Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x18 - D.O.C.

2008. február 15. 13:20 - sixx

Múltkor ott hagytuk abba, hogy Dez ilyen közel volt ahhoz, hogy megszabadítson minket a hobbittól, de elkúrta, mert a lelkiismeret baszkurálta, mint Bruce Willist a Ponyvaregényben, és megjött egy nő a szigetre (ejtőernyővel), táskájában Dez és Penny romantikus fotójával, meg egy műholdas telefonnal, vaddöfakk??? Eheti központi motívumunk a gyermek mint olyan, flessbekkileg Szán és Dzsinn áll a középpontban, a szigeten szintén a koreai csaj, no meg az erdőben kóválygó négyes. Buborékmentes hogyvót következik.


Kezdjük a parti népséggel, Szán kertészkedik, mert ő hosszabb tartózkodásra rendezte be magát, vagy csak annyira unja a semmittevést, hogy inkább a földet túrja, legvégső esetben az is előfordulhat, hogy a felső tízezer egykori tagjaként saját maga előtt bizonygatja hogy ér valamit apu milliói nélkül is, ki tudja. Nem sokáig van egyedül a konyhakertben, mert megjelenik az ünneplőbe öltözött Dzsekk (piros póló, ujjatlan, tetkókiemelős), és a terhességről érdeklődik - mi van dokikám, a jövőbeli praxist építed ki? Szán ideges lesz, különösen a "vérzés nincs?" kérdés hallatán, valahol érthető.

Szán a parton Katinkával barátkozik, jó nagy fasz lett ez a Dzsekk az ádöröknél, és a gyerekemet akarja! Az ádöröknek! Amilyen baromságok történnek a szigeten, ez még akár igaz is lehet. Katinka kiböki, hogy Julietet betegesen vonzzák a terhes, majd elvetélő és meghaló nők, mire szót szót követ, és Juliet azt javasolja, hogy menjenek le az orvosi állomásba, amit még Klerrel fedezett fel Katinka, mert ott meg lehet nézni, hogy a gyerek jól van-e. Szán addig kérdezgeti Julietet, mígy az kiböki, hogy itt terhesnek lenni a szigeten nem egy életbiztostás, és nagyo szomorúan néz hozzá azokkal a félelmetesen kék szemekkel.


Este van, Juliet eljő Szánért, és hótt titokban vinné az orvosi állomásra, vajh miért? Juliet szerint Szánon lehet segíteni (hazudik), elindulnak hát. Juliet útközben közli Szánnal, hogy a fantáziadús magyar cím, ami ezen a héten megegyezik az eredetivel, az a Date of conception, azaz a fogantatás időpontja, ez majd jól kiderül az orvosi bunkerben, mert attól, hogy Kler, Katinka meg az idióta francia tyúk ott nem talált semmit, attól még vannak fasza berendezések. Nohát. Az ultrahang mellesleg tényleg lézetik, egy kurva nagy széfben bezárva, és megmutatja, hogy a kiskölyök egészséges, és annak ellenére, hogy Szán szerint nem Dzsinn a fater, a szigeten fogant, minden rendben van tehát. Illetve kurvára nem, mert a szigeten fogant gyermekek mind megölik az anyát, két hónap és meszeltek Szánnak.


A flessbekkben Koreában vagyunk, feliratosan, a friss házasok lakást keresnek és lakberendeznek, amikor a parkban sétálgató Szánt leszólítja egy nő, és kissé tolakodó üzemmódban baszogatja a friss arát, majd közli, hogy a férje anyja egy kurva, és ha kap pénzt, akkor nem pofázik. Szán persze Dzsinnek nem mondja el, hogy tud a kurva anyjáról, mert még a végén nagyon megverné, inkább érdeklődik (finoman): oszt van-e képed az anyádról, kedvesem? Ez is elég ahhoz, hogy az ifjú férj arca eltorzuljon, kisebbségi érzés rulz.


Szán nem nyugszik, és elmegy Dzsinn faterjához, a halászemberhez, ahol kipakol: a maga fia akkora gyökér, hogy azt hazudta, a papa már meghalt. Meg az anyjáról is linkelt, de én tudom, hogy kurva! A fater erre kimért mozdulatokkal pálinkát tölt, érthető, mi is innénk ebben a helyzetben. Milyen lehet a koreai hápé??? Szán persze titoktartást fogad, elmegy a saját faterjához pénzért, hogy befogja a férje ribanc anyjának a száját. Cserébe azt ajánlja fel, hogy nem pofázik a fater maffiózó énjéről, de ennek 100 000 dollár az ára, ami van is a széfben. Fater erre megjegyzi, hogy jó, de ennyiért megveszem Dzsinn karatemester képességeit is.


A flessbekk vége az, hogy Dzsinn otthon rátalál a 100 000 dollárra, amiről Szán azt mondja, hogy bútorra kell, meg nászútra - ezzel faszán megsértve Dzsinn lelkivilágát, majd én berendezem a lakást az Ikeából, mer' az occsó. Vidd vissza a pénzt apádnak. Na persze, Szán nem hülye, és elviszi a borítékot a Nagyon Gonosz Zsaroló Asszonynak, és megfenyegeti, hogy letépi a fejét, és belehány a tüdejébe (copyright by the late Jimmy), ha nem hagyja békiben.


A harmadik szál ott folytatódik, ahol abbahagytuk: Dezmondék a félájult nőt próbálják életre pofozni, de ez kisebb akadályokba ütközik (értsd: az oldalából kiáll egy bokor, és vérzik), amitől mindenki kiborul és össze-vissza rohangál a fák között, ezzel kurvára nem segítve a szerencsétlen nőn, akit haza kéne vinni Szent Dzsekkhez, hogy összerakhassa. Dez szerint az nem jó ötlet, hogy a nőt viszik, inkább hozzák Dzsekket, de a legjobb megoldása Hörlinek támad és elsüti a csaj hátizsákjban talált riasztópisztolyt.


A csaj delirál, kínaiul és portugálul karattyol, erre ki jön elő a csipkebokorból? Mihály bazmeg, a halott orosz. Elszalad, Dzsinn utána, rövid tusa, és az ex-Dharmás orosz szanitéc fogságba esik, mert Dzsinn kurva kemény karatemester. A hobbit és Hörli azt hitte hogy Mihály meghalt (muhaha), mert Lokkbácsi az elktromos/szónikus kerítést emlegette, szájhabzást és véresőt a fülből. Mihály erre megjegyzi, hogy Dez őt aztán hiába fenyegeti, ő már egyszer meghalt a héten. És vigyorog. Mihály rulez, ráadásul azt is felajánlja, hogy meggyógyítja a sebesült nőt, ha Dez elengedi.


Mihály segít a nőn, akinek a tüdeje összeomlott vagy mi, és bazmeg beledöf egy bazinagy fecskendőt a mellkasába, aztakurva. Aztán kiszedi belőle a fadarabot, mire a nő kiabál, és portugálul mond valamit, amit majd valaki faszán bekommentel, mert mi nem értettünk. Mihály ezzel teljesen elégedett, és megjegyzi, hogy holnapra a csajnak kutya baja, mert a szigeten minden gyorsabban gyógyul, majd lelép, mert Dez becsületes ember. Dzsinn azonban utcai harcos volt, így gyanakszik egy sort, és felfedezi, hogy a félszemű elvitte magával a csaj műholdas telefonját - nesze neked bizalom. Utánamennek, visszaszerzik a kütyüt, és elengedik, mert NEM NORMÁLIS EGYIK SEM.


Az epizód utolsó momentumai érdekesek, Juliet a bunkerben egy magnóra üzenetet mond Bennek (a rohadék), miszerint Szán terhes, Katinka még nem biztos, de lassan kiderül az is. Ja, és azt is megtudjuk, hogy Juliet kurvára utálja Bent. Mi is. Dezmondék rögtönöznek egy hordágyat, és közben bizalomról beszélgetnek, meg ádörökről, akiket a parti népség azért rendesen gyilkol, Hörli meg úgy tesz, mint aki az anyjával telefonoz. A csaj egyszer csak felébred, és amikor Hörli közli vele, hogy ő az Oceanic 815 túlélője, akkor bevágja, hpgy  A GÉP RONCSAIT MEGTALÁLTÁK, ÉS SENKI NEM ÉLTE TÚL A BALESETET. Vaddöfakk??? Jövő héten Lokkbácsis rész jön, tessék örülni.

Címkék: lost
37 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Porcelán az elefántboltban 2008.02.15. 13:40:58

"...Buborékmentes hogyvót következik.
"

Tiltakozom a buborékok nevében!

RASSSSZIZMUSSSSSSSSSS!!!!!!!!!

sélli 2008.02.15. 13:51:28

Izgis kis rész volt, k.nagy cliffhangerrel a végén. És Mihály sem murdált meg, höhö! Szeressük az ilyet. Végre kezdenek be/fel-gyorsulni az események!
sixx, ne útáld már annyira Jacket, az egyik legjobb arc! :) Bár való igaz, az a tetkó annyira nem rlz.

JMBG 2008.02.15. 14:05:10

A szigetre vetődött csaj az rtles felirat szerint azt mondta, hogy nem egyedül jött,

amit Mihály nemes egyszerűséggel így fordított: Köszönöm, hogy megmentettetek

Tili 2008.02.15. 14:06:29

Jo hogy van hogyvolt, en mar egyaltalan nem kovetem a sorozatot a tv-ben, de igy semmirol sem maradok le. Koszi!

Porcelán az elefántboltban 2008.02.15. 14:11:05

Végül is jobb, hogy elengedték Mihályt. (a csipkebokoros poénért jár a 10 pont)

1. Eddig is szabadon volt és nem bántotta a partinépet.
2. Ben fogságba ejtése elég lámára sikeredett előzőleg.

Szóval mindenki jobban jár, ha szabadon van. Ellentétben Lokbácsival, akit remélem alaposan felpofoztak és elkobozták a dzsiájós szerkóit.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.15. 14:23:57

"Szán nem hülye, és elviszi a borítékot a Nagyon Gonosz Zsaroló Asszonynak"

Aki nem mellesleg maga az ősi foglalkozást űző anyuka...

"a legjobb megoldása Hörlinek támad és elsüti a csaj hátizsákjban talált riasztópisztolyt."

"Upsz!" :-)

No és persze az utolsó pár mondat se volt semmi...

Llew 2008.02.15. 14:52:01

És a bugyborékok? Ha nem is 10, de 5 bubis lehetne legalább.

Gabba 2008.02.15. 15:02:17

És akkor most Mihályon nem fog az elektronyos/szoláros kerítés? Vagy nem is Mihálynak hívják, hanem Lázárnak, és feltámadt?

Egyébként Mihály a szinkron szerint azt mondta, hogy megtelt vérrel a csaj tüdeje, és levegőt kell bele juttatni, azért vágta bele a csövet.

akyyy 2008.02.15. 15:04:01

JMBG : persze, mert oroszul hablagyolt az idegen nő a szintén orosznak, ő meg szépen hazudott egy jót a többieknek, és ment megkeresni a többi lezuhanót!

Én csak azt nem értem hogy Jin és a hobbit honnan tudtak erről a mihályról meg az elektromos keritésről? max jack vagy kate árulhatta el nekik de Lock semmiesetre sem hisz vissza se tért:\

Porcelán az elefántboltban 2008.02.15. 15:13:51

akyyy: Mondták is: Szaidtól tudták a mihályos kerítéses sztorit. Gondolom esténként kalandjaikat mesélgetik a tábortűznél a visszatérők.

:)

Llew: ugye, hogy buborék nélkül már nem is az igazi?

Llew 2008.02.15. 15:25:13

A függőknek (remélem sikerül):
[url=kepfeltoltes.hu/view/080215/mihail_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]kepfeltoltes.hu/thumb/080215/mihail_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]

Jin eddig nem volt karatemester.
azért én vártam, hogy sun visszamenjen Juliet után és magnór beszélés után pofán bassza. Négy hülye. Garatulálok. Mondjuk a hobbitnak volt egy jó beszólása, de elfelejtettem. Asszem Mihailnak mondta. Vagy nem.

Llew 2008.02.15. 15:27:19

nem így akartam, de legalább működik.

Llew 2008.02.15. 15:29:01

És nagy betűs Sun meg magnóra

Llew 2008.02.15. 15:37:54

Na befejezem, nem linkelek itt tovább, úgy sem megy.

Porcelán az elefántboltban 2008.02.15. 15:53:47

Hol lehet ilyen buborékgyártó progit szerezni? (Ingyé és picikét)

Llew 2008.02.15. 15:56:33

Én spec Paint-ben csináltam ezt a kettőt.

Porcelán az elefántboltban 2008.02.15. 16:13:30

Köszi!
Comic life fizetős. :( Cry!

Paint? Megnézem. :)

Közben találtam fotóbót ecseteket, ami gimppel is jó, megpróbálom és linkelem, hogy mi lett.

Verkil 2008.02.15. 18:49:49

nagyon jó mint mindig de nekem hiányoznak a buborékok :D azok a legjobbak

Porcelán az elefántboltban 2008.02.15. 19:13:52

Na, mégegyszer:

bubiblog.blog.hu/media/image/felszem.jpg
bubiblog.blog.hu/media/image/horli.jpg

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.02.15. 19:49:11

Akkor miért kellett a Klert elrabolni kisérleti nyúlnak? Ő nem a szigeten fogant. Miért kell neki a gyógyszer, ha nem is lenne semmi baja???
Hogy támadt fel Mihály? Vagy csak zuhanyozott egyet:-)? És ha nem halt meg, hogy folyt a nyakán a vér, és szájából a hab? Epilepszia? Ja, ez nem a Dr. Ház.... Amúgy örülök neki, hogy köztü(n)k van, mert kedvencem, és Bennt sem utálom.
És én sem értettem, Csárli honnan tudott arról, hogy Mihály már akasztott ember is volt. Elvégre nem volt ott, a szigetlakók közötti kommunikációban rejlő szűkös tartalékokat pedig ismerjük.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.02.15. 19:50:32

Ja és ezentúl az olvasók készítik majd a bugyborákokat is?

s3v3n 2008.02.15. 20:14:35

nem is értem miért feliratozta az rtl naomi dumáját... :) de jó volt így.

candyperfumegirl 2008.02.16. 14:34:19

Én ugyen nem utálom Bent, sőt. :P

(buborékok nekem itt sem hiányoztak, nem tudom, mi az oka, hogy elmaradtak, de ha az Alias és a Lost hogyvoltok buborékmentesen maradnak, én tudok ezzel együtt élni :)

EasyFriend 2008.02.16. 22:20:05

"Jövő héten Lokkbácsis rész jön, tessék örülni." - Mámmeg mit robbant fel az a fasz?

Porcelán az elefántboltban 2008.02.16. 23:47:17

candyperfumegirl 2008.02.16. 14:34:19

Most mi bajod van velem? Hát bántottalak én téged? Én is tudok ám kendiperfjúmgörlök nélkül élni!!!
De milyen egy nyomorult, igénytelen, szegényes élet lenne az, hát nem?
Szóval nem értem ezeket a buborék-ellenes kirohanásokat. Ez egyszerűen RASSZZIZMUSSSSSS, ANTIBUBIZMUSSSSS, KIREKESZTÉS, DISZKRIMINÁCIÓÓÓÓÓÓÓ, stb.

Buborék menni Strasbourg!

:(

candyperfumegirl 2008.02.17. 12:59:38

Bocsánatodért esedezem Buborék! És csak mert félek, hogy diszkriminációs pert akasztasz a nyakamba, most nagyon szépen mosolygok rád. ;)

enzo23 2008.02.17. 14:56:35

Jók a buborékok így is!:) mondjuk lehetne úgy is h sixx is csinál+fanok is:):)
Ez amúgy egy olyan rész volt h:
"-Mi történt benne?
-Semmi érdekes, csak kiderült hogy Mikhail nem halt meg, Sun viszont meg fog, és nem jutnak ki a szigetről..."
Amúgy asszem következőben vagy 3.20-ban elmondja majd Mihály h mért nem halt meg, nagyon 1xű oka van...

Porcelán az elefántboltban 2008.02.17. 15:11:03

candyperfumegirl
Meg van bocsátva, szép mosoly, valami a szemedbe ment?

:)

Nekem mondjuk az a bajom, hogy minden rész végén tartanak egy kis spoilerezést kedvcsinálónak a következő részhet a retekklúbon. Így aztán tényleg nem olyan meglepő, ami történik. Ráadásul múltkor véletlenül valamelyik német csatornán pont egy olyan résznél sikerül odakapcsolni, hogy egyetlen pillantás elég volt és máris döglött néhány poén. Szörnyű. Az ember nem tud hová menni, hogy ne spoilerozzák szét neki a Lostot.
Ezért jó a Mazsola és Tádé.
:)

coellesh 2008.02.18. 14:56:29

Juliet miért Juliet? Miért nem Zsuliett? Vagy Zsilett?:D

limbekcs 2008.02.23. 22:35:20

kedves sixx, a buborékhiányért nem baszogatnálak (de most már késő :), csak visszajelzek, hogy amikor voltak, jók voltak... :D

a tévében feliratozott mondat meg emlékeim szerint taliánul volt: non sono (venuta?) da sola - pontosabban olaszul "tuti" így van, és talán a portugálul értők is megértik (azért a portugál verzióba több "zs" betűt képzelek :), de hogy nem oroszul volt, arra felteszem lokkbácsi életét, faterjáéstul. (ugyanakkor hörlinek nincsenek a sztoriban spanyol ajkú gyökerei? (csak a színész neve? :) mert egy spanyolul értőnek ezt a mondat "tuti" értenie kellene... :)

a tüdőfelfújás az basszus annyira durva volt, hogy a következő svájci bicskám olyan lesz (ha ezt a mostanit is elhagyom véletlenül), amiben van ilyen befúvó-fecskendőtű is - persze a 640 GB flash memory, a gps-pacemaker (two in one!), a műholdas telefon meg a tartalék ejtőernyő mellett... (addig meg csak vigyázok jól - a mostani sörnyitós-dugóhúzósra is :)
süti beállítások módosítása