Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x24 - Élj másokkal, halj meg egyedül! 2/2

2007. február 10. 22:40 - sixx

Evidens, hogy onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, hiszen eredetileg ez egy duplarész volt, csak az RTL kifürkészhetetlen szándékainak köszönhetően lett belőle két különálló epizód. Szájid imádkozik a hajón, vagy rendes napi ima ideje ez, vagy a szobor lába késztette erre - nem lehet tudni. Csárli és Ekó dinamitot keres az erdőben és talál, majd indulnak a heccsbe ajtót robbantani, Csárli próbál a szabotőrökkel tárgyalni, de mindhiába. Csárlinak elege van a terrorizmusból, és elindul a part felé, de Ekó inkább rájuk robbantja a heccset, jó ötlet, nem? Dezmond megjegyzi, hogy azt az ajtót talán még tankkal sem lehetne beszakítani, és ideje egy flessbekknek - továbbra is az ő főszereplésével.

Kiderül, hogy a Lokkbácsi által látott rajz Kelvin műve, öblitővel viszi fel a falra a sziget térképét, a hat heccsel, meg az érthetetlen szövegekkel együtt, de nyúlta az ötletet, valami Radzinszki nevű alaktól, aki a társa volt a nyomogatásban, míg főbe nem lőtte magát. Szép kilátátások, nem mondhatom. Két év telt már el a hajótörés óta, Dez kezd egy kicsit becsavarodni, és ki akar menni a fertőzött szigetre, de Kelvin beint neki.

Tovább
86 komment

Hogy volt: Lost 2x23 - Élj másokkal, halj meg egyedül! 2/1

2007. február 10. 21:40 - sixx

A finálé egy duplarész tulajdonképpen, de sebaj, majd két részletben hogyvoltozunk, nincs is jobb dolga az embernek szombat este. Ott tartunk, hogy Libbi és Analúcija eltemettetett; Dzsekk, Hörli, Májkül, Katinka és Szójer ádörpogromra indul elméletileg; Szájid titokban akarja őket követni; Ekó őrült módjára nyomogatja tovább a haszontalan (?) gombokat; Lokkbácsi meg le van szarva, a többiekkel együtt. Ja, és hajó érkezett a szigetre. 

Az alfahímek pólót tépnek izmos felsőtestről (Dzsekk csak a zoknit veszi le, biztos sörhasa van), és úszva indulnak  a hajó felé, ami istenigazából csak egy jacht, ilyennel nyert versenyt Ötvös csöpi is a Balatonon. A hajón a holtrészeg Dezmond várja őket valami áriával és némi puskagolyóval, kedves faszi. Kiderül, hogy esze ágában nem volt pont a parton barbecue partit tartó nyomorultakhoz visszatérni, ő leginkább a külvilágot célozta meg, de nem nem jött össze a dolog. Részegen ezek szerint nem lehet navigálni, ezt tessék eltenni későbbre, talán hasznos lehet.

Tovább
15 komment

Hogy volt: Lost 2x22 - Három perc

2007. február 10. 20:40 - sixx

Hát igen, várható volt, hogy előbb-utóbb megtudjuk, hogy mi is történt Májküllel az ádör táborban, mi is ezzel kezdjük a hogyvoltot, a jelen kitárgyalása majd kicsit lejjebb. Onnan indulunk, hogy Májkül fegyvert oroz Lokkbácsitól, majd kommunikál egy kicsit Vólttal (azaz az ádörökkel) a számítógép segítségével és elindul északnak, a lyukas közepű szikla irányába. Ez valahol az üveghegyen is túl lehet.

A szigeten rohangáló Májkült végül a parittyás Rumcájsz vezette ádörök találják meg, és elsviszik a falujukba, ahol minden csupa retró, jurtában laknak, de egy heccset őriznek fegyverrel, halásznak és madarásznak, és nem válaszolnak Májkül egy kérdésére sem, viszont nekik lenne egy rakás, ki Vólt apja, milyen gyermekkora volt, mi volt az első szava, hasonlók.

Tovább
4 komment

Hogy volt: Lost 2x21 - ?

2007. február 09. 22:20 - sixx

Májkül, Májkül, nagy geci vagy te, fiam. Nem elég, hogy lelövi AnaLúsziját és Libbit, rögvest rákeni a dolgot NemHenrigélre, amit az időközben megérkező Dzsekk-SzójerDzsémszFord-Katinka-Lokkbácsi négyes készségesen el is hisz. Ja, Ekó is megjelenik, mert miközben álmában templomot épített kicsit, megjelent neki a véresszájú AnaLúszija mezítláb és a kedves tesója, Jemi, aki csupa kérdőjelekkel ellátott billentyűzeten is tud gépelni, és ez a két figura aszonta, hogy segítsen Lokkbácsinak a kérdőjelet megtalálni.

Flessbekkelünk, Ekó a pap-haknit erőltette már itt is, nekem kissé unottnak tűnt a gyóntatószékben, valami kis lelkesedés lehetett volna a hangjában. Papírt hoztak neki, hamisat, irány Los Angeles, de hát ez nem jött össze, mint tudjuk, többek között azért sem, mert papkolléga jő hírrel: csoda történt, menni kell kivizsgálni. A csoda tárgya egy fulladásos halált szenvedő majd Lázárként felkelő leányzó, aki kicsit halott volt, de most már nem is az. Majd Ekó lebuktatja, oszt jónapot. Templomépítő izompacsirtánk a halottkémtől érdeklődik a kis trükk iránt, hogy is volt ez a zombizás? Magnóról meghallgathatjuk minden horrorrajongó szentkelyhét, a boncolás alatt magához térő nemhalott lány sikolyait, elég szar lehet az a fűrész a mellcsonton, miközben magunknál vagyunk.

Tovább
5 komment

Hogy volt: Alias 3x05 - Mestercsapda

2007. február 08. 09:49 - sixx

Klasszikus Alias epizód ismét, bónusznak kapunk Marshallt álbajuszban, ami nagyon cool, és Sarkot, ami méginkább, Sloane kavarja és Kémfater majdnem megszívja azt a bizonyost. Mozgalmas kis rész volt, na.

Múlt héten Syd ugye leszúrta exfasziját, de persze nem halt meg, csak fáj neki egy kicsit, meg ilyesmi. Szar az élet, de minek hagyta ott? Syd kétségebeesetten telefonál, hiszen nyomkövetőt rejtett el rajta, tessék küldeni a felmentő sereget. Közben a gonosz bandavezér és nyomorult segédei Sarkkal találkoznak, átadják a vírust, kapnak érte pénzt, mindenki jól járt. Syd persze ezt nem tudja, és szállodai szobában keresi a fiolát vagy mit, és majdnem le is bukik, de mire a faszi benyit, ő már zuhany alatt van, képünk illusztrálja a megérkezést, nem retusáltuk le a zuhanyfüggönyt, tessék odaképzelni a csöcsöket.

Tovább
2 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x05 - Beismerő vallomás

2007. február 07. 01:10 - sixx

Nem sok kérdést hagy fent a levegőben a magyar cím, de mondjuk nincs is mit: Toby tette, oszt jónapot. Ezt az epizódot az eredeti sugárzás alatt is leesett állal néztem, a Toby Zieglert alakító Richard Schiff igazán megérdemelt volna érte legalább egy Emmyt, mert valami félelmetesen jó volt végig.

Ott folytatjuk tehát, ahol abbahagytuk: Toby bevallja CJ-nek, aki azonnal Babish irodáját hívja, és nem tudja pontosan, hogy sírjon-e vagy ököllel essen a liberális eszmék lánglelkű mártírjának. A jelenet igazi feszültségét a zene és háttérzajok teljes hiánya adja, tökéletes csendben ülnek egymás mellett, mi pedig mire észrevesszük magunkat, már a kanapéról is majd lecsúszunk, miközben a talpunk is ökölbe szorul. A hogyvolt ezúttal nem időrendben, hanem szálanként jön, tessék kibírni.

Tovább
6 komment
süti beállítások módosítása