyébként hajrá leeann, drukkolok a többi részhez!

leeann 2008.03.01. 15:00:03

Sunshine66: Persze, hogy nem adja meg, csak Mikeynak mondja azt.
A másikból, amit említettél húznom kellett így is hosszú lett az írás. Rövidítve ez a vigasztalják egymást, nagyjából fedi azt a részletet.
És köszi :-)))

dawnie 2008.03.03. 12:20:32

Teccett, jó volt, mintha Brian mesélte volna...persze ő nem beszél ennyit. :))
More more more!!!

edoo 2008.03.03. 16:07:55

El se hiszem, hogy a QaF itt!!!
Wow!
Tisztelet az akaratért, a tapasztalat pedig idővel meghozza gyümölcsét és az írás is jobb lesz!
Leeann, hajrá!Csak így tovább!

Colette 2008.03.07. 12:51:43

Teljesen élvezhető, de remélem a továbbiakban nem lsz több "milyenség", mert elég csúnya.

Zsoofka 2014.12.07. 14:17:21

Valaki elkezdte ezt a sorozatot most kommentelni, nekem meg nosztalgiám támadt iránta, kismamaként néztem éjjelente, a sokadik szoptatások alatt. Erre találtam itt két kommentet is, akik terhesen kattantak rá... Most hangosan röhögök. Már megérte :)
süti beállítások módosítása