Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x12 - Légiposta

2008. január 10. 19:59 - sixx

Nu, mivel az epizód három szála közül kettő ugyanazon személyhez kapcsolódik, folytatjuk a nemrég bevezett gyakorlatot, és szétszedjük a történéseket, kényelmesebb is, olvasmányosabb is, meg minden. A flashback Kler története, aki tetoválószalonban dolgozik mint fül- és egyéb testrész belövő mester, fekete a haja, és nagyon szarul néz ki. A goth közösségben biztos nagyon divatos a házilag elkészített hollófekete hajkorona/paróka, mi csak nézünk. Kler drágánk nem tud vezetni, legalábbis erre utal az a szomorú tény, hogy a mama kómában, ő kórházban, és még a rendőrök is baszlatják.


A kóma permanensnek tűnik, legalábbis a mama nem nagyon ébred fel a végére, de az kiderül, hogy Kler rég elfeledett apja az Dzsekk faterja is egyben, juhé, csak maradt egy testvérpár a szigeten Búnék dicstelen távozása után. Dzsekkfater nem egy lovag, elment az isten háta mögé (Ausztrália), megdugta Kler anyját, visszament inni az USA-ba, néha átjárt babázni, de mivel a sógornő (hisztis hárpia) nem kedvelte, ezért nem jött többet. Ez mekkora faszság már! Hát akkor most minek vagy itt, he? Mert anyád nagyon kómában van, ahonnan nincs visszaút, és ki kéne húzni a dugót. Dzsekk apja egy nagyon kedves ember. Kler kiakad, rájön, hogy az anyja egy faszacsaj, nem húzza kia a dugót, és végre kimossa a hajából a fekete festéket.

A parti népség története is kedvenc anyukánk körül zajlik: először a hobbittal megy el piknikezni, de ez félbeszakad, mert meglát egy madarat, és ebből arra a következtetésre jut, hogy ha elkap egyet, akkor el tudnak menekülni a szigetről. Jó, nem csak miatta nem lesz romantikázás, Dez elviszi a hobbitot vadászni, biztos csalinak kell, vagy ilyesmi. A madaras sztori nekünk is teljesen logikus, így lelkesen nézzük, ahogy vödröt és halászhálót kerít, és majdnem fog is egy madarat, de jön Dez, és elkezd lövöldözni, mint részeg kőműves a vurstliban, így a madarak elmennek, nohát. Pedig a költöző madarak meg vannak gyűrűzve, így üzenetet lehetne eljuttatni valahová, eh.


Aztán kiderül, hogy Dez megint flashelt egyet, amiben halott hobbitot látott, és azért lövöldözött állandóan, nehogy Csárli meghaljon, meg ilyesmi, mert madárfogás közben megcsúszott egy sziklán, oszt csókolom. Dez rendes, mert a hobbit helyett fog egy madarat, így Kler is megnyugszik, és ír egy kábé hatvanoldalas levelet sanyarú sorsukról, szegény madár, ilyen súllyal a büdös életbe' nem jut el sehová. Dez beavatja Klert a látomásaiba, a kis hobbitfickó meg fog halni, keress másik apukát szerintem.


Most jöjjön a főszál, amiben az elszánt komandó + lökött francia tyúk + félszemű orosz ádör a dokit keresik, egy db. térkép segítségével, amit még azelőtt sikerült kimenteni az orosz kunyhójából, hogy Lokkbácsi megnyomta volna a gombokat. Ebben az epizódban kiderül, hogy Lokkbácsi egy összeférhetetlen gyökér, beszól Szájidnak, hogy hagyja már őt békiben azzal a gagyi térképpel, annyi haszna van, mint a Burda szabásmintának, hiszen elektromos vezetékek vannak rajta. Szájid erre rámutat, hogy ez egy fokkal jobb, mint egy halott drogdíler/álpap által delíriumban egy botra vésett bibliai idézetek alapján továbbhaladni, és ebben bizony sok igazság van. Ideje, hogy a robbantás miatt kicsit összekapjanak, s lőn, ha verekedésre kerülne sor, én Szájidra tennék, kisebb, mozgékonyabb, csibészből két perc alatt szarrá üti a kopasz bolondot.


Mielőtt nagyobb balhé lenne, Katinka Mihályhoz fordul, oszt jófelé megyünk? Da, mondja az, én nem biztos, hogy hinnék neki. Elindulnak Szájid útmutatása alapján, és útközben Katinka elkezdi faggatni Mihályt, hogy akkor most hogy is van ez a kis történet, amit előadott? Meg a sziget? Meg a Dharma? Mihály sóhajt egyet, és elmeséli, hogy 24 évesen szervezték be, aztán idehozták egy tengeralattjárón amivel egészen két héttel ezelőttig vígan járhattak a közeli madaras teszkóba bevásárolni, de mióta az ég lila lett, nem működik a tenger alatti bigyula, ami a tengeralattjárót irányítja (hallod, Lokkbácsi? ezt is te kúrtad el!), és így nem tudnának visszajönni.


Katinka ezt nem érti, fasznak jönnél ide vissza? Medvefétis? Eh, nem értheted te ezt, Katinka, mondja enyhe lenézéssel a hangjában Mihály, mert te nem vagy rajta a listán. Milyen listán? Nos, volt egy Nagy Ember, aki idehozta a népeket, és nem, nem Ben az, neki is van főnöke, de te, Katinka nem érted ezt, mert te romlott vagy, és tudom a nevedet is, és Szájidét is, sőt, a tiedet is Dzsonnlokk, bár rólad úgy tudtam, hogy... És nem köpi be a tolószék-dolgot, mert a francia tyúk megpillant valamit, nohát. Pont jókor, mi? Lokk arcán látszik, hogy a tengeralattjáró érdekli, hiszen abban is vanak gombok, oszt lehet nyomogatni. A francia tyúk egy mező közepén bazinagy betonoszlopokat vett észre, ez meg mi a franc?


Katinka soha nem járt még múzeumban, így máris menne tapizni az egyik oszlopot, de Szájid visszarántja, mit lehet tudni mit vezettek ezek az ádörök egy mező közepén álló oszlopsorba? Mihály, mondjad, igazam van, hogy ez egy biztonsági rendszer? Az, de nem működik, mondja az orosz, nyugi van. Lokkbácsi úgy van ezzel, hogy étel próbája az evés, belöki Mihályt az oszlopok közé, aki elmormol egy köszönömöt, aztán orrán-száján hab dől, a füléből vér folyik, és meghal. Hoppácsak. Az új terv: vágjuk fát, támasszuk az oszlopnak, és menjünk át a láthatatan ellenséges halálsugár felett. Lokkbácsi zsákjából előkerül egy magy adag C4, helló, nem azt mondta, hogy nem tudott a robbanóanyagról? Szájid nagyon meg fogja verni a vén hülyét, micsoda gyökér ez?


A mászós terv fasza, mindenki a túloldalon, lassan elérnek Ádörfalváig, és mit látnak? Boldogan amcsifocizó ádöröket, éppen ZZ Top dobja a labdát egy ismerős faszinak, aki elkapja, majd belefordul a kamerába, nohát, ez meg Dzsekk, és milyen jól elvan az ellenséggel? Pénteken kiderül hogy ez most miért is van így. Komolyan.

Címkék: lost
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kla 2008.01.10. 20:55:00

A Locke-os kép nagyon komoly :D

Slugger 2008.01.10. 21:14:01

"...allergiás vagyok a tejre!" ez nagyon LOL!

morbiczer 2008.01.10. 22:43:19

Nagyjából ettől a résztől kezd igazán bedurvulni a harmadik évad.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2008.01.10. 23:02:33

Nekem jobban tetszett Kler fekete hajjal, mint szőkével. :)

Thrasher 2008.01.11. 00:04:30

Neőrüjjjmeg, atomjó fekete hajjal! Egyébként kurva jót röhögtem. :D

Denisa Wry (törölt) 2008.01.11. 08:07:15

Basszus épp teát ittam mikor a Locke-os buborékokhoz értem.(gombnyomogatós)
Most aztán tisztithatom a képernyőt.
:)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.01.11. 08:27:45

Hát, ez a tesós dolog eléggé ledöbentett...

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.01.11. 09:33:19

Burda melléklet :-)))) Alá Sándor György!
Klernek annyira nem illett a fekete haj, mint Loknak bármilyen :-)

Gabba 2008.01.11. 10:07:44

Lokkbácsi tisztára „The Specialist” üzemmódra váltott, ha így megy tovább, az egész szigetet leamortizálja.

Consuela 2008.01.11. 11:20:39

Deznek szóljon már valaki, hogy álljon le, úgyis hiába istápolja a hobbitot, nem? legyen már neki gémover!
Erre várok már 2 rész óta, banyek.

limbekcs 2008.01.11. 12:36:12

"Katinka soha nem járt még múzeumban, így máris menne tapizni az egyik oszlopot" - áááááá! :)

meg a halálmetál buli

kla 2008.01.11. 16:41:44

Köszönjük a spoilert.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.01.11. 20:24:20

Melyik is? És nem látok sehol spoilert...

kla 2008.01.11. 20:27:29

Már ki lett törölve.

Gn · http://www.google.co.hu 2008.01.14. 16:46:24

emlékszem mekkora döbbenet volt anno a rész vége.
várom már a negyedik évadot!
süti beállítások módosítása