Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x17 - 24:00-01:00

2008. január 21. 09:59 - Bruti

Éjfél van. Az MR2 a himnuszt nyomja, minden rendes ember már bevágott vagy 4 töltött káposztát és röfögve szunyál, Jack Bauer, ez a szép ember meg nem is evett még ma! Csak nehogy leessen itt nekünk a cukorszintje, mert a végén nyomhatják bele az inzulint. Mondjuk, az se biztos, hogy nem evett, mert csak reggel 8 óta figyeljük a faszit. Az is lehet, hogy 6-kor már fent volt és bezabált, mint a bulémiás, vagy a reklámok alatt kétpofára falja a sportszeleteket. No, nem érdekes, nézzük, mi a pálya. Ali Baba már a 40 szűzzel gruppenezik fent, Palmert az ideg szíjjelbassza a háború gondolatától is, Toncsi fekszik a földön, és nem érti, hogy egy fülestől hogy mehetett ki a bokája. Jack persze érti. A kiképzésen, ahol elsajátította, csak „bokamaflásnak” hívták.

Jack és Kate menekül. A csaj érthető okokból kíváncsi, hogy mi folyik itt, de Jack azon kérdésére, hogy „Bízol bennem?” nem mer, csak igennel felelni. Még élénken benne él a „bokamaflás”, és ugye kinek hiányzik 3 hét járógipsz. Halle Berry bóklászik a folyosón, mikor rátalál Toncsira. Az meg jajveszékel, hogy Jack így, meg a bokám úgy, szóval elhajtja segítségért. Jackék éppen csak hogy átsiklanak a portán, és máris magyarázza a sztorit Kate-nek. Az USA éppen megtorlást tervez a ciprusi hanganyag alapján, de a figurának, akinél a bizonyíték van, Kate kell. „Mit akarhat tőlem?”. Logikus kérdés, nekem lenne egy-két tippem, de ebbe ne menjünk bele. Jack nem akarja sürgetni, de azonnal kéne a válasz, hogy segít-e a csaj. Há’ hogyne segítene!

CTU. Toncsi még mindig a földön, jön Halle Berry, meg valami pondróhajó dokicsaj, és újságolják hogy Jack meglépett. Aztán Halle még jól bemártja a szarba Fürtöst. Szerinte összejátszott Jackkel. Tóni kicsit kételkedik, de a bug már ott van a fülben. Ugrunk az elnökhöz. Leszálltak a géppel L.A.-ben (mert az teljesen normális, hogy az elnök a krízis közepébe veti magát), majd az alelnök keresi. Palmer szól neki, hogy lehet elmarad a világégés, mert nem akar hamis, vagy hiányos infók alapján háborút kezdeni. (Bush úgy látszik, nem néz 24-et.) Mike és Lynne is basztatja az elnököt, hogy nem kéne mindig Bauerre hallgatni.

Ugrás a Hülyenőhöz, aki éppen túszul van ejtve. A boltos mocskos szarul van, és ezen a kockás konyharuha se segít, amivel próbálják felitatják a vérét, szóval Szőke azt tanácsolja a fegyveresnek, hogy adja meg magát, de rohadt gyorsan, hátha ez a behemót túléli a lövést. De a fickó agyi kapacitásának 70%-át lefoglalja a siránkozás, 30%-ot meg a légzés, így addig jajveszékel ott, míg a boltos leteszi a kanalat. Istenem, de kell ide ez a szál…

Jackék haladnak a helyszín felé, mikor kiszúrja, hogy követik. Hát persze, hogy kiszúrja. Erre lett kiképezve. Megáll egy sikátorban és elkapja a fickót. A fuckisztáni Juszuf settenkedett utánuk. Pár perc alatt meggyőzik egymást, hogy EGY AZ ÜGY, és Juszuf majd segít!

CTU. Toncsi kapott két zsír új mankót, ki is próbálta, fordult vele vagy kettőt, majd behívatja Fürtöst. Nem kertel, belecsap a lecsóba: „Segítettél Jacknek vagy nem?” No, de Fürtöst se kell félteni, szemrebbenés nélkül hazudik: „Én aztán sose nem kavarnék a hátad mögött Toncsikám”, és még azzal a lendülettel közli, hogy Halle Berrynek meg a kurva anyját! Tikk…takk… Tikk…takk…

Kim még mindig győzködi a fickót, hogy hagyja már a picsába az egészet és szemlátomást unja a produkciót. Az a vicces az egészben, hogy Szőkénk lassan már immunis a történtekre, lazán dumálgat, semmi stressz. Csak megedzette ez a mai nap. A rendőrök telefonálnak, hogy nem kéne tovább feszíteni a húrt, mert a végén valaki nagyon csúnyán agyon lesz lőve. Ramon (merthogy ez a neve a fickónak), még vált pár szót a feleségével, majd úgy dönt, ha a nőt biztonságba helyezik, megadja magát. Snitt. Jack a kocsiból pakolja ki a fegyvereket. Uzit a belső zsebbe, sose lehet tudni alapon, majd elmagyarázza Kate-nek a gyorshívás lényegét. „ 1-es gombot hosszan nyomod, akkor engem tárcsáz! Király, mi?”- mondja és bemegy az épületbe.

Nem kell sokáig bóklásznia, előkerül a barátunk. Jack lefegyverezi, fémdetektorral megvizsgálja, de csak egy bordába bekapott repesz miatt csipog a cucc (pedig volt a faszin derékszíj is). Emberünk az utolsó kirgyókommandós, ott a karján a tetkó. Rákezdi: azért bérelték fel, hogy a bomba felrobbanjon és hogy bizonyítékot helyezzen el Alinál. Az USA mindenáron háborút akar Közel-keleten az olajért. Ismerős? Közben az asztal alatt az elosztót tapicskálja, kint meg villog a neonreklám. Ezzel jelez az emberének, hogy lehet menni Kate-ért. A fullajtár megy is, kikapja a kocsiból a csajt, de ekkor jön Juszuf és nyakon vágja, hogy csak úgy csattant a kopasz feje. Na, még valami haszna is lesz a végén! Hívják Jacket, hogy elkapták a mókust, de a kirgyótetkós nem rogy meg. Majdnem, hogy így is jó. Neki Kate kell, hogy ki tudjon jutni az országból egy Warner gépen, szóval ha nem, akkor pakol és lekoccol a bizonyítékokkal együtt. Na, innen nem értem. Jack szétlőhette volna a fickó kezét, lábát, térdét, gerincét, megkínozhatta volna, magnóra vehette volna az elhangzottakat, de nem. A jelek szerint inkább beáldozza Kate-et. Na, ebből mi sül ki? Tikk…takk… Tikk…takk…

Mike megkéri Lynne-t, hogy adja meg neki Bauer elérhetőségét. Megkerülné az elnököt és eldumálgatna kicsit ezzel a supermannel. Lynne nagy duzzogva kikeresi a telefonján. Haha.. a bluetooth-t hírből se ismerik a bénák. A hívás Tónihoz fut be, aki elmondja a történteket. Jack nincs sehol, majd szól, ha előkerül. Maradunk Tóninál, aki úgy dönt, hogy most Halle Berryvel fog összejátszani. Na, ennek is mindegy, kivel áll össze! Még a legyet is, csak ne zümmögjön… Azt bírta kitalálni, hogy megfigyelteti vele Fürtöskénket. Mocskok!

A rendőrök viszik Raul terhes feleségét biztonságos helyre, de ez a kretén bekattan. Kimre veri a balhét: „ Te vagy a hibás! Ha nics nálad pisztoly, most nem tartunk itt”. Logikus bazmeg. Fogd rá! Arra a kérdésre, hogy miért volt Kimnél egyáltalán fegyver, kinyögi, hogy félt, meg éccsapa is ma halt meg a robbanásnál. Na, ez a szerencséd! Csörög a telefon. Szólnak, hogy az asszony a helyén, szal ideje feltartott kézzel kitakarodni. Raul egyre idegesebb, Kim meg úgy gondolja, dehogy vár ő erre a nyomorultra, összekapja magát és meglép a hátsó kijáraton. Ugrunk. Juszuf kikérdezi a foglyul ejtett fickót, hogy van-e még ott valaki, majd elindulnak Jackék felé. Tikk…takk… Tikk…takk…

Halle Berry figyeli Fürtös gépét. Na, a két nagy informatikus összecsap. Elcsalja Fürtöst valami hibaüzenettel a helyéről, és már megy is molyolni a gépére. 10 mp alatt beállítja, hogy az ő termináljáról is figyelhesse Fürtös minden mozdulatát. Ezt lássa meg az ombudsman! Váltuk az elnökhöz. Mike előjön a Jackes szöktetéses sztorival. Kicsit el akarja ásni Palmer előtt, de az kiáll Bauer mellett. Vissza Jackhez. A kirgyós csak akkor adja át a bizonyítékot, ha már a repülőn lesznek Kate-tel. Biztosíték az nincs semmire, ha csak az nem, hogy nem szeretné Jackkel a nyomában leélni az életét. Lássuk be, ez tényleg elég nyomós érv. Megjönnek Juszufék. A Kirgyós már vinné is Kate-et, de az hisztizik még egy kicsit a feszültség kedvéért. Nagyon úgy néz ki, hogy Jack magára hagyja a csajt. Itt van az a pillanat, amikor a női nézőink ismételten rádöbbennek, hogy minden férfi rohadék és haladéktalanul átkapcsolnak a Romantica csatornára. Tikk…takk… Tikk…takk…

Fürtöshöz befut egy telefon, valami ismerős fickó faggatja, hogy biztonságos-e a város. Fürtös nem mond semmit, így a fazon azzal vág vissza, hogy majd hívja inkább Halle Berry-t, mert az majd biztos jól elmondja. Hoppá! A csávó kúrja mind a két nőt, vagy mi van itt? A legszebb, hogy az egészet végighallgatja Halle Berry is. Gondoltam én, hogy nem csak sima rivalizálás megy itt. Ezeknek közös múltjuk van.

Vissza Szőkéhez. Ramon még mindig bent nyavalyog, hogy kimenjen, vagy ne, de könyörgöm, ehhez nekünk már mi közünk van? Kim a következő kalandjáig jól van, és viszonlátás. Az lenne a legegyszerűbb, ha ez a balfasz fejébe húzná a budi ablakot, megpörgetné, oszt’ hali. Ehelyett a rendőröknek kell lelőni.

Az alelnök videokonferenciát kezdeményez, de az elnök nélkül kezdi el, Mike-kal és Lynne-nel. A háború még visszafordítható lenne, de az alelnök el van szánva mindenre és szerinte Palmer, csak húzza az időt. Mike megvédi a főnökét, de mikor Lynne-nel egyedül maradnak, megosztja a kételyeit.

Mai utolsó jelentünk. Jackék kimennek a házból és Kate-et bezavarják a kocsi csomagtartójába, nehogy fényt kapjon, majd Juszuf odasúgja Jacknek, hogy a nyomkövető a helyén van. Kirgyós éppen ülne be a kocsiba, mikor valaki fentről lövöldözni kezd. Na, fasza! Lehet megint fedezéket keresni, mi meg rághatjuk a körmünket egy álló héten át, hogy azt az ártatlan jószágot ki ne lyuggalják a csomagtartóban. Tikk…takk… Tikk…takk…

 

Címkék: 24
44 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.01.21. 10:35:35

Még jó, hogy bezabált Jack reggel 6-kor, hisz ő is tudja, hogy az a nap legfontosabb étkezése!
A somlóit már nem is tudta benyelni, úgy jóllakott.

- duplagondol 2008.01.21. 10:38:38

No, ebből a részből megtudtuk, hogy VALÓS bizonyíték nélkül közel-keleti országokat megtámadni tapló egy szokás. A poszt meg most is a helyén volt..:)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.21. 10:41:55

Úgy látom, ez a somlói nagyon megmaradt. :)

EasyFriend 2008.01.21. 11:40:19

Jól jött ez a lövöldözés a végére, már épp kezdtem beletörődni, hogy ebben a részben se lesz szívmegállásom.
"Úgy látom, ez a somlói nagyon megmaradt. :) " - csak amíg Kim haza nem ér és be nem puszilja. :-)
Azt nem értem, hogy egy ilyen hiperszuper kommandósnak miért az a legjobb megoldás, ha Warner gépen távozik az országból, biztos lenne rá ezer egyszerűbb módszer. Szerintem ez csak kamu volt, de akkor Jack miért nem jött rá? Nehogy már ennyire hülyére vegyék. Szerintem egyébként azért szolgáltatta be Kate-et, hogy legyen még valami izgulós-megmentős szál a végére, már akinek nem eléggé izgulós az, hogy megmenekül-e Fuckisztán az igazságtalan(?) bombázástól (gyanítom, az átlagamerikainak nem elég).
"Bokamaflás" :-)

EasyFriend 2008.01.21. 12:42:37

Jah és "minden rendes ember már bevágott vagy 4 töltött káposztát és röfögve szunyál" :-D
Látszik, hogy magyar embernek az evés központi téma, gyakran előkerül itt is...

Halvány Görény 2008.01.21. 12:51:27

igen jó volt a leírás megint, mint mindig :)
azért a "Tóni kicsit kételkedik, de a bug már ott van a fülben" résznél a felette levő képre toni látható fülére csak besopoltam volna már egy konkrét bogarat a tréfa kedvéért :)

Lencse. 2008.01.21. 13:15:33

Nem szóltam eddig hozzá, de hatalmas riszpekt Brutinak, bajnok vagy. :)

Nem lehet nem észrevenni, hogy Jack öregszik: egy éve még simán lábonlőtte az aktuális főnököt, most Tony igazán örülhet, hogy egy kis ficammal megúszta. Jól jellemzi amúgy Jack kompromisszumképességét ez a jelenet is. Elmagyarázhatta volna, hogy "A rosszfiúk hívtak, hogy náluk van az adu, Kate kell nekik, odamegyek", Tóni engedte volna, mert jófej. De neem, jött egyből a bokamaflás.

Kate ezt a sztorit majd megírhatja a szakítósblogon, azért elgé csúnyán pofára lett ejtve.

EasyFriend 2008.01.21. 14:14:28

Úgyis összejönnek a végén, nem lehet minden szezonnak ilyen romantika-gyilkos vége.

Toszkána Grófja 2008.01.21. 14:47:06

Ha jól látom az imdb.com-on az epizód karaktereit, van ott egy Danny Dessler nevű fickó, szerintem őt hívta Fürtös, biztos a bratyója; biztos büszke rá a húgocskája, hogy kedvenc barátnőjével kavar (bár a srác jól megmondta a véleményét Halle Berry-ről egyenesen a fülébe, le a kalappal).
A Tóninak meg én töröm el a másik bokáját ha ekkora mocsok... hozzák vissza Bercit, de gyorsan :)

www.imdb.com/title/tt0502189/fullcredits#cast

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.21. 14:53:40

Komolyan, már olyan régen láttam, hogy ha akarnék se tudnék spoilerezni ilyen apró részletekről. Lehet, hogy akkor nem a pasija, hanem a tesója Fürtösnek.De emlegetett valami gyereket is...

Lencse. 2008.01.21. 14:59:33

Azért milyen baromi erőltetett ez a "Warnerék gépén kell repülni, de az képtelen levegőbe emelkedni, ha nincs egy tulajdonos a fedélzeten" dolog. :D És Jack, aki bármikor felhívhatja az elnököt, és Barnamaci ugrik minden szavára, pár másodpercnyi távolbanézés után szó nélkül belemegy, beáldozza a jócsajt valami hangszalagért.

Mikor Halle leült Michelle szgépéhez a megnyitott doksi címében mintha azt láttam volna, hogy "Dear Diary". Bruti, ezt nem figyelted ki?

Halle-Michelle szál: És még ezek (elnézést!) akarnak kvótát. Itt is csak két nő van, de máris mekkora IFA-platónyi kulát össze bírnak kavarni! Ha a CTU-ban 50% lenne az arányuk, nemhogy Sayid Ali, de az első jöttment román hülyegyerek le tudná takarítani Los Angelest. Megjegyzem, már az előző szezonban is a két csaj volt a hunyó, ráadásul még egymás torkának is nekiestek.

Pink Freud 2008.01.21. 15:19:14

Ezt lássa meg az ombudsman! Domestos? Várjon megkérdem.
Bruti, azt hittem már lankadsz, de nem. Ma is alkottál.
Apropó az igazán sikeres produkciók ki szoktak jönni paródia-változatban. Ha valaki bennfentes Hollywoodban, keresse Brutit.
Návai Anikó, Andy Vajna jelentkezz!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.21. 15:19:25

Lencse! Valami security akármi van oda írva, de kirakom inkább a képet.

Katt: bruti.uw.hu/ctu-monitor.jpg

Lencse. 2008.01.21. 15:37:08

Á, köszi. Én csak silány minőségű tévéképen láttam. Már azt hittem, Michelle éppen megörökíti a naplójának, hogy tette át a palánkon Tonyt, de ezek szerint csak végezte a dolgát becsülettel.

EasyFriend 2008.01.21. 16:09:41

A castinggal egyébként alaposan elrontották a szórakozásunkat. Alan Dale feltűnt, márpedig tudjuk, hogy ez mit jelent... Az NCIS-ben szigorú arc, az OC-ben és a Lost-ban hivatásos geciember, majd pont itt nem lesz az.

EasyFriend 2008.01.21. 16:11:56

inkább technoblabla.jpg :-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.21. 16:50:19

Jah, az alelnök? Politikust játszik, csak geci lehet. A jó politikus szerepe már foglalt Palmer személyében. :)

EasyFriend 2008.01.21. 17:05:20

Jah, "macipofa"... :-D Szerintem át is térhetsz erre az elnevezésre.

Lencse. 2008.01.21. 17:28:31

Azért ezt a jópolitikus Palmer képet picit árnyalnám. Az első szezonban volt egy momentum, mikor a nagykutyák Jacket ott akarták hagyni a kakiban, és Palmer megegyezett Masonnel, hogy ha a hivatalos utat megkerülve megmenti, akkor valami zsíros állshoz jutttatja Washingtonban. Aztán az új évad mégis a los angelesi CTU-ban találta Masont, gondolom ezért volt olyan nagy spleenben a reggeli órákban. Szóval a jelek szerint Macipofa nem bontotta ki teljesen az igazságot. Persze amerikai elnök létére még mindig jó arc, de szegény Bercin ez már nem sokat segít. :)

henye 2008.01.21. 18:04:52

Szerintem az eddigi legnagyobb duma a sorozatban a sziklakemény kigyókommandósé volt. Nem szeretné Jackkel a nyomában leélni az életét. He-he. Hát igen, nagyon suicidnek kellene lennie valakinek, aki erre vágyik.
Szerintem ezért ment bele az alkuba Jack, mert ilyen nyíltan még nem polírozták az egóját szemtől-szembe.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.21. 18:37:09

Azé ne szálljunk el már Bercitől se. :)
Korrupt és gyáva volt. Az első évadban, ugye lenyúlt egy zsák pénzt és itt se sok híja volt, hogy meglépjen. Ha Toncsi nem szól rá, hogy nézze már meg azt a garázst, már kiautózott volna a világból.
A végén mondjuk egyenlített, de már minden mindegy alapon. :)

Toszkána Grófja 2008.01.21. 19:58:38

Én a dumája miatt csíptem a Bercit, voltak jó beszólásai; sajna az első pár órát nem láttam az első évadból, amikor még gonoszabb figura lehetett. Mindenesetre tényleg gyáva volt, de miután Sugár lett, kigyógyult belőle...

gyz 2008.01.21. 20:02:41

én azért nem kapnék zokogógörcsöt, ha az a csomitartó örökre elnyelné a Katit. Minden alkalommal idegroham kerülget, amikor megjelenik a három vertikális ránc a szemöldökei között.
Az a nő olyan, mintha a Barátok közt-ből castingoltak volna.

Toszkána Grófja 2008.01.21. 20:54:11

Ja Bruti, nagyon királyok az animálós képek, képesek még külön hangulatot dobni az egészre, pedig már van rajta/benne bőven nélkülük is, mint mindig :)

Lencse. 2008.01.21. 21:15:53

Na, erre viszont nem emlékszem. Lenyúlt egy táska dokumentumot? Ejnye, Berci.

Persze nem is a Berci makulátlansága miatt hoztam fel a témát, csak hogy Palmer is politikusból van. :) Makulátlan ember csak egy van a 24-ben.
Amúgy a hibái ellenére én is bírtam Bercit, jó fazon volt. Az mekkora húzás volt pl. mikor a fiát behozatta az ügynökkel. :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.21. 21:34:50

gyz. Engem is ez az állandó homlokráncolás készít ki. Nincs is más arckifejezése a csirkének. A maihoz csináltam is egy bubit, amin Kirgyós ráüvölt, hogy ne ráncolja a homlokát, mert úgy marad. :) Csak végül nem került be a posztba.

Lencse. Még az első évadban benyelt egy halom pénzt, amit ebben az évadban odaadott a fiának. Úgy mondta, hogy van itt párszázezer dollár. Én se emlékeztem már rá, Dorkapa mondta meg a frankót.

Hells. Kösz. Az animokkal csak egy baj van, hogy túl sok időt elvesznek.

gyz 2008.01.21. 22:24:19

Bruti,

kár, hogy kimaradt, azért egy ráncolóst így is betettél :-)
Kate meg negyvenévesen majd vödösszámra tolja majd a botoxot az orrnyergébe, hogy kivasalja a színészi mesterség nyomait :-)

hogy kötözködjek is: mi az az orba? ;-)

ssjani 2008.01.21. 23:24:57

Bruti, kösz a múlthetit.Hogy én mekkorát röhögtem!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.21. 23:26:03

gyz! Már ki van javítva.. én is észrevettem. :D

candyperfumegirl 2008.01.22. 01:16:14

"Na, innen nem értem. Jack szétlőhette volna a fickó kezét, lábát, térdét, gerincét, megkínozhatta volna, magnóra vehette volna az elhangzottakat, de nem."

NA EZ AZ! Ezen a ponton fogtam a fejemet én is, hogy a mi Bauerünknek ennyi esze van? A cucc, ami kell neki, ott van a fickó táskájában, fickó jelenleg fegyvertelen kb 1000 módszere lenne rá, hogy elvegye, erre csak ül és vakargatja, eszem megáll.
(OK, biztos már nem lát az éhségtől.)

A hogyvolt persze királyság volt, mint mindig.

dupi 2008.01.22. 07:28:20

1. tudja, hogy van még 7 órája :)

2. ő is majdnem ide került, tehát legalábbis sejti, hogy van kiképezve, és együttműködő (a többi páciens nem volt az)

EasyFriend 2008.01.22. 08:18:33

Ne bántsátok Katit. A múltkor az a "mindjárt ledobom a textilt" arckifejezése nagyon vicces volt. :-)

sélli 2008.01.22. 09:58:58

Katinak kellene egy kis Domestos a homlokára... az tuti leoldaná a redőket :)
A csengőhanos képről jut eszembe: a múltkorokban csörgött a telefonom.. - persze CTU-s csörgésem van ugye-, erre odajön egy (mint utóbb kiderült német) hölgy, h ne haragudjak már, de ez nem 24-es csengőcsengő?
Mondom de. Jaaaa, hát akkor neki is kell ilyen!!! Sajnos nem sikerült átvarázsolni a dallamot a telefonjára, de remekül elbeszélgettünk vagy fél órát Jack bácsi szar napjairól. Hiába no, a 24 a világ minden táján 24 - és elég volt hozzá egy csengőhang :)

Dorkapa 2008.01.22. 10:59:12

Azon már én is nagyon gondolkodtam, hogy csinálok egy CTUs csengőhangot, de az igazából nem CTU, hanem gyártóspecifikus. Cisco IP telefonok "dallama", ez csak nekünk cseng 24ként... :D

Fürtösnek a tesója a pasi, aki telefonozott és valóban, a múltban jóban volt a két csirke (kollégák, Halle a fönci), csak a bratyó bekavart vmi alkalmi szex-szel (tesó főnöké megdugni majd lelépni rossz ómen...). Gondolom fürtös kiállt a tesó mellett, mire a másik meg berágott: kész az IFA"nyi örök(!) konfliktus.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.22. 12:30:02

Nekem is CTU-s volt a csengőhangom, és millió embernek át kellett küldenem kékfogon. Valamiért imádják(juk). :))

De már egy ideje egy nagyon viccesre cseréltem le, gondoltam megosztom veletek.
(alkeszok előnyben) :D

Katt: bruti.uw.hu/palyinka.mp3

sélli 2008.01.22. 12:38:00

Bruti, én is blútúszon keresztül próbáltam, de nem ment... a végén már ott tartottam lehet egyszerűbb ha felberregem neki, mint h 25.-szörre se sikeráljon.
Hehe, igen vicces a mostani csengőhangod :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.22. 12:42:44

Biztos nem volt alkalmas rá a telója...

A pályinás nagyon komoly.. én 10 percig röhögtem rajta :D

Csináltam egyszer egy kiskutya vinnyogásosat, de olyan keservesen sírt, hogy attól féltem, megvernek az állatvédők. :D

TomekKowal 2008.01.22. 13:25:45

Utánanéztem ennek a "bokamaflásnak". Szóval ez a Carlos gyerek kint kosarazott a 24 pisiszünetében és ott törte ki a bokáját,ezért kapott akkora pofont,hogy mankóra legyen szüksége.

EasyFriend 2008.01.22. 14:44:16

" Hiába no, a 24 a világ minden táján 24 " - legfeljebb ott vierundzwanzig. :-)

Dorkapa 2008.01.22. 15:06:59

Muhaha: az imént találkoztam egy ismerőssel és mitadisten csörgött a tel.ja míg bezéltünk. Nade hogyan??? ééééés iiigeeeen: CTU24.mp3!!! Mondhatni azonnal átküldettem vele és mostmár nekem is így csörög mobilom.
MUHAHA!!! :)))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.22. 17:06:53

Itt egy oldal, ahonnan le lehet szedni Kiefer S. filmjeiben elhangzott mondatokat.
Ilyen klasszikusok vannak, mint pl: "Dammit!!", vagy
"Tell me where the bomb is!"
Bár a minőségük nem a legjobb, de csengőhngnak, talán megteszi. :)

www.kiefer-rocks.com/media/soundclips.htm

bozso1981 2008.01.22. 17:29:33

Nna akinek kell:

www.ccir.ed.ac.uk/~jad/ringtone.html

a világ összes formátumában. nekem kb egy éve ez, egyszer a 86oson álltam, megszólalt a mobilom, mire valaki mögülem betolta: CTU, Almeida! :D

Bruti, király vagy, bár én a múltkori bubble-okon röhögök még mindig!

blökikutya 2008.01.23. 19:46:09

Nem is gondoltam volna, hogy tényleg eltörte a lábát Tóni. Mostmár értem miért kapott ekkora maflást. :))

A hogyvoltot már nem is dícsérem!!! ;)
süti beállítások módosítása