Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 02x06 - Kishalak és nagyhalak

2008. február 15. 10:59 - kiricsiz

Az előző szériából ismeretlen ismerőseink, a szekrényesek bandája munkában. Naná, hogy szerencsétlen Pircsi őrmester lakását törik föl. Habár ezt a szekrényes poént nem értem. Az eddig egyik lakónak sem tűnt föl, hogy ha valakinek az ajtaja elé közvetlenül lebasznak egy bazinagy szekrényt, akkor a lakó akkor se tudna kijönni, ha otthon tartózkodna? Nem véletlen, hogy a valódi fuvarozók nem így csinálják, hanem előtte fölcsöngetnek, hogy ne kelljen fölöslegesen mászkálni. (Legjobb poén: "Szegény kislány, nagyon fogja sajnálni, hogy nem találták itthon." "Arra mérget vehet.")

Vágunk, Pircsit kiborítja a betörés, rejtélyes módon baromira nem örül annak, hogy elvittek minden értéket a lakásból. Bordásnál meg Kocsis teszi tiszteletét ezen a szép reggelen, csak hogy még tovább mélyüljenek az árkok a csapatban. Alter, Kocsis és Bordás elvonulnak az emeleti tanterembe megbeszélni az árkokat.

Viszont Johnny sikeresen elintézte, hogy a muterja vegye magához Anita kiskölykét. A csajszi most épp köszönetet mondani jött Johnnyhoz, mondom, hogy az összes csaj erre az őrsre jár, és lehetőleg munkaidőben. Anita épp hálálkodva átöleli a zsarut, amikor Pircsi meglátja a jelenetet, és egyből azt hiszi, mindet ért. Remélem ebből még lesznek bonyodalmak és nem fölöslegesen gépeltem ide.

Kocsis igazából amiatt aggódik, hogy Erika el fogja cseszni az egész akciót. Merthogy ugye mennek vacsizni. És ebben egyébként Kocsis nem is biztos, hogy téved, hiszen Erika ritka ostoba liba. Egyébként iszonyat szar szerepet írtak most Bordásnak. Ennyire hülye nem lehet egy volt kommandós, hogy ne fogja fel, hogy nem egy egyszemélyes játékot játszik ("Te figyejjémá Bandi, amíg az én fejem van a guillotine alatt, addig te ne nagyon foglalkozzál már a kockázattal!"). Szóval, hogy nem egy pókerpartyn van, hanem egy akción, amelyben alárendeltként vesz részt, nem pedig főszereplőként. Ez egy egyszerű katonatörvény, anélkül nem is lehetett volna kommandós, csak a forgatókönyvírók megint beáldozták a következetességet és valószerűséget az aranyatérő bonyodalomért cserébe. Nyilván Bordásnak azért kell ennyire idiótának lennie, hogy összegubancolódjanak a dolgok. Mondjuk az is igaz, hogy a másik idióta itt forgatókönyvileg a Kocsis. És az is igaz, hogy ez nem egy doku-kémsztori, hanem egy sorozat - tévé, fikció, meg ilyenek.

A másik téma, amit a KMCS rögtönzött gyűlésén megvitatnak, Zolika "kiemelése". Csak tudnánk, hogy ez mit fog jelenteni, őt is felrobbantják, mint Altert annak idején? Aztán Kriszta ágyába meg berakják egy hajléktalan hulláját?

Otyó és Kriszta járőrben. Otyó a kikapcsolódás rejtelmeire tanítja Kendét. Hol, hogyan, kikkel kell bulizni. Aranyba kell foglalni ennek a srácnak a szavait. Csak ezt még Kriszta nem értékeli eléggé.

Közben idióta öltönyös fószer nyitva hagyja a kocsiajtót, amíg kiugrik az újságoshoz. Nyilván, hogy arra jár egy autótolvaj és fel is próbálja magára a verdát. De szerencsére Otyóék is pont arra járnak és elkapják a hülyegyereket. Végre sikerült egy igazi, tenyérbemászó, autótolvaj-fejű csávót találni erre a szerepre. Íme:

A legviccesebb jelenet az, amikor Kálmán bá Móriczot faggatja a mozizásról. Úgy látszik Klárika valahogy mégiscsak elérte, hogy Móricz moziba menjen vele. "Na, milyen volt a moziba'?" És Móricz természetesen a filmről kezd el beszélni, nem a csajról.

Pircsi továbbra is gyártja az idióta ötleteket, hogy hogyan kéne elkapni a szekrényeseket, Johhny meg szívatja. Töltelékjelenetek egy töltelékepizódban.

Demsa fogadóórát tart az éttermében, Gina nevű csicsörke-arcú táncos csajszi reklamál. Rákerestem a csajra, mármint arra, aki Ginát játssza, hátha van róla kép a neten, de nincs róla semmi, ez a lány nem is létezik. Pedig igazán létezhetne egy kicsit kevesebb ruhában. Mint a múltkori szöszi, akinek a nevét már elfelejtettem.

Otyó meghívja Pircsit sörözgetni, Kriszta meg hallgatózik, hátha elcsíp valami infót. Aztán rá is mászik Otyóra, hogy mi volt ez, kikezdett-e vele. Ez a Kende kezd egyre kurva idegesítőbb lenni, habár mindig is az volt. Az milyen duma már, hogy ő csak azért aggódik, hogy a két expasi egymásnak ne essen az őrsön. Persze, az meg se fordul a fejünkben, hogy inkább az zavarja Krisztát, hogy Otyó nem rá hajt.

Móricz és Bordás között tovább folyik a barátkozás. Nincs is annál szebb, mint amikor Móricz olyan lágyan ejti ki, hogy "parancsnok". De minket nem ez érdekel, hanem az, hogy eközben az osztott kép másik oldalán Demsa kolléga milyen fotókat nézeget Bordásról? Honnan szerezte őket, és minek? És egyáltalán? Az egyiken ugyanis Zsuzsával látható az őrnagy, úgyhogy ezek biztos nem régi családi fotók. De nem tudjuk meg mik ezek, mert begördül Dr. Tálas, ennek az epizódnak az emlékezetes alakítása. Dr. Tálas azért jött, mert a franciák szerint Demsa papa még lóg nekik egy csomó pénzzel, Tálas elhozta az első figyelmeztetést, aztán gondolom, jön Denise nyelvének kivágása és elküldése borítékban. De ott még nem tartunk. Közben beront Denise is, még megvan az összes szerve. És a múltkori eset óta gondolom baromira kíváncsi, hogy mivel foglalkozik valójában a papus, úgyhogy a maga módján kémkedni próbál, de lerázzák. Egy bankkártya az ára.

(Egyébként Stirlitzet kezdik néha úgy beállítani, mint Esteban Rojót az Egy maréknyi dollárért-ban.)

Stirlitz rátapad Dr. Tálasra, Klárika meg rátapad Móriczra: az őrs előtt várja meglepetésszerűen. Pedig az ilyen megvárás fordítva szokott lenni. Mindegy, Klárika kezébe vette az irányítást. És Móricz megint a legjobb mentségekkel hozakodik elő: vár az anyukám.

Dénes beszélni akar az őrnaggyal. "Attila, te nem vagy csapatjátékos." Tulajdonképpen Dénes is arról beszél, hogy Erika bevonása hiba volt. Bordás erre asszongya, Erikát kézben tartja majd ő. Viszont Kolonics hozott azért értékes infókat is, méghozzá Demsa feleségéről. Mint sejtettük, mit sejtettük, rutinos kriminézőként biztosak voltunk benne: nem baleset. A francia elosztóhálózat főnöke nyírta ki a csajt. Vagyis Demsának nem volt olyan fényes a viszonya a franciákkal, de ez a szál még homályos, nyilván itt még lesznek meglepetések.

Bordás megy Erikáért, Mike nem örül. Bordás direkt a lelkére köti a seggfej Erikának, hogy a Malek-ügyről ne. Ha Demsa hozza szóba, akkor meg terelje el a szót. Ja, hát a szokásos puska a falon, ami el fog sülni.

Demsa étterme. Indul a vacsora. Párhuzamosan Kolonicséknál is megbeszélés. Kénytelenek vakon repülni, mert nem tudják lehallgatni, hogy miről dumálnak Bordásék, így bármi megtörténhet, ami veszélyeztetheti az akciót. És meg is fog.

Demsa melót ajánl Erikának. Táncosokkal kéne foglalkozni egy most nyíló bárban. Erika nem mond nemet, szóval ez is egy lehetséges szál a jövőben. Közben Zsuzsa rosszul van, megy el a gyerek, vagy mi. Föl is hívja Bordást, aki kétszer kinyomja, de harmadikra már kénytelen felvenni. Ahogy meghallja, mi van, elrohan Zsuzsához. Csak azt nem értem, hol van a múltkori rendőrcsaj, aki a ház előtt posztolt? Nem annak kéne az ilyesmit elrendezni? Oké, persze Zsuzsa nem tudhatja, hogy Bordás éppen beépülget.

Viszont abban csak reménykedhetünk, hogy Bordás nagy lendületében azért hagyja beépülni Altert is. Röhejes lenne egy ilyen kispadon, 10 részen keresztül bevetésre várakozó szuperkém.

Szóval Erika meg ottmarad Demsával, nincs ott Bordás, aki koordináljon, megy szabadon a fecsegés. Ezzel csak az a probléma, hogy Erika alapjáratban, józanul is hülye, de most ráadásul egyre spiccesebb, úgyhogy össze-vissza fecseg. Persze a Malek-ügyről is. Vagyis bekövetkezett az, amitől Kocsisék féltek, Erika hülyesége bekavar az egész ügybe. Egyébként Denise szerint is seggfej a csaj, úgyhogy nekem egyre szimpatikusabb ez a Denise.

Bordás Zsuzsánál. Hívják a nőgyógyászt, aki baszik kijönni.

A rész vége felé már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Erika összejön-e majd Demsával. Úgy néz ki, ráhajtott. Vagy csak részeg?

Ezek egy közepes rész hordalékai.

Címkék: tűzvonalban
35 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enrikó karúszó 2008.02.15. 11:16:55

kezd olyan érzésem lenni, hogy a filmet a Szomszédok írói stábja írja és bármikor várhatjuk Vágási Feri feltünését :-((

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.15. 12:55:44

Valahogy én se érzem azt a lendületet, mint az előző évad közepén...

kiricsiz 2008.02.15. 13:15:58

igen. az első évadnak megvoltak a maga gyermekbetegségei, de a 6. rész környékén sztem már kezdtek bedurvulni a dolgok, nem lehetett tudni, ki a beépített ember. ha jól emlékszem...

most meg baromira húzzák ezt a beépülést, és az ember várja, hogy legyenek jó kis csavarok, mint az előzőben.

persze az a vicc, hogy a rencerváltás utáni sorozatokról nem tudnánk itt beszélgetni, mert annyira szarok. szóval azokhoz képest ez még meg van csinálva. oké, ez nem mentség... :)

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.02.15. 13:56:42

"Csak azt nem értem, hol van a múltkori rendőrcsaj, aki a ház előtt posztolt?"
Hát ezt nem értettem én sem... Minek nyújtózkodik ott a telefonért, mikor csak ki kellene kiáltania és már hívnák a mentőt, orvost, meg a egész BRFK-t...
Meg miért nem előbb az orvost hívja meg a mentőket...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.02.15. 14:39:44

azt én sem értem, miért nem a mentőket hívta zsuzsa, vagy bordás is kihívhatta volna, utban zsuzsához.

egyre inkább az az érzésem, hogy demsát már nem a drogüzlet érdekli, hanem a feleségért akar bosszút állni a franciákon. a végén még egy oldalon harcolnak bordással.

azt sem értem, miért nem lehet a malek ügyről beszélniük demsának. hiszen nem veszélyezteti a beépülését, a szori akkor is megáll a lábán, hogy a felmondását tölti, mert ki rugták a kommandóból, sőt még meg is erősíti, hogy azért is hagyja ott őket mert a családját is veszélybe sodorták a malek ügynél. de nyilván az írók más irányba terelik...

csipaka 2008.02.15. 16:58:52

Kiricsizt olvasva nem maradtam le sok mindenről. Bár vasárnap este kicsit morcos voltam, mikor a család inkább Jackie Chant választotta. Demsa nekem olyan "Jean Renos rosszfiú". Jobban drukkolok neki, mint Bordáséknak. :-) Ez a bosszú a franciákon elég érdekes szál. :)

kiricsiz 2008.02.15. 18:21:24

csipaka!

meg tudod nézni a videótárban!!

www.hirado.hu/videotar/?category=249

csipaka 2008.02.15. 19:56:54

Kiricsiz!
Tudom, ez a gyakorlat, de még a héten nem jutottam el odáig. :-) De akár megnézem, akár nem - kíváncsian olvasom a hogyvoltot. Tecc a stílusod és a többiek véleményét is kíváncsian olvasom.

Cleric 2008.02.15. 21:48:49

"Ezek egy közepes rész hordalékai. "
Nagyon jó ez a végszó, benne van minden

Kár hogy egyre jobban eluralkodik a sorozaton az életszerűtlen szituációk tömkelege, valamint az ORFK-oktatófilm jelleg.
Egyszerűen unalmas ez az évad, olyan dolgok tűnnek fel nekem hogy az ijesztő, például az őrs élete a KÁVÉ (mint ital) körül forog, értékes percek telnek el a filmből szinte minden részben azzal, hogy ki hány cukorral issza, meg ilyenek, na meg Kálmán bá bárgyú jelenete az öreg géppel a múltkori részben egyenesen siralmas volt. A rejtett reklámokból (minden autó Porsche Hungáriás) meg futhatta volna inkább egy rendes forgatókönyvre, nézzük meg pl a Shield-et: sztárszínészek nélkül (ez az első pár évadra igaz), (eleinte) alacsony költségvetéssel a legjobb rendőrsorozatot forgatják évek óta egyre emelkedő színvonallal.

Mindezek a hibák ellenére mégse tudom abbahagyni sorozat nézését, de gondolom sokan vagyunk így ezzel.

Cleric 2008.02.15. 21:51:26

Még valami, nem tudom rendőréknél mi a szokás, de az érdekes azért hogy Kolonics rendőrtábornok úrba mindenki beletörli a cipőjét. Hogy egy tábornoknak ennyi tekintélye ne legyen...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.15. 22:20:28

"vasárnap este kicsit morcos voltam, mikor a család inkább Jackie Chant választotta"

Erre van a kedd késő esti ismétlés...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.02.15. 22:41:45

azért akármennyire leül a történet, vagy bármennyre következetlen a sztori, a párbeszédek-dialogok, és poénos beszólások, sokszor akkor is elviszik a hátukon a sorozatot. még mindig ez a legjobb vasárnap esti szórakozás szerintem.

cleric
nem tudom mire gondolsz, koloniccsal, csak bordás mer így beszélni, de őket azért mindennek ellenére, elég szoros szálak kötnek össze. mindeki más haptákban...

Cleric 2008.02.16. 02:50:02

Bombadil Toma

Én pont másképp látom, egy-egy poén, vagy párbeszéd nem képes ellensúlyozni a hibákat.
Abban reménykedem még, hogy a következő részben nem egy temetői virágtolvaj elfogása lesz a fő attrakciója az őrsnek, nem azt mondom hogy 24 évadzáró szintű akció legyen, csak egy kis élet költözzön a sorozatba, el kellene egy kicsit szakadni a mélymagyar valóságtól.

De végülis mindegy, örüljünk hogy van egyáltalán egy hazai sorozatunk amit nézhetünk.

Cleric 2008.02.16. 02:58:07

Koloniccsal kapcsolatban nem tudom tételesen felsorolni az eseteket sajnos, de azt tény hogy Bordásnak le kellene szállnia a magas lórol már (és ez általában igaz rá).
Kolonicsra visszatérve eléggé szerencsétlenre írták meg ezt a karaktert, mintha sodródna csak az eseményekkel; azt a sakktáblát pedig ki kellene dobni az ablakon ekkora klisé sok nekem. Éppúgy mint a műkedvelő főgonosz, de ez már ki lett tárgyalva itt a fórumban.

dupi 2008.02.16. 12:35:07

azért jó, mert jó :) nekem az tetszik nagyon, hogy igazából egyik szereplő sem szimpatikus annyira, mégis jó követni őket.

Cleric: sőt, még ugyebár volt egy külön epizód is :) (amszterdami kapuccsinó)

evilous 2008.02.16. 14:44:32

"Demsa fogadóórát tart az éttermében, Gina nevű csicsörke-arcú táncos csajszi reklamál."

amikor Demsa az étteremben a két rosszarcúval lerendezte a csajt, akkor nekem Al Swearingen ugrott be. de sajnos nem csak a cocksuckerezés a különbség a kettő között.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.02.16. 14:45:26

Cleric.
Kolonics azt hiszem már csak ny. r. tábornok.

Renáta_ 2008.02.16. 15:37:15

Én nem éreztem ennyire végletesen gyengének a részt, sőt. Úgy éreztem, hogy a vacsorával meg a Zsuzsa-féle vetélési jelenettel legalább elkezdődött valami.

A BRFK-oktatófilm jelleget én is érzem illetve nem is pontosan azt, hanem a BRFK nimbuszának erőltetett emelését. (azonnal elkapjuk az autót, el ám, pedig "csak" szerencséjük volt)

Amitől pedig nekem égnek áll a hajam az a Pircsi (szerintem eléggé kidolgozatlan) karaktere.

kiricsiz 2008.02.16. 15:43:27

csipaka 2008.02.15. 19:56:54

köszi! igyekszem! a kommentek meg itt mindig jók.

gyurmalány 2008.02.16. 19:16:30

Látom, hogy megint szinte egyedül vagyok, de sztem ez volt a második széria legjobb része. egyetértek Renátával, a vége nagyon jó lett. erika vs zsuzsa.

Viszont sztem pircsi nagyon ki van találva. Mégegy ilyen idegesítő pitsát :))). pont azért áll fel tőle a szőr a karon, mert olyan amilyen. ez pont olyan mint móricz.

Renáta_ 2008.02.16. 20:00:01

No, akkor nézzük Pircsi karakterét.

Azt tudjuk róla, hogy kezdetben az első évad elején kis bizonytalan, szárnyaszegett, egyszerű leanyzó volt, hatalmas önbizalom-hiánnyal. Kiderült róla, hogy titkárnőként kezdte "az öreg mellett", majd jelentkezett a főiskolára, felvették vagy harmadjára, meg közben vagy kétszer bukott is, de nagynehezen elvégezte. Különben én emiatt nem is éretm, hány éves is ez a lány. Mert ezek alapján lassan közel kéne lennie a 30-hoz, ugye, de látszólag meg inkább 20-as évei eleje. A naivitása miatt meg megintcsak nem gondolnánk sokkal többnek.
Naivitás. Ez egyrészt érződött ugye az elején még a munka frontján is, de a pasikkal kapcsolatban folyton. Az állandó plátói szerelmek, volt már Bordás, Johnny, most Otyó, és akkor ez a gyerekes duma, hogy ő majd Otyóval akar kimenni járőrözni. Időközben meg ugye hogy-hogynem hirtelen(!) öntudatos nővé érett, aki visszaszólogat Móricznak, aki cibálja le magáról a ruhát, ai saját szakállára nyomoz vagy parancs ellenére intézkedik.

Nekem nem illik a képbe ez a kortárs színészet sem, mert az is (szerintem) egy érettebb gondolkodásra utal, ami meg az élet más területein nemigen látható nála.

De sorolhatnék még ezer példát. Nem látom én nagyon, mit akarnak kihozni ebből a karakterből.

Móricz ettől sokkal egyértelműbb, követhetőbb figura. És hiába volt/van nála is jellemváltozás, azért nem olyan irreális, mint Pircsinél.

Renáta_ 2008.02.16. 20:02:27

És ez az, gyurmalány, hogy az elején még egyszerű, de szerethető karakter volt a Pircsi, most meg én is azt érzem, hogy egy idegesítő pitsa, ahogy Te fogalmaztál :o)

Gn · http://www.google.co.hu 2008.02.17. 22:41:28

stáblista:
Hábermann Lívia (Pircsi)
producer: Hábermann Jenő

bár ezt gondolom más is kiszúrta.
ami engem megint zavart, hogy miközben kocsikáztak Otyóék, egyszer havas tájban mentek, előtte meg ugye újlipótváros, ahol hónak nyoma sincs... apróság, de miért nem figyelnek ilyenre?

kiricsiz 2008.02.17. 23:51:46

hehe, kurva jó :))

köszi, így mostmár én is megtaláltam.

dupi 2008.02.18. 09:39:44

Ha már mélyelemzést végzünk, ne felejtsük el a karrierista-anyámmalélek szereplőnket sem. Én a Pircsi "színházánál" valamilyen belső színházas poént sejtek, ugyebár van egy Alter nevű szereplőnk is. Otyó is változik sajnos (eddig ő volt a legszimpatikusabb nekem), egyre többször flegma/arrogáns.

A (hogyvoltos, az újat még nem láttam) rész rendben volt, bár a Zsuzsás rész nem volt logikailag a topon valóban. De lehet mi tár tudjátok, miért volt erre szükség :)

gyurmalány 2008.02.18. 12:11:53

nekem pont ezek miatt van rendben Pircsi karaktere. Az ő magabiztossága nekem tipikusan a "butácska-bizonyítani akaró" ember magabiztossága, csak látványosan nyilvánul meg, valójában nem létezik. Semmiképp nem jön le nekem, hogy ő egy öntudatos nővé vált volna. Indulatból reagál, amikor úgy tűnik.

És hogy mindenkibe szerelmes tud lenni, aki pasi, az is bele illik a képbe, nekem legalábbis.

Az már kevésbé, hogy Otyó elhívta randizni. Ha pasi lennék sírva futnék előle :)

dupi 2008.02.18. 15:12:43

Otyónak nem sok választása van :) Bordás elvisz 2,5-öt, Szivar nincs, de ha lenne, Alter vinné, az orosz hazament, Kálmán bá lánya meg öregecske hozzá. Többeknek kintről hoztak embert, csak ő maradt Pircsire :)

dupi 2008.02.18. 15:16:20

www.zsaru.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2200

– A sorozatból még nem derült ki, hogy miért kapta az ön által megszemélyesített alak a Szivar becenevet.
– Nos, nekem már elárulták, ez azonban még legyen titok.

Erről lemaradtam, vagy azt jelenti, hogy lesz még? Utóbbi jobb lenne.

Renáta_ 2008.02.18. 19:51:53

Dupi!
Akkor betolom ide is. Volt az a Fotelpatkányok telefonos interjú Stohl Andrással pár hete (amit itt is hirdettek, meg amiben agyonreklámozták a Hogyvolt blogot :)), na abban erről is szó volt. Szó szerint idézve:

F.P.: – És hol van Szivar, ezt is sokan kérdezik.
S.A.: – Szivar… úúú, Szivar nem lesz valószínűleg.
F.P.: – Ne mondd, hogy elment ő is szülni.
S.A.: – Ő elment valahova, nem tudom. Kapott egy modellszerződést valahol külföldön.
F.P.: – Jó, oké, akkor ezt a kérdést megválaszoltuk.
S.A.: – De jön helyette egy másik szintén nagyon csinos csaj.
F.P.: – Jó. Kell, az kell tudod, mindig.
S.A.: – Kell bizony ;)

dupi 2008.02.19. 16:26:24

tudom, hallgattam én is :) de ő is a "valószínűleg"-et használja, meg a zsarus cikk se olyan régi, a januári számukban jelent meg. Azért kérdeztem, mert nem rémlik, season 1-ben elmondták-e, mert ha nem, akkor még visszahozhatják. Persze nem csak emiatt ;)

dupi 2008.02.19. 16:28:28

ja és ki a másik nagyon csinos csaj? Mert Denise egy kicsit fiatalocska (csinos, de inkább "lány", mint "csaj"), Anita teljesen mellékszereplő, más meg nem jött be még.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2008.02.21. 12:07:24

Én (is) azon akadtam le, hogy az a szerencsétlen Zsuzsa miért nem hívta a mentőket???
Vagy a posztoló rendőrcsaj? Vagy oké mondjuk este nem posztolnak, de akkor Bordás miért nem hívta a mentőket??? Egy esetleges vetélésnél minden másodperc számít.
Szerintem ez nagy baromság volt... azért ENNYIRE hülyék nem lehetnek. Valaki csak volt a stábban aki szült vagy volt várandós a felesége, barátnője...

Dodeszh · http://nonstopmobil.blog.hu 2008.02.23. 22:17:15

Ebben a részben is volt egy Stohl-kifigurázó poén!
Amikor Otyó és Kriszta járőröznek, miután Otyónak leesett, hogy keresztbeszervezett magának estére. Ekkor Kriszta:
Hát, Otyókám, választanod kell: Pircsi vagy a haverok, haveok vagy Pircsi!
Csak én éreztem benne a ValóVilág-os beütést...?
süti beállítások módosítása