Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x07 - Ellenséges szövetség

2007. február 22. 00:40 - sixx

Alias is back. Kurva jó volt ez az epizód, klaszikus Alias elemekkel minden percben, rémálmok, átvágás, Kémfater akcióban, Vaughné és Sark, egy kis Marshall show, és Arvin is kezd belehúzni. Syd rémálmot lát, oldalán lévő sebhelyből végeláthatatlan műanyag csövet tép ki, közben valami angyalszobor esik majdnem rá, nem csoda, hogy kissé zaklatott reggelre.

A főszál ott indul, hogy Arvin bátyánk visszatér a CIA-ba, mire mindenki pánikszerűen lezárja a gépét, wireless hálózatot lekapcsolják, mit tud ez az ember? Infót hoz, a Covenantnak kell egy kínai hogyishíjják, valami mikrolézer vagy mi a hátam, amivel kocsonyássá lehet változtatni az embert belülről, jó kis cuccnak tűnik. Jóhogy pont ott tartják, ahol egy fogadást is rendeznek, és amire Sloane hivatalos, tehát megy a CIA is, Sydney megint báli ruhában pompázhat.

Tovább
4 komment

Hogy volt: 4400 1x05 - Tűzpróba

2007. február 21. 23:30 - sixx

Kezd kicsivel mozgalmasabbá válni a történet, kár, hogy az előző két epizódot nem gyúrták egybe, mert akkor maradna idő még egy pár visszatérővel foglalkozni a finálé előtt (nyugi, csk az első évad végét jelentő epizód jön jövő héten, a sorozat minden bizonnyal folytatódik). Kyle felébredt tehát, de nics jól, és akkor még nem is mondtunk semmit. Az, hogy nem nagyon tudja hová tenni a szüleit, illetve gyermekkori emlékeit, az rendben van, 3 év kóma kemény lehet. De miért kell a kertben üldögénie? Pizsamaalsóban? Miközben megy az összes locsoló? Mert ő nem Kyle Baldwin, azért. Ez a végén derül ki az epizódnak mellesleg.

A másik főszál a múltkori epizódban bemutatott riporter csajról szól, illetve az ő általa kiváltott heveny 4400 pogromról, ugyanis valakik csőbombákat tesznek furmányos módon a visszatérők lakásaiba/kocsijába, és robbantják őket miszlikbe. Ügynök párosunknak 37 percbe kerül, hogy rájöjjenek: a bombagyárosnak valami baja van a 4400 visszatérővel, mégpedig az, hogy egyikük (a hangszigetelt celléban sínylődő Knox úr) kinyírta a tesóját, és most bosszút áll úgy globalice.

Tovább
2 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x07 - A vita

2007. február 21. 01:00 - sixx

Minden idők legrövidebb hogyvoltja következik: Arnold Vinick republikánus és Matthew Santos demokrata elnökjelölt nyilvános tévévitáját láthattuk 50 percben (ha nem vágta meg az RTL), kiváló színészek egy formabontó epizódban, hiszen ez annak idején élőben ment. Nincs értelme a vitatémákat boncolgatni, nálam Santos kicsivel jobban jött ki a dologból, de Vinick nagy zsivány. Találkozuk jövő héten.

2 komment

Hogy volt: Battlestar Galactica - 1x01

2007. február 19. 18:27 - sixx

Egy zseniális sorozatnak fut neki ismét a TV2 a szombati sci-fi délután keretein belül, a hetvenes évek egyik kultsorozatnak újráját nézheti meg a magyar sci-fi rajongók tábora. Kissé érthetetlen ugyan, hogy most miért kell megismételni az első évadot, előtte a 4(!) részbe szabdalt minivel, hiszen ezt már mindenki látta, akit érdekelt, plusz nézettséget nemigen fog hozni, mondjuk időhúzásra tökéletesen alkalmas.

A nyitó képsorok és az alattuk olvasható szöveg zseniálisan megadják az alaphangot: 12 kolóniáról van szó, Cylon nevyű robotokról, az emberiség tehát kirajzott, gondolhatnánk, és kolonizálta az űrt, de ennél persze kissé összetettebb a dolog. A Cylonokal háborúztunk, visszavonultak, ötven évig nem hallottunk felőlük, aztán megjelent egy szőke jónő, és belefingott a nulláslisztbe.

Tovább
24 komment
süti beállítások módosítása