Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Maffiózók 6x01 - by C21

2008. január 14. 00:01 - sixx

Jó idegig tartó kihagyás után, újra szinkronnal láthatjuk a dzso-dzsoba öltözött barátaink életét. Ilyen volt az első rész:

A hatodik évad Harris ügynök róka komájával indít aki még Pakisztánból hozta a vámmentes bélférget, melyet rövid jelenetkeben követ a lefogyott (de még mindig dülöngélve járó) Vito, Janice tetkós melle, meghát-Meadow fehérneműs tánca. Így elég erős a kezdés. Tony, a kissé leépült  Jun bácsi kertjét ássa, eldugott pénzekért,  de  Junior nincs igazán információkész állapotban. A szomszéd érdeklődő tekintetére Tony a vakondokat hozza fel, hogy ugye rágják a slaggot. Johny Sack a börtönben Phil-t csavarja vissza takarékra, akiben még erőteljes bosszú vágy van miután Tony nem adta ki neki öccse gyilkosát (Tony B-t). Ekkor jön látogatni Ginny is aki a férje börtön fejadagjával valószínűleg a 3. napon halna éhen.

Eugene-ra, Sopranoék egyik katonájára rászakadt 2 millió dollár örökség, úgyhogy megpróbál „nyugdíjba vonulni” és elköltözni Jerseyből. A család feje kap pár gyémánt órát, hátha így megenyhül, de mint mondja ők nem hoki játékosok, de gondolkodik rajta. Persze sejthető hogy nem töri össze a fejét a nagy gondolkodásban. Pedig Eugene költözni akar, a felesége meg még jobban. Főleg hogy valószínűleg a fiuk nem kullancs ellen oltotta be magát az ágya alatti tűvel. Hesht és az unokaöccsét Eli-t, a kínaiből kifele pár jóképességű legény, két rohadtzsidózás közt megpróbálja megismertetni az utánégető előnyeivel, így lazán begyújtják az autójuk tankját. Kiugranak a kocsiból, majd pár saller után Eli kifut az útra aminek meg is lesz az eredménye. Elgázolja egy taxi.

Kiderül hogy Phil emberei voltak akik miatt a korházban a srác nem tűnik túl élénknek, főleg hogy a fejére van fúrva egy merevítő. Ginny testvéréhez mennek, aki egy szemüveg kereskedő hogy közvetítsen Johnny Sack felé. Silvio és a fél banda felszerelkezik Armani napszemüvegekkel, de sajnos kint hagyták a pénztárcájukat. Sebaj, legközelebb fizetnek. Phil meglátogatja a főnököt, hogy rendezzék a félreértést,  25 ezret ajánl fel Eli-nak, erre Tony kijelenti hogy egy belső vérzés nem vehető meg. Legalábbis 25-ért nem. 50-ért annál inkább. Valamint Phil felajánl 35% részesedést az új bizniszből, melyet elfogadnak, hogy Johny Sack kedvében járjanak.

Tony egyik embere a szövetségieknek ad át egy szalagot, melynek tartalmát meg is erősítené a bíróságon. Nem fogja. Ott hal meg szívrohamban. A temetésen mindenki hozza a formáját, az egyetlen ami megrázza Tony-t, az a formaldehid szaga. Eugene ismét próbálkozik, most már 200 ezret ad figyelmességből. Ennyiért a főnök tovább gondolkozik. Carmella épülő házát az építési felügyelő, aki kivételesen nem lefizetett ember, nem engedélyezi, mert Carm apja kissé régebb szabványokhoz van szokva, így vékonyabb gerendákat rendelt. Sopranoné annyira kiakad, hogy kiborulását csak egy Porsche Cayenne enyhítheti amit férje adományoz. 4 literes turbó, az életbe nem fog vele 60-nál többel menni, de mégiscsak. El is megy feszíteni vele az éppen a vagyonelkobzás felé menetelő, ezért a Maseratit eladni kényszerülő  Johnny Sack feleségéhez.

Tony a pszichológusnál Junior letompulását meséli, és hogy mennyire törődik vele. De Dr. Melfi látja hogy csak az anyja iránt érzett bűntudata gyötri. Akit Tony állítása szerint nem megfojtani akart a párnával, csak fogta hogy legyen valami a kezében. Nyilvánvaló. Vacsora előtt a főnök legnagyobb jelenetét láthatjuk, ahol a Norbi modszernél lényegesen gyorsabban ér el eredményeket súlyfeleslegével. A ruhában rááll a mérlegre, majd mivel nem tetszik amit lát (majdnem kiakasztja a mérleget), csuka le, gatya le, és olyan elismerő tekintettel néz mintha a Holdra szállt volna. Ő a király! A kilépésre készülő Eugene újra puhatolózik, de csak Christophert találja a Bada-Bingben, aki megbizza őt egy adós elintézésével. El is intézi, az ÁNTSZ rémálmai közepette. A hamburgeres közepén lövi fejbe a pácienst, úgy hogy az egyes és kettes fázisú mosogatók közé is fröcsög a vér. Ennek ellenére Silvio közli hogy nem engedik el. Nem kivitelezhető.

Eugene megprobálja beadagolni ezt otthon, de a felesége továbbra se érti miért nem lépnek csak úgy le. Vagy ha Tony nem engedi, akkor miért nem lövi le?  Ez a nő tényleg nincs képben. Egy váratlan telefon szakítja félbe a balhét. A szövetségiek. Kiderül, hogy mivel a szívrohamot ért besúgót elvesztették, szerintük se olyan nagyon jó ötlet elköltözni. Inkább mikrofon fel, felvétel indul. Na ez így egyben már tényleg túl sok. Gondolja. Ezt már nem oldja meg egy átkurvázott alkoholos éjszaka. Családjának képeit nézegetve dönti el, hogy ő most tényleg megy. Először a pincébe, utána a másvilágra, egy brutális önakasztásos fuldoklós jelenettel, melynek végén,  a hitelesség kedvéért mutatják ahogy elernyednek az izmok, és kijön ami kijöhet. Kemény.

Carmella újabb barátnőjének próbál dicsekedni, de nem jön be egészen. Ugyanis neki saját pénzből vett Corvette van. Ráadásul nem is olyan idétlen a riasztó pittyenése. Kopp. Tonyt felhívja húga, hogy vigyázzon a nagybátyjukra, mert nem tudja elérni Janice-t. T telefonja lemerül mielőtt telefonálhatna egyet, úgyhogy személyesen jár utána mi akadályozza a nővérét. Jan a 15 hónapos gyerekét viszi iskola előkészítőbe, férje Bobby Bacala pedig vasutas sapiban építi a terepasztalt. Tehát elfoglaltak.

Így Tony megy felügyelni. Neki áll főzőcskézni, mikor lekérdez Junior hogy ki van lent.  "Marlon Brando" jön a válasz. És jön a nagybácsi is, egy golyó kíséretében melyet unokaöccse hasába ereszt. Ezután feltotyog a szekrényébe és magára csukja az ajtót. Tony vérezve húzza magát a telefonhoz, és tárcsázza a 911-et de annyi ereje már nincs hogy a diszpécser hölgyel komolyabban megbeszélhetné a problémát, elájul.

A következő részben egy kómát élhetünk majd át belülről, a sokásos szürreális Soprano stílusban. Nagyon nagy rész lesz! Tessék figyelni!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása