Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 1X05 - Cézár, ha valami fáj

2007. október 28. 10:28 - kiricsiz

Intro: Éjszakai szolgálat borul a tájra. Osztott képernyő. A kukkoló NBH-sokat látjuk (vagy kiket). Több megfigyelő is van, több helyszínen, legalábbis beszélgetnek egymással. "Világos figura jön" - mondja az egyik az adó-vevőbe. "Azt mondják, mozgalmas éjszakája lesz a csajnak" - mondja Kukkoló 2. Ezek tudnak valamit, amit mi nem? (Ezt a néző kérdezi.) Kukkoló 1: "Védett személy?" "Nem. Beáldozható." - mondja Kukker 2, és mi nagyon dühösek leszünk ezekre a jégcsapszívű emberekre, hiszen Krisztáról beszélnek, aki épp most érkezik az őrsre, hogy felvegye a szolgálatot.

Főcím, majd memóriafrissítés az előző részből.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment

Dexter 1x08 - A doki segít

2007. október 27. 10:00 - mg_b

Erős kezdés, megint minden csupa vér, agyvelő a falakon: egy gazdagpicsa nyírta ki magát a fürdőkádban, furcsa módon pisztollyal, csövet a szájba, BANG! Valami új divat lehet, ő ugyanis már a harmadik, aki így végzett magával. Dexter meg is jegyzi a dolgot, hisz kell valami szórakozás, amíg a hűtőkocsis kollega újra fel nem bukkan.

Paul, a ’hamarosan ex’ közben megint lábatlankodik, egy egész napra elcsábítja a kölyköket meg Ritát – a csaj lemondja miatta a vacsorát Dexterrel, mekkora gáz már! –, Debra meg a rudyra nyomul (kavar dr. Rudyval). LaGuerta hadnagy is megkapja végre a nagyjelenetét: él a gyanúperrel, hogy Perry nem is a frigós gyilkos, és próbálja kiugrasztani a nyuszit a bokorból. Perry viszont részletekbe menően ismeri a gyilkosságokat, és honnan tudna ennyi mindent, ha nem ő az elkövető?

Tovább
Címkék: dexter
komment

Dexter 1x07 - Baráti kör

2007. október 26. 07:19 - mg_b

Trancsírral nyitunk, vagy legalábbis úgy tűnik, Dexter körül fröcsköl a vér, tépett torkú hulla fekszik a földön. Tetthelyen vagyunk, Dexter pedig nagy beleéléssel próbálja rekonstruálni a történteket, hogy merről, hogyan vághatott a gyilkos. Doakes őrmester persze rögtön rámozdul – „Gyanús vagy, Morgan. Figyellek!” –, ám ennél nagyobb gond, hogy Dexternek ismerős a technika, amivel a szegény kölyköt taccsra tették. A vágások Jeremy Downs korai munkáját idézik, a srácét, akit pár epizóddal ezelőtt futni hagyott. Másodszor nem hagyja átverni magát, és nyakába veszi a várost, hogy felelje az ifjú tehetséget – de nem csak erről szól ez a rész.

Debra húgunk fáradhatatlanul nyomoz a hűtőkocsis gyilkos után, és úgy érzi, megütötte a főnyereményt, amikor a gép kidobja Neil Perry nevét. A muki két tetthelyen is felbukkant szemtanúként, és mi is emlékezhetünk rá, ő volt a kákabelű geek az ötödik epizódban. Angel és Debra kiszállnak a bódéhoz, ahol meghúzza magát, a srác meg menekül, szóval tényleg sáros lehet az ügyben. A bódéja is csupa mocsok, kitömött, átalakított, felöltöztetett állatok lógnak a falakon, egy rejtett szekrényben meg újságkivágások a frigós gyilkos utáni nyomozásról, meg egy halom fénykép a feldarabolt hullákról. Ezeket csak a helyszínekről szerezhette: bingó!

Tovább
Címkék: dexter
komment

A szökés 2x09 - Temetetlen múlt

2007. október 25. 05:09 - sixx

Micsoda cím ez, máris lehet sejteni, hogy az idegbeteg Mehónnal lesz kapcsolatban, neki vannak csontvázak a szekrényében ugyebár, és nem is csak képletesen.  Az előző részben ott hagytuk abba, hogy Tíbeg elindul bosszút állni az őt sittre juttató nőn, Tankrédi dokinő és Kellermann haver megfejtette Májki üzenetei titkát, Link ismét a fiát tutujgathatja, Mehón pedig megkapja az ukázt Kellermantól: ki kell nyírni az összes szökött rabot. Egyelőre jól halad, Tvíner és Abrúzi már nincs a képben.


A bézbólsapkás Májkival kezdünk, elmélyülten nézegeti a könyökére tetovált ábrát egy botanikus kertben, és olyan koszos a pólója, hogy csak egy idióta nem veszi észre, hogy rosszban sántikál. Az infó megvan, és hozzá kerti szerszám és egyenruha is, mert a kert egyik sufnijából szerzett magának. Mi az istent keres ez? Aranyhal kell neki? Vagy valami pálma? A kaktuszok környékén jön a pánsíp, de szopás van, mert Mehón is rájött a dologra, (bármi is legyen az) és csak úgy hemzsegnek az FBI-ügynökök. Menekülés, izgalom, jajmostmilesz.

Tovább
Címkék: a szökés
komment

Dexter 1x06 - Vissza a feladónak

2007. október 24. 17:10 - mg_b

Gyönyörű allegóriával nyitunk, ahogy Dexter és Cody kiscsávó, az egyik Rita-féle kölyök lehúzzák az aranyhalat a vécén, de a rohadt kis dög visszaúszik, amikor helyreáll a vízszint. Tetszik, hogy az írók nem tökölnek, és rögtön a képünkbe vágják, amit erről a részről tudni kell.

Tehát a vécé visszanyal, és úgy tesz Mrs. Castillo is: Dextert tetthelyre hívják, a Castillo-roncstelepre, ahol egy lerokkant lakókocsiban megtalálják a nő testét az asztalon. „Tetthely. Az én tetthelyem… Nem lett volna szabad őt is megölnöm… Így lesz vége? Ennyi?” Ez megint egy klasszikus, amikor a zsaru maga után nyomoz – na ebből hogy mászol ki, Dexter? A szép az egészben, hogy múltkor zsákba tette és az óceánba dobta ezt a hullát, úgyhogy csak egy magyarázat lehet: a mélyhűtős gyilkos lemerült érte száz láb mélyre, és felhozta. Csak neked, csak most, kolléga!

Tovább
Címkék: dexter
komment

Törtetők 1x05 – A szöveg és a serpa

2007. október 24. 15:09 - bakfitty

A közepibe rögtön. Mindenki Vince-t fikázza gyúrás közben, hogy lement kutyába a nyúédzses barátnőjének, és amúgy a rendkívül maszkulin sígép helyett inkább a jógamatracot fekteti a tükrök előtt, pedig annak a csajnak csak egy éjszakát kellett volna maradnia, nem az aranygyerek életét pofozgatni. E-nek még az izzadás közben odaszól egy faszi, akiről még az öltözőben pucéran kiderül, hogy valami ügynökféle ő is, és még a két résszel ezelőtti bokszmeccsen találkoztak, amúgy Josh a neve. Joshnak van valami frankó anyaga Vince számára, sokkal jobb, mint a tutisiker Anyagszarv, amit már egyszer lemondtak, és különben is, Queensben játszódik, ahol felnőttek. Nagy surmó ez a Josh, Arit is leszólja. Turtle közben csajozik a pultnál, a recepciósnak fasza surranók kellenének, szicíliai barátunknak ez nem gond, csak adja meg a méretet meg lehetőleg a telefonszámát.

Otthon E olvasná a szöveget, de Vince csaja jól megcsipkedi, hogy milyen frankó meló üldögélni a nyugágyban és olvasni. A csaj olvasta az összes Harry Pottert, szóval ha segítség kell szóljon. Ha, ha, E sem éppen felhőtlenül mosolyog, pedig még pucérkodik is aztán előtte a lány. Turtle meg Drama teljesen ki vannak akadva, a csaj vega és dobálja ki sorban a kajákat a hűtőből, Vince arcáról csak a konfúz köd és az óvodásszerelem olvasható le, neki ez most így tökmindegy. E beront és elújságolja, hogy Fiona mutogatta neki a fenekét, Turtle rohan is csobbanni egyet. De előtte még panaszkodik, hogy ebben a szerencsétlen városban sehonnan nem tud füvet újítani. E előhozakodik az új forgkönyvvel, Vince kezébe nyomja kötelező olvasmánynak, mire Fiona hívatja rögtön tantrikusan turbékolni.

Tovább
Címkék: törtetők
komment

24 2x04 - 13:00-14:00

2007. október 22. 07:20 - Bruti

Délután 1 óra. Ott hagytuk abba, hogy Jack felvette a leggecibb nézését és azzal voodoozza Nina fejit. Jár az agya, hogy tudná múlt időbe tenni a csajt. Vágunk. Riporterek hada várja az elnököt és mindenki arra kíváncsi, hogy mé’ esik le egy helikopterjármű a kék égről. Ennyire szuicid népség lenne ez a fuckisztáni? Persze még nem tudják, hogy rajta voltak, de Palmer-ből se szednek ki semmit! Mondjuk, nem mintha tudna bármit is... csak jól mondja a semmit. Bent kis meglepetés várja. A vótasszony jött látogatóba. Ezt a nőt már az első napon is utáltam. Nekem valamiért mindig a Majmok Bolygójából az a majomnőizé jut eszembe róla. Sokat nem enyelegnek, mert már zavarja is kifelé, de Sherry-nek hasznos információi vannak. Állítólag evakuálják a katonaságot L.A.-ből, az elnök tudta nélkül. Miket tud ez…

Tony még mindig nem jut dűlőre a Reza sráccal. Nézi, nézi és morfondírozik magában: „Lehet, hogy alvó ügynök a srác? Mintha csipás lenne a szeme”, aztán elhessegeti a gondolatot és tovább gyúrja a mókust. Vissza Palmer-hez. Gyanús, hogy nem baleset volt a légibemutató. Két lehetőség van: vagy a fuckisztáni, vagy hazai merénylet volt. Palmer és Lynne hajlik az utóbbi felé, Zombinak meg olyan a szeme, mint két hóba hugyozott lyuk. Nagyon gyér lehetett a mellékszereplő-kínálat, ha ezzel az orcával beengedték a Fox-hoz.

Tovább
Címkék: 24
komment
süti beállítások módosítása