Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 1x01 - McNamara/Troy

2008. február 19. 13:30 - Madmoazell

„Mondja el, mit nem szeret magán!” Ezzel a kérdéssel nyit Sean McNamara, a McNamara/Troy szépészeti klinika egyik tulajdonosa. Sejthetjük, a felső tízezer varázsdobozában járunk. A varázsdobozt épp egy spanyol ajkú úriember kívánja kihasználni, aki Sean pechére nem tud angolul, így helyette öccse, Alejandro válaszol.  Az átalakítandó úr amúgy Silvio Perez, és kábé semmit sem szeret magán. Vagyis, főleg a fején (az lóg ki a ruhadarabokból elsősorban). Kéne neki egy nózi-korrektúra, új áll-vonal, bőr-helyreállítás, néhány új hajszál, azaz kvázi egy tökéletesen új arc.


Snitt. Csak egy popót látunk a műtőasztalon. Perszehogy implantátumokra vár, amiket a McNamara/Troy Troy-abbik fele készül bepakolni. Mivel csak ő ért spanyolul a két doki közül, és az implantot még rosszul is akarja beműteni a betegbe, társa átpaterolja a spanyolajkúakhoz. Perezék nem aprózzák el. Christian röpke spanyol nyelvű pszichológiai okfejtés után átvált ékes anyanyelvére, és kihúz a páciensből 300.000 drogdollárt a műtétekért cserébe, persze fű alatt. Silvio ugyanis csupán azért vágyik ennyire a műtétekre, mert sikerült neki henteregni egyet a főnök lányával. Ejj, hát ez nem szép dolog, de nyomós indok lehet, ugyanis rögtön kap időpontot.

Esteledik. A páros machóbbik fele, Christian egy bárban iszogat. Nekilátna felszedni egy manökent, aki lepattintja, mondván, hogy a pasiját várja, majd mikor kiderül, hogy Miami legjobb plasztikai sebészébe futott bele, inkább otthagyja a randit. Úgy tűnik, az éjszaka máshogy sikerül mindkét főhősünknek. Christian aktívan, gyertyafénynél élvezi (el) a szőkeség társaságát, míg Sean épp térdgyakorlatokat végez egy másik szőkén, a nején. Nem tűnik túl meggyőzőnek, ez abból is sejthető, hogy szex közben Julia (az asszony)  a bevásárló-listán gondolkodik, Sean pedig a kertész kirúgásán. Csak úgy forr a levegő, hiába.


A manökenről már másnap reggel kiderül, hogy Kimbernek hívják, és a „Tökéletes tízes” címre pályázik a pasik körében is. Christian hamar leoltja, hogy áá-áá ez csak egy nyolcas,  de hoci ide egy rúzs, és meglátod, hogy milyen is az igazából (nem 26 éves, az tuti).  A szöszi gyakorlatilag sokkot kap, mikor meglátja, hogy mennyire is áll messzire álmaitól, gyanítom, nemsokára kap egy kis ízelítőt a maradék két pontból. Julia és Sean reggele kicsit csáléra sikerül. Juliánk cici-felvarrást szeretne, Sean pedig ezt pont nem, mert nincs rá szükség. Szerinte, hiszen az a két mell pont úgy áll, ahogy neki kéne. Kis vita után rájövünk, hogy Julia elnyomva érzi magát, két gyerekkel, egy bejárónővel, és egy ugróegérrel. Szegény. A reggeli folyamán megismerjük a család maradék tagjait, a lázadó Matt-et, a nagyfiút, aki Michael Jackson fiatalon és kapásból fehéren, és szeret szemtelenkedni apjával, és Annie-t, a kislányt, aki perfekt spanyol, és szereti idegesíteni ezzel a papát reggeli közben.


Újabb páciens az irodában. Egy elkeseredett anyuka, aki az ő Joey-ját szeretné megműttetni, akivel valami csúnya égési sérüléseket okozó dolog történt. Az egészségbiztosító nem támogatja őket, ezért sokadik lehetőségként fordultak Sean-ékhoz. Szuperdokijaink viszont már fél évre előre be vannak táblázva, feltehetően a sok mell-implanttal és zsírleszívással, ezért vissza kell utasítaniuk a srácot. McNamara lelkifurdalásával küszködve tenne valamit a cél érdekében, de hát nehéz dolog ez, pénz vagy sajnálat, ugyebár, ez utóbbiból meg nem lehet megélni.


Nem sokkal később a fiúk Silvio műtétjére készülnek, és miközben bemosakodnak, megtudhatjuk, hogy egyszer valamikor az őskor környékén mindketten Juliáért voltak oda (Christiantől szerette el Sean), és Mattnek körülmetélésre volna szüksége, mert kiröhögték csórikámat a suliban. Sean meg nemes egyszerűséggel seggfej, mert nem akarja belevonni a magánéletét a munkájába, azaz anyukának új cicit, kicsi fiának meg szebb hímtagot varrni. Silvio kis idő múlva pulzusmágnese maszkban gyógyulgat, majd Sean Alejandro elszólása alapján rájön, hogy partnere több pénzt kapott a munkájukért, mint amennyit kellett volna, sőt, márványozott szaunát csináltatott belőle. Gebasz. Vagy csak lesz.


Az irodában Matt. Apuci próbálja felnőttként kezelni, de valahogy nem megy neki, főleg, hogy fia szex iránti olthatatlan vágyát se nagyon képes megérteni. Matt ugyanis szeretné, ha nem égne be Vanessa előtt, aki cheerleader, meg csak őt akarja, de hát ugye necces, hogy effektíve röhögőgörcs tör ki belőle Matt fütyköse láttán. Körül kéne metélni na. Különbenis, Mattet már férfiként kéne kezelni, mint ahogy Christian is teszi, úgy, hogy például igazolást ad neki a suliból való lógásért, vagy hagyja neki vezetni a jachtját. Hűha. Silvio közben eltűnik, majd kisebb keresés után kiderül, hogy egy kislányt etet a fagyijával, aki amúgy szépen lemumusozza. Christian álla a földön koppan, mikor kiderül, hogy a főnök meghentergetett lánya igazából 6 éves volt. Hoppá. Baj lesz itten még.

Kimber eközben visszatér, új orral, új cicikkel, de felszakadt varrásokkal. Hisztérikusan keresi az ő dokiját, és bár Sean próbálná nyugtatni, Liz (az altatóorvos) őt nyugtatgatja, hogy Christiannek szokása támogatni a hölgyeket mell- és szexügyben is. McNamara begurul, és szépen kiköltözik a rendelőből, át egészen egy másikba. Nagy csinnadrattával lelép, de előtte jól lecseszi társát a nők, a drogmani, meg úgy egyáltalán minden miatt. Unhatja már szegény, hogy mindent ő csinál, míg Christian elviszi a lényeget, meg a nőket, szóval most kiüvölti magát előre is.


Míg férje körbeszáguldja Miami-t, Julia otthon csücsül, és könnyes szemmel nézi első és egyetlen videófelvételüket a három barátról, amin Christian bevallja, hogy olyan nő kell neki, mint Julia, és amin Sean életében először betép, majd a közös jövőről hadovál (Juliával szép családot, haverjával pedig szép praxist vágyik éppen). Juliának a videón nagy a pocakja, terhes, de túl sokat nem tudunk meg róla, mert időközben megérkezik Christian egy kis lélekemelésért, meg persze csöcsörészésért. Julia ugyanis őt is kifaggatja, hogy mit szól a melleihez. Christiannek amúgy furcsa lehet az ízlése, hiszen a töklapos Julia a tökéletes címkét kapja, míg szegény Kimber csak nyolcas volt, de sebaj.


Még mielőtt ők ketten egymás karjába borulnának, belép a szobába Annie, és megismerhetjük Frisky-t, az ugróegeret, akiből egyszer még sztár lesz. Sean félkómásan hazaérkezik, majd ezzel a lendülettel ki is rúgja a kertészt végre, mert Julio kis híján  megöli egy leeső fadarabbal. Mikor bejelenti nejének, hogy keressen új kertészt, és még Frisky is látta hancúrozni a parkettán, mert kiszökött a ketrecéből, nekilátnak egy kiadós veszekedésnek. Julia ugyanis nehezményezi, hogy az elnyomott, magányos anyák életét éli, mert míg Sean próbálja a munkáját 100%-osan csinálni, elhanyagol mindenkit, nem nevet, és nem szenvedélyes, nem tiszteli az asszonyt, aki amúgy szívesen menne vissza az orvosi egyetemre, meg hát szegény nő, nehéz az élete, na, haldoklanak ők együtt is, meg külön is, szörnyű helyzet ez.


Julia végül csak beadja a jelentkezését az orvosi egyetemre, majd annyira felhúzza magát, hogy végül olthatatlan vágyat érez Frisky vécén való lehúzására. Másnap Christian betámadja (lassan már ex)partnerét új irodájában, hogy tudatosítsa benne, magasról letojja, hogy a családdal mi lesz, Mattnek jut-e pénz egyetemre, de ők kötöttek anno egy szerződést, amit illene betartani, szóval Sean legyen már olyan kedves, és ne lépjen ki a cégből, különben jön az ügyvéd. Christiant amúgy sem kell félteni. Míg egy kis mellékesért liftezik felfele, egy flashbackből nyilvánvalóvá lesz számunkra, hogy őt is terrorizálták kiskorában, és ez nagyon rossz a lelkének. A mellékes nem mellékesen abból áll, hogy néhány szépséget kell telebotoxolni.


Silvio közben kikönyörög magának egy derék-leszívást, ha már a feje egész jó állapotban van. Felajánl a bónusz műtétért 20.000 ropogós dollárt Seannak, aki – hiszen most kezdené újra életét, el is fogadja a pénzt, és nekilát az operációnak. Miután Christian kidöfködte magát a lányokon, beállít az utolsó kliens, néhány hegyomlás méretű testőr társaságában. Az utolsó kliens Escobar Gallardo, de nem szeretne botoxot, inkább csak közlik, hogy ő Silvio Perez exfőnöke. Akinek a lányát ugye ungibungi. Mondtam én, hogy itt bajok lesznek még.

Escobar nem is pazarol sokat az időnkből, pár perccel később már a kádban úsztatja Christiant aktív kínzás és faggatás közepette, hogy ugyan hol található Silvio, akinek a műtétét amúgy Senor Gallardo pénzéből finanszírozták, így hát duplán is erős tökrángatásra szorulna. Christian végül vagy 10 botox-injekció hatására felnyomja a gyerekmoleszterálót, meg a kórházat, ahol időközben Sean műteni készül Silvion. Alejandro, a tesó a már eddig is jól bevált „akkor adok 5000 extra dollárt” módszerrel bent marad a műtéten, majd egy alkalmas pillanatban pisztolyt fog Lizre, és felébreszteti bátyját. Miután sírva közli, hogy lánya lesz 5 hónap múlva, és nem hagyhatja, hogy a testvére tönkretegye a családot még jobban,  egy praktikus mozdulattal kirántja a zsírleszívó csövet, egy másikkal pedig átállítja az anesztezio-készüléket. Megöli a bratyót, na.


Christian már utolsó lövéseit kapja legérzékenyebb testrészeibe, mikor Sean telefonál, hogy jelentse a cikit. Ezzel Christian megmenekül, Escobar  pedig meglátogatja a klinikát, hogy gratuláljon Alejandro jó döntéséhez. Mivel Silvio hullája ottmarad, hőseinknek kell eltüntetniük, ehhez pedig kapóra jön egy alligátor meg több kiló sonka. Christian , míg a kroki küzd az argentinnel, elbőgi magát félig bénult arcával, hogy nem akart egy olyan csávót kezelni, aki bánthatta volna Annie-t, és hogy kéne egy pszichológus kiszűrni a hasonló embereket, Sean pedig bejelenti, ezentúl pro bono műtéteket is végre fognak hajtani a jövőben, majd elhajtanak az éjszakába.

Címkék: kés/alatt
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

homár molla2 2008.02.19. 14:44:10

jónapot, ki írja ezt? már nagyon ideje volt, igazán köszi! a világ egyik legjobb sorozata, jó újraolvasni.

johevi 2008.02.19. 15:42:07

Ez most valahol újraindult, mint a Kántor??? Vagy csak poszthumusz?

nemfogfajni 2008.02.19. 15:53:36

jaja, hol indult újra? Érdekelne...

ok 2008.02.19. 16:19:04

hol a bónusz csöcs

sixx · http://comment.blog.hu 2008.02.19. 16:19:21

sehol, éppen ezért írjuk.

EasyFriend 2008.02.19. 17:23:29

Oszt szerzője van-e? Vagy önmagát írta?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.02.19. 17:26:56

a szerzővel éppen egyeztetünk becenév ügyben, kitartás.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.19. 17:43:48

Híjjuk akkor Bélának!
Ha nő akkor meg legyen a neve mától: Anomália, vagy Ödéma!


A Kés/Alatt az egyik legjobb sorozat! Tudom, sokra mondtam már, de ez akkor is.

Berix 2008.02.19. 20:16:51

Én megnéztem belőle 2 részt majd lemondtam róla. Lehet, hogy a hogyvolt örömére újra terítékre kerül... egyébként korrekt írás, csak így tovább Névtelenke:)

Madmoazell 2008.02.19. 20:34:32

Az Anomáliát és Ödémát köszönöm, de visszadobnám, alakul a névválasztás, de a saját nevemen nem akar elfogadni a rendszer :(

Madmoazell 2008.02.19. 20:39:55

Amúgy pedig poszt és humusz, a Viasaton most nyomták a 2. évadtól, de ott nem tudtam követni folyamatosan. Legutóbb még úgy volt, hogy áprilistól 5. évad is lesz magyarul, most nem tudom, hogy áll.

sélli 2008.02.20. 09:36:57

Kés/Alatt yes!!! Sajnos a késő sugárzás miatt rész kimaradt, viszont a HV-nak köszönhetően pótolom!
süti beállítások módosítása