Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x21 - 04:00- 05:00

2008. február 18. 09:00 - Bruti

Kedves barátaim! Ígérem, hogy a buborékok jövő héten teljes számban visszatérnek, csak most jól el vagyok utazva, így nem volt időm vicceskedni. Az üres képekre addig is, a kommentekben lehet szöveget kreálni, a győztesre természetesen komoly jutalmak várnak (pl. somlói galuska). Megértéseteket köszönöm, és vágjunk bele!

4 óra. Az elmúlt rész nem telt eseménytelenül, az elnököt éppen most akarják fizetés nélkülire küldeni, Jack rebootolt és jobb, mint új korában. Juszuf is nyomott egy Alt+Ctrl+Del-t, de nála nem állt fel újra a rendszer. Hát igen.. kinek mit dob a gép. Katit is majdnem hazavágták, de szerencsére megérkezett Jack. Innen folytatjuk. A két okos átlagamerikai bemenekült a fürdőszobába, az egyik kínjában az ablakot kapargatja, a másik meg a chipet szorongatja. Jack vázolja nekik a helyzetet. Fél percük van, hogy odaadják a cuccot, ha nem, lesz itt minden, de leginkább hirtelen halál. A fiatalabbik próbálja jobb belátásra téríteni a haverját, de az nem látja át a szitut, plusz nem tudja kivel áll szemben. Dulakodnak, Jack kihasználja az alkalmat, és beront. A nyomaték kedvéért szétlő egy tükröt, összekaparja a chipet a földről, és sakkban tartja a két hülyét.

Ugrunk Macipofához és végre a politikai szálban olyan eseményhez érünk, ami kifejezetten izgalmas. Mike bejön és megkéri az elnököt, hogy együtt menjenek el a tárgyalóba, de Macilaci bekeményít. Nehogy már ez a fickó ugráltassa! Mike végül kinyögi, hogy mi az ábra. Puccs van öcsém! Na erre már Palmer is kíváncsi. A tárgyalóban kivetítőn láthatja az egész díszes bagázst, és megkezdődik a vesszőfutása. A 25. alkotmánymódosítást alkalmazzák, ami röviden annyit tesz, hogy ha az elnök bekattan, vagy bármi módon akadályoztatott, akkor a kabinet leválthassa. Persze Macipofa nem alkalmatlan, ezt mindenki tudja, itt hatalomharcról van szó. Az alelnök jól érvel és próbálja meggyőzni a többieket is, hogy a ciprusi felvétel teljesen eredeti, az elnök meg nem normális, ha Jack Bauer miatt nem indít háborút. Na, ezen el lesznek még egy darabig. Tikk...takk...Tikk...takk...

Tóni rájött, hogy az elnök már egy órája lefújta a támadást, de ők még mindig ahhoz gyűjtik az anyagokat. Vajon miért szopatják őket? Meg is kérdi Mongúzt, de lerázza. Jön Fürtös, hogy Jack Kati házában van és megszerezte a chipet. Próbálja is beolvasni, de az istennek se megy. Fürti segít Jacknek, de még így se frankó. Közben Jack szól Tóninak, hogy nézzen utána Jigsaw-nak, mert ő lesz itt a kulcsfigura.

Az alelnök bevezeti első tanúját, Ron Wieland újságírót, akivel az évad elején találkoztunk. Előadja szívfájdalmát, hogy megsértették a jogait, és bezárták egy manzártszobába. Macipofa hamar kivédi a vádakat. Először is az csak egy finoman-zárt szoba volt, másodszor meg, ha aközött kell választania, hogy 10 millió ember virnyíkolva rohangáljon L.A. utcáin egy firkász miatt, vagy ugyanazt a firkászt bezárja pár órára, hát nem kérdéses a döntés. Ráadásul olyan exluzív ajánlatot is kapott a hülye újságírója, amit minden rendes amerikai filmben elfogadtak volna. De nem.. ez írni akart! 1-0 az elnöknek.

Jack még mindig a chippel bajlódik, de észreveszi, hogy letört az IC sarka. Mert az IC-k sarkai hamar letörnek a 24-ben. Mindenesetre a kinyert adatokat átküldi Fürtösnek, Tóni meg szerez technikusokat. És IGEN! Újra képbe került apuci szeme fénye, a mi rég látott kis kedvencünk, Szőkenő Bauer. Apával akar beszélni. Tóni kapcsolja, és most jut eszembe, hogy ezek még nem is beszéltek a bombás sztori óta! Úgy megörültek egymásnak, mint székely paraszt a nikotinsavamid-adenin-dinukleotid-foszfátnak. A csajt viszik a rendőrök Pszichoapuék házába, hogy összecsomagolja kis motyóját. Most valahogy nagyon dúl a szeretet, és Szőkénk már kurvára otthon szeretne lenni. Csak sok volt ez a mai nap, meg ugye ott guggol a hűtőben a beígért somlói.

 

 

Maciorca és Mike kis időre egyedül maradnak. Az elnök rákérdez, hogy mióta tudott erről a kis buliról. Mike zavarban, csak terel. Persze Mackó hamar rájön, hogy ő is benne volt a szervezésben, de Mike most nem szívesen beszél erről, inkább próbálja rávenni az Macipofát, hogy változtassa meg a döntését. Mikor aztán Davidnek szólítja, hogy bizalmasabb hangot üssön meg, az elnök lehűti: „Nem kéne a keresztnevemen hívni!” Na, így kell kirúgni magunk alól a stokit. Tikk...takk... Tikk...takk...

Az alelnök új tanút szerzett be: a jó öreg Zombi jelenik meg. Kicsit kócos az öreg haja, meg a szeme is összekuszálódott, de hát több órán át rá volt kötve az akkutöltőre, amit sietve meg is oszt az egybegyűltekkel. Elmondja szomorú sorsát, hogy okuljanak. Persze ő ártatlan volt, de Macipofát ez nem érdekelte. CTU. Jön Mongúz, és megint lebassza Tónit (ez mennyire uncsi már), hogy már megint a háta mögött dolgozik. Toncsi közli, hogy Jack megtalálta a chipet, de megsérült. Ezért kellettek a technikusok. Mongúz már hívja is az alelnököt. A kabinetnek éppen bemutatják a Zombi kínzásáról készült felvételeket, de a vége le van vágva. Pont az a rész hiányzik, ahol Zombi töredelmesen bevallja a frankót. Most meg tagad, mint a szökött katona, Palmer hiába bizonygatja igazát. Mike se védi meg. Palmer-Prescot 1-1. Az alelnök közben megkapta Mongúz üzenetét, így bejelenti, hogy Bauer megtalálta chipet, ami komoly bizonyíték, de még vizsgálják. Addig reklám. CTU. Fürti kapja a rossz hírt, a chip használhatatlan, a hangfáj elszállt. Ez a szopás, nem 30 év Csepelen. Tikk...ta kk... Tikk...takk...

Jack végre szerzett egy cipőt magának és Katit vigasztalja, aki csendesen sírdogál, hogy így a húga, meg úgy az apja, minden az ő hibája, de kap egy Bauer-ölelést, és egyből szétolvad. Csörög a teló, szólnak Jacknek, hogy a chipnek annyi. De ahogy az lenni szokott a 24-ben, mindig van egy szál, amin újra el lehet indulni. A hacker berakta az azonosítóját a chipbe (mert a hackerek ilyen hülyék), így tudják, ki az. Már diktálják is a címet. Még egy szerelmes pillantás Katikára, és Jack lekoccol. Az alelnök közli, hogy döntést kell hozniuk, mert a gépek a levegőben várakoznak, mikor befut Jack hívása. Elmondja, hogy nincs még meg a bizonyíték, de száradjon le a töke, ha nem hamis a felvétel. Maga részéről megy, és nyomoz tovább. Az elnök továbbítja a fejleményeket a kabinetnek, és időt kér. Még Mike is győzködi egy kicsit, de hiába. Elkezdődik a szavazás. Tikk...takk... Tikk...takk...

Jack hívja Tónit, aki leadja a hacker adatait. Valami kispályás a figura, bár a szakmájához nagyon érthet, ha olyan cuccot vágott össze, ami átbassza az egész nemzetbiztonsági bagázst. Snitt. A szavazás tovább tart: 7-7 az állás, úgy néz ki, hogy a külügyminiszter szavazata a döntő. Még vetít egy kicsit, hogy milyen fasza gyerek ez a Maciorca, meg az isten okvetlenül áldja meg, de nemmel szavaz. Hogy nyelnél frizbit! Aaronnak jut ez a megtisztelő feladat, hogy Macipofát elvezesse egy félreeső szobába.

Jack megérkezik a hackerhez, de nem talál bent senkit és semmit, csak nagy kupit, meg egy zsáknyi Barátok Közt videokazettát a földön. Váltunk. Az alelnök éppen az esküt teszi le, és van egy olyan érzésem, hogy nem marad a periódus végéig. Vissza Jackhez. Zajt hall a lift felől, ezért megbúvik a sarokban. Két alak lép be, majd mikor felkapcsolják a villanyt, Sherry Palmer tűnik fel. Na, ez meg már megint mit kavar itt? Tikk...takk... Tikk...takk...

Címkék: 24
47 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dupi 2008.02.18. 09:44:03

több mint a felén van bubi.

Toszkána Grófja 2008.02.18. 09:48:43

Miket tud kérdezni ez a Kim, persze hogy van hab a Somlóin, Jack az élet minden területén profi, majd pont a habot felejtené el :P

Gabba 2008.02.18. 10:21:58

manzárt és finoman zárt szoba - Bruti, félrenyeltem a tízóraimat!

báró Csekonics 2008.02.18. 10:46:19

Utolsó - Sherry-s - képhez buboréknak:
'Vazze, ebbe a kéróba szoktad felhozni a csajokat infóskám?'
:-D

A Katikáshoz: 'Baszki, hát a rúzsom nem a huginál maradt?!'

báró Csekonics 2008.02.18. 12:42:23

Llew 2008.02.18. 11:30:20
A fűrészes nagyon komoly :-D

A macipofa-Mike képhez Mike szájából esetleg egy 'Így jártál Maci' v. 'Így jár aki 19-re lapot húz, Maci' mehetne.

Savafan 2008.02.18. 12:52:22

a végén azt hittem akior egy női alakot láttam hátulról, hogy kedvenc exctu-s leányzónk valahogy kijött a sittről.
de ez a szemét néger luvnya mit keresett ot. remélem úgy végzi mint bauerné őnagysága.

amúgy remélem sok somlói van a hűtőben mert amig zabál a ded, addig sem beszél és olyan jók a kimmentes részek:))

Savafan 2008.02.18. 12:58:50

a néger nénis képhez:
"Bauer szagot érzek, ez lesz a vesztem?"

Llew 2008.02.18. 13:04:04

báró Csekonics:
Kösz, igyekeztem.

A múltkor írtam, hogy Kim biztos erőt gyűjt valami baromságra azért nem volt pár részben. És igen. Az előzetes alapján a forgatókönyv írók ismét valami roppant fontos és meglepő kalandokba keverik mindenki kedvenc szőkenőjét.

Llew 2008.02.18. 13:14:28

Bruti:
Bár a pályázat csak a szöveg nélküli képekre szól, engedelmeddel kettőnek átírtam a szövegét.
kepfeltoltes.hu/080218/jack_atlagamerikai_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080218/zombi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Dorkapa 2008.02.18. 14:34:52

Első képhez:
Bauer: Tucatnyi terrorista és kommandós védte mégis felderítettem, megszereztem és a sivatagban felrobbantottam az A-TOM-BOM-BÁT! Én! És még is itt vagyok.
Téged meg csak fürdőszoba ajtó véd és nem te vagy Csáknorisz. Szerinted??
Átalgamerikai: Kamuzik... Tutti. És ha mégse?... ááá.. vastag ám ez az ajtó!...

EasyFriend 2008.02.18. 15:04:35

Egyébként megfigyeltétek, micsoda mázli, hogy a világ összes hackere közül egy olyan manipulálta a hangfelvételt, aki tíz percnyire lakik Katitól?

Llew 2008.02.18. 13:14:28
"Az előzetes alapján a forgatókönyv írók ismét valami roppant fontos és meglepő kalandokba keverik mindenki kedvenc szőkenőjét."
Én azt vártam, hogy amint bontják a vonalat Jackkel, a kocsira rázuhan egy meteorit. De nem volt ilyen szerencsénk. :-)
Sherry megjelenése a végén elég meglepő volt, ez most tetszett. Viszont azt sejtettem, hogy Jack lezavarja a dürdőszobai incidenst az óra ötödik percére. Aki olyan hülye, hogy azt se tudja, az euró az egy pénz, az ne nagyon akarjon Jack Bauerrel okoskodni.

Llew 2008.02.18. 15:11:57

EasyFriend 2008.02.18. 15:04:35
Ha már egy hacker olyan hülye, hogy "aláír" egy háború kirobbantó felvételt, akkor legalább na lakjon messze, ha előszednék.
Úgy tűnik Kim nem most (jövőhéten) ér haza somlóit enni.
Sherryn én is csak lestem.
Végre valaki rendes pályamunkát adott be. A disznó őrzős nagyon jó.

Pink Freud 2008.02.18. 16:35:28

Az én hozzájárulásom:
kepfeltoltes.hu/080218/kate_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyébként pedig Llew "átlagamerikai" képére szavazok a Bruti sietősen összedobott buborékja helyett.

Tomekkowal 2008.02.18. 17:13:28

A DavidPalmer képhez:Figyuzz Mike,ha így felemelem az egyik szemöldököm,úgy nézek ki mint JohnnyBravo. Tegnap ezt gyakoroltam.

SherryPalmer képhez: Asszem mégsem kellett volna pontban 5-re idejönni,mindig egészkor vannak a legnagyobb gebaszok.

don rafael 2008.02.18. 17:43:45

"Jack végre szerzett egy cipőt magának"

:D
Egy fél pillanatra mutatták, h az egyik "átlagamerikait" mezitláb vezetik el a rendőrök. Jót röhögtem.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.18. 19:22:33

Na jó estét! Látom, nem unatkoztatok, van itt millió humorgyáros. :)
A komoly 5 nap síelést megúsztam kéz-lábtörés nélkül, de ha ott maradtam volna jégbe fagyva, akkor is, simán megírnátok itt közösen a hátralévő három részt.

Don Rafael: hogy én ezt nem szúrtam ki! Már a mezítlábas átlagamerikait! Ott gondolkoztam, hogy vajon honnan szerzett cipőt. :)) Az első képet át is kéne írni: -Nekem csak a chip kell.. Na meg a cipőd! -A cipőmet neeee!

Eddig Easy képe tetszik legjobban:
kepfeltoltes.hu/080218/7b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de sok jó van közte. Még, még! :)

LEN 2008.02.18. 19:43:09

Azért Kimit összeereszthették volna valamelyik részben Kati hugával egy iszapbirokra, vagy valami. Na mindegy, én így is szeretem, legalább ki tudok menni a konyhába bundáskenyérért, ha megjelenik.

EasyFriend 2008.02.18. 21:28:59

Köszönöm, Bruti, ez az elismerés majdnem akkora örömet okoz nekem, mint egy jó somlói.

tiktaktiktak 2008.02.18. 21:29:42

este fél tizenegykor nem egészséges a bundáskenyér :)

sélli 2008.02.19. 09:23:17

Bruti! Örülünk, hogy túlélted a sítábort! Ha választani lehet, h bubi vagy videó, én az utóbbira szavazok!!! Satu volt most is! Köszi.

Gabba 2008.02.19. 09:44:27

De mija helyzet a Zöldfa projekttel???

don rafael 2008.02.19. 10:02:59

ja én is tök véletlenül szúrtam ki, csakhát volt lehetőségem visszanézni.
gyanitom, hogy sok ilyen apró poént eldugtak, csak a büdös életbe nem vesszük észre :)

EasyFriend 2008.02.19. 10:36:06

Llew 2008.02.18. 15:11:57
"Ha már egy hacker olyan hülye, hogy "aláír" egy háború kirobbantó felvételt, akkor legalább na lakjon messze, ha előszednék."
Ennek mintájára a régi vicc kicsit átköltve:
Ne hackelj!
Ha hackelsz, ne írd alá!
Ha aláírtad, lakj messze!
Ha nem laksz messze, ne csodálkozz!

blökikutya 2008.02.19. 13:58:50

Én is csak lestem, hogy honnan a cipő, de így már I see! :) Amúgy a szokott szintet hoztad Bruti. :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.19. 17:46:10

Buborék és Easy képét be is rakom öntörvényűleg, most. :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.19. 18:09:05

Gabba!
Én mondtam sixxnek, hogy írjon nki egy népszavazást a Hogyvolt blogtalálkozóról, de szerintem elfelejtette. :)

Pink Freud 2008.02.19. 21:55:21

Most megy valami krimi a királyi kettesen Katikánt főszereplésével. Na PONT úgy ráncolja a homlokát, ahogy megszoktuk.
Vlsz. ez A szinészi eszköze. Amikor elkiáltja magát a rendező, hogy "felvétel" összeráncol és az "ennyi"-ig így tartja.
Nagyon strapás lehet színésznek lenni.

EasyFriend 2008.02.19. 22:03:45

Wow! Lassú léptekkel közelítem az örökkévalóságot. Először a vesztes SzülFel pályázatom, most meg ez... Meghatódtam. Köszönöm.

Gabba 2008.02.20. 08:53:26

buboréknak respect a somlóis jelmezért!

Bruti, akkor sixxet kéne emlékeztetni, hogy tegye közzé a zöldfás talira a felhívást. Úgyis egy helyőrségben vagytok :-)

tiktaktiktak 2008.02.20. 09:18:39

Pink Freud: én is pont belefutottam tegnap este szôkeKétbe a kettesen (a végébe), de nekem pedig pont az tûnt fel, hogy ahhoz képest, hogy ez tavalyi film volt, feltûnôen jobban nézett ki, mint a 24-ben - ami tudjuk hogy 5-6 évvel ezelôtt készült. Szerintem közben elmehetett egy epizódra a McNamara/Troy rendelôbe egy homlokfeltöltésre! :-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.20. 12:17:45

Én nem láttam a tegnapi filmjét, de a Dead Like Me egészestés dvd filmjében Kata fogja játszani Daisy Adair szerepét, és pont Laura Harris helyett, aki itt a 24 második évadában Marie volt. Hátha ott kevesebb szemöldököt ráncol. :)

Jah, most olvasom, hogy a Dead Like Me márciusban jön a Coolra szóval a hogyvoltja stipistopi az enyém. Pont jó is, mert a 24-nek vége. :)

toi 2008.02.20. 14:03:22

deadlikeme legnagyobb királyság!
hajrá bruti!

EasyFriend 2008.02.20. 14:42:30

Perszehogy nem fogom a Coolt... Meg kell oldanom máshogy, vagy bevárnom, amíg az RTL méltóztatik átvenni...

Dorkapa 2008.02.20. 17:29:46

...nincs Cool nálam se, muszáj lesz torrentelni, nem akarok le/kimaradni! :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.20. 20:15:16

Nem akarlak benneteket bűnbe vinni, de, ha hozzá tudtok jutni a "netes videotékából", akkor kölcsönözzétek ki, mert zseniális. A többiek meg a Coolon.

Tomekkowal 2008.02.20. 23:12:07

Holnap meg a Viasaton lesz a Simpson családban a "24 minutes" epizód,ami 24 paródia,vagy valami hasonló,nekem anno a South Parkos átdolgozás jobban tetszett.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.21. 09:38:45

A South Parkos valami nagyon vicces volt. Hillary Clinton és az ő vaginabombája. :DD

candyperfumegirl 2008.02.21. 23:25:08

Bruti, a videó valami zseniális! :D Csak most néztem meg, sírvaröhögök, a fejek, amiket vágnak tökéletes a szöveghez. :)
A hogyvolt is istenkirály volt, mint mindig, de ez nem újdonság. ;)

Gabba 2008.02.23. 07:27:17

Mostanra már nyilvánvaló, hogy át kell nevezni a 2. szezont, lehetne pl. A somlói 24 pillanata.
süti beállítások módosítása