Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x19 - S.O.S.

2007. január 26. 22:20 - sixx

Az a zseniális ebben a sorozatban, hogy ha van egy lassabb rész (mint pl. ez a mai), akkor is akad benne egy-két olyan apróság, hogy az ember csak ott marad előtte, és végignézi az epizódot, mert tudja, hogy a végén úgyis kap a szájára egy nagyot. Kaptunk ma is, habár várható volt, hogy Májkül csak visszatér egy szép nap, és már alig van hátra az évadból.

Börnár és Róz. Ők is a szigeten vannak, és ugye csak a két oldal találkozásánál leltek ismét egymásra, utána a szerepük kimerült a "háttérben hallgatjuk Dzsekket" eseményekben, de sebaj, most kapnak ők is flessbekket, nem is rosszat. Összetalálkoznak, Niagara vízesésnél leánykérés (jó, a leány szó ebben az esetben szabadon értelmezendő), majd pofáraesés: Róz rákos.

Börnár nem hagyja annyiban, a betegségbe beletörődő nőt Ausztráliába cipeli nászút örvén, majd elviszi egy kuruzslóhoz, aki kissé homályosan közli vele, hogy itt nem segít neki senki, de majd valahol igen. Róz persze ezt nem mondja el Börnárnak, szomrú muzsika hangjai szólnak halkan. A két színész egyébként nagyon tisztességesen eljátsza amit kell, legalábbis nekem bejött a dolog.

Tovább
28 komment

Hogy volt: Alias 3x03 - Azonosítás

2007. január 25. 07:35 - sixx

Egyszerű kis epizód volt ez, leginkább arról szólt, hogy Syd szeretné Vaughn nejének a szemit kikaparni, és viszont, a közös jelenetekben éppen csak a kurvaanyázás hiányzott. Sark valami orosz generális kérésére csapást intéz egy moszkvai tó ellen, sakkozó nyugdíjasokat és kisgyermekes apákat zargatva. És ez még csak az első fázis volt, vagy mi.

Jack apu rossz hírt közöl Syddel, van egy másik videófelvétel is az ÁlSyd gyilkosságáról, ami annyira nem jó hír, mert az NSC pont Vaughnnét bízta meg a feladattal, nem kellemesek a kilátások. Sebaj, Syd és Weiss balra el, Mexikóba, ahol Sarkot követik majd (még jó, hogy pont ők ketten, akiket KURVÁRA NEM FOG FELISMERNI), miközben Jack megpróbálja megakadályozni a nyomozást. Persze Marshall az időközben hozzákerült videó homályos pixeleiből majd jól ki tudja szedni a gyilkos képét, Jack aggódik, jajmostmilesz.

Tovább
9 komment

Hogy volt: 4400 - 1x01

2007. január 24. 23:30 - sixx

Amikor annak idején a Friderkuszban egy fazon elmesélte, hogyan rabolták el a földönkívüliek, nem emlegetett fényes izéket, csak hajtogatta, hogy a kocsmából kimenet történt, és istenbizony nem tudja hogyan került az árokpartra. Neki nem hittek, vajh hinni fognak a 4400 semmiből előkerült átlagembernek? 1946-ban nyitunk, kislány tűnik el fényben, majd egy fekete pilóta 1951-ben, és így tovább. Az expozíció tökéletes, a 9. percre nem csupán a főszereplők kilétével vagyunk tisztában, de a konfliktussal is: jön egy nagy fényes izé, oszt le kell lőni, mert különben.

Nem tudjuk lelőni, az ilyen filmek visszatérő eleme, hogy a nagy fényes izék ellen a világ hirtelen egységbe tömörülő országaiban fellelhető összes rakéta kevés. 3 éve kómában heverő fia mellett egyik főhősünk, Tom is nyugtázza: szarban a haza. Másik ügynökfőhősünk, Diane kiokosítja főnökét arról, hogy egy üstökös bizony nem változtat irányt, ez inkább űrhajó. És leszáll. A tóparton. És otthagy 4400 embert.

Tovább
20 komment

Hogy volt: A szökés 1x21 - A nagy nap

2007. január 24. 22:20 - sixx

Elérkeztünk tehát a szökéshez, 21x42 perc után a Vidám Fijjug végre elhagyják a Fox River falait - de persze nem megy ez annyira könnyen, mint a merev tekintetű tetovált faszi elképzelte. Először is ott van a gúzsba kötött Bellik a csatornában, aztán a vagy bezárt vagy nyitva hagyott ajtó kérdése, Abrúzi repülője, és kismillió egyéb, előre nem látható bonyodalom. Persze tudjuk, hogy meg fognak szökni, ez a címe is a sorozatnak, meg egyébként is: minek forgatnának 22 részt arról, hogy a végén megszívják?

Pope székhez kötözve izmoskodik Májküllel, pedig annál még kés is van, nem értem az öreget. Közben kiderül, hogy az őrök megtalálták Bellik kocsiját a parkolóban, de Pope Májkül ráhatására (a szokásosnál még jobban összeszorított száj, Clint Eastwood nézés) elmismásolja a dolgot. És odaszól az egyik őrnek, hogy vigye Linket a rendelőbe. Májkül hálából jól fejbevágja, beteszi a szekrénybe, machinál a telefonnal, majd jobbra el.

Tovább
10 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x03 - Sarokba szorítva

2007. január 24. 01:30 - sixx

Eredetiben Message of the Week a címe ennek az epizódnak, melyben sem a címszereplő elnök, sem az ő emberei nem szerepelnek. A Santos kapmány mellett most a Vinnick turné is főszerepet kap, nem számoltam, de szerintem a republikánus oldal többet volt reprezentálva ezen a héten - nem mintha bajom lenne ezzel, sőt.

Vinnickkel nyitunk, kampányol, beszédet mond és Brunóval vitatkozik, aki átigazolt a sötét oldalra, a fene száját. Jó színész ez a Ron Silver, tetszik ahogy hozza az iszonyú flegma és arrogáns kapmánystratégát. Arnie-nak le kellene mondania a szenátusi posztjáról, mert a babona szerint aktív szenátor még nem nyert elnökválasztást, de megjelenik az epizód egyik fővonala (makacs jelölt nem hallgat senkire) és Bruno ötlete hamvába hol. Random Latino Stábtag jő, biztos találkozunk még vele. Kiderül, hogy Vinnick nem szereti a negatív kampányt, örülünk neki.

Tovább
2 komment

Hogy volt: Deadwood 2x12 - Boy The Earth Talks To

2007. január 23. 23:00 - sixx

Elérkeztünk az évadzáró részhez, sűrű kis óra volt, az biztos. Esküvő, gyilkosság, öngyilkosság, gyilkossági kísérlet, és maga az ördög is Deadwoodba látogat. Nagyszerű évadot zár a sorozat, amire a harmadik bizonyos szempontból még egy lapáttal rátesz, és amit az HBO-nak köszönhetően hamarosan mi is láthatunk.

Egyik kedvenc karakterünkkel kezdünk: Mr. Wu kilóg a Gemből, és nekiesik Lee emeberinek, az igazi vérontást csak az időközben odarohanó Johnny akadályozza meg - azt azárt lehet sejteni, hogy ennek lesz még folytatása. Martha és Seth továbbra is gyászol, de a jövőre is gondolniuk kell: az asszony elvállalná a telep tanítónője szerepet, aminek a seriff is örül - legalábbis látszólag, mert mi tudjuk, hogy fantáziáját csak és kizárólag Alma izgatja.

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása