Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Törtetők 1x01 - Pilot

2007. július 08. 10:33 - index

Ismét hogyvoltozott egy olvasó, ezúttal bakfitty írta le milyen is volt a Törtetők című űberinsider sorozat pilotja. Jó szórakozást hozzá!

Na vajon milyen sorozat az, ami úgy kezdődik hogy egy baszomnagy citromsárga Hummerből kiszáll egy köpcös, félig szicíliai fazon, és a bikinis csajok mind odaköszönnek neki? Milyen az, amiben az első párbeszéd-jelentben elhangzanak a ”Nike”, ”pöcs” és ”Warren Beatty” szavak? Ez az Entourage, avagy magyarosan Törtetők (pedig a Slepp pontosabb fordítás lenne, de úgy kutya nem nézné), a férfiak Szex & New Yorkja Amerika másik partján és fordított nemekkel.

 

Szóval a köpcös gyerek Turtle, a nagy áttörés előtt álló nyálarcú színész, Vincent Chase sleppjének egyik tagja. Velük lóg még Vincent féltestvére Johnny ”Drama” Chase, az örökös mellékszereplő a kilencvenes évek szappanjaiban, és akinek az egyetlen nagy dobása a Viking Quest főszerepe volt (értsd: Drama = Kevin Sorbo). Ott lakik még Vince vendégházában Eric is, avagy röviden E (ejtsd Í), a kvázi főszereplőnk, szóval ők négyen hatalmas haverok, egy helyen nőttek fel, kitartanak jóban-rosszban, de inkább jóban, mert láthatólag kurvára élvezik az egészet ami rájuk szakadt.

Tovább
9 komment

Hogy volt: Harmadik műszak 6x07 - Sose add fel

2007. július 05. 15:15 - sixx

Jöhet Cruz őrmester és az ő szopatása, gyilkossággal vádolja az utána besúgóval is feszt nyomozó Finney kapitány, ennyit kell tudni a rész előtt, no meg azt, hogy Cruz hadnagy orra pont olyan, mint Bunyós Pityunak az ATV sztáristállóból. Ettől még jócsaj persze. Sasha is, aki a besúgó. De a legjobb Grace, aki két résszel ezelőtt cidázta le Finney újoncot a budiban. Ez egy ilyen sorozat.  Esik eső karikára, Cruz egy kocsi hátsó ülésén, úgy néz ki, mintha egy rendőrkocsi lenne, nyomja a segged, mi?

Ugrunk Yokas válóperére, amiről a nő elkésik, jól indul a dolog. Ez a két történetszál fog itten keveredni az elején. Az ügyvéd geci, a gyerekekkel azt akarja kimondatni, hogy Yokas nem jó anya, stb. Cruzt kajakra letartóztatják (bizonyíték? alapos gyanú?), bedobják a sittesek közé a cellába, ujjlenyomatvétel után, és a geci Finney kapitány még azt is elintézte, hogy Yokast is letartóztassák. Királyság, ez jó résznek indul. Főcím.

Tovább
23 komment

Hogy volt: Harmadik műszak 6x06 - A világ legjobb nyomozói

2007. július 05. 10:29 - sixx

Elég ótvar egy cím ez, de most nem tehet róla senki, mert az eredeti is ilyen. Az előző részben Carlost fejbevágták és dugott, az újonc lelőtt egy embert és dugott, Cruz beszólt a főnökének, Miller hadnagy holttesre lel, a sorozatgyilkos bejön az őrsre és ugat, hogy énvótam, hahaha. A gyilkossal kezdünk, tiszta beteg, kutyákat, ketreceket és bekötött szájú nőket vizionál, na bravó. Emlékszem a palira a Keresd a nőt című filmből, ott sem volt normális.

Miller és Yokas rendőrmunkát végez, úgyis kinyomozzák, 42 perc sok mindenre elég. A terv? Aszongyák a gyilkosnak, hogy nem hisznek neki, erre majd az elvezeti őket a csajhoz, akiből szépen lassan csapolja a vért valami gépezet, és BEBIZONYÍTJA, hogy mégis ő a faszagyerek. Ez kissé eccerűnek tűnik nekem. Yokas első kihallgatása nem úgy megy, mint kellene, a gyilkos(?) szellemi fölényt mutat, láttunk már ennél jobb kihallgatást is, pl. a Kemény zsaruk pilotjában, a Vic vs Pedofil jelenet. Mondjuk a vége király, Miller a gigáját tépné az állatnak, de csak nem lehet. Főcím.

Tovább
22 komment

Hősök: 1x19 - 0,07%

2007. július 05. 07:55 - sixx

Várható volt, hogy két olyan körömrágós és hubazmeges epizód után, mint a 17. és a 18., csak lejtmenet jöhet. Azt már meg sem említem, hogy a promókészítő droidok megint lelőttek két poént, mert minek, ezt lassan megszokjuk. Ott hagytuk abba, hogy Nathan Lindermannal cseveg a jövőről, Hiro és Ando el is ment oda kardostul, sylar éppen Emo agyát vizsgálná, Mohinder csak néz a plafonra szegezve, Izsák saját halálát festette, Clairemackó Petrelli muternál értetlenkedik, a Szemüveges Embert meg úgy megszívatták, mint Redondo a komplett ManU védelmet 99-ben.

Benettel nyitunk, Clairemackó-öltönyben jön hozzá Candice, zsivány, de nem veszi be senki a dolgot. Kicsit görbe lába van ennek a Missy Peregrymnek. Eric Roberts tart egy hegyibeszédet, degeci vagy te SzE, kígyót melengettem a keblemen, de nem nyírlak ki, mert parancsra várok. Las Vegas, Nathan nézegeti Linderman lenyűgöző műkincs-kollekcióját, meghallgatjuk a főgazember mondókáját, én nagyon rendes ember vagyok, sőt, gyógyítani akarok - és ezt be is mutatja rögvest, mert ő is híró, egy száraz kóróból varázsol cgi-virágot ügyesen. Ezen most gondolkodjunk el egy kicsit, oké?

Tovább
94 komment
süti beállítások módosítása