Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x02 – Pilot 2/2

2008. február 23. 15:15 - Hartmann

Tináéknál már zajlik a parti, már tele van a ház, mikor megérkezik Shane. Persze bele is botlik az egyik Megdugom-Aztán-Lelépek-És-Nem-Keresem-Többé jellegű kapcsolatába, aki számonkéri rajta, hogy most mitmivan. Szőke elhagyott csaj nem veszi be Shane meséjét, és a 'Még visszatérek és nagy galibát okozok neked' arckifejezésével távozik. Jenny+Tim is megérkezik, gyors bemutatkozások, és megtudjuk azt is, hogy Tim nagy Dana rajongó. Dana meg persze annyira nem vállalja fel a másságát, hogy elrángatott a partira egy pasit is, aki ránézésre szintén meleg. Sőt, egy tuti 'leszbikus-e vagyok vagy sem' tesztet is megismerhetünk. Csak a gyűrűs és a mutató ujjat kell összehasonlítani. Ha az előbbi hosszabb, akkor igen. (Valaki cáfolja meg, hogy ez hülyeség, mert nekem is hosszabb. De csak annyira lehetek leszbikus, hogy a lányokat szeretem.) Sőt, Timről is kiderül az igazság, ő is leszbikus. Jennynek meg egyforma hosszúak, ergó biszexuális, csak még nem tud róla.


Közben egy újabb főszereplőt ismerünk meg Kit Porter (Pam Grier) személyében, aki Bette féltestvére, és nem kicsit zűrös életet él. Most is épp egy járőr állította meg. Jogosítvány, személyi, satöbbi. Kis központtal történő egyeztetés után kiderül, hogy a jogsi már hat hónapja érvénytelen, de Kit kidumálja. Pontosabban veszteget. Koncertjegyekkel, de nem megy zökkenőmentesen, ahogy neki általában semmi más sem. Rendőrpacák nem engedi tovább érvénytelen jogsival, nomeg ki is szállítja a kocsiból. De csak, hogy elfuvatorozza a féltesó partijára.

Vissza a partihoz, Shane meg egy szőke (úgy látszik, a szőkéket szereti) éppen a szájukat használják, és nem evésre, ivásra, beszélgetésre. Mondtam én, hogy Don Juanita, ez már a harmadik csaj rövid időn belül. Dana (Nem Vállalom Fel, Hogy Meleg Vagyok) kiakad, hogy mennyi sok heteró van a partin, és emiatt neki muszáj volt Harrisonnal jönnie, nehogy megtudják, hogy mi a helyzet. A gyereket akaró pár, épp a következő donorjelölttel beszélget, de ő sem lesz a megfelelő. Parázik attól, hogy mi lesz a jövőben. Mivan akkor ha a gyerek megutálja mindkét anyját, és egyszer csak beállít majd hozzá, hogy rángassa ki a szar életéből. Szóval 'Kérem a következőt' jellegű pillantásokat kapunk a párocskától.

Közben Alice és Jenny beszélgetnek Jenny könyvéről, majd csatlakozik hozzájuk Marina is, és gyorsan kiderül, hogy ő is oda van az irodalomért. Szóval közös téma megvan, sőt még az irodalmi stílusuk is egyezik. Az is megjósolható, hogy lesz itt még valami a két nő között. Mondjuk elég csak azt figyelni, hogyan néz Marina Jennyre. Alice egyből jön a Cosmo romantikus kompatibilitási teszttel, tuti 100% lenne. A további beszélgetés meg nyugodtan besorolható a flört kategóriába, nem is érdemes sok szót vesztegetni rá. Újabb donoros beszélgetés, de ő is elutasítja őket. Mindenféle örökletes dolgokra hivatkozik, O láb, kifelé álló fogak, korán kialakuló mániákus depresszió, korai hajhullás, nyáladzás. Az első négy nem zavarná a lányokat, sorrendben: cuki, fogszabályzó, gyógyszerrel kezelhető, hajfelvarrás. Az utolsónál felfogják, hogy a pasi nem akarja a dolgot. Vannak még sokan, akik cuccolnának nekik szívesen üvegcsébe. Nem akar ez most összejönni, és már csak 1 nap van.


Alice kitörő örömmel fogadja Kitet, mikor megérkezik a partira, Bette-ről ez már közel sem mondható el. A szikrázás Jenny és Marina között tovább folytatódik, annyira, hogy Marina még a mosdóba is követi, ahol magához húzza, a szájára tapad, a kezét meg Jenny domborulatain pihenteti. Jenny sem nagyon ellenkezik eleinte, a csókot is viszonozza, meg ő is helyezgeti a kezeit Marinán, elöl is és hátul is. Ölelkeznek, majd Jenny mintha észbe kapna, hogy mit csinál, kissé idegesen kimenekül a mosdóból. Eléggé felzaklatta ez a dolog, eddig úgy gondolta, hogy a pasikat szereti. A párja éppen beszélget pár pasassal, de Jenny nagyon követeli, hogy vigye haza Mit lehet ilyenkor tenni. A bulinak számukra vége, menni kell haza.


Tim otthon kérdőre vonja a barátnőjét, hogy mi a fene ütött belé, Jenny kifogásol, Tim meg nem veszi be. Ezért Jenny az egyik legtutibb megoldást választja, amivel egy pasit el lehet téríteni a témától. Mindannyian tudjuk mi következik :). Timről nadrág le, kéz és szájmunka, majd később más is. Közben a partin Bette és Kit végre össze is futnak, beszélgetni próbálnak, de odalép egy pasas, és valami filmzenei melót kínál Kitnek, szóval beszélgetés elhalasztva. Hamarosan a partinak is vége lesz, a csajok osztanak szoroznak, és kikalkulálják, hogy 3 pasi utasította vissza az üvegcsét egy este alatt. Shane (aki még sosem volt pasival) megosztja a véleményét az új típusú férfiakról, hogy sokkal mélyebbek szellemileg, és nem gondolkodás nélkül szórják szét a magvaikat a nagyvilágban. Bette-éknek meg persze most egy régifajta kéne, de sürgősen, tegnapra. Harrisonról is kiderül, amit sejtettünk már, hogy nem csak külsőleg meleg, de belsőleg is. Lassan elszivárog mindenki haza, Bette-ék meg magukra maradnak a rumlival.


Másnap reggel Tim visszatér az előző esti, szex előtti témára. Jenny persze tagad, az alkoholra fogja a dolgot, Tim ezt meg még el is hiszi. Jenny később célbaveszi a Planetet, összefut Tinával, aki meginvitálja az asztalukhoz. Feltűnik Marina is, szikrázás indul ismét. Nomeg felajánlja, hogy csatlakozzon az olvasó csoporthoz, amit Jenny habozás nélkül elfogad. Kölcsönös szikrázás, vágyakozás az előző este folytatására. Shane időközben szokás szerint lelép, és most szinte mindenkit visz magával. Marina és Jenny maradnak kettesben, végre, mert van mit megbeszéljenek. Jenny szerint ő maga nem olyan mint Marina, bár nem esett neki rosszul az esti dolog, de nem a nőkhöz vonzódik. Pedig az ujjai alapján kéne :). Keresi a kifogásokat, hogy leléphessen a kissé kellemetlen szituációból. Lehet, nem zaklatta fel az esti dolog, de azért rendesen zavarban van. Mielőtt elindulhatna, Jenny kap egy meghívást egy Csak-Lányokat-Szerető-Lányok-Partyra, de biztos ami biztos alapon visszautasítja.


Gyerekcsinálás szálon egy újabb donorjelölttel találkozunk. Ő is művész, és a lányok szerencséjére nem az új típusú férfiak közé tartozik. A donorszerződés aláírása előtt még felteszi a lényeges kérdést, hogy hol akarják a csajok. Náluk, vagy nála. A hely mindegy nekik, a lényeg, hogy üvegbe menjen. Donor persze visszalép, így nem oké a dolog. Ő mindenképp dugni akar, csakis a hagyományos módon hajlandó. De akár még a hármasban is benne lenne, csak nőben legyen. Gyerekcsinálási mottója: 'A farok, a punci, a gyerek.'. A csajoknak egyik megoldás sem vonzó, így ezt a pasit is kihúzhatják a listáról. Ismét vissza a Planetbe, összcsajos röhögés van az utolsó donorjelölt mottóján. De Tina valahogy nem bír nevetni, ő lassan eljut oda, hogy annyira akarja a gyereket, hogy szerintem még arra is képes lenne, hogy pasival feküdjön le érte. Annyira nem vidámkodik, hogy ezzel elveszi a többi csaj jókedvét is, Bette persze bedurcizik, és elvonul. Lesz ennek még folyománya. Pszihódoki, meg miegymás.


De most el Timékhez, ahol Jenny teljes csábító felszerelésben indul egy partyra a Planetbe. Persze, hogy a Csak-Lányokat-Szerető-Lányok-Partyra megy, és egyből Marinába fut bele. Természetesen itt a többi csaj is, kivéve Bette-et. Dana kinéz egy csajt, de az inkább Don Juanitával vonul el. Ismét nem töltött folyamatosan 5 percet a csajokkal. Dana meg sértődötten felteszi a kérdést, hogy mije van Shane-nek, amije neki nincs. (Senkit nem akarok megbántani, de szerintem Danának van sokkal több mindene. Nem hogy mellei is vannak, de még a feneke sem két fokhagymagerezd, mint Shane-é.) Alice és Tina szerint Shane-nek vannak a legjobb mellei (ezzel vitáznék). Jenny kicsit besokallt a női mellek emlegetésétől, nincs még a témához hozzászokva, inkább megy levegőzni egyet. Olyannyira kimegy levegőzni, hogy vissza sem megy már.


Másnap reggel, Bette felajánlja, hogy menjenek ismét a pszihódokihoz, hogy végre rakják sínre a kapcsolatot, legyen már rendben a dolog. Tina csak mondja meg, mikorra kell ott lennie és ott lesz. Tinának már van is időpontja, bár úgy volt, hogy egyedül megy, de így legalább párterápiás kezelés lesz. Bette meg azért mégsem örül neki annyira. Szerintem jobban szerette volna ha minél később kell ismét a halmozottan hátrányos pszihódokival találkoni. Jenny, Tim, Roger (Tim munkatársa) és Roger felesége éppen vacsoráznak valamilyen étteremben. Majd nemsokkal később kik toppannak be? Természetesen a lányok. Mindannyian. Jenny persze hatalmas szemeket mereszt Marina láttán. Rogernek is nagyon bejön Marina, de a felesége inkább Shane-nel keverne, ha leszbikus lenne. (Már megint Shane, nem értem, de ez az én problémám). Marina el a mosdóba, és hirtelen Jennyre is rájön a mehetnék. Így le is lép. Veszekednek, mint akik már sok éve együtt vannak, de nem tudják leplezni a vonzódást. Este otthon Timéknél Jenny még kap egy privát vacsora meghívást Marinától, amit kis vacillálás után elfogad.


Párterápiás kezelés folyik a pszihódokinál. Azaz csak folyna, mert Bette szokás szerint nem ér oda időben, de legalább megtalálta tökéletes donort. Csak épp az idő szoros, mert két nap múlva a donornak már máshol kell lennie. Szóval hidegre kell tenni majd a kis fickókat, és Tina aggálya is megoldódik, hogy még nem is ismeri a leendő donort. Bette leszervezett mindent. Másnap elmegy Tina a donorral a jeges bankba, megismerkednek, és mikor majd ismét eljön az idő, lesz anyag a megfoganáshoz. Pszihódoki persze figyel, elemez, de nem szólal meg. Másnap vagyunk, a donor csönget Tináéknál. Majdnem be sem fér az ajtón. Izmos, magas, széles, művész. Fekete. Tinát ez utóbbi kissé feszélyezi, de összeszedi magát, és irány a bank. Bankos néni kissé megrémíti Tinát, hogy ilyen nagy emberek hajlamosak nagy gyereket csinálni. Nem váltunk, jelenleg a központi figura marad Tina és a gyerek projekt, csak a helyszín változik. A Planetben, Bette is csatlakozik hozzá, és folytatják a veszekedést. Most nem a párkapcsolaton balhéznak, hanam a gyerek bőrszíne a téma. Szegény gyereknek nem lesz egyszerű élete. Azon felűl, hogy félvér, még apja sem lesz, bár lesz két anyja. Bette nem érti, mi a gondja a bőrszínnel, hiszen ő is félvér, és igy legalább a gyerek hasonlítani fog rá. Visszatérünk a pszihódokihoz, aki az eddig hallottak miatt, szépen rávezeti Bette-éket, hogy nem igazán a leendő apa bőrszine a gondjuk. Hanem egyáltalán nincsenek felkészülve arra, hogy gyerekük legyen.


Továbbra is maradunk Tináéknál. Bette éppen a múzeumban mond valami beszédet, Tina meg szóba elegyedik a mellette ülő sráccal. Nyomatja a bókokat, van ami még elmegy, de mikor a 'Ti ketten olyan kibaszottul szexik vagytok', azon a lányok csak nevetni tudnak. De Bette megvilágosodik, és egy őrült ötlettel áll elő, hisz már ő is szeretné azt a gyereket, és szinte mindenre képes lenne érte. Az ötlet pedig nem más, minthogy Tina feküdjön le a sráccal. A srác szeretné Bette-t is megdugni, ha már két jó csajt sodort az útjába a sors, akkor kiélvezné mindkettőt, de Bette ebben nem akar részt venni. A teherbe ejtetés csak egy dolgon bukik meg. A srác új típusú pasi és óvszert vesz elő. A csajoknak ez az ötlet nagyon nem pálya, a srác meg anélkül nem akar. Így ismét teherbeejtés nélkül maradtak. De ott a számla a jeges bankban, nem kell aggódni. Így annyira nem is aggódnak, hogy nem jött össze a dolog, hanem csak egymásnak esnek, hamár elkezdtek valami szex jellegűt.

Közben egy Jenny és Marina szál is alakul, lakáskörbejárást tartanak Marinánál, és a szikrák csak pattognak, a függony majd lángragyúl, a parketta izzik. Végül a tettek mezejére lépnek és érezhető, hogy lesz még folytatása a dolognak. Egyelőre még csak ölelkezés és csók szinten tartanak, de pár pillanattal később már az ágyban folytatják. Előbb intenzív ruha alatti, majd ruha nélküli simogatásokkal. Hamarosan jönnek azok a jelenetek is, ahol már nem csak simogatás van, Marina csókolja végig Jennyt, ő meg közben a könnyeivel köszködik, és nem is nagyon sikerül visszatartsa. Az arca alapján nem a boldogság és az öröm könnyei amelyek az arcán patakzanak. Jenny a sírást otthon is folytatja, majd bebújik Tim mellé az ágyba, aki megérzi, hogy más az illata. A kifogás: 'új parfüm.'. Lesznek még itt is gondok.

Dana és Alice egy Csak-Lányokat-Szerető-Lányok-Party után épp Alicenél vannak, és a szőke lány elméletét próbálják igazolni. Hogy a Los Angeles-i leszbikus közösségben már mindenki szexelt mindenkivel. Ha máshogy nem is, de közvetve. Valakin, vagy valakiken keresztül. Kettőjüket például másik két néven keresztül össze lehet kapcsolni. Dana mondata majdnem találó, hogy ez egy őrült, piciny világ. Alice gyorsan kijavítja, hogy csak őrült, de koránt sem piciny. Erre jó példa a jelenet záróképében látható tábla (Los Angelesi Leszbikus iwiw. Zárásként még kapunk egy lánykérést is. A szikrák után nem csodálkoztam volna, ha Marina kéri meg Jenny kezét, de nem. Tim vett a barátnőjének egy gyűrűt, melyet a reggeliző asztalon hagyott a tojás mellett, hogy Jenny biztos észrevegye. Az este utáni zavartság még látszódik Jenny szemein, rágja az öklét, és a könnyeivel küszködik.

Címkék: l
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sitrep 2008.02.23. 15:40:19

sztem a pilot meg az első pár rész a legjobb, amig Marina van. Utána kicsit downhill meg repetitiv lesz.

willgrimm · http://egyszer-volt.blog.hu/ 2008.02.23. 18:56:04

Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, ahol a férfi-női különbségekről beszéltek. Ha valakinek ránézésre nem egyértelmű, elvileg egy egyszerű módszerrel eldöntheti, hogy az illető fiú-e vagy lány! Ha a gyűrűs ujj hosszabb, akkor faszi, ha a mutatóujj, akkor csaj. Arra nem emlékszem, hogy melyik kézen kell nézni, de én mindkettőnél fiút mértem - és ez igaz! :)

ravens01 2008.02.23. 19:16:17

Én erről mást hallottam: ha vki gyűrűs ujja hosszabb, mint a mutató, akkor annak a libidója jó; ha viszont fordítva, akkor a tendencia megy az aszex felé.

gravy_t 2008.02.23. 19:25:25

azt tudtátok - és ez most komoly - hogy ha terhesen belenéztek egy fehér nyúl szemébe, akkor albínó gyereketek lesz?

Blogpont Huba 2008.02.23. 19:38:24

gravy_t 2008.02.23. 19:25:25
:)

gravy_t 2008.02.23. 19:42:01

ja kifelejtettem, hogy csak akkor igaz, ha a kisujjad rövidebb a gyűrűsnél. ha hosszabb, akkor ufó vagy, húzzál haza!

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.02.23. 20:13:57

jó kis győzikemónikabalázska szintű blog ez, nagy jövőt jósolok neki

sixx · http://comment.blog.hu 2008.02.23. 21:03:02

endike, olvass bele, majd rájössz.

Porcelán az elefántboltban 2008.02.23. 21:13:00

Szerintem, akinek az újját kell méregetnie, mert bizonytalan és másképp nem tudja eldönteni, az tuti, hogy leszbi vagy homo.

:)

Hartmann 2008.02.23. 21:41:28

gravy_t: az a nyulas az nagyon jó :D

az ujjakra visszatérve. szerintem egy a lényeg. a középsőujj a leghosszabb :D

Gabba 2008.02.24. 16:13:10

Alapvetően szinkronellenes vagyok, de Marina magyar hangja nagyon passzol.
Ki adja?
süti beállítások módosítása