Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x11 - 77

2007. december 23. 10:37 - sixx

Az előző, vicceskedős rész után következett egy olyan ütős 42 perc, ami minden bizonnyal visszahozta a sorozatban eddig kissé csalódott rajongók hitét, volt benne minden, amit a Losttól megszokhattunk, és még a flesbekk is kiváló volt - kérem szépen, egy apró megingástól eltekintve innentől kezdve az egész évad ilyen lesz. Mivel az epizód három történetszála jól elkülönül, mi is így fogjuk öszefoglalni őket, kezdjük a partinépséggel.


Szójer még mindig idegbeteg, mert a Hobbit meg Hörli lenyúlta a cuccát, az egyik arc például nem átallotta az újságjait nézegeti, csak úgy, engedély vagy ellenszolgáltatás nélkül. Szójerből jó újságárus lenne, az tuti. Hörli közben rálel a bukerből kirepült pingpongasztalra, és a sziget önjelölt Sas Józsefének szerepét betöltve újabb szórakoztató délutánt szervez - Szójer meg hozza a labdát.

Tovább
Címkék: lost
komment

A szökés 2x17 - Rossz vér

2007. december 22. 14:31 - sixx

Nem bajlódunk az előző rész felidézésével, legyen annyi elég, hogy Zakkant már nincs többé (Mehón-Vidám Fijjugg 3-0), a tesók+Kellerman+Sára a dokinő faterjától nyúlt kulcs segítségével akarnak megszerzni valamit, MiszerKim meg kihúzta a gyufát Kellermannál. A szivarklubban vagyunk, ahol a kulcs nyit valamit. Sára már-már kinyitná a fater titkos szerényét, de ekkor megjön egy rendőrautó, és menekülés lesz a dologból a konyhán át, de ezek a zsaruk csak jönnek, mint a talajvíz. Mire nagyon idegesek lehetnénk, ugrunk Mehónra.


Kedvenc idegbeteg ügynökünk Minneapolisban kajtatja Szukre Színót és lánya nyomát, de közben a szerencsétlen gyerekével is beszélget, akivel kvázi zsarolják - most kelene sajnálnunk, de nem fogjuk. Zakkant, nem felejtünk. Ismét Sáráék, immáron a kocsiban a két tettestárssal, és van egy terv (naná, hogy Májkültől): menjünk el a börtönigazgatóhoz (Póp), mert ő véletlenül pont ennek a klubnak a tagja, és majd ő segít. Ez naccerű kis terv, én Póp helyében simán fejbevágnám a gyökér Májkit egy szívlapáttal.

Tovább
Címkék: a szökés
komment

Shark 1x04 - Russo

2007. december 22. 11:03 - mg_b

Bumm a fejbe, és kész a hetiügy: egy malibui villában kinyírtak egy kedves párt, egy közepesen jóképű macsót és egy szőke cicát, utóbbit egy tarkólövéssel, erősen kivégzésszerűen. Férj és feleség voltak a drágák, a ház viszont nem az övék, hanem egy bizonyos Harry Russóé. Stark arca elkomorul, amikor meghallja a nevet: régi kollégája a jóember, alattomos, mocskos magánnyomozó, akivel nem egyszer intéztette a piszkos ügyeit menő ügyvéd korában.

Jessica államügyészjónő első kérdése, hogy ki fogja kinek a tökét, meg tudod-e fingatni a fickót, Stark? Attól függ, ha nem tesz döglött macskát a szélvédőmre, mint egyszer az egyik nem kívánt tanúmnak, akkor van rá egy kis esély… Elhangzik még egy-két buzdító fenyegetés, mert választási időszak jön, és Jessica nem akar kiesni a pikszisből, aztán megkörnyékezi Stark gazdagficsúr beosztottját, Casey-t, hogy lesz szíves informálni őt, ha Stark gyanús dolgokba keveredne (amivel valószínűleg komoly lelki válságot okoz a fiúnak, bárcsak megmutattak volna belőle legalább egy hangyányit!), de ezen a vonalon kb. ennyi; szerintem a srác inkább csak dugja szép csöndben Madeleine-t, tök fölösleges bármi más szerepre.

Tovább
Címkék: shark
komment

Tűzvonalban 01x15 - Akkor higgy nőnek...

2007. december 21. 10:06 - kiricsiz

Kolonics megtalálta a tuti búvóhelyet, ahol majd nem keresi senki Erikáékat. Mondjuk azt elfelejtette, hogy talán nem kéne mindenkinek megmutogatnia, hogy hol fekszik Bordás, mert akkor hiába a jó kis külvárosi vasúti hangár, vagy mi ez. A búvóhely kellemesen lepusztult, Erikáék majd egy lakókocsiban laknak kiselejtezett vasúti kocsik és mozdonyok között, amin persze mi röhögünk, mert Erika valahogy nem lett kedvencünk, de Erika nyilván nem hahotázik velünk.

Malek "valakinek" egy képet küld, még nem áruljuk el, hogy kinek, de már úgyis mindenki tudja.

Újra a hangár. Erika nem tud rendesen aludni, ezért Mike jól megdugja. Béka meg közben figyel, nehogy pont most törjön be Malek és csapata.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment

House 3x04 - Vonalak a homokban

2007. december 20. 10:01 - candyperfumegirl

Két hét Házdoki nélkül nagyon kemény tud lenni, szerencsénk, hogy olyan epizóddal tért vissza a sorozat, ami után megnyalhatjuk mind a 10 ujjunkat, mert igazi House klasszikust kaptunk. A hetibeteg ezúttal egy autista kissrác, akinek a diagnosztizálását nagyban nehezíteni fogja, hogy kommunikációra a szó hagyományos értelmében képtelen, és egyetlen tünettel kerül kedvenc orvosi csapatunkhoz: ordít. Foreman szerint ilyen alapon a csaját is felvehetnék (aki persze imádta volna ezt hallani), House-t viszont érdekli a dolog, csak ő tudja, miért. A diagnózis már a kezdeti fázisban elakad, na nem azért, mert csak egyetlen, nagyon is érdektelen tünetük van, hanem azért, mert Greget teljesen kizökkenti, hogy Cuddy kicseréltette a szőnyeget az irodájában. Igen, azt, amelybe beleszáradt a vére a lövöldözés után. Márpedig vérfoltmentes szőnyeggel borított irodában dolgozni képtelenség, ezért már megy is ordítva Cuddyhoz, hogy megdöntse a személyes rekordját és már a munkaidő kezdete után 3 perccel verbális boxmeccsbe bonyolódjon a főnökasszonnyal.

A menetet Cuddy nyeri, a szőnyeg visszacseréléséről szó nem lehet, különben is miféle elmeháborodott kérés ez, és mivel House az irodájába be nem teszi a lábát addig, amíg vissza nem kapja a véres szőnyeget, dolgozhat a klinikán, Cuddyt sem kell félteni. A meccs java persze még hátra van, hiszen ez még csak a kezdete ennek a nagyon király epizódnak.

Tovább
Címkék: house
komment

ER 13x11 - Ámulunk és bámulunk

2007. december 19. 14:01 - zaphodbeeblebrox

Karácsonyi rész jön emberek, tessék csilingelni. Bugyborékoljunk alá a nyáltengerben, mert ha karácsony jön, akkor megkergülnek az írók és muszáj nekik hömpölygő nyálömlenyt készíteni, az amúgy általában nem annyira csöpögős sorozatból is. El se merem képzelni, hogy a Grace klinikának milyen lehet egy karácsonyi epizódja, az valószínűleg olyan, mintha nyakon öntenének egy vödör langyos takonnyal. Tudom, tudom, karácsony meg szeressük egymást gyerekek meg mézeskalács meg kariaji Jézitől, de ez nem feltétlenül kéne azt jelentse, hogy az agyunk helyére bejgli nőjön. A helyzetet Morris menti meg kicsinység, egyedül ő lő nekünk némi mosolyognivalót ebben a részben, amitől nézhető lesz. Az előzetesből látjuk, hogy visszatér a hajléktalan gyerek, lesz még Ames és Neela+Gates nyál szál, de semmi se derül ki, mert évvége van és már mindenkinek kivan a kicsifasza az évvel és csak a szilveszteri fekvehányásra bírnak koncentrálni. Indításként Abby és Luka száll ki a liftből, idétlen jelmezben érkeznek a gyerekosztályról épp, Kovac a rénszarvas, Abby valami zöld manó. Luka ütős az agancsokkal és hozzá nagyon morcos is.

Hope bibliakörébe ugrunk, Morris is ott ül közöttük, hülyeségeket beszél, belegabalyodik a saját mondandójába, de kívülről úgy tűnik, mintha lenne értelme annak amit mond, úgyhogy Hopebaba elolvad tőle. Erkölcsről beszél a mi Archienk, muhaha.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
komment

Született feleségek 3x15 – Az utolsó pillanatban

2007. december 19. 11:01 - Tm

Van egy jó meg egy rossz hírem.  A jó, hogy Hodge-fronton ma minden kiderül. A rossz meg, hogy az ünnepek alatti szünetben a napi két kiló szaloncukor betömését így már nem foghatjuk a megválaszolatlan kérdések okozta feszültségre.

Ott tartottunk, hogy Orson kaszáló mozdulatokkal lezúgott a tetőről. A kórház szerencsére jó magas, így a becsapódás előtt bőven van ideje felidézni Monique halálának estéjét.  Végre mi is megtudhatjuk, hogy Mike villáskulcsát Gloria használta, akinek már ekkor megvolt az a szokása, hogy korábbi dolgokra célozgatva simán rávesz embereket bármire. Jelen esetben Orsont például arra, hogy segítsen neki nejlonba tekerni a csaját és egy klassz gödröt ásni neki, amíg ő kirángatja a fogait. Talán valami alapvető fogorvosi bakit vétett közben, mert ez kivágta a biztosítékot Orsonnál, ő meg az anyját a sírgödörbe. Nem mellékesen ennek a landolásnak a hozadéka Gloria ördögi sántasága és arisztokratikus, aranyfejű botja.

Tovább
komment

Grace klinika 3x11 - A sebész is ember 2/1

2007. december 19. 07:36 - sixx

Kezdjük azzal, hogy a Six Days címre hallgató duplarész címét ennél közhelyesebben nem is lehetett volna fordítani, de tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem feltétlenül a fordító hibája, mert az esetek nagy részében a címet nem ő adja - ekkor viszont nem tudjuk, hogy kinek jár a Hogyvolt Faszkorbács, talán jelentkezhetne kommentben. Másrészről itt van ez a 2/1 dolog, azaz duplarész, ó jaj, ami ugye azt jelenti, hogy az elsőben kapjuk a pettinget, elmenni csak jövő héten fogunk. Nem is lenne ez baj, csak a törtánetszálakat sikerült pont úgy befonni elénk, hogy maximum a sorozatot először látó nagyanyám nem tudná kitalálni, hogy mi következik jövő héten.


Meredith horkol. Iszonyatosan, úgy, hogy Shep nem tud aludni mellette, ezért kilóg a szobából, és Izzie-t dugja reggelig. Na jó, nem, mert Shep nem olyan (hanem síkhülye), de könyörgöm, hány idegesítő tulajdonságot kell még erre a nőre ráaggatni ahhoz, hogy  Sloane berúgja a gyerekosztály ajtaját, nekifutásból lefejelje Dereket és megcsinálja Addison az inkubátorok között? Mondjuk ez egy tettestársnak majdnem összejön, de ne szaladjunk előre.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Lost 3x10 - Tricia Tanaka halott

2007. december 17. 13:12 - sixx

Az előző heti borzalom után most egy nagyon vicces epizód jött, Hörli a központban, és az mindig jó mert derül tőle az ember a Kín és Szenvedés Szigetén. Igaz, a főszál rohadtul nem megy előre egy tapodtat sem, de fog a következő hat részben, nyugi. A kis Hugóval nyitunk, kb. 120 kilóval könnyebben, amint éppen autót szerelne, amikor a faterja megjelenik, és simán lelép, mert ő egy ilyen rossz apa. A kocsi, amit javítanak az istennek nem indul be, és az a kis Hugo egész életére kihat, különöen az a része, amior a fater közli vele, hogy ha hiszel valamiben, akkor az megtörténik. A fater búcsúajándéka: egy tábal csoki, egyed nyugodtan, nem halsz bele. Nem hát.

Sziget, Hugo éppen beszámol a sziget túlsó oldalán történtekről Libby sírjának, ez nem vicces, viszont elég szívszorító. Szegény Hugo, sajnáljuk közösen. A hobbit a parton beretválkozik, és mintegy mellékesen elmondja Hörlinek, hogy Dezmond szerint meg fog halni, erre Hörli azzal reagál, hogy hát ja, ez is miattam van, meg vagyok átkozva. Mire a hobbit kiakadhatna, hogy bazmeg nem minden rólad szól, mnegjön Vincent, a szájában egy mumifikálódt alkarral, a kézben egy nyuszifarkas slusszkulccsal. Király. Elszalad, Hörli utána, és a dzsungelben mit talál? Egy VW mikorbuszt, oldalán Dharma logóval, benne halott Dharma alkalmazottal, és rengeteg sörrel.

Tovább
Címkék: lost
komment

24 2x12 - 19:00-20:00

2007. december 17. 10:05 - Bruti

7 óra. Hogy rohan az idő, elérkeztünk az évad feléhez, de higgyétek el, hogy a java még hátra van. A múlt részben rá kellett döbbennünk, hogy Mari mekkora ribanc, már-már túltesz Palmer exnején, aztán Zombi se lett a kedvenc karakterünk, szegény Kimet meg a puma se szereti. De Syed Ali a legnagyobb moslékosvödör, mert felgyújtott egy iszlám tesót, hogy mentse a bőrét.

Jack hamar rájött, hogy itt nem spontánégésről van szó, szóval nem kell hívni Scullyt meg Muldert, és az is kiderült, hogy nem Ali az áldozat. Az imámmal beszélget és persze neki is megemlíti az atombombát (mi meg húzzuk a strigulát), viszont a fickó nem tud segíteni. No, de nem is kell, mert találnak egy titkos csapóajtót. Jack megy le egyedül, mert félő, hogy Ali is ráharap a ciánkapszulára, mint a Flexes Béla haverja és akkor ott állnak, mint elsödleges nemi szerv a lakodalomban.

Jack egy szál viperával beveti magát a sűrű, sötét, kerek pincébe. Ali közben hívja Marit, hogy változik a TERV, ha nincs ott időben, akkor a csajnak kell cselekednie, majd zajt hall és leteszi a telót. Jack áll a fal mögött és mire Ali észbe kap, már bucira verte a viperával, és könyékig turkál a faszi szájában. Gyorsan felidézte magában a „Hogyan szedjünk ki ciánkapszulát öngyilkos arabok szájából” óra tananyagát, és megszerzi a kis fiolát, mielőtt Ali ráharaphatott volna. Hát igen… Jack egészen más szint!

Tovább
Címkék: 24
komment
süti beállítások módosítása