Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x19 - 02:00- 03:00

2008. február 03. 10:45 - Bruti

2 óra. Mivel a múlt részben elmaradt a klifhengör, így nem kellett egy hétig a kedvenc plüssmackónk (majmunk, egerünk, opcionális) fülét rágni elalvás előtti izgalmunkban. Jack végre egyszer tisztességgel befejezett egy epizódot, így kicsit megpihenhettünk mi is. Ennek a résznek a címe akár Baljós Árnyak is lehetne, kár, hogy a hálivúdi Lukács Gyuri már lelőtte ezt a poént, meg a 24-nek amúgy sincsenek alcímei.

Mackópofával nyitunk. Mindenki győzködi, hogy gyerünk már háborúzni, mert az jó buli, higgyed el, meg hozza is a lóvét, nem csak viszi, de ő bízik Bauerben. Mondjuk, ezt jól is teszi, mert csak ő ér valamit ebben a szaros bagázsban. Azért, ha lejár az idő, támadnak.

Jack életében különös fordulat áll be. Most először nem tud beszélni akkor az elnökkel, amikor ő akar, és ez láthatóan megviseli. El is panaszolja Tóninak, és arra kéri, hogy hívogassa ő az elnököt, mert neki dolga akadt. Ugyanis megvan a bizonyíték. Juszuf (aki ezzel a lenyalt hajjal úgy néz ki, mintha egy bollywoodi Superman remake-ből lépett volna elő) közben talál valamit a chipen. Egy nyomkövetőt. Katalin itt fontosnak érzi megjegyezni, hogy ő ezt nem érti. Tudod mit! Tőled nem is várjuk el, te csak ráncold a szemöldököd. Ahhoz értesz. Szóval nyomkövető. Így már érthető, hogy találták meg Kirgyóst. Juszuf nekiáll leszedni a chipről. Persze, bazd el! De úgy csináld, hogy nincs másik, ha ezt tönkre vágod!

CTU. Fürtös megint a bratyóval veszekedik, de csak addig, amíg az le nem csapja a telót. Érkezik Toncsi, hogy Jack megszerezte a chipet, csak még nem biztos, hogy igazi. Fürti azért értesítené róla az elnököt. Vissza Jackhez. Juszuf még mindig microprofesszorkodik, de bele kéne húzni, mert megjöttek rosszarcúak, 890 Ft-os Tescos egyenheadsettel a fejükön. Végre megvan a nyomkövető, amit Jack magához is vesz. Majd ő lesz a csali, Juszufék meg uccu a chippel egy találkahelyre. Ha nem lesz ott 15 percen belül, akkor irány a CTU! Tikk…takk…tikk…takk…

Tóni végül rászánja magát, és beszél Macipofával. Elmondja, hogy Jack mit talált, de még kell egy óra, hogy kiderüljön az igazság. Mike nem érti, hogy mi ez a hirtelen bizodalom Jackben, de el lesz neki magyarázva. Nem volt más választása… ennyi. USA elnöknek nem jó lenni ilyen hülye időkben, mert komoly döntéseket kell hozni, de Mackótestvér kemény fazon. Lefújja a támadást és ezt még Mike és Lynne nyomatékos kérésére se vonja vissza. CTU. Toncsi és Fürti mintha kicsit megenyhültek volna. Fürti szerint jó döntés volt elmondani az elnöknek a sztorit. Tóni meg inkább megvárná a chipet, mielőtt fényezi magát. És én már újra látom azokat a kis szikrákat köztük. Lesz itt még love, meg amit akartok!

Juszuf és Kati horzsol a találkahelyre, de Juszufnak kételyei vannak a CTU-val, meg úgy amblokk az egész USA háborúzási szokásaival kapcsolatban. Közben a headset kommandó halad a pityegés után, végül berúgnak egy ajtót, de ott csak a nyomkövetőt találják. Jack már kint futkározik, de két autóval közrefogják. Az egyik sofőrt megkínálja vagy 40 golyóval, de a másik (ez lesz új genya) lesokkolja pár ezer volttal. Na, így múlik el a világ dicsősége! A Jack Bauer fanoknak meg torkukban dobog a szíve. Tikk…takk…tikk…takk…

Mike éppen lefújja a támadást, de Lynne-nek új hírei vannak. Az alelnök egy ülést hívott össze, amire nem hívták meg sem az elnököt, sem Mike-ot. Kezdődik itt is a konspiráció… Váltunk. Jack pucéron fekszik a kövön, és éppen befejezte a hányást. Kb. úgy néz ki, mint egy detoxos, akit éppen slaggal mosnak fel, pedig csak a chipet keresték, de annyira, hogy még a kirókázott produktumot is megvizsgálták! Persze, nincs az sehol, így más módszerekhez kell majd folyamodni. Csörög a telefon. Közismert rohadékarcú barátunk az új főgonosz, akinek mától a neve legyen, mondjuk Jigsaw. Jacket kéri a telóhoz és felajánl neki egy nagyobb összeget a chipért cserébe. Remélem nincs egy 24 rajongó se, akinek eszébe jutott, hogy Jack Bauer megvesztegethető! DNS szinten van belekódolva a becsület, így biokémiailag alkalmatlan a korrupcióra. Még egy darabig érdeklődnek a chip után, de hősünk csak nagyokat pislog, mint pocok a lisztben. Nem marad más, mint a kínzás. Magam részéről annyira izgulok, hogy bekészítettem 2 kötőjel 4 deci metaxakólát, meg egy marék pisztáciát és csak fél szemmel nézem, ahogy ammóniás szikével megszakítják Jack bőrének folytonosságát, annak nagy hörgései közepette.

CTU. Fürti és Halle Berry megint összekaptak. Valamelyiknek lassan meg kéne halni, mert kezdenek idegesíteni, de nem csak engem, hanem Tónit is. Felhívatja Fürtöst az irodába és érdeklődik, hogy mi a picsa van már megint. Végre mi is megtudjuk az utálat okát: ez a gyökér Halle Berry dugott Fürtös bátyjával, az meg otthagyta érte a kiccsaládját. Halle idővel ráunt, kirúgta és ennyi. A csávónak azóta ott guggol a depi a mellén. Hát láttunk már ennél cifrábbat is… Minek kefélt félre, nem? Két hülye! Végszóra megjött a szóban forgó úriember is, Fürtös bratyója. Elég beteg egy segglyuknak néz ki, először szabadkozik a hülyeségeiért, de mikor kiszúrja Halle Berryt, megint leolvad az agya. Innen kb. egy argentin szappanopera szintjén vagyunk. Veszekedés, hőbörgés, drámázás témája, aztán a fickót elvezetik az őrök. Ez minek kellett ide? Tikk…takk…tikk…takk…

Mike szól Lynne-nek, hogy igaz a hír, tényleg lesz valami megbeszélés, és egy nagyon kicsi és nagyon eldugott szobában az épület félreeső részén találkozik az informátorával. Ha ez nem gyanús, akkor semmi! Lynne azért szeretne ott lenni. Vissza a CTU-ba. Fürtös csúnyán ki van borulva, de Tóni úgy megvigasztalja egy kiadós nyálcserével, hogy női nézőink azonnal beleszerelmesednek ebbe a macsóba, a férfi kollegák pedig, "uh ezt én is blokkolnám", "még a papagáját is..." kezdetű mondatokkal, és hangos röhögéssel nyilvánítják ki tetszésüket a sarki kismocskosban. Mondtam én, hogy lesz itt romantika, meg ha szerencsénk van, még szex is a női mosdóban. Ugrunk. Jack már habot fúj, de nem beszél. Most éppen forrasztópáka van soron, de hősünk nem terminátor (bár közel áll hozzá), szóval nem hinném hogy meglazult volna valamelyik IC-je. Így megpocsékolni ezt a szép embert… Az egyik fickó már-már Jack életéért aggódik, mikor megszólal a telefon. Jigsaw érdeklődik az eredmény felől.

Mike találkozik Lynne-nel a félreeső raktárban, és előáll a farbával. Valami alkotmánymódosításra hivatkozik, amivel megvan a lehetőség eltávolítani az elnököt, ha az töketlenkedik. Lynne csak pislog a nagy szemeivel, és csak most jön rá, hogy ezek államcsínyt akarnak. Azonnal elhatárolódik, de ezt rosszul teszi, mert Mike bezáratja, mint a malacot. Ki hitte volna a lojális fejű Mike-ról, hogy ez is csak egy kretén politikus. Na, majd a Nagymedve ad neked, csak jöjjön rá! Tikk…takk…tikk…takk…

Juszufék még mindig Jacket várják, de letelt a negyedóra, így elindul a központba. Vagyis csak indulna, mert pár, az atombombától felbaszott agyú 100% amerikai megtámadja. Fegyverrel sakkban tartja őket egy darabig, de végül blokkolják egy féltéglával. Na aztán, amit ezek ketten kapnak, azt hívják kiadós verésnek. CTU. Tóninak nincs egy perc nyugta se, most éppen „segítséget” kap, valami fejest küldenek a nyakukra, ami úgy hiányzott, mint lónak a hátúszás. Még egy gyors enyelgés Fürtössel és váltunk.

Jack éppen füstölög magában, pedig már az Élet és Tudományban is megírták, hogy a forrasztópisztolynak nincsenek kedvező élettani hatásai. Hősünk el is ájul, de felébresztik. Az ügyeletes genya próbálkozik: „Te igazán tudod Jack, hogy mindenki megtörik, szóval ne húzzuk az időt!” De hát pont ez a lényeg. Az idő! – gondolja magában Jack és változatosság kedvéért most a sokkolótól ájul el. De nagyon!

Megszokott képmozaik. Lynne próbál kijutni a börtönéből, az elnök még mit sem sejt az államcsínyről, Juszufot ütik, mint a répát, Jack meg a kínzástól életében először, de közel sem utoljára, meghalt. Ez van. Jack Bauer halott. Geciember rájön, hogy nagyot hibázott és próbálja újraéleszteni, pedig csak az lesz ám a nagy hiba! Mindenesetre, ebben a részben ez már nem sikerül neki, én meg valamiért most nem izgulok annyira. Tikk…takk…tikk…takk…

 

Címkék: 24
42 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.02.04. 10:55:53

Na ugye, csak eszik Jack stikában valami junkfoodot, ha ilyen mennyiségű gyomortartalmat bírt üríteni!

kukacka 2008.02.04. 11:19:00

Szerintem ezek az éhendöglött, félig emésztett bélgilisztái.

:)

kukacka 2008.02.04. 11:24:50

"...de hősünk csak nagyokat pislog, mint pocok a lisztben."

"...ami úgy hiányzott, mint lónak a hátúszás."

Ez a kettő kegyetlen, a pocok pláne nagyon durva, mert még hasonlít is.
:)))

Nekem eddig ez volt a legütősebb hogyvolt. Lehet ezt még fokozni?

Köszi Bruti!

Dorkapa 2008.02.04. 11:33:55

Azé most volt ám fordulat rendesen:
Macipofa lassan kireked a málnásból (ejjnye Májk, ezé szorulni fox...), a csipp megvan de mégse, Bauer meg out of order.
Ja, Fürtös meg újra Toncsi kegyeibe férkőzik...

Mind a kínzó bácsinak, mind a főgonosznak nagyon jó geciember karaktert választottak, őszintén lehet őket utálni! :)

sorca 2008.02.04. 11:34:26

Hé, FotelPatik!!! Az lehetetlen, hogy Bólyer elhunyt!!! Szerintem a következő részben feltámad Bobi Júving módjára! Koszorút hova lehet kűdeni???

sélli 2008.02.04. 11:39:05

A hétfői nap fénypontja!!! Köszi bruti!
Lehet Jack útközben hazateleportálta magát, hogy a hűtőben lévő krémest mégiscsak Ő egye meg Kim elött... az volt a hányóciban, nem?

Gabba 2008.02.04. 11:39:19

Természetesen Jack csak imitálja az agyhalált, az emelt szintű ügynökképzőn gondolom ezt kiválóan elsajátította.

sélli 2008.02.04. 11:40:23

Krémes helyett somlói - persze :)

Dorkapa 2008.02.04. 11:55:05

Bauer már azé is roppant morci volt, hogy a feleségét megölték, most meg őt csinálták ki.
Na vajon ezé mennyire fog begurulni???
Tán hagyni kéne az örök vadászmezőkön igazságot osztani, különben nagy bmeg lesz belőle, ha visszatér a fényes alagút végéről, az tutti! :)

tiktaktiktak 2008.02.04. 11:56:25

szerintem is inkább francia-krémesnek néz ki - de ugye mi tudjuk, hogy az somlói :)

Gabba 2008.02.04. 12:04:20

"Jack éppen füstölög magában" - nagyon büntetsz, bruti!

Llew 2008.02.04. 12:11:31

Igyekszem küzdeni a logikátlanság folyama ellen 24 nézés közben, de ebben a részben csak "pislog(tam), mint pocok a lisztben." Eddig hol a rákban volt a nyomkövető, pl. amikor bevarták a csókába a chip-et, ami nem most volt, mert a seb be volt heggedve, semmi kötözés. Jack reggel még simán levagdalt fejeket, hogy valakivel beszélhessen, most meg bedobja a csalit egy szobába és elszalad, mint egy tinihorror szereplő. Miért nem lőtte le a három headsettest? És miért a szembe jövőt lövi fél tárral, amikor juthatna az algecimebernek is egy-két golyó. Omoc barátunknak (ha már sorozat szereplő, persze Jigsaw ismertebb) se volt erőssége az értő olvasás a suliban. Mert ha olvasta Jack aktáját akkor mi alapján képzelte, hogy megtudja vesztegetni? Kimet minek hozza szóba ha nem rabolta el (a'la első nap)? A gyorsan kell a válasz ezért kínozzuk meg vonalat se értem. Nem vagyok otthon ilyesmiben, de a kínzás tán pont az a dolog - főleg ha az alany ki is van ellene képezve - amire időt kell szánni, mert nem megy ilyen add uram, de rögtön stílusban. A Jack meghal, az meg nevetséges volt a végén. Értem én, hogy már csak pár rész van és mindenképp fokozni kell a sztorit, de lehetett volna ezt kevésbe szemet szúróan is. A Juszuf vonalat is kihagyhatták volna, mert feleslegsen csavarja szerintem a sztorit. És végre egy rész Kim nélkül, erre behozzák Fürtös tesóját. Miért? Benne volt a forgatókönyv író szerződésében, hogy minden rész scriptjébe kell x sor családi vonal?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.04. 12:28:10

Llew! Így pontról pontra haladva millió baromság van a 24-ben, de nem ezért szeretjük. Nekem is szemet szúrnak ezek a dolgok, sok idegesít is, de ez egy ilyen bicikli.

Fürtös bratyója gondolom azért kellett, hogy Fürti kiborulhasson és Tóninak legyen oka smárolni vele,de elég bénán oldották meg. Persze Jack se hal meg, de fokozza az izgalmakat.. legalábbis elsőre. :D

Kimet, meg igazából sajnálom, mert nagyon lehetett oltani ;)

Sorca! Te meg mé nem dolgozol! Letiltatom a netet a melóhelyeden! :DD

EasyFriend 2008.02.04. 12:39:29

"bollywoodi Superman remake" - ezt elképzeltem :-D
"Újratervezés" :-D
Ez a Tobin Bell is egy kedves arcú csávó, biztos együtt nézik Alan Dale-lel a Minimaxot.
"nagyokat pislog, mint pocok a lisztben" :-DD ezt is elképzeltem
Ebben a részben a legjobb szerintem az volt, amikor az utcai csőcselék megtámadja Juszufékat. Abszolút váratlan és mégis érthető fordulat, nem nélkülözi az iróniát sem, hogy miután legyalulták a fél kommandót, három parasztember nyomja le őket féltéglával.
"én meg valamiért most nem izgulok annyira" - nah igen, max az hiheti el, hogy Jack halandó, aki azt is bekajálta, hogy megvesztegethetik... Ezért nekem egy kicsit uncsi is volt ez a "mit bír Jack" kínzós szekvencia. Elég erőtlen volt, ahhoz képest, amiket Jack szokott rendezni.

EasyFriend 2008.02.04. 12:41:59

"Tóninak nincs egy perc nyugta se, most éppen „segítséget” kap, valami fejest küldenek a nyakukra" - én csak azt csodálom, hogy Chapel nem került elő előbb. Elvégre ő a nagyfőnök, az elsőben is mindig jött okvetetlenkedni, és Tónit is neki kellett volna kineveznie. Remélem, majd jól rájuk nyit a női vécében, amikor Tóni Fürtivel enyeleg. Legyen rend, mégiscsak.

Llew 2008.02.04. 12:47:06

Bruti:
Értem én, csak nem szeretem:). Meg egy idő után túllép azon a küszöbön, amit mosolyogva elviselek. Azért nézem továbbra is, hogy annál nagyobbakat röhögjek a hogyvoltokon.
Aki nézte annó, attól kérdem, hogy ez a Jack meghal ez mennyire volt döbbenetes amikor liveban ment? Mert én most nézem először a 24-et, de a Jack kultuszból ragadt rám annyi, hogy nem hittem el. Igazából azt vártam, hogy amikor fölé hajolnak lélegeztetni akkor átharapja a csávó gigáját, de lehet erre várnom kell még egy hetet.

sélli 2008.02.04. 12:49:55

Llew, a giga-átharpásra azért kicsit többet kellett várni, mint 1 hetet :) Annyira anno nem sokkolt a Jack meghal szitu, mert komolyan: volt/van olyan aki ezt komolyan vette a sorozat 'közepén'??? Ha még az uccsó részben lett volna, TALÁN talán, na de így? :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.04. 13:03:06

Persze, nem hittük el, hogy halott, de szerintem izgalmas volt, meg a köv. rész is. Én pl. ha ma megnézem a Birodalom Visszavágot, még ma is izgulok Han Soloért, pedig tudjuk, hogy nem hót meg. Ez már csak így megy. Valószínűleg azért, mert én a belefeledkezős és nem az elemzős típus vagyok. Mikor először nézem, nem gondolkodok sokat, csak visz a lendület..
Tudom gyerekes. :D

sélli 2008.02.04. 13:19:01

Bruti, akkor rokonylelkek vagyunk... én az Alien második részével vagyok úgy, hogy kb eddig láttam 30-szor, előre tudom mikor jön az alien, oszt mégis ugrok egyet a fotelben mikor bekukucskál. Ja és persze Ripley sem biztos, hogy túléli... ugye? :)

papugaja 2008.02.04. 13:33:59

Újratervezés...
behugyoztam.

báró Csekonics 2008.02.04. 13:39:40

sélli 2008.02.04. 12:49:55

Jack halála akkor lehetett izgi, mikor még amiknál tartott ott a sorozat - akkor még nem lehetett tudni, hogy hány évad lesz / hányban szerepel Sutherland bácsi.
Amúgy meg az mutatja, hogy jó, hogy én is pl. harmadszor nézem az 5. évadot éppen és majd besz@rok rajta néha.
Pedig tudom a 6. tartalmát is, meg hogy ki marad élve, ki nem és mégis... :-D

Llew 2008.02.04. 13:41:10

És van pótgatya/szoknya nálad?:)
Bruti, sélli:
Én is inkább belefeledkezős vagyok, de van amikor annyi a hülyeség, hogy nem tudok túl lépni rajtuk.
Ezt a sorozat főzereplő majdnem meghal dolgot sose értettem. Van aki elhiszi? Az SG-ben is eljátszották párszor, ott se jött be.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.04. 14:06:50

Nem akarnék spoilerezni, de a 24 az más az elhalálozások, illetve, a jóarc/rosszarc dolgában. Itt nincs előre kiosztva ki a fasza gyerek. Lásd Nina, vagy most Mike.

henye 2008.02.04. 14:46:57

Chipet lenyelni? Nem a legbiztonságosabb módja az információ szállításnak. Amúgy, hogy akarták szóra bírni Jacket a fahengerrel a szájában? Egy pislantás - beszélek, 2 - nem? Nem testvérei a Kim-nek (szigorúan anyai ágon) ezek a rosszfiúk?
Este a film után átkapcsoltam 24-dszer is megnézni a TrueLies-t. Valahogy ismerős volt: szuperügynök apuka, idióta kislánya, arabok, atombomba L.A.-ben... Hol is láttam már??? És Jack ha feltámad, mert biztos, hogy felfog és támad is (szóvicc!)ugyanúgy kinyírja majd a díszes bagázst mint szélesvállú osztrák barátunk, miután őt is elfogták.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.04. 15:09:33

Azért van abban valami kisérteties, hogy Jack (legalábbis a királyi tévében) azon a héten hal meg (először) amikor a magyar hangja is (először de sajnos véglegesen).

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.04. 15:13:18

A True Lies-ból amúgy érdemes megnézni a francia eredetit is (Titkolt titkosügynök). Meg fogsz lepődni, hogy Swarciék mennyit átvettek gyakorlatilag képkockáról képkockára. Persze azért jól fel is turbózták, az amerikai verzió majd egy órával hosszabb...

henye 2008.02.04. 15:27:09

Láttam azt is. Nem meglepő az átvétel. "Ősi amerikai szokás" - szokták mondani...

henye 2008.02.04. 15:29:47

De hogy az átültetést is átültessék egy sorozatba! Ez a profizmus.

Toszkána Grófja 2008.02.04. 15:38:07

Fedor, nekem is pont ez jutott az eszembe, mivel tök elsőre látom a 24-et, és nem gondoltam volna hogy a végén "meghal" Jack barátunk. Amúgy nem izgultam volna érte én sem (ismerem azért már annyira), de hogy a magyar hangja is most halt meg... kicsit szar érzés volt

Pink Freud 2008.02.04. 16:23:45

Az első képet meg se dícsérte senki, pedig nagyon vicces!
Egyébként nem tudom, ki volt még így vele, de amikor Jack kidobta a taccsot, egyből bevillant, hogy nab+ a somlói.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.04. 16:25:30

Én a Cool-on már láttam, így most max. néha a hogyvolt-ra nézek be...

Lencse. 2008.02.04. 17:16:06

"Kínzóember: Ne aggódjon, főnök, Bauer beszélni fog.
Főnökember: Értékelem az önbizalmát.
Kínzóember: Rászolgáltam."

:DD

A 24 eddig két évadjának első valódi poénja. (Az elsőben is volt két jó beszólása a faszinak, aki eleinte főgonosznak tűnt.)
Ez angolul hogy szólt? Lehet, valamit csak nagyon eltoltak a fordítással, de ez jó poén azért. :)

más: Annyi helyen olvastam/hallottam már ezt a gigakiharapós spoilert, hogy én már mindig várom, ha Jack tízlépésnyi távolságon belül kerül valami rosszfiúval. :)

Anak 2008.02.04. 17:41:28

Én miért nem emlékszem már egyáltalán ezekre a részekre a 2. évadból? Jack kinyiffanása azért megvan.

gyz 2008.02.04. 18:12:03

tartottam magam az elhatározásomhoz, és A Mester és Margaritát néztem inkább a Dunán... csak persze közben a videó vette Dzsekk új kalandjait :-)

kínzás: sosem fogom megérteni, minek kell a hasán babrálni valakinek, tiszta időpazarlás - annyira evidensnek tűnik, hogy a genitáliák+szemgolyó kombó a nyerő. csak 10 centire lenne a tökömtől a forrasztópáka, már olyan adatokat köpnék, amivel az egész Közel-Kelet ellen háborút lehetne indítani.

candyperfumegirl 2008.02.04. 18:48:02

Teljesen meg vagyok botránkozva, hogy Szöszi most nem volt a rekeszizomgyilkos kalandjaival. Szinte hiányzott. :P De szerencsére így is volt min röhögni, pláne a hogyvolton, köszi Bruti!
De hogy Jack bauer halott lenne? Hülyék ezek? Hát nem tudják, kivel állnak szemben? Ilyet még gondolni is szentségtörés.

Dark Wolf 2008.02.04. 18:49:59

"életében először, de közel sem utoljára, meghalt"

ehh, khm, khm

EasyFriend 2008.02.04. 18:51:46

"A 24 eddig két évadjának első valódi poénja." - Nono! Azért Sugár Berci itt a kettes szériában néha igencsak vicces volt.

EasyFriend 2008.02.04. 18:53:36

"De hogy Jack bauer halott lenne? Hülyék ezek?" - Nah igen, amikor ott a segédhóhér elkezdett aggodalmaskodni, hogy Jack esetleg meghalhat, vártam, hogy Jack fölröhög... Biztos csak nem hallatszott a bottól a szájában, azért rakták oda.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.04. 18:59:36

Most írom a 2/20-at és képzeljétek JACK ÉL! Oh.. ez spoiler volt. ;)

Lencse. 2008.02.04. 19:28:29

Persze, a Hendrixen én is vigyorogtam, de ez olyan ténylegpoén volt, amit már a szereplő is teljesen annak szánt. :) Meghát végső soron a puma, meg a flegyújtott rendőrautó az mi lett volna, ha nem poén? :D

Más: Van egy Jem nevű popénekesnő, a They c. slágerét mind ismeritek, pár éve rogyásig játszották a rádiók. Ő írt egy dalt, amit kedvenc sorozatunk inspirált, itt meghallgathatjátok:
www.youtube.com/watch?v=9ClfFxO9EdA
(és vágottszemű harcosok is repkednek ám, aki erre fogékony, az gyönyörködhet)

Aki megunta a CTU csengőhangot, de szereti a rádióbarát poprockot, az válthat. :)

LEN 2008.02.04. 19:56:06

No igen, a sorozatból picit sem, de a hogyvoltból égetően hiányzott Szőkénk. Én még csak ott tartok ahol az m1, de asszem idővel Bruti írhatnál egy Kim Bauer életrajzot. Szvsz elég izmos lenne...

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2008.02.08. 16:08:03

Szegény rosszbácsik nem is sejtik mekkora hibát követnek hogy elkezdik úraéleszteni Jackot. Ha most szépen hagynák meghalni még túl is élnék, de így pár részen belül kampó lessz nekik. :)

Bár lehet hogy Jack magától is feléledt volna. Tudjuk milyen. :)
süti beállítások módosítása