Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x18 - 01:00- 02:00

2008. január 28. 10:06 - Bruti

Hajnal 2. Mint ahogy azt írtam, egy álló héten át gondterhelten rágtam a körmöm, hogy mi lesz Katalinnal a csomagtartóban. Persze, én vagyok a hülye, hát mi lenne, megbúvik és kész. Relatíve biztonságosabb helyen van, mint Jackék, és ha még azt is figyelembe vesszük, hogy valamiért nem mennek át a skulók a csomagtartó fedelén, akkor meg egyenesen a világ legjobb helye! Nagy lövöldözés közepette hagytuk ott őket, és ezzel nyitunk. Na, itt aztán hírből se ismerik a célzott lövést, látszólag mindenki lődöz, amerre lát. Persze azért a gecik hullnak, Jack meg a nagy golyózáporban kiszabadítja a királykisasszonyt a fogságából.

Juszuf valahogy eljut az autóig és előkapja a CTU túlélőkészletet. Van ott minden, amivel jót lehet gyakni, és módszeresen összepakol. Közben újabb támadók érkeznek. Jack segítséget kérne, de kommandósunk parázik. Csak semmi hivatalos forma! No, ezért tartjuk Fürtöst, majd ő segít. Jack már hívja is, és elmondja, hogy jó volt a megérzése, tényleg hamis a bizonyíték, és HELP kell, de azonnal. Fürti segítene, csak valahogy kiszúrta, hogy Toncsi figyelteti. Nem hülye csaj ez! Azért még egy infra képet el tud intézni.

Váltunk Szőkére. Éppen nagyon okosan bevallja a rendőröknek, hogy övé volt a pisztoly, amivel a „kis malőr” történt, és ő tulajdonképpen egy gyilkosság gyanúsítottja. Na, tessék csak példát venni róla! Ilyen egy jogkövető állampolgár! Majd ha ráérsz, azt is meséld el, hogy gyújtottad fel a rendőrautót. A zsaruk imádják az ilyesmit…

Macipofa tévét néz, éppen rosszarcúak dobálóznak benne kaviccsal. A robbanás kicsit felzaklatta a lakosságot, de a rendet fent kell tartani. Ha kell, bevetik a katonaságot. CTU. Fürtös a műholdképek között kutat, mikor jön Halle Berry és máris beleköt. Fürti elküldi az anyjába, az meg megy árulkodni Toncsinak, hogy műholdképeket nézegetett. És akkor mi van? Ez a CTU, a hightech kütyük birodalma! Itt dolgozóknak még a hálószoba ablaka is műholdra néz.

Jackék felé elcsöndesedett a vidék, így Kata kitér a személyét érintő kérdésre, vagyis, hogy mi a picsát keres ő itt? Gyorsan el lesz neki magyarázva, hogy miért pont ő kell Kirgyósnak. Az apja CIA kapcsolata miatt különleges felszálló engedélye van a gépeiknek, de nyugi… nem lesz itt semmiféle repkedés! Jah, a csaj egyből meg is nyugodott… mintha már nem nézne olyan átszellemülten Jackre. CTU. Fürtös továbbra is matat a műhódon, közben figyel jobbra, semmi. Figyel balra, semmi. Csak éppen felfelé nem néz, ahol a kamerák vannak. Már a fél CTU az ő monitorára zoomol. Tikk…takk… Tikk…takk…

Szőke a rend kedvéért megint a rendőrkocsiban ül. Kérdezget a pasijáról meg a rendőrről, akit majdnem felgyújtott. A zsaru azt tanácsolja, hogy inkább ne beszélgessenek, de ez csak mondja. Jön a szegény árva duma, meg hogy az én apám áldozta fel az életét. Ne hazudj már, apádnak semmi baja! CTU. Fürtös monitora már lassan kint lesz a Time Square kivetítőjén, de az még mindig keresgél. Halle Berry jelent Tóninak, hogy Fürtös tuti adatokat gyűjt, de nem lehet tudni, mit. Na, majd Toncsi! Fürtös lekoccol a budiba és hívja Jacket. Átküldi neki az adatokat és érdeklődik, hogy meddig kell még hülyén tartani Tónit. Aztán hirtelen bejön két csaj, ez meg ki. Se klotyólehúzás, se látszat kézmosás, áh… te se legyél kém anyukám! Az ajtóban már várja Mankóhuszár. „Mindig mobillal jársz a WC-re?” –kérdi. „Nem, csak ha szarok! A budin szoktam tetriszezni” –gondolja Fürti, de inkább nem mond semmit. A „Hol van Jack?” kérdésre, csak a szokásos „Mittom én” jön, de mind a ketten tudják, hogy nem jól van ez így. Még egy gyors „tudom, hogy tudod, hogy hazudok” nézés, és Fürtös eloldalog.

 

Jack és Kirgyós nézik a PDA-t. Jack már meg is tervezte az egész kijutást, mikor Katalin két szemöldökráncolás között rájön, hogy ő tulajdonképpen tud lőni. Aha… emlékszünk, hogy mi volt legutóbb, mikor egy szőkenő fegyvert kapott. Jack viszont nem emlékszik, szóval ad neki egy stukkert. Készen állnak a kitörésre.

A védelmi miniszter tudni szeretné, hogy Macipofa mennyi időt ad Bauernek. Addig nyomozhat, amíg el nem kezdődik a bombázás. Lynne szerint ennek nem fognak örülni katonáék, de ez Mackótestvért nem érdekli. Befut Mike is. Rossz híreket hoz. A pórnép kezd bekeményíteni, verik az arabokat. Na a rasszizmusra már Macipofa is ugrik: „Ha az egész országot nem is tudjuk megvédeni, de itt példát statuálunk!” –mondja és odaküld egy halom katonát. Tipikus „már pedig itt rend lesz, szólt a nagymama és berúgta a szart az ágy alá” hozzáállás. Tikk…takk… Tikk…takk…

Juszuf elemében van! Hozott füstbombát, és olyan füstöt csinált, mint az Omega ’86-ban (ott még Kóbor se látott semmit, neki is ment időnként a dobnak). Jackék kitörtnek és eksön. Megint mindenki lő össze-vissza, persze leginkább csak a hőseink eredményesek. Még Katalin is talál magának egy oldalpályán sunnyogót, de nem lövi le, csak mikor megfordul. Nehogy má’ hátba lője. Az nem lenne tisztességes. Aztán irány a kocsi. Elviharzanak, de az utolsó pillanatban Kirgyós bekap egy golyót. CTU. Tóni hiperűrugrásokkal közeledik a mankóval, mert új infókat kapott. A rendőrség szerint katonai fegyverekből lődöznek a városban. Ez tuti Jack lesz! Fürtös végre köp és megadja Bauer számát. Jack felvilágosítja, hogy Mackótesótól kapott utasítást a nyomozásra, szóval le lehet higgadni. Ki kellett hagyni a CTU-t. Tóni meg kicsit eltévedt a számegyenesen, és ilyet szól: „Ezzel nem tud egy ember megbirkózni, még Te sem, Jack!” Höhö.. melyik naprendszerben él ez a fickó? Jack Bauer ne tudna megbirkózni ezzel a piti üggyel? Aki Batmannel törölné fel Superman vérét?? Na, erre nem is mondok semmit, inkább tikktakkolunk.

Szőkenő Bauer ott tart, ahol kora délután. Bilincsben, a rendőrségen. Ez a nő egy evolúciós zsákutca. A rendőr belenéz az aktájába, és majdnem hangosan felröhög, pedig abban még nincs is benne a puma, meg Darth Vadőr. Végül kiderül, hogy tudnak Pszichoapuról, Szőkénk ártatlan, elvileg haza is mehet. Ugrunk. Juszuf csak úgy horzsol a kocsival, Kata meg telefonál a repülő ügyében. Ahhoz képest, hogy az apja a főnök, a diszpécser sokat kötekedik, de végül elintézi. Indonéziába menne a Kirgyós. Mondjuk, ezzel a nyaklövéssel szerintem a reptérre se jut ki, és így is van, mert elájul, vagy meghal, vagy mi van. Jack mindenesetre egy kórház felé veszi az irányt.

CTU. Szőke telózik Tóninak, hogy kéne egy kis segítség abban a „gyújtogatási balesetben”. Tóni intézkedik, és szól, hogy most nem tud az apjával beszélni, mert terepen van. Kimnek meg jön ki a szeme, mint a csigának! „-Terepen?? Hát nem vagyok árva?? -Hát nem. -Oszt’ mikor akartatok szólni?”

Jack és a kiscsapat beront a kórházba, ahol kurva gyorsan megmondja mindenkinek, hogy mi a dolguk. Lehet megmenteni Kirgyóst. Snitt. Kim hívja a pasiját Potméter Bélát, aki úgy dönt, hogy zűrös neki ez a nő. Eztaszígyent! Ilyen kalandok után még a pasija is kirúgja Szőkénket! És még Jacknek van szar napja?! Leteszik a telefont, és a kamera megmutatja a szakítás valódi okát. Hangmérnökünknek a balesetben odalett a fél lába. Na, ne túlozzunk, igazából csak a fél lábának a fele. Hm… ez szar ügy, no, de nem baj, majd megy keverni Deák Bill koncertet. Tikk…takk… Tikk…takk…

CTU. Fürtös megpróbál bocsánatot kérni Tónitól, de az csak kioktatja. Persze, valahol neki is igaza van… csak nem itt! Snitt. Maciorcát tájékoztatják a bombázók állásáról, de a háta közepére kívánja az egész fasságot. Megjön Mike és nem jók a hírek. A nép hőbörög Atlantában, már két áldozat van, ráadásul az egyik egy gyerek. A nemzeti gárda nincs éppen a helyzet magaslatán, de Macipofa nem hátrál! Rend kell ide minden áron! Ugrunk. Jack már röntgenfelvételt olvas, mert ehhez is ért, Kirgyós meg szarul van. Az orvos szerint ki kéne venni a golyót és műtét, de Jack szerint meg: „A golyó marad, te összevarrod kispofám, és mi már itt se vagyunk!” Nyolc napon belül gyógyul oszt’ annyi. Maximum, majd bejelez a fémdetektor. Kezdik összevarrni, de Kirgyós érzi, itt már nem segít a modern orvostudomány, sem a holdtöltekor szedett lándzsás útifű. Hívja Jacket és elmondja, hogy a bizonyíték egy mikrochip, ami bent van. De hol bent?? Na, már nem tudjuk meg, mert Kirgyós megpattan a bolygóról. Még baszlatják egy darabig a defivel, de ez már csak árampocséklás.

Mindenki kétségbe van esve, hogy már meg mi lesz így szegény fuckisztániakkal, mikor Jack (ki más) kiszúrja a röggenyfelvételen az állítólagos repeszt. „Hoppá!” -mondaná erre Kálmán bá’ a Tűzvonalból, de Jack nem a szavak embere, inkább nekiesik a hullának egy bökővel. Már csuklóig bent van Kirgyósban, de a végén csak megkaparintja azt a fránya mikrochipet. Tikk…takk… Tikk…takk…

Címkék: 24
62 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.01.28. 10:39:46

Én aszittem, hogy Kirgyós utolsó szavai lesz a cliffhanger, akkor egy hétig izgulhattunk volna, hogy hol az a bent.

Egyébként meg: Mankóhuszár, árampocsékolás ... kész vagyok megint :-)

Kenda 2008.01.28. 10:56:45

Bruti, ez k**** jó volt! :DDD

sélli 2008.01.28. 11:16:33

1 szót mondok: diszkóexpressz!
Más már tényleg nem jut az eszembe úgy röhögök.... BATMAN kontra BAUER kép....! Höjj!:)

Llew 2008.01.28. 11:24:14

Ez a Potméter Béla mekkora egy köcsög. Vágja itt a durci képet, meg kirúgja kedvenc szőkénket, nem minth a nem az ő ötlete lett volna a zseniális szökési terv.
„már pedig itt rend lesz, szólt a nagymama és berúgta a szart az ágy alá”
az ilyenektől mindig lefordulok a székről.

Gabba 2008.01.28. 11:36:42

Ahogy most kinéz, Fürtös és Toncsi nemigen fognak már randizni.

gyz 2008.01.28. 12:21:15

szerintem eddig ez volt a legjobb hogyvolt :-)

Dark Wolf 2008.01.28. 12:32:55

Atyaúristen, ez félelmetes volt! "Már a fél CTU az ő monitorára zoomol", a gyászjelentés, Kim hülye feje az első képen, ááá. Egyszer megölsz, Bruti :)

smore 2008.01.28. 12:43:56

általában nem kommentelek, csak röhögök magamban, de ez:

"...itt már nem segít a modern orvostudomány, sem a holdtöltekor szedett lándzsás útifű..."

baromi jó volt! :D elismerésem :)

Dorkapa 2008.01.28. 13:35:45

Hamarosan előkerül majd Csáknorisz is, hogy aztán térderborúlva, hüppögve-szipogva könyörögjön a tyúkszaros életéért, mert beszólt Bauernek!

Jó írás, 1x Dzsekknek is meg kéne mutatni!
Szőkének annyira nem teccene, azt tuti... :)

Berix 2008.01.28. 13:37:54

Esküszöm jobb a hogyvolt, mint maga a film:)) Bruti, minden elismerésem.

EasyFriend 2008.01.28. 15:15:56

Az a CTU-s gyilkolószett kis diszkrét fémkofferben, az nekem is bejött! Nem ám csak úgy sportszatyorból húzzuk elő az Uzikat.
Ennél a Paolónál vagy Giacomónál vagy hogyhíjják, tudtam, hogy ez lesz a csattanó, hogy a csávónak hiányosságai vannak! Össze is pacsiztam magammal, mikor a kamera megmutatta. "majd megy keverni Deák Bill koncertet" :-D
Rövidre zárták a kommandós bácsi elmebeteg tervét ezzel, hogy kinyírták. Megoldottak vele egy-két dolgot. "Ezt még egy manilai csodadoktortól tanultam" :-D hát igen, elég undi volt.
"Batmannel törli fel Superman vérét" :-D ez kész.
Összességében ez a hogyvolt tényleg jobb volt, mint az epizód.

Dorkapa 2008.01.28. 15:31:32

...ja, még jó, hogy olyan elhagyatott helyről kellett kitörni az ellenség pusztító fegyvertüze közepette (ennyi erővel kézzel is hajigálhatták volna a skulót), hogy egy teremtett lelket sem látott a műhód, csak a rosszaakarókat. A belvárosban!
Persze lehet ám, hogy úgy van beállítva, hogy odafönnről csak az ellenséget lássa? Nem semmi ketyere... ;-)

LEN 2008.01.28. 15:49:59

Te hétről hétre hülyébb vagy Bruti, kinyírsz minket!!!! Én már csak úgy merem olvasni ha egyedül vagyok, mert állandóan kérdezik mikor fejhangon röhögök, hogy mi ez, mi ez? Mikor meg elmondom hogy a 24 Hogyvoltja és fenomenális, csak néznek bambán.

"ja, meg egy kék szofit" :DDD

Pink Freud 2008.01.28. 16:13:05

Jajdenagyon vártam már. Egész nap a reload gombot nyomogattam. Na lássuk.

Pink Freud 2008.01.28. 16:22:22

Az ingyenparkolós képért még fogsz kapni Bruti, meglátod. Egyébként tényleg ez volt az eddigi legjobb Hogyvolt.

TetraB 2008.01.28. 16:55:04

királyság!
én még egy részt se láttam, de minek is, elolvasom jól itt.
ez volt eddig a legröhögségesebb :)

TetraB 2008.01.28. 16:55:42

sebhintőpor bazeg... kész.

Phédra (törölt) 2008.01.28. 17:22:33

"...és szabad Amerika, és fröcs, fröcs, fröcs!"
!! Nagyon jó a kép!:)
Mennyi idő ezeket így megírni, összerakni!!!??
Megéri!!!!

mizrolist 2008.01.28. 19:52:22

Bruti for president :-D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.28. 20:10:37

Látom jönnek be új arcok is :)
Az évad végére, csak leszünk vagy húszan, akik néznek 24-et. :P

Nari 2008.01.28. 20:53:16

Ez kész..Bruti egy Isten vagy.. én 24 fan vagyok, minden évadot láttam már vagy 5x... de ezek a hogyvoltok mindent új megvilágításba helyeznek..még nekem nőnek is!!! Ezek a képek és bubik..halllállos...megfekszek!! Csak így tovább

Savafan 2008.01.28. 20:59:30

én sem szoktam beírni csak jókat röhögni, de ez a mostani szólásra sarkallt:))

ez nagyon állat volt!!!!

"fasza kis mankó ez":)))

Lencse. 2008.01.28. 21:20:59

Bruti, be kell vallanom, volt most 2-3 epizód, ahol úgy éreztem, kezdesz fáradni, azok a hogyvoltok csak kevésbé voltak zsék. De látom, csak erre készültél, ezzel a maival tarolsz, mint Kamaz a kereszteződésben. Nem is emelnék ki semmit, minden bekezdésben volt valami, amitől ordítottam, és a bubik is bajnokok. :D

Múltkor tévedtem, most inkább Kim esélyes a szakítósblogra. De belegondoltatok már, hogy ez mekkora Femme Fatale? :) Még csak a második szezon vége felé járunk, de jó lenne összeszedni, hogy kik vannak a dicsőségtábláján. Gyakorlatilag akivel kapcsolatba kerül, azt hasbalövik/leszúrják/kigyullad/karambolozik stb. És most megint szabadlábon van, Los Angeles meg azt hiszi, túl van a nehezén.

(Mikor Bélával telefonált, már sejtettem én is hogy nincs lába, és vigyorogtam, mert eszembe jutott a "Mondd, honnan ez a rengeteg ész?" bubi :D Azért összeillettek, szó se róla.)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.28. 21:33:28

Lencse.
Az az igazság, hogy elég nehéz hétről hétre felfelé ívelő posztokat írni, meg ugye a sorozat is véges humor szempontjából. A történet eleve megszab egy keretet. Van, hogy több időt tudok rászánni, van, hogy pár óra alatt kell összehozni, plusz még ott vannak a bubis képek, ami külön pár óra, de azért igyexem. :)

Amúgy sokat filózok rajta, hogy meddig lehet ezt folytatni (a többi évadra gondolok), nem lenne jobb átnyergelni egy másik sorozatra. De, majd kialakul.

És én még csak ne is panaszkodjak! Sixx nemtom hányat ír meg hetente, nekem meg csak egyet "kell".

tiktaktiktak 2008.01.28. 21:44:58

viccelsz, Bruti?
szerintem vannak párezren akik a film nézése közben is már azon gondolkodnak, mit fogsz írni reggelre!
(a manilát speciel biztosra vettem, hogy a szádra veszed, ill. billentyűzetedre kopogod)
én elsőnéző vagyok, újdonság minden egyes rész - rajongó (telefonomon CTU csengés) -, de a hogyvoltjaid nélkül nem is tudnám a művet kellőképp élvezni
a 24 hivatalos honlapját még fel se kerestem, nehogy bármit is megtudjak előre - még véletlenül se :-)

na, azért egy negatívumot is mondanék: én nem vagyok egy Batman-fan, se szuperman, de tényleg! - de nekem ez az első Bubble, ami nem jön be,
a másik pedig a gyászjelentéses,

ettől függetlenül: a hogyvoltok korommázatlan királya vagy!

Savafan 2008.01.28. 22:04:22

én is elsőnézős vagyok.
és nem is nézek utána mi fog történni. ez egy fix vasárnap esti program és bevallom tényleg nagyon jó a sorozat.
sokan rágták a fülemet, hogy nézzem de a tévékben leadott időpontok egyike sem volt jó. ez igen. és nézem is rendületlenül.

nekem az elsőben az asszonnyal volt bajom. ebben pedig a szöszkével. ez állandóan csak fut az erdőben, ilyet még nem láttam:)

ne spoilerezzetek de bízom benne, hogy ha más nem az apja kinyírja, mert megette a somlóit:)

tiktaktiktak 2008.01.28. 22:14:20

:)
remélem lesz egy évad csak a somlóiról!

szando007 2008.01.28. 23:15:32

Bruti ilyesmi meg ne forduljon a fejedben! már előre várom h a többi évadokból milyen poénokat fox kihozni:D:D

Balázs1983 2008.01.28. 23:50:47

Én is mindig elolvaslak Bruti (mikor írtad, hogy nem megy a Zöldfába Bauer délben, akkor nagyon büszke is lettem, vele szembe jártam egyetemre 5 évig), de kommentelni nem szoktam. Zseniális az egész, én egyben nézek több részt, utána meg a hogyvoltokon röhögtem. Csak így leelőztelek... A Tűzvonalbant még átvehetnéd, szerintem abból tudnál igazán tapló (jó értelemben!!!) hogyvoltokat gyártani. Csak így tovább, Debrecen rulez!

Lencse. 2008.01.29. 00:10:31

titaktiktak: Nekem nagyon ütött a batmanes bubi. Még el is gondolkoztam egy tizedmásodpercre, hogy melyik jelenet is volt. "Várjunk csak! Jack nem is mászott fel a tetőre. Meg ki ez a faszi, akire ráfogja a pisztolyt? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D"

Bruti: Nyilván, nem vagyunk hajcsárok, nem várható el egyenletes színvonal, ha a mérce ilyen magasan van. :) Csupán úg éreztem az előző részeknél, hogy egy-két magaslabda nem lett lecsapva.
Az itt leírt sorozatok közül csak a 24-et nézem, a Dr. Houset abbahagytam úgy a második évad közepén, azóta csak itt követem. :) De azt hiszem, hogy azontúl, hogy nagy király vagy, a 24 különösen jól hogyvoltosítható.

megint tiktaktiktak: Micsoda ötlet! Szerintem így sikerül majd békét teremteni. A magyar rajongók kérésére külön indított "24: The Somlian Hours" évadot olyan szép szakmai kihívásnak érzik majd a forgatókönyvírók, hogy befejezik a sztárjkot, és kiegyeznek.

jinjang 2008.01.29. 09:19:17

Én se szoktam írni, csak élvezni a hogyvoltokat,de ez most nagyon ott volt! :-) A csúcs talán a Batman és zsömi+zalai vonal, de a többi poén is nagyon üt. Gratula!

Gabba 2008.01.29. 09:20:45

Bruti, ezzel a somlóival nagyon belecsaptál a lecsóba, a kommentelők fantáziáját ugyancsak mozgatja.
Ennél esetleg csak a pozsonyi mákos kifli ütött volna nagyobbat, merhogy a mák és az USA...

Pink Freud 2008.01.29. 09:43:31

Gyerekek! Egy hétfő esti somlóizást szerveznék a Zöldfába. Kizárólag Bruti-hogyvolt-törzsolvasóknak. Persze csak ha a szerző is elfogadná a meghívász.
Ez komoly! Ki van benne?
Balázs1983: pontosan hol van az intézmény?

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2008.01.29. 10:32:34

Csak azt nem értemmiért szivatják mindig szegény Jackot a CTU-ban? MPár évad után már tudhatnák hogy úgyis csak ő mentheti meg a világot. DE ahelyet hogy szépen aszisztálnának neki mindig kekeckednek vele... Szegény Jack... brühühüh.

Gabba 2008.01.29. 10:42:56

Pink Freud: ez ám a jó ötlet! Nekem úgyis útba esik, elvileg bármelyik hétfő jó. Persze csak ha a budai Zöldfáról beszélünk és nem a debreceniről.

sélli 2008.01.29. 10:51:48

Bruti, ha EGY somlói miatt nem is, de egy tripla-dupla adagért már ugye feljössz? ;)

Pink Freud 2008.01.29. 10:59:01

Igen, a budai ZF-ra gondoltam. Viszont arról lemaradtam, hogy Bruti debreceni (ha jól értem). Persze lehet, hogy a hétfő nem ideális így. Tőlem lehet hétvége is.

EasyFriend 2008.01.29. 11:37:32

Mindenképp lesz itt valamikor egy közös somlóizás, már látom én :-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.29. 11:45:31

Ha egy somlóiért nem is, de egy alkoholba fulladó Hogyvolt blog találkozóért biztos elmennénk pestig Sixxel. Nem kéne akkor már kihagyni a többieket se. :)

Pink Freud 2008.01.29. 11:51:48

Bruti, javasolj időpontot! A rajongók alkalmazkodnak!

sélli 2008.01.29. 12:07:54

Na, akkor én már tisztán látom, hogy az első órában kultúráltan elfogyasztott somlói adag után, hajnalig tartó über-satu kocsmajárás lesz :)
HAJRÁ!

Gabba 2008.01.29. 13:21:20

Yessss, de a rajongók tömegei miatt valszeg különtermet kell majd foglalni!

gyz 2008.01.29. 13:44:35

Bruti,

mindenképpen folytasd a következő sorozatokkal is, mert azokat már nem szándékozom megnézni :-)

Bocs, rajongók, én asszem, egy kicsit már unom Dzsekket. Ráadásul a Dunán A Mester és Margaritát adják vele egy időben.

De a hogyvolt kell a hétfő délelőttömhöz!!

:-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.29. 15:19:20

gyz! Nincs sunnyogás! Ezentúl, csak azok olvashatják a hogyvoltot, akiknek papírjuk van róla, hogy előző nap látták a sorit. :D
Na komolyan, valamilyen vendéglátóegységben való csoportosulás nem rossz ötlet, még akármi is kisülhet belőle. Ma éppen megyünk sixxel a rádióba, szóval kiokoskodjuk.

Dorkapa 2008.01.29. 16:44:09

Először arra gondoltam, hogy az asszony világbajnok somlóiját felajánlom a találkozóra, de látva az érdeklődést úgy tűnik ipari mennyiségben kéne készíteni, az meg necces...

A 24et más sorozatra lecserélni meg ősi román szokás, ne őrüjjé meg! :)

henye 2008.01.29. 16:49:43

Csatlakozom minden előttem szólóhoz, akik Bruti írói, képszerkesztői vénáját dícsérték. Mig mindig ezen röhögök pedig vagy fél órája, hogy elolvastam.

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a kobrakígyós hogy adta volna oda a chipet Jacknek, ha simán odaérnek a géphez? Saját maga nyúlkált vona csuklóig a mellkasában?

BruceWayne 2008.01.29. 18:54:43

„Mindig mobillal jársz a WC-re?” –kérdi. „Nem, csak ha szarok! A budin szoktam tetriszezni”

egyebet nem tudok elmondani. jó vagy Brúti!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.29. 21:56:10

Na az nekem is szöget ütött a fejembe, hogy miként adta volna oda Kirgyós, a chippet. Felszálláskor kivágta volna magából, vagy mi?

Balázs1983 2008.01.29. 23:01:03

A debreceni Zöldfa szemben van a Közgázzal. A sör olcsó, a kaja király, bár nem tudom, hogy somlóijuk van-e. Én viszont nem tudok menni, ha Bp.-en, ha Debrecenben lesz, mert külföldön vagyok. De mikor megláttam egy CTU-s pólót egy boltban, egyből Bruti jutott eszembe:D
Somlóizzatok meg igyatok helyettem is!!!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.29. 23:06:48

Balázs. Hehe.. jópárszor ittunk ott koncertek előtt, még a 80-90-es évektől kezdve, de már rég jártam ott, pedig szinte naponta elmegyek előtte. :)

EasyFriend 2008.01.30. 10:46:45

Remek téma lenne a találkozó egy magyar 24 évadhoz. Miközben Bruti és sixx 24 óra alatt próbál feljutni Debrecenből Bp.-re, a kommentelőknek az itten nehézségekkel kell megküzdeniük. Vajon mindenkinek sikerül-e odaérnie, mielőtt a somlói elfogy...? Vérfagyasztó izgalmak, Karinthy "Verne Gyula: A Csömöri úttól egészen a Filatori-gátig" ígyirtoktije alapján.

EasyFriend 2008.01.30. 10:47:17

Ha lesz időm, meg is írom. :-)

BruceWayne 2008.01.31. 13:13:01

sajnos már nem élvezhetjük tovább Jacket magyar hangon, ha még valaki nem tudná, elhunyt Selmeczi Roland, az egyik legkiválóbb magyar szinkronszínész. Nyugodjon Békében....

EasyFriend 2008.01.31. 14:16:47

Auuu, tudtam, hogy a sok szinkronja között olyan is volt, amiért rajongok. :-( Ez bezzeg nincs feltüntetve a szinkronszerepei között a nekrológban, pedig nemigen tudom elképzelni Jacket más hanggal.

BruceWayne 2008.01.31. 14:19:47

hát igen, a negyedik évadot már muszáj lesz eredetibe nézni

akyyy 2008.01.31. 16:23:51

találhatnak még hozzá más hangot. elsősorba olyanokat kéne megnézni akit kiefer sutherlandot szinkronizált (három testrőbe nemtudom ki volt)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.31. 23:09:43

Biztos lesz másik hang is neki, bár én azt mondom, hogy Kiefernek annyira egyéni a hangja, hogy megéri eredetiben nézni.
A Fülke c. filmet részben az ő hangjára építették.
Most, hogy írkálom a hogyvoltot szinkronosan nézem, hogy ugyanazt írjam, amit ti is láttok, de sokszor rettentően idegesít. Nem mintha nem lennének jók a szinkronok, csak az eredeti klasszisokkal jobb.

Gabba 2008.02.01. 09:00:50

Bruti, hogy állunk a Zöldfa projekttel?

Pink Freud 2008.02.01. 14:58:39

Egy félig offtopic kérdés.
Hallottatok már valakiről, aki "on-time" végignézett egy sorozatot? (Vagyis mindig abban az órában kezdte, mint a filmidő.) Nem mintha ki akarnám próbálni, de meghallatnám, milyen hatást válthat ki az emberből.

szando007 2008.02.01. 16:50:12

a 4 évad egy része nálam pont úgy jött ki hogy egyezett nagyjából az idő.. nem volt végig on-time mert negyed órát képtelenség várni két rész között..:D:D

Pink Freud 2008.02.01. 17:52:14

szando007: "negyed órát képtelenség várni"
:D Köszönöm! :D

Még mindig várom a 24-es marathont megjárt versenyző, vagy annak ismerősének, (volt) barátnőjének beszámolóját!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.01. 18:29:27

Pink. Én az egyik 24 évadot pont így néztem. Talán pont ezt a másodikat. Gyakorlatilag együtt haladtam vele. Mondjuk valamivel hamarabb végeztem asszem, mert egy rész olyan 42 perc körül van. Bár ettem, ittam, wc-n jártam, meg ilyenek, de egész napos maraton volt :)
A végére azért megrogytam, de izgatott, hogy mi lesz, így kitartottam.
süti beállítások módosítása