Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 3x18 - Viszonyok

2008. január 30. 10:15 - Tm

Ha már az újdonsült párral az ágyban zártunk múltkor, kezdjünk is Edie és Carlos reggelével, akik sokat köszönhetnek az ébresztőórának, mivel a késői időre hivatkozva végre abbahagyhatják a kínos hűgetést meg váógatást, amivel megpróbálták szavakba önteni az előző esti élményt. Anélkül, hogy megbántanák a másikat. Mivel a két lepedőbajnok közös akciója orbitális csalódás mindkettejüknek.


Edie valószínűleg csendben meggyászolná Carloshoz fűzött reményeit, és gyors ütemben vígasztalódna egy izmos bróker oldalán, HA Trevors nem kezdene aggódni anyukája alvási problémái miatt a latin macsó telefonbeszélgetéséből elkapott "Edie rossz az ágyban" félmondat alapján. Egy rövid szemantikai kurzus után Trevorsnek világos, hogy a rossz az ágyban nem azt jelenti, hogy rosszul alszik. Hanem, hogy rosszul ágyaz. Édesanyja pedig megnyugtatja, hogy mamija nemcsak, hogy nem ágyaz rosszul, hanem valójában az egész világon ő ágyaz a legjobban. Amit a hülye Carlos még nem tud, de meg fog tudni, ha beledöglik is.

Ezt végül majdnem sikerül is kivitelezni. A vérig sértett szexistennő által könnyedén kiprovokált visszavágó során ugyanis először egy gigantikus borsörlő esik a fejére a hűtőről, majd - miután Edie  vietnami veteránokat megszégyenítő hidegvérrel eltávolít egy villát a saját hátából - a konyhaasztal adja meg magát a rávetődő párocska alatt. Jah, kérem, a konyha veszélyes üzem! Második nekifutásra tehát nagy akarásnak nyögés a vége. Marad a barátság - meg a varratszedés egy hét múlva.

De aztán jön a hétvége, és a nevetgélve együtt eltöltött nap meg a majomházi kvázi családi fotók nézegetése végre kellően meghitt hagulatot teremtenek egy igazi szuper váós nagy szexre. (Ami azért általánosságban nem jelenti azt, hogy egy egésznapos állatkerti séta a gyerekkel a legtutibb afrodiziákum.)


A szex és az élés/halás kérdései foglalkoztatják Susant is. Na jó, meg a féltékenységé - egyre inkább úgy tűnik ugyanis, hogy Ian a hiányzó evolúciós láncszem az angol - mór közös vérvonal bizonyításához. Eddig is mániákusan kereste a bizonyítékot csaja és a vizes ember közti új kapcsolatra, állapotának viszont kimondottan nem tesz jót, hogy az útmenti tóban végződő autós balesetet után életét épp Mike erős karjainak és úszótudásának köszönheti. Mert miközben ő a lassan süllyedő autóba kapaszkodva csak annak tisztázására volt képes, hogy a lovaspoló és a vizipóló közt lényeges különbségek vannak - többek között az, hogy egy lovaspólós nem feltétlenül tud úszni - a hős Delfino nemcsak őt, de Susan frissen vásárolt, imádott sajtját is megmenti. (Ezzel a névvel nem csoda, azzal a vízbőlmentési technikával annál inkább.)


A kis vizi kaland az utolsó csapás Ian önbecsülésére és férfiasságára. Hol egy Mike-nak szánt köszönőajándék látványa, hol egy ártatlan megjegyzés veszi el a kedvét az intim együttléttől Susannel, aki - azt leszámítva, hogy különösen ronda csipkehálóingeket vásárol - igazán mindent megpróbál. Még egy Londonba költözést is bevállalna a boldogságukért. Aztán a sokadik irracionális féltékenységi jelenetnél bepöccen, de igazán. Ian ultimátumot kap, Mike meg a köszönöm-gyümölcsfacsarót. Amiből persze, hogy baj lesz, hisz nyilvánvalóan már az ősember is dudorászott valami olyasmit, hogy dühösen az újra, ne látogasd meg újra a régi szeretődet. Ekkor csattan el ugyanis a két résszel ezelőtti kék fürdőköpenyes spoilercsók. Ami miatt a bűnbánó Ian bocsánatkérését és fogadkozását hallgató Susie meglehetősen zavarban van - mi nézők viszont dörzsölhetjük a kezeinket.


Mi más is foglalkoztathatná Gabrielle-t is, mint a pasik és a szex. (Na jó, szóba jöhetne még a divat, de a gardróbot múlt héten kitárgyaltuk.) Egész konkrétan Victor Lang és a szex. Meg a bosszú, ugyanis az őszülő halántékú polgármester-jelölt képes elkövetni azt a szörnyűséget, hogy Gabrielle Marquezt, aki egy kampányrendezvény atmoszférájától lázbajőve a szolgálati limó hátuljában odaajándékozza magát neki, bizony-bizony nem hívja vissza több, mint 24 óráig. Az, hogy épp erre az időszakra esik a legfontosabb választási vita, csak Susan szemében mentség, aki ráadásul egy őszinte beszélgetésben látja a helyzet megoldását. Nem úgy Edie, aki az azonnali, kíméletlen megleckéztetésre esküszik. Na, ezért nem fog sose Susie és Carlos dugni! Gaby persze tétovázás nélkül a pasivadász szőke féltékennyé tevő tervét fogadja el.


Kapóra jön a fess asztaloslegény. Aki ugyan meglehetősen bamba, de egy gumipasinál nagyságrendekkel alkalmasabb arra, hogy Gabrielle belibeghessen az oldalán a polgármester-jelölti vitára, és ott egy első sorban bemutatott sugdosás-csókolódzás kombóval, majd kifelé egy erőteljes fenékmarkolással éket verjen Victor és az adóterhek kérdésköre közé. Victor persze ért a szóból, és a kazalnyi virág meg a tengernyi üzenet után személyesen jelenik meg Gabynél, hogy kijátssza a "szerelmes vagyok beléd" -lapot. Végre bejátsszva ezzel magát a meghatott Gabrielle régóta üres ágyába.


Lynette viszont sok mindenre gondol, de szexre aztán nem. Tom balesete óta kénytelen maradék nőiességét is sutba vagy bárhova máshova dobni, mert pajzán gondolatok nélkül is meglehetősen nehéz az öt gyerek+beteg férj+háztartás+étterem Bermuda-négyszögben kepeszteni. Mr. Scavo ráadásul igazi, elviselhetetlen, rossz beteg - hadd ne mondjam: seggfej. Egyrészt egyfolytában hisztizik, nyavalyog és aktívan önsajnál, másrészt ingerülten parancsolgat mindenkinek aki él és mozog körülötte. Meglehetősen bunkó stílusban vétózza meg például, hogy Lynette az üzletvezetői állásra jelentkező 50 degenerált kiselejtezése után felvegye Ricket, aki egy négycsillagos szálloda másodséfje volt. Na, jó, egész pontosan egy  négycsillagos szálloda drogos másodséfje. De élőben igazán megnyerő, és a rehab utáni új élethez nagyon kell neki az állás. Akárcsak Lynette-éknek egy jó szakács.


Tom azonban hajthatatlan. Sőt kitartó munkával sikerül újabb problémát generálnia.  A bébi- és betegszitter feladatkör ellátása közben tapló mód egrecíroztatott Mrs. McCluskey egy ponton fogja az öt kölyköt, betrappol az éttterembe és felmond - igazán sajátos hangulatú étkezéseket garantálva ezzel az aznapi vendégeknek. Tom persze estére már bánja a dolgot. De a mérhetetlen sajnálkozás és önvád abban azért nem akadályozza meg, hogy a hullafáradt Lynette-et megpróbálja rávenni egy kis szexre. Pontosabban arra, hogy szegény, rokkant férje helyett vállalja már be az aktív fél szerepét az egészben.


A szegény, rokkant férj a szex helyett egy nem különösebben csomagolt véleménynyilvánítást kap, Lynette viszont másnap az étteremben egy derekas összeomlást - bármily bizarr kép is, hogy egy hawai-mintás ing túlsúlyos, faxnis gazdája az utolsó csepp a pohárban. A helyzetet Rick menti meg, aki eredetileg csak érdeklődni ugrott be, de végül a kialakult helyzetnek köszönhetően a konyhában köt ki. Mrs. McCluskey pedig kb. pont ekkor újságolhatja vidoran, hogy Tom bűnbánóan bocsánatot kért tőle. Ja, hogy kinek? Hát a mélyhűtőben pihenő, néhai Mr. McCluskeynak.


17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2008.01.30. 10:39:04

Bármibe lefogadtam volna, hogy amikor először látjuk Lynette-et, akkor narancssárga póló lesz rajta. :-) És nyertem! Nem úgy, mint szegény megboldogult Mr. McCluskey.

RózsaszínPárduc 2008.01.30. 10:43:53

Juuj végre Mike megcsókolta Susant.Női
szemmel nézve egyre rondább pasik vannak
a sorozatban:SKi ez a Viktor&Ian?Nagyon
gáz!menjenek már:D

Tili 2008.01.30. 11:00:30

Nem ertem miert kellett MrsMcCluskey-t is gyilkossagba keverni. Remelem csak tarolja a ferjet es nem o tette el lab alol. Sajnalnam ha kiirnak a soribol, nagyon birom.

Bree hianyzott, remelem a kovetkezo reszben mar lesz.

Tm 2008.01.30. 11:13:03

Tili, sajna rossz hirem van: Bree csak a 23. részben lesz ismét. De nélküle is élvezhető, _nagyon_ jó részek jönnek.

limbekcs 2008.01.30. 11:22:59

hát ez a hűtőládás snitt odabasz...

de milyen jó kis hűtőláda lehet, hogy ilyen kevéssé jegesedik... vagy rendszeresen leolvasztja, Mr McCluskey-val együtt? vagy pont ezért van két hűtőládája? csupa izgalom az élet... :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.01.30. 11:28:43

Azért elég beteg ötlet a hullával együtt tárolni a mindennapi fogyasztásra szánt kajával.

Suzan-t még fél percen belül mind a két álompasija megcsókolta.

Tm 2008.01.30. 11:49:08

ja, így utólag még bizarrabb, hogy Mrs. McCluskey tetemes mennyiségű jégkrémet tolt be a rész alatt.

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2008.01.30. 12:44:24

Tm, nyugi, Mrs. McCluskey marad, és tisztázódik a mirelitférj dolga is. Tegnap néztem véletlenül, és amikor egy-egy szereplő képernyőre jött, csak ennyit mondtam: - Te meghalsz! Te meg megvakulsz. Ti meg összejöttök. Te meg egy pénzéhes szuka vagy. Te meg eltöröd a lábad. Te meg megtalálod a jégkrém faszit. Az egészet meg úgyis megoldja egy hurrikán :)

Aki látta tovább is, az úgyis tudja miről beszélek, a többieknek meg hadd fúrja az oldalfalát a kíváncsiság. :)

Lehet leköcsögözni :D

Llew 2008.01.30. 13:08:36

Nagyon jó kis rész volt. Susan egy kész életveszély. Mike csoda, hogy életben maradt mellette. A vége elégég oda vágott. Kicsit kezd sok lenni a hulla az utcában. Pont az öreglányt nem kellet volna ilyesmibe keverni. Amúgy nagyon nagy arc a mami.
Vagy én vagyok süket vagy a magyar fordítók megint balfaszkodtak, mert Tom a betegágyról folyamatosan Miss McCluskey-t emlegette. Lynette meg előtte is, utána is Mrs McCluskey-t. Erre figyelhetnének.

Tm 2008.01.30. 13:50:55

Szanaszét szolizott! egyáltalán nem köcsögözlek, igenis ügyes vagy, hogy már ott tartasz!

Sylba 2008.01.30. 15:18:54

Mr McCluskey-t lehetett élve látni is a soriban vagy én nem figyeltem csak? vagy ő most kapcsolodott a képbe.

Furi volt hogy nem volt 18-as karika a részen. :DDDDDDDDDD

köszönjük a postot Tm!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.01.30. 16:07:47

Miért kellett volna 18-as karika?

A hurrikán annyiban nem spoiler, hogy volt már szó róla:

comment.blog.hu/2007/10/30/keddi_spoilerparade

Csak az kattintson, aki nem akar többet megtudni! Vagy olyan, mint, aki mindent elolvas, akár tart már ott, akár nem :-)

Dark Wolf 2008.01.30. 17:58:23

szanaszét szolizott: vedd úgy, hogy én megtettem

sose értettem, mért kell vkinek reklámozni, hogy ő up-to-date az eredeti vetítéssel

vagy simogassam meg a buksid, hogy te milyen kibaszott ügyes vagy??

Gestas 2008.01.30. 18:00:58

Szerintem az egész sorozat egyik,csúcs jelenete,amikor a betegen unatkozó, Tom finoman meg akarja fújatni a teljesen leabált Lynettet.Ejj, mi férfiak:)
Tm:Meg emelném a kalapom,ha még divat lenne.Nagyon jók a sorozat/epizód összefoglalók!
Élmény minden héten!

EasyFriend 2008.01.30. 19:32:34

Egyébként a Tom+Lynette jelenetek a legjobbak szerintem ebben a szezonban. Doug Savant iszonyat vicces. (Előző szériákban inkább Bree ügyei tetszettek.)

Desperatefan14 2008.01.30. 22:51:48

Milyen kár hogy legközelebb február 19.én lesz új rész... addig megőrülök!!majdnem egy hónap... :(((

bee1005 2008.02.01. 12:14:24

Hallottátok, hogy meghalt Selmeczi Roland? :( Ki fogja ezentúl Mike-ot szinkronizálni? :(
süti beállítások módosítása