Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 4x21 - Search and Rescue

2008. február 24. 10:30 - sixx

Kérem szépen, Irina Derevko, a KémMuter maga, él, virul, és  a jelek szerint Elena Derevko, KémSórógnő2 fogságában sínylődik, aki ezzel párhuzamosan beszerezte magának a Nagy Rambaldi Miskulancia kellékeit, hogy a világra rontást hozzon - kábé ennyit kell tudni az előző 20 részről, no meg azt, hogy KémMuternek kurvára nem kellene élteben lennie, hiszen KémFater saját kezével nyírta ki, legalábbis ezt mondta mindenkinek.


Bécsben vagyunk, az amcsi nagykövetségen, amit itt nem gyújtogatnak, csak Szerbiában. Ja, és 18 hónappal ezelőtt, flessbekk rulez. Jack kicsípte magát, mint Szaros Pista Krisztus nevenapján, és KémMutert lesi egy erkélyről, biztos bál van, vagy fogadás, az úrinépek nem a Videó presszóban töltik a szombat estét. Egy medence mellett romantikáznak egy sort, pezsgő, terített asztal, tánc, Lena Olin, I love You. Tánc közben elcsattan egy közepese heves csók, hiába, a szokás hatalma. KémFater aztán megkérdezi, hogy vajh milyen érzés lehetett KémMuternek, a saját lánya ellen bérgyilkost fogadni (erről azóta tudjuk, hogy kamu, Elena volt), és remeg hozzá a hangja. Aztán fejbelövi. Két centiről. Ezt  hogy a büdös életbe' lehetett túléléni???

Back to the APO, ahol Syd és KémFater arról vitáznak, hogy akkor most mi a fasz van, KémMuter ki lett nyírva, hátakkor? Syd szerint manipulálva vannak, KémFater szerint a Helix-protokol klónozós izéje miatt lehetséges, hogy ő nem is az exnejét lőtte le, csak egy klónt. Marshall közben talált valamit: Elena Derevko egyik sameszét, Syd meg Prágával telefonoz, mindenki fel van bolydulva, mint állat, csak Weiss nem, aki azt javallja Vaughnnak, hogy MOST kérje meg a kezét Sydnek. Weiss, hülye vagy. Vaughn inkább KicsiSyddel közli, hogy KémMuter ügyében, izé, inkább KémFaterrel kéne beszélni, nem egy régi aktában hamis nyomokat kergetni.


Marshall lálelt egy listára, amin Elena haverjaiból több is van, de mire KémFater ezzel istenigazából foglalkozhatna, KicsiSyd bemegy hozzá, és nekiesik, mit hazudozol nekem, bácsikám? Kinyírtam Bishopot, mer' aszontad, ő ölte meg az anyámat! Hát, ez nem egészen így volt, mondja KémFater, sőt, én nyírtam ki, de csak jót akartam, érted? KicsiSyd ideges lesz menten, én olyat mondok, hogy három arckifejezésed lesz reggelre! Keresd meg az anyám, mert különben! Ha jól tudom, KémFater a főnöke a kis hisztis picsának, mér' nem zárja be valami cellába?


Baj van a világban, Szobogdában, ami ugye nem létezik, csak JJ Abrams kifacsart fantáziájában, baleset történt. Nem lehet tudni hogy mi, legalábbis a hírügynökségek beszélő fejei szerint, de mi már sejtjük: a Rambaldi-szimbolát összeszerelték, és most dúl. Mindenki aggódik. Marshall moszkvai hacker haverja küld egy emilt, benne videóval, ami azonnal, letöltés nélkül, szaggatásmentesen, teljes képernyőben jelenik meg, lázongás, kocsik borogatása, tévéostrom, a háttérben pedig látszik egy Nagy Piros Labda a levegőben, izé, szarban a haza.


Eligazítunk, érdekes, de Marshall előtt egy Dell gép megint, eddig Apple volt a szponzor, pont most szálltak ki? Amit tudunk az, hogy Arvinbácsi és Elena a piros golyóval és a fertőzött vízzel együtt őrjöngő lázadó népet kreált az oroszokból, de nem lehet tudni miért. És náluk van KémMuter is, csak a miheztartás végett. Véletlenül persze pont vannak adatok Mihályról, az előző részben a rablást vezető rosszarcú franciáról, akit innentől kezdve meg kell találni, nagyon megverni, és mindent kiszedni belőle. Vaughn öltözködés közben majdnem leányt kér, de nem jön össze.


Ibizán vagyunk, egy diszkóban, nem mondok én erre semmit. Syd egy zsákszerű piros ruci+szőke paróka kombinációval álcázza magát, Mihályt rögvest kiszúrják, bebogyózott turistákat hoznak rutinból, akik nagyon szeretik a szadomazó szexet hármasban, amihez Mihályt is megnyerik, irány a budi. Itt sor kerül a beígért testi fenyítésre, és terészetesen a pali zsebében lapuló kütyüről minden infót sikerül hazaküldeni, ezért nem hordom én magamnál a palmtopomat. Mihály fatalista nézeteket vall, a piros labda miatt eljött a világvége, engem nem lehet zsarolni. A Hélix-protokolról is esik szó a palmtopon, amiről Mihály egy kis rábeszélés (fej a budiban tövig) hajlandó beszámolni: igen, átalakítottak egy nőcskét KémMuter képére, így KémFater nem az igazi Irinát lőtte le. Döbbenet.


Otthon KémFater közli KicsiSyddel, hogy Irina megvan, elvitték Guatemalába, hogy ezt honnan tudta meg Vaughn, az lényegtelen, itt mindenki, mindenről, mindent azonnal megtud, no more secrets. Indulás a dzsungelbe, a két csaj megy a muter után, de mindkettőjüknek nagyon rossz előérzete támad hirtelen, biztos a piros ladba miatt. Syd jól néz ki katonai gyakorlóban. Egyszer csak este lett, pedig két méterre voltak a tábortól, ahol anyut tartják fogva, hiába no, JJ Abrams az elemek és az idő ura is. KémFater közben műholdkép alapján irányítja a csajokat, akik rálelnek egy veremre, benne anyuval. A jelenet, ahogy kinyitják a fedőt, tiszta olyan, mint a Lostban, amikor Locke és Jack belenéz a bunker fedelébe.


KémMuter nem nagyon tudja, hogy mi van, Sydnek ugye halottnak kellene lennie, és ott van még a másik kölyök problémája is, de ezzel egy kicsit várnunk kell, mert zajt csapnak, Syd ráadásul belelép egy amolyan Rambó-csapdába, így KicsiSydnek kell tartania a frontot, kis lövöldözés, karate, kempó, és máris minden rendben. Az őrök egyre csak jönnek, menekülés, lövöldözés, atlétás Lena Olin, yeah. A vége természetesen családegyesítés, drámai jelenetek és összeborulás, kiegészítve szomorú muzsika hangjaival. KémMuter annyira nem vidám, és pofánvágja az exférjét, bazmeg, te meg ki akartál nyírni???


Hazafelé úton KémMuter elmeséli, hogy amikor rátalált a Rambaldi-kéziratra, egyből tudta, hogy mit akart a vén gazember: megtisztítani a világot, hogy aztán előről kezdjünk mindent - értsd: kinyírni az emberiség 90%-kát. KémMuter el akarta pusztítani a cuccot, de Elena ehelyett sötét vermekben tartotta, és csak szalonnát adott neki, avasat. Elena egy gyökér. Aztán beinjekciózták valamivel, és ez így ment tovább, Elenának nagyon sok injekciója volt. KémMuter mindent beköpött, és most el kell menni az orosz városba, mert meg kell állítani az Elena-Arvinbácsi kettőst. Rögvest menni kell, tehát nem megyünk haza, hanem irány Szobogda, vagy mi. KémMuter ránéz KicsiSydre, és egyből tudja, hogy ő is a lánya, Lena Olin a szart kijátszotta a jelenetből, ahogy azt az amerikaiak mondják oly intelligensen.


A APO-ban a főnökasszony (Dix ribanca) érdeklődik egy sort, hol van a KémFater? Guatemalában? Irina Derevkót szabadítani? Itt mindenkinek elment az esze? Együttérzünk veled, hidd el. A gépen közben rendesen kisminkelik Lena Olint, aki ettől sokkal jobban néz ki, mint a két fiatalabb csaj. Valamiféle tervet is kiötölnének, de a pilóta beszól, hogy Washingtonnak nem jön be ez a "vigyük KémMutert a Rambaldi-cucchoz" terv, és a gépet visszahívták az USA-ba. Leszállás után Irinát megbilincselik, elviszik, hiba no, szökevény.


Syd otthon nekiesik a főnökasszonynak, anyámat bilincsbe, bazmeg, hülye vagy? Mennünk kell labdázni! Mer' az kurva veszélyes! Muhaha, mondja erre Dixon szívszerelme, el van intézve a dolog, lebombázzák az egész várost, oszt jónapot. Nem lehet nem elismerni az oroszok pragmatikus felfogását. Syd kiakad, öcsém, ti aztán teljesen hülyék vagytok, az összes mérgező anyag kiszabadul! A levegőbe! Mindenütt zavargás lesz! Armaggedon! És Elena ezt akarta! Ráadásul maga hozta a nyakunkra Arvinbácsit, aki most meg ott ül a nagy piros labdával! Eressze el az anyámat, mert csak ő segíthet! S lőn, hozzák Lena Olint, akit valahogy imád a kamera, nem lehet rosszul fotózni. KémFater közli vele, hogy ha segít, akkor nem kerül villamosszékbe, hanem életfogytot kap, KémMuter beleegyezik, és elnézést kér, hogy dugott Arvinbácsival. Muhaha.


Az akció beindul, mindenki egy gépen, öltöznek fekete dominaruhába, ezek szerint ez a hivatalos anti-piros-labda egyenruha. Marshall telefonoz, négy óra múlva a ruszkik atomot dobnak a városra, sietni kéne. Vaughn ismét leánytkér, mindent elmesél Sydnek, hogy milyen fasza kis romantikus terve volt, tengerpart, meg homok, meg óceán, de most itt vagyunk egy katonai szállítógépben, a világvége előtt 4 órával, leszel a feleségem? Leszek, de most menjünk, és mentsük meg a világot. Az ajtó kinyílik, mindenki ugrik kifelé, odalent egy bazi nagy labda lebeg a levegőben. Izgalmas lesz az évadzáró.

Címkék: alias
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarasvati / sütifej (törölt) 2008.02.24. 11:57:48

már csak egy rész van? jaj, ne....megint várhatunk fél évet.
Lena Olin végre.....gyönyörű, imádom!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.24. 12:33:30

Az első két évad nagyon jóra sikeredett. A harmadik még elment, a negyedim már nagyon gyengusra siekredett. Brühüü

Porcelán az elefántboltban 2008.02.24. 13:24:14

Nagyon szép buborékok. Olyan erotikusak ezzel a színnel.

:)

Gabba 2008.02.24. 14:12:14

Sajnos a 4. évad már nem az igazi, most már magamnak is bevallhatom így a vége előtt. Azért a szezonzáró csak fog ütni...

candyperfumegirl 2008.02.24. 16:00:46

Két kis csitri sehol nincs Kémanyuhoz képest, ez így van. Lena Olin mekkora istennő, minek vártak vele majdnem 2 teljes évadot???

s3v3n 2008.02.24. 16:27:52

nem ért rá a színésznő.

k.Tomi 2008.02.24. 19:12:53

Végülis elég jól magyarázták meg, hogy Irina életben van. Azt hittem bénább lesz a magyarázat.
Az évad végére beindultak a történések.

Az évadban az volt a nagy hiba, hogy nem volt állandó főellenség. Mindig más volt a gonosz. A Slone Clone-t és Elenát is hamarabb be kellett volna hozni.

Márcsak 1 rész. Remélem az AXN minnél hamarabb beszerzi az 5. évadot és nem várja meg amíg az RTL befejezi a 4.-et.

úrilány 2008.02.25. 10:50:38

ááá, rájöttem, a buborékok csak akkor tetszenek, ha nem látom a részt...

sélli_ 2008.02.25. 13:31:45

Én tényleg nagyon szeretem ezt a sorozatot, de ez már megint egy olyan összecsapott rész volt... diszkóval, nemisvagyok áruló fordulattal, visszatérő Anyuval...
Komolyan már azt várom, hogy Vaughn mikor veszi le a fejéről a gumimaszkot, (olyan Misön Impászibül módra) és derül ki, h Ő tulképp Francie, miközben Sark ül a piros labdában és bábozik Rambaldival... No, holnap szezonzáró!
süti beállítások módosítása