Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x20 - 03:00- 04:00

2008. február 11. 10:00 - Bruti

3 óra. Szomorú hírrel fejeztük be egy hete. Jack meghalt. Utoljára az Egyenesen át-ban volt ilyen szarul. Nem akarok bibliai párhuzamokat vonni, de gondolom, nem árulok el titkot, ha már az elején elmondom: feltámad! És nem harmadnapra, hanem még ma, mert Jack Bauer élt, él, és élni fog, ha élhetek ezzel a lenini megállapítással. A kórházban vagyunk és Jack egyik kínzója epinefrint keres az újraélesztéshez, mikor bejön egy doki a betegével. Az arab beteg, (aki láthatóan kapott pár fülest a felbőszült amerikai hazafiaktól), már bánja, hogy nem maradt otthon, mert a rosszarcú pillanatok alatt hazavágja, a dokit meg magával hurcolja a halottunkhoz. Mivel a 24-ben betegesen vonzódnak a defibrillátorhoz, ma Jacket pattogtatják a betonon - kevés sikerrel. Közben Jigsaw újfent érdeklődik, de a hírek aggasztóak. Szabad kezet ad az egyik melák emberének.

Megjön a doki is, Jack megkapja az adrenalin adagját, és újból kiütik. Persze először nem reagál, de miután lerágtuk a tíz körmünket, csak feltámad. Amíg mi fellélegzünk, Melák, gyorsan agyonlövi a főkínzómestert. Rövid és szar szerepe volt, ezért nem jár Oscar. Nagydarab barátunk alig kapta meg a kinevezését, máris fellengzősködik: „Jack öcsi, majd akkor halsz meg, ha én asszondom!” –kábítja főhősünket, aki láthatóan azt se tudja, hol van.

Az alelnök Mike-kal telefonál. Konspirálnak és győzködi Mike-ot, hogy jól döntött, mikor mellé állt. Bejön Mackótestvér, ő meg annak örül, hogy népszerűtlen döntése ellenére is mellette ál Mike. Na, ha tudnád öreg…

Lynne az őrt győzködi, hogy engedje ki, de mivel az le se szarja, így keresgélni kezd a raktárban. Ugrunk. Juszuf a földön fetreng, a becsületes amerikai nép képviselői éppen most rabolják ki. A pénze mellett a chipet is megtalálják. Kata beveti magát. Pénzt ajánl a chipért. A fickók még demonstrálják jó humorérzéküket, egy töltetlen pisztoly és Juszuf fejének segítségével, majd elindulnak Katalin lakásához. Juszuf egy fülkéhez vonszolja magát, de a hálózat foglalt.

Jack fekszik az asztalon, Melák meg utasítgatja a doktorunkat, akire úgy ráijesztettek, hogy gondterhelten próbálja visszatartani bármely élethelyzetben előfordulható, nem alakformált székletét. A hippokratészi esküt félretéve hajlandó lenne akár két köbcenti hangyasavat Jackbe injektálni megmenekülése érdekében. Hál’ istennek ezt nem kérik tőle, de egy adag beroglidot igen, amitől leáll a delikvens tüdeje. Én rákerestem, de ilyen szert hírből se ismer az orvostudomány. A google szerint csak a 24-ben használják. Meláknak újból kapása van, és amíg telefonál, Jack meggyőzi az orvost, hogy oldozza el. Kicsit lassú a fickó, de megteszi, majd visszajön Melák és beadat egy adagot a szerből. Jack meg fuldoklik. Tikk…takk… Tikk…takk…

CTU. Megérkezik a segítség: Mongúzképű Chapelle utasítgatja Fürtit, majd Tónit. Tipikus ellenszenves alak, nem lesz a kedvencünk, az már hót ziher. Egyértelművé teszi, hogy nem akar Jack baromságaival foglalkozni, mert ő arabokat szeretne bombázni. Hát ja… Váltunk. Lynne egy gázégőt talált az egyik szekrényben, és azt bírta kitalálni, hogy magára gyújtja a szobát. Igen okos. A tűzjelző bejelez, a kint álló őr meg beront, de ekkor derült égből poroltó érkezik, egyenesen az arcára. Lynne szalad, le a lépcsőn, az őr utána, majd dulakodás közben úgy átbassza a csajt a korláton, hogy még maga is meglepődik. Lynne nagyot koppan akkor, azután elhallgat. Durva!

Mackótesó ül az irodájában és azon filózik, mi a faszért nem tudja elérni a saját alelnökét. Behívja Aaront, a testőrét és elmondja, mi nyomja kicsi szívét. A bádigárd csak megerősít abban, hogy itt valami nagy és büdös dolog készülődik. Snitt. Jigsaw-t meglátogatják szigorú öltönyös úriemberek. Ők a mai nap szarkeverői. Finoman vegzálják Jigsaw-t a CTU miatt, de szerinte Jack nem jelent gondot. Hát.. először mindenki így látja, aztán meg megy a szentségelés. Snitt. Melák is hasonlóképpen gondolkodik. Még egy nagy adag beroglidot kér a dokitól, mikor Jack magához csalja azzal, hogy beszélni fog. Amíg gondosan gügyörészik, a doki csúnyán hátbadöfi Melákot a teli fecskendővel. Jack elveszi a pisztolyát, és lövöldözni kezd. A belépő két fickót azonnal leszedi, majd Melák felé fordul. Az már csak bután tátog, mint Tescos ponty, így Jack egyezséget ajánl: ha kinyögi, ki a megbízó, nem fog szenvedni. Kinyögi, és tényleg nem szenved tovább. Tikk…takk… Tikk…takk…

Mackófiú hívja Mike-ot. Olyan magányosnak érzi magát. Szeretne beszélgetni az alelnökkel, de az le se szarja, hát így kell bánni az USA elnökével? Mike megígéri, hogy előkeríti a föld alól is. Még mielőtt lekoccolna, Maci keresi rajta Lynne-t is. Csapnak össze a hullámok. Mike az irodájába siet és hívja az alelnököt. Lecseszi, hogy nem fasza ez így, mert Palmer nem hülye ám. Prescot nyugtatgatja, hogy még egy fél óra és nyernek.

Jack meg van zavarodva, mint Küklopsz a 3D-s moziban. Valami transzcendentális élmény érhette, amíg "odaát" volt, mert mezítláb indul el a kocsi felé. Hogy kinek a kocsija, ne kérdezzétek, de van neki egy. Felhívja Fürtöst, hogy megvan a chip, és megy Kate és Juszuf után, hátha még a találkozóhelyen várják. Fürtös egy szót se ért az egészből, mert szar a vonal, így szalad Toncsihoz. Együtt próbálják kideríteni, hol van Jack. Jön Mongúzképű Ryan és megint csak a piszkoskodás megy. Világosan megmondta, hogy Jackkel nem barátkozunk, vagy mind a kettő mehet a sarokba. Na, ezen összevesznek. Miért van az, hogy a genyák, a 24-ben annyira genyák, hogy az egyszeri néző is agyon tudná verni őket egy fagyott macskával?

Mackótesó végre elérte az alelnököt, aki biztosítja róla, hogy semmi baja nincs vele, sőt egyenesen imádja! Persze, hogy nincs vele baj, csak útban van a Nagymedve. Az elnök persze nem bízik benne, és ennek hangot is ad, mikor belép Aaron. Szól, hogy Lynne olyat esett, mint a dollár, most kaparják össze a járólapról. Macipofa már rohan is, Mike meg olyan képet vág, mint egy kettéhugyozott hóember. Tikk…takk… Tikk…takk…

CTU. Állandóan Halle Berryt mutogatják, pedig csak flangál össze-vissza az amúgy egész jó virgácsaival, meg persze Fürtin van a szeme. Tónit csak nem hagyja nyugodni Jack telefonja, így Fürtivel nyomozgatnak, de Mongúznak nem kell ám tudni róla. Snitt. Jack elmegy a megbeszélt helyre, de nem talál ott senkit, már majdnem tovább hajt, mikor kiszúrja fuckisztáni barátunkat a fülkében. Legalább olyan szarul van, ahogy kinéz, de még kinyögi, hogy mi lett a chippel, meg Katával. Aztán gyorsan meghal. Kár. Már kezdtem megörülni, hogy nem minden arab geci a 24-ben. Jack meg az a befelé sírós típus, úgyhogy majd csak az úton pityereg egy kicsit. Katival folytatjuk. Éppen megérkeznek a házához. Kulcs a váza alatt, riasztó lekapcs, majd noszogtatják a pénz felé.

Lynne-t hordágyra pakolták és viszik a mentőhöz. Macilaci még időben érkezik, de Lynne a hebegésen és az alulkoordinált mozgáson kívül másra nem képes. Főleg úgy, hogy mikor Mike-ra mutogat, az gyorsan megfogja a kezét, mint aki együtt érez a csajjal. Berakják a mentőbe, a nagy leleplezés elmarad. A lenti videóból meg kiderül, hogy mi lett a padlólappal. Tikk…takk… Tikk…takk…

 

CTU. Nem hiába rakták be mindig vágóképnek ezt a kis szemét Halle Berryt. Odahalad Tónihoz és megzsarolja. Vagy megkapja Fürti állását, vagy szól Mongúzarcnak, hogy még mindig Jackkel foglalkoznak. Na, nézd már! Ez meg milyen hülye román szokás már?! Tóni persze nem vágja magát hanyatt ettől a gyökértől, inkább ő maga szól Mongúznak, Halle nem kis idegességére. Mongúz elzavarja a csajt (aki ezennel benyalta magát a gerinctelenek rendjébe), és összeakaszkodik Tónival, de amíg Toncsi az igazgató, addig döntéseket is fog hozni. Persze, ha nem tetszik, akár haza is mehet. Ja, hogy nincs a helyére senki? Akkor meg így jártál, Mongúz.

Ugrunk Katihoz. Trezort kinyit, 20 ezer eurót átad, de észlény Átlagamerikai kicsit ideges lesz. „Mi az az euró?!” –kérdi. Sose hallott róla, és úgy hajítja el, mint hülye villanyszerelő a fázist. Aztán találnak 1500 dolcsit. Na, ez már igen! Ez tetszik! Istentelen barmok. Kati könyörgőre fogja, hogy neki csak a chip kell, vihetnek mindent, de a főhülye úgy dönt, Katának mennie kell. Csak az egyik emberén múlik, hogy nem találja el, Kati meg rohangál fel-alá, mint bolond ovis a járókában. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az írók Kim után egy másik hülye szőke játszótársat kerestek, akit fantasztikus kalandokba keverhetnek. Nagy nehezen elkapják a csajt, mikor megjelenik Jack. Egyet leszed, de nem öli meg, talán még jó szolgálatot tehet neki élelem gyanánt, a másik kettő meg bemenekül a budiba. Na, ott vagytok jó helyen. Jack illedelmesen bemutatkozik, majd közli, hogy neki csak a chip kell, de az kurva gyorsan. Hülyeátlagamerikai egyelőre nem adja.

Az alelnök összehozta a találkozót. Ott van a kormány apraja-nagyja, csak éppen Macilaci nincs. Ezt páran nehezményezik is, de lassan rájönnek, hogy pont erről szól a buli. Megbuktatni az Egybesült Államok Elnökét. Hogy ez bekövetkezik-e, arra még várnunk kell egy hetet, vagy a folytatáshoz nyomjátok meg az F13-at. ;-)

Tikk…takk… Tikk…takk…

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phédra (törölt) 2008.02.11. 11:09:15

Fantasztikus az újításod ismét: átszinkronizálás!:) Fel sem ismertem a hangod!:P

sélli 2008.02.11. 11:13:51

Bruti, most már biztos, hogy beteg vagy :))) Ez a videó... agyzsibbadva röhögök! :)))

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2008.02.11. 11:35:03

Bruti, te tényleg meg akarod ölni a leghűségesebb halgatóidat / olvasóidat? :-D

kew1n 2008.02.11. 11:38:08

omg, a video ut :D

Llew 2008.02.11. 11:48:57

Jack megint megmutatta. 5 percel újra élesztés után már mindent csinál, amihez hétköznapi halandóknak sima ébredés után is zuhany meg kávé kell. Ha ezt a vészhelyzetben látnák.
Melák megirigyelte Darth Vader előléptetési módszerét, igaz nem ment sokra vele.
Ezek a keményfejű kormány ügynökök elég durvák. Lynne fejbe nyomja poroltóval és még futkorászik? Lehet Jack a példaképe a csókának. Sajnáltam, hogy Kim ismét kimarad a mókából, lehet valami nagy baromságra pihen rá. Helyette addig is élvezhetjük a másik szőke és az Átlagamerikaiak kalandjait. Megfordult a fejemben, hogy az írok görbe tükörként tették be az Euro az mi című jelenetet, de félek, hogy nem. Mondjuk kicsit már unom ezt a chip vadászós részt. Felesleges addig húzni a szálat míg a bombázók legénysége már látja maga alatt a fukisztáni házakat. Jack leszedhette volna a 3 iq bajnokot és kaphatott volna valami geciembers üldözést. Egyébként miért nem az idiótáéknak, hogy a chippen a merénylet kitervelőire vonatkozó bizonyítékok vannak. Tán még át is adnák.
Sajnos nincs hangszóró a melóhelyi gépen, így a videot nem tudom értékelni.

sdavid 2008.02.11. 12:59:24

a videó ott van :)

candyperfumegirl 2008.02.11. 13:18:07

A videó! :-D
*nagyon röhög*
Tökéletes lett Macipofa szinkronja. ;)

Gabba 2008.02.11. 13:35:22

Nem kötözködésből, de a film saját ideje szerint Jack 4-5 percig volt halott. Agysérülés ilyenkor mennyire játszik?
Gondolom, más ennyi idő eltelte után még annyira se nézne, mint "pocok a lisztben". Még szép, hogy elfelejtett cipőt húzni.

blökikutya 2008.02.11. 13:56:11

Ez jó! :DDDD

Gabba! Jacknak hol számít már 4-5 perc. Olyan 10 percnél kezdett volna kicsit megingani. :) Az Egyenesen át-ban kifejezetten sportot űztek ebből.

Yeto 2008.02.11. 14:31:34

Gabba, Jacknél ilyenkor csak reboot van, és a RAM törlődik :-))))))

úrilány 2008.02.11. 14:52:46

az első szöveg-buborék nagyon üt :)))

akyyy 2008.02.11. 15:00:25

nézem mi az a videó, hát lol:D

mivel csináltad te ember?:D

EasyFriend 2008.02.11. 15:01:37

Bruti, pirospont az Egyenesen át utalásért! Nekem is rögtön ez ugrott be, amikor ott a defibrivel csikizték.
"meg van zavarodva, mint Küklopsz a 3D-s moziban" :-D
Megnéznék most már egy Fürti vs Halle Berry iszapbirkózó meccset! A csúnyán nézés már uncsi.
Megfigyeltétek, Jack milyen érzelgős lett a halálközeli élménytől? Először a geciember szenvedését könnyítette meg, aztán Juszuf hullája fölött is eltölött vagy 3 drága másodpercet, és a végén a bitagyú chiptolvajjal se etette meg a szobaajtót.
A videó gyilkos volt, nem annyira a szöveg fogott meg, hanem a Mike-ból előtörő röhögés. :-)
Tóni milyen tökös volt Chapelle-lel, amikor Halle megzsarolta! Innentől TökiTóni.

gyz 2008.02.11. 15:55:31

ez az elso hogyvolt, amit ugy olvastam, hogy az adott reszt nem lattam, de nem kisebb elmeny semmivel :-)
Sajna, itt csak modemes net van, ugyhogy a videot majd otthon nezem meg.

Egy pontositas: az "elt, el, elni fog" nem lenini megallapitas hanem majakovszkiji.
Nem mintha fontos lenne Dzsek szempontjabol :-)

Lencse. 2008.02.11. 16:07:20

Köszönjük az utószinkront. :DD
A bubik után megint egy technikai újítás. Lasan olyan respekted lesz, Bruti, hogy Kiefer átugrik Magyarországra pár jelenetet újraforgatni az ötleteid alapján. (Az elnököt Fekete Pákó alakítja, a pumák elől pedig Zimány Linda menekül majd, rémülten)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.11. 20:52:16

akyyy.
Csak levettem az eredeti hangot, aláraktam egy olyan zenét, a 24-ből, ahol éppen nem dumáltak és rábeszéltem még 2 hangsávra sávra. Sony Vegas Video megteszi. Igazi szinkronhangok kellenének, mert volna még pár ötletem. ;)

Gabba 2008.02.12. 08:55:11

"Mike meg olyan képet vág, mint egy kettéhugyozott hóember."

Én kérek elnézést! :-D

blökikutya 2008.02.12. 12:06:24

Folytatáshoz F13? Két percig kerestem a gombot. :D

tiktaktiktak 2008.02.12. 17:09:45

én nyomtam, nem történt semmi
(apple)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.12. 18:51:48

tiktak! mackintosnál nem megy csak pc-nél. :P

Dorkapa 2008.02.13. 09:11:17

Két napig nem volt netem, csak szerda reggel tudtam olvasni A MŰVET. Jó! Ne spilázzuk túl, úgyis mindenki érti, tuggya. JÓ! :)

Azonban az egy napra eső hullák száma lassan már Robotzsaru/Rambó/stb. magasságokba emelkedik, és még hol a vége!?
Fürdőszobába zárkózni meg Dzsekk elől, nos, nem egy átgondolt ötlet, és asse árt ha van biztosítása a Vidám Fijjugnak! :)

És hát igen: a video No1! :D

EasyFriend 2008.02.13. 09:24:32

Nah igen, nekem is azt súgja valami, hogy Jack nem fogja megvárni a kommandós osztagot meg a tárgyalóembert. :-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.13. 19:22:30

Easy. Jack, nem szokott ráérni ilyenekre. ;)
süti beállítások módosítása