Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x23 - Hogyan hatástalanítsunk egy robbanó embert?

2007. augusztus 02. 09:11 - sixx

Elérkezett hát a vége az első évadnak, minden sakkfigura a helyén, jöhet a finálé, amitől az állunk a padlót veri majd, legalábbis erre számított minden lelkes fan, de amit kaptunk, az közel sem lett annyira hubazmeges vagy ütős, mint reméltük - lehet a végére elfogyott a lendület? Nathan megnyerte a választásokat, Hiro kitanulta a szamurájkodást 2 óra alatt, Díel belenyúlt Linderman agyába, Emó (még) nem robbant fel, Ted meg nem is fog, mert Sylar meg az ő agyába nyúlt bele. Tényleg mit csinál ez a dög az agyakkal? Megeszi? Nézegeti? Kiszárítja, felfűzi nyakláncnak?

A nyitó montázst kapunk, hősök jönnek sorban, közben Mohinder narrál, mert ő másra amúgy sem jó, a második évadra írhatnának neki valami képességet, mert így csak olyan, mint a grundon a legidétlenebb gyerek, akiből kapus lesz, és Oliver Kahnnak hívják. Díelékkel nyitunk, mér' nem engedted át magadon a golyót, kérdi Jessica/Niki, tényleg, miért is nem? Tovább nézzük az előző rész végét, a semmiből istenes tököket növesztő Mohinder és a SZE néz farkasszemet, Mexican standoffnak hívják az ilyet az angolszász kultúrkörben.

Tovább
126 komment

Hogy volt: Hősök 1x22 - Landslide

2007. július 31. 10:10 - sixx

Nyúlfarknyi hogyvolt lesz ez kérem szépen, funkcionális, képmentes és tömör, készülünk az eheti fináléra, ami ismét a megszokott terjedelemben kerül majd ki, valamikor szerda este környékén.

Emó NEM röbban fel (mecsoda meglepetés), így Clairemackó elteheti a mordályt, mi meg fellélegezhetünk. Vagy nem, én szívesen látnám a hülye fejét szétloccsanni. A SZE rádumálja Clairemackót (nagy összeborulás után), hogy vigye Tedet és Emót a francba innen, mert lesz nagy balhé. Elindulnak. Linderman meggyőzi Nathant, hogy megnyeri a választást (Májka és az ő képessége), közli vele, hogy Petrelli fater is híró volt, és meggyógyítja Petrellinét, mert ő ilyet is tud. Nathan még nem tudja, hogy fog elszámolni a közvéleménynek a hirtelen mobilis nejjel, de majd a sajtósa megoldja.

Hiro és Ando fegyverkovácsra lel a város közepén, ahol Hiro faterja várja őket (emelje fel a kezét, aki meglepődött ezen). Hiro fater elkezdi Hiro gyorstalpaló kiképzését, How to be a Samurai for Dummies. Candice elviszi Májkát szavazógépeket buherálni (igaz mennyivel megbízhatóbb a cserépdarabos modszer?), közben úgy néz ki, mint egy dagadt fekete matróna, de ki tudja, lehet, hogy gyárilag ilyen. Közben a Linderman házban történnek az események, Parkman közrendőr és a SZE rálel a kislányra, akit a bohó Mohinder véd pisztollyal, feszült jelenet, de nyugi, gyereket főműsorban nem ölnek az amerikai tévések sem. Ja, a SZE fejbelövi egykori főnökét, király.

Tedet letartóztatja az FBI, Emó és Clairemackó meglóg láthatatlanságból kifolyólag, Sylar pedig megtalálja Tedet a rabomobilban, megműti, majd egy háztetőn kis nukleáris robbanásokat ereget a tenyeréből. Holnap finálé.

30 komment

Hogy volt: Hősök 1x21 - The Hard Part

2007. július 31. 09:10 - sixx

Nyúlfarknyi hogyvolt lesz ez kérem szépen, funkcionális, képmentes és tömör, készülünk az eheti fináléra, ami ismét a megszokott terjedelemben kerül majd ki, valamikor szerda este környékén.

Naszóval, az általam feleslegesnek tartott "hogy lett volna?" epizód után visszatérünk a jelenbe, Hiro és Ando elindult Sylart gyakni, mert azt hiszik (tévesen), hogy ő fog majd robbanni New York kellős közepén. Sylar eközben hazamegy az anyjához, de annyira nem sül el jól az összeborulás, mivel mama a gaz kardjába (na jó, ollójába) dől, tragédia #1. Hiro le akarja kardozni az ellent, de az ellenáll, megfagyasztja a csudakardot, és eltöri, tragédia #2. Hiro éppenhogy el tud teleportálni a kissé ideges Sylar elől.

Eric Roberts, a Szemüveges Ember (egyik) gazdája Mohinderrel kokettál, gyere és segíts nekem, mert van egy Molly nevű gyerek a karmaimban, ő az, aki minden hirót megtalál bárhol is legyen. A SZE, Ted és Parkman közrendőr mindeközben megérkeznek New York városába, oda, ahol éppen Clairemackó és Emó is mászkál. Emó magába szívja Ted robbanásos képességét, és elkezd világítani, mint egy lávalámpa, előzetes utasításának megfelelően Clairemackó ráemeli a fegyvert, és feszültséget kelt: lelövi? Lófaszt lövi.

A többiek: Petrelli muter rádumálja Nathant a Linderman-terv megvalósítására, Díel és Niki/Jessica behatol Linderman lakosztályába, ahol rádöbbennek, hogy az életük egy nagy kísérlet tulajdonképpen, melynek célja Májka megteremtése, és ennyi volt mára.

7 komment
süti beállítások módosítása