Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x18 - Parazita

2007. június 28. 11:36 - sixx

Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük fel, ahol abbahagytuk: Izsák és Emó sírnak a Vastagszájú Nő hullája fölött, Izsák nem hagyja annyiban, és kiváló céllövő tudományát kamatoztatva szétlövi a lakás berendezését, pedig Emót akarja eltalálni, csak idétlen hozzá. Emó invizibálja magát (van ilyen szó?) és meglóg. Izsák sír.

Vegas, Hiro jön Lindermanhoz kardot lopni, de a kétajtós szekrények nem engedik be. Ez hamar megváltozik majd, de ne szaladjunk előre. A Szemüveges Ember Julia Roberts tesójával van (nem úgy, perverz állatok) és mondja neki, hogy nem emlékszik semmire, ezek szerint a) a Néma (aki nem is az) csak kicst lőtte hasba; b) tényleg kitakarította az agyát. Eric Roberts nem nagyon hisz neki, ilyen fejjel nem lehet pozitív, barátságos karaktert alakítani. A SZE menne Clairemackó után, de ER nem engedi, és Matt Parkman közrendőrrel ellenőrizteti a gondolatait. A SZE nem hazudik. Persze az is lehet hogy Matt Parman közrendőr kamuzik, de ez most nem derül ki.

Tovább
97 komment

Hogy volt: Harmadik műszak 6x05 - Embervadászok

2007. június 27. 15:39 - sixx

Az előző részben meg lett fenyegetve egy besúgó, ki lett nézve egy újoncrendőr szép mentősnéninek, ágybavalónak, és hulla lett találva, nyakában táblával. Itt nyitunk, a kamera kéjes élvezettel mutatja a sebeket, az üveges szemeket, a fehér bőrt, HULLA BAZMEG, értjük. Mivel az őrs mögött vagyunk, hamarosan kint van mindenki, Sully, a főnök (nevét nem tom), de nem velük foglalkozunk, hanem a testen látható nagyszámú sebbel. Yokas is megnézi. Kínozták szerencsétlent, ezzel is tisztában vagyunk. Megjön Miller hadnagy is, akinek az üzenet szól, érthetően nem vidám. Hejj, itt van Cruz, a Furcsaarcú Nő is, hiányoltam. Főcím.

Miller telefonoz, valakit arról győzköd, hogy nem random gyilkosságról van szó, hiszen üzenet van hagyva, stb. Kiderül, hogy a vonal másik végén magyarázkodó illető (ex-felettes) nem engedte, hogy Miller az ehhez hasonló ügyeken korábban melózzon, és ezért helyeztette át. Nocsak. Cruz végighallgatta a beszélgetést, és nekimegy Millernek, hazudtál, nyomorult, nem is azért jöttél ide, hogy én ne flangálhassak atlétában kedvemre, hanem mert kiborítottad a főnöködet! Veszem le menten a göncöt!

Tovább
17 komment

Hogy volt: Harmadik műszak 6x04 - Megszállottan

2007. június 27. 10:29 - sixx

Az előző részekből kiderült, hogy Sasha egy besúgó és az, hogy az újonc pont úgy néz ki, mint a fiatal Sean Penn, csak szomorúbb kiadásban. Melankolikus muzsika, videókamera, a falon felirat: "kurva", hol vagyunk? Ja, ez egy ilyen montázs, amiben a főszereplőket mutatjuk, és bereklámozzuk az éppen menő előadó új nótáját. Látjuk a lelkiismeretével viaskodó Sashát, az öltözködő Yokast, régi cuccokban kutató Sullyt, és egy öngyilkosságra készülő faszit, akinek a lakásában a kurva felirat mellett a "miért?" is megtalálható. Bumm, mellbe lőtte magát. Főcím. Yokas immáron civilben (nyomozó lett, höjj) a suli előtt, hiányzik neki a lánya, ezt eddig is tudtuk. Bosco hogy van, kérdezi a kölyök, jól, csak meglőtték egy kicsit. Vitáznak, hiányzol, de sose vagy ott, na ja, ti sem jöttetek el a ceremóniára, szar volt neked is, mi? Szokásos Elválófélben Lévő Anya És Lánya Közötti Beszélgetés.

A bubifrizurás Sashát immáron otthon zargatja a százados, muhaha, kellett neked besúgni, most lőttek a reggeli egyszálbugyiban flangálásnak, ki tudja mikor tör rád a főnök. Sasha meggondolni látszik magát, nem ilyen lovat akartam, mondja, én korrupció ellen súgnék be, ha lehet. Lófaszt lehet, Cruz az korrupt, mondja erre a faszi, és befenyít, maga önként jelentkezett a feladatra, de ha nem tetszik, én kiszivárogtatom Cruzéknak. Az szép lenne. Ultimátum szicsuésön van: vagy kiszedi Yokasból, hogy mi történt Gene Simmons meggyilkolásakor, vagy az egész 55-ös körzet letöltheti a személyi anyagát a netről. Király.

Tovább
16 komment
süti beállítások módosítása