Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 4x06 - Nocturne

2007. november 09. 11:14 - sixx

Amszterdam, egyetem, sötét. Lány szalad a kihalt folyosókon, akár egy horrorfilm nyitó képsorai is lehetnének, amiket most látunk. Martina éppen angolórára igyekszik és vicceseket mond, aztán megszólal egy mobiltelefon, vagy nem is, a tanárnő hallucinál valamit, és kiszalad. A folyosón sem jobb a helyzet, egy kopasz gazember várja, vagy inkább kettő, de istenigazából egy sem, csak be van szakadva, és inkább főbelövi magát.


Los Angelesben Syd és Vaughn jégkorongozik (Michael Vartan nagy rajongója a sportnak), és nagyon jól érzik magukat, míg meg nem szólalnak a telefonok, és lehet menni melózni. Biztos a világot kell megmenteni. Arvinbácsi eligazít, a cold openben látott csaj egy amerikai kábszerügynök, aki három éve Európában kerget valami új szintetikus drogot - na ettől sokallt be minden bizonnyal az elején. Cahill ügynöknek van egy férje, akit most meg kell keresni, így az egész bagázs átruccan a fű és a kirakatban magukat illegető kurvák városába.

Tovább
Címkék: alias
komment

A szökés 2x11 - Döntő bizonyíték

2007. november 09. 07:10 - sixx

Az előző részben Linkoln összefutott a faterral, Tíbeg Bellikkel és egy hashajtóval, Sara Kellerman haverrel, Májki meg Mehónnal. Szukre Merikrúzt kajtatja immáron Mexikó felé haladva, Héjvájörről nem tudunk semmit, de ez nem is annyira nagy baj. Ja, és LinkFater tud valamit, ami az előember ábrázatú fiát felmenti a vádak alól. (És Májkit? Őt joggal tartóztatták le, mert bankot rabolt, vagy nem?)


Önnön kezét lerágni készülő Tíbeggel nyitunk, kint üvöltenek a szirénák, a perverz gyermekgyilkos meg a kezét szaggatja, mint őrült a láncait. Csak jól varrta vissza az állatorvos, ugye? A rendőrök már az ajtót verik, de Tíbeg MEGLÉP előlük, könyörgöm, ennyire hülyének ne nézzenek már! Michael jön, Új-Mexikóban vesz egy GPS-t és valami ampullákat, de a lóvéból nem futja a GPS-re, lopni kell, meg boltost vegzálni, geci vagy, Májki fiam. Jaj, most lelkiismeretfurdalása lesz, mert rászabadította a világra Tíbeget, drogossá tette a csaját és leütötte a börtönigazgatót. Aztán meglát egy templomot. Ne már!

Tovább
Címkék: a szökés
komment

House 2x24 - Ok nélkül

2007. november 08. 12:00 - candyperfumegirl

A második évad fináléja ez, ami ritka undorító jelenettel nyit: egy normál méret ötszörösére dagadt nyelvet tolnak az arcunkba nagytotálban, valahogy nem ez a legkellemesebb kép, amivel egy epizódot el lehet indítani. House baromi szórakoztatónak találja, hogy a betege az óriásnyelve miatt képtelen az artikulált emberi beszédre, és hogy még viccesebb legyen a szituáció, az összes létező kérdést felteszi neki, ami csak eszébe jut, kedvenc színétől, kedvenc focicsapatától elkezdve, kedvenc tortabevonóján át az alsógatyájának színéig, mondván nem lehet tudni, mi lesz orvosilag releváns. Micsoda köcsögség. Ezt Foreman is így gondolja, és hagyná is a francba az egészet, amikor beállít a diagnosztikai osztályra egy vadidegen pasi, egy kérdéssel: melyikük Dr House? Ház egy erőtlen kísérlettel próbálja beadni, hogy Cameron („az a lapos barna”), ezt az idegen nem veszi be, TUDJA, hogy melyikük House és minden további kommentár nélkül fegyvert ránt és BELEERESZT KÉT GOLYÓT A CÍMSZEREPLŐBE. Aztakurva. Főcím.

A következő jelenetben Ház már kórházi ágyon fekszik többnapos borostával és az aggódó Cameronnal az ágya mellett, akinek rohadtul nincs itt semmi keresnivalója, de akinek még nála is kevesebb van, az maga a merénylő (a biztonságiak lelőtték), akit a tapintatot nem ismerő kórházi személyzet képes volt pont az ő ágya melletti ágyra elhelyezni. Micsoda? Eleve most látunk a sorozat történetében először egynél több ágyas kórtermet. Itt is ágyszámhiány van vagy mi? House-t viszont nem is ez érdekli, hanem az, hogy mi van a dagadt nyelvű páciensével, hogy miért, azt fel nem foghatom, és Cameron sem, aki próbálja is visszatartani, hogy a ritka undorító betegével foglalkozzon, meg attól is, hogy kisétáljon a kórteremből egyenesen Cuddy irodájába, de lássuk be, itt nem ő van erőfölényben.

Tovább
Címkék: house
komment

"Mér nincs Alias hogyvót?"

2007. november 08. 09:02 - sixx

Mert az AXN a production code szerint adja az epizódokat, én meg a DVD szerint haladok, így ma reggelre a Welcome to Libery Village lett készen - ők meg a Noctrune-t adták, mint azt jelezte egy kedves kommentelőnk. Szerzek majd egy produkciós listát valahonnan és akkor ilyen nem lesz, a kimaradt részt majd pótoljuk, mondjuk holnapra. A keveredés okáról az axn saját blogja majd ír, be fogjuk linkelni, mert közérdekű infó.

komment

Született feleségek 3x09 – Királylányok és hercegek

2007. november 07. 12:30 - Tm

Lehet-e egy fiók státuszszimbólum? Hogy függ össze a talpas cigi és a modellkarrier? Lelkiznek-e a pasik meccsnézés közben? Ilyesmik a hét kérdései, de előbb lássuk a pedofil vonalat.

Scavoék a rendőrségen ülnek. Lynette elszántan bizonygatja, hogy Art pedofil, Tom pedig felesége elvárásainak megfelelően - bár nem túl meggyőzően - kontrázik. A rendőr érti az aggodalmukat, de egyérteműen megmondja, hogy nem csukhat le senki csak azért, mert úszóedzőként fürdőgatyás tanítványok fotójával tapétázza a lakást. Sőt ehhez Lynette végső érve, a ház hátborzongató vibrálása is kevés. (A vibráláshoz meg mellesleg lehet némi köze Mary-Alice (ön)gyilkolászós tevékenységének is, ugye.)  Aztán lassan kiderül, hogy Lynette gyakorlatilag betört Arthoz - akinek egyébként az életét köszönheti - és az, hogy ezt nem pajszerral, hanem egy köszi-tortával a kezében követte el, csak nyomatékosítja a róla kialakulóban lévő zűrös nő képet. Lynette nem érti, hogy mért neki, és nem a szomszédban lakó szörnyetegnek kell magyarázkodnia,  és kirohan a szobából. A rendőr meg épp, hogy csak át nem öleli együttérzően Tomot, amikor törékeny neje még visszaordít, hogy ne merjen elnézést kérni miatta.

Tovább
komment

Grace klinika 3x05 - Bűntudat

2007. november 07. 10:20 - sixx

Találó a cím, biztos szarul érezte magát Sondra Rhimes a sorozat harmadik évadának stabilan csökkenő színvonala miatt, és így kacsint ki ránk, szintén bűntudatos nézőkre, akikre ott bámul a gyerek a sarokban, és bébiételes száját elhúzza egy kicsit, inkább velem foglalkoznál, mint ilyen szart néznél, de te tudod, majd ugyanilyen sérült hülye felnőtt lesz belőlem, mint mondjuk Torres doktornőből, aki nem bírja már George medikus/rezidens/gyakornok/tanonc/segéd/apród/inas/bojtár (nem kívánt törlendő) vergődését, és megdugatja magát McCsábítóval (asszem így magyarították Sloane/McSteamy-t), és kirúgja George-ot, habár kissé korán, mert Sloane ismét Addisont dugja majd ekkorra, és a rabszolgahajcsár Leonszió is ott ólálkodik valahol a háttérben, isten az atyám.


Furdalja a lelkiismeret az egész kibaszott kórházat, csak azért nem sírnak egymás vállán tele egy lavórt, mert ezzel még a Grace klinikát sem lehet eladni (majd lesz még sírósabb, még lelkiismeretfurdalósabb epizód is, én szóltam előre). Izzie például kiválóan elvan a mániákus szakácsnő szerepében, míg rá nem ébresztik, hogy ez a) nem áll jól neki b) karriergyilkos húzás, így vissza kell menni a kórházba, és nagy levegőt kell venni a démonokkal való küzdelemhez. Küzdelem pedig van, mert a Nácinak be kell számolni a kollégák előtt Denny haláláról, szét is szedi az egyik, mint bolond a hógolyót.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

ER 13x05 - Nehéz ügyek

2007. november 07. 07:43 - zaphodbeeblebrox

Borbélynál nyitunk, Prattet nyírják, ahol az egyik nyírástársának remeg a keze, ennek kapcsán derül ki, hogy senki se jár ott dokihoz, mert minek. Kifelé menet összetalálkozik a félöccsével, akivel közös az apjuk, megdumálják, hogy majd koccannak. Kovacéknál ég a világ... Abby az első munkanapjára készül, Kovac meg a tárgyalásra Mr. Ames miatt, aki a betege volt és beperelte, mert lebénult az egyik karja. Abby sikeresen ráönti Kovac papírjaira a kávét, ez is jól kezdődik. A bíróságon a vécében összefut Kovac és Mr. Ames, kínos hallgatás, Kovac mondani próbál valamit, hogy sajnálja, hogy idáig jutott az ügy, meg ilyenek, de ez elég béna így, hogy közben épp a pöcsét fogja és pisil. Mindegy is, Ames nem hatódik meg tőle, mert kissé sokkoló volt neki, hogy köhögéssel ment a kórházba és félig lebénulva jött ki onnan.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
komment

Tűzvonalban 01x07 - Aranylövés

2007. november 05. 13:38 - kiricsiz

Intro: Bordás fel akarja terjeszteni Altert kitüntetésre a pénzszállító autó rablóinak sikeres hatástalanításáért. Ám azt veszi észre, hogy Alter aktájában az áll, hogy Alter minden lövészeti eredménye 'közepes'. Bordás szerint a dokumentumot meghamisították.

Hajnal van. Szegény narkós kiscsaj meghalt aranylövésben. A zsaruk helyszínelnek, és persze megtalálják a lánynál Bordás névjegyét is. Ráadásul elég durva hibának tűnik, hogy az őrnagy elengedte. (Habár az aranylövéssel bármikor megszívhatta volna a lány.) Bordásnak szét fogják rúgni a seggét a névjegy miatt - a helyszínelő technikus szerint.

Bordás megérkezik az őrsre. Pircsi fogadja a rossz hírrel (aranylövés). És a még rosszabb hírrel: Szabó ezredes várja az irodájában. További esemény, hogy az éjjel elvitték Cézárt. Nem győzzük mondani, Szabó ezredes rohadt jól kitalált karakter, Trokán Péter hatalmas ebben a szerepben. Az ezredes most is vadászruhában van, már korán reggel. Cseszegeti Bordást, amiért odaadta a narkós kiscsajnak a névjegykártyáját, ráadásul el is engedte. Bordás meg mondja, hogy semmilyen jogszabályi alapja nem volt, hogy benttartsa a lányt. Szabó Trokánt viszont nem érdeklik a jogszabályok. Aztán Bordás elmondja, hogy a lány az anyjával akart találkozni, erre persze Móricz és Szabó egyből tudni véli, hogy Bordást csúnyán átverte a csaj. Nyilvánvaló, hogy Gergő bácsinak ez az eset pont jól jött, genyózhat Bordással, mint egy utolsó amatőrrel, "ezt tanítják a kommandósoknál?" Az őrnagy viszont ragaszkodik ahhoz, hogy Eszter igazat mondott. Szabó parancsot ad, hogy keressék meg a lány anyját.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment

Tűzvonalban 01X06 - A gyanú árnyékában

2007. november 05. 10:12 - kiricsiz

Intro: Lepattant punkcsaj sétál egy parkban. Bebújik a bokorba. Narkót vesz elő. Herka. Mutatják rendesen a műveletet, kiskanál, öngyújtó, felkar elszorítás, még azt is majdnem látjuk, amkor beböki magának. Utána felettébb boldog.

Főcím, összefoglaló.

Szőke picsa fontoskodik riporteri szerepben, mellette opratőr, az is fontoskodik, időnként kiborul. Ők az ál-kékfényes stáb, az NBH-sok, akik beszabadultak az őrsre. Megy a felvétel, a csajszi bemutatja a nézőknek (mármint a Kékfény nézőinek) a 8-as körzetet. Közben Kálmán bá' belemászik a képbe a létrával. Felvétel leáll, operatőr kibukik, pattog. A szőke, jóseggű csaj megvilágosodik és rájön, hogy valami izgalom kéne a jelentbe, úgyhogy rádumálja Johnnyt és Kálmánt, hogy szerepeljenek ők is, mondjuk épp kísérje be Johnny a megbilincselt Kálmánt a cellába. És akkor majd a gondnok arcát jól kitakarják, és a nézők majd azt hiszik, hogy épp most kaptak el egy gonosztevőt.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment
süti beállítások módosítása