Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x21 - Az üzenet

2007. május 31. 09:29 - sixx

Naszóval. Vaughnt majdnem kinyírta a szőke rohadék, de mégsem; Arvinbácsi csak átvágta a komplett szereplőgárdát a palánkon és mégis geci; meglett Syd húga, aki jócsaj, karatézik és Arvinbácsi lánya; KémFater pedig csetelt az exnejjel, de nem jól sült el a dolog, talán a kiberszex felé kellene elvinni a társalgást. Japánban nyitunk, ahol Arvinbácsi gyanús zöld cuccal nyomja tele a saját lányát, ez majd egy későbbi terápia alapja lesz, már innen látszik. Miközben Nadia csak néz a semmibe, a keze jár, mint a motolla, és ír, ír rendületlenül, Rambaldi szöveget, mit mást, amit a jól ismert jel formájában kell a falra helyezni, majd elolvasni.

A lány érthetően nincs odáig a dologért, apu, ne szúrj már több anyagot belém, hát nem jó ez nekem, de Arvinbácsi a Bibliával példálózik, Ábrahám történetét mindenki ismeri, nesze neked kifogás. Na persze az argentín titkosügynök gyermek nem hagyja annyiban a dolgot, kinyitja a bilincset, és amikor Arvinbácsi az újabb adagot nyomná be neki intravénásan, kajakra mellbe szúrja a fecskendővel. Azt hiszem a "diszfunkcionális család" kifejezés új értelmezést kapott ebben a pillanatban.

Tovább
komment

Hogy volt: Hősök 1x14 - Zavaró tényezők

2007. május 30. 23:00 - sixx

Az előző részben Hiro apára, Clairemackó anyára, Emó saját Jedi-mesterre, a Szemüveges Ember pedig éber Sylarra lelt - ő járt a legszarabul, az biztos. Emóval, és a hajléktalan stílbe némi eleganciát vivő Láthatatlan Emberrel nyitunk, az utcákat róják és perecet lopnak, ami nem szép dolog, de legalább nem maradnak éhen. Kiderül, hogy a Láthatatlan Ember tudja, milyen szar Emónak, és amolyan kis Yodás haikukkal baszogatja, tanuld meg erőidet kontrollálni, te ifjú, meg ilyenek. Meg kell tanulni a megfelelő képességet a megfelelő pillanatban előhúzni, és következhet is az első teszt: Emó utcai rablást kénytelen elkövetni, nem láthatatlanul. Hogy ezzel mit tanul, az sose derül ki, ugorgyunk.

Niki a pszichiáterrel társalog, akinek feltehetően szuicid hajlamai vannak, hiszen az űber-erőszakos Jessicát akarja látni, vagy különben. Előjön, legyakja, mehetünk tovább. Néha olyan érzésem van, mintha nem tudnának istenigazából mit kezdeni Ali Larterrel, de jócsaj, oszt ha már beleírták a sorozatba, akkor kapjon szöveget is. A SZE közben megtanulja milyen is az, amikor valaki egy kézmodulattal a betonfalhoz vágja, hát szar, olyan. Sylar nem az a megbocsátós típus, elveszi a belépőkártyáját, bezárja a cellába, és elindul Clairemackó után, hátha talál valamit az agyában.

Tovább
komment

Hogy volt: Grace klinika 2x25 - Szív küldi szívnek

2007. május 29. 23:30 - sixx

Hogy szívna le, aki az eredetileg 17 seconds címre hallgató címet képes volt így magyarítani! Mi a hátamért kellett ez? Nincs elég bajunk a sorozattal? Eh, mindegy, örüljünk, hogy nem "Nyolcadik utas a szívdonor" lett. Ez az epizód a finálé első darabja, ami azt jelenti, hogy Shonda Rhimes jól fejbe vágta az írókat a Robin Cook életművel, hozzátett egy csipet izgalmat John Grisham stílben, és kicsavarta a kezükből a Júlia-sorozat lányregényeit. Csak azt tudnám, hogy miért kell ezzel az évad végéig várni? A második szezon első pár része utáni látványos visszaesést a Super Bowl idején vetített bombás dupla feledtette, utána megint jött a depresszió, és a végére ismét három szeznzációs rész - sajna ez jellemző a harmadik évadra is, de esküszöm nem értem az okát.

Ahogy az előző hogyvoltban leírtam, az RTL promókészítő szakkörének lelkes dolgozói kurva jól lelőtték az epizód utolsó percét, a clifhangert, mi mást, mert annyira, de annyira okos kisfiúk és /vagy kislányok, hogy ihaj. Mindegy, nézzük mi történt addig. A főszál Izzie Szíves Embere körül zajlik, akinek szív kell, de izibe, mert szarul van. Nagyon. Hír jő: a Mercy West (gondolom magyarul "Könyörület nyugaton kórház" lett belőle) kórházban van egy, menni kell érte, de azonnal. Burke elhúz, és nem a dugás közben kómába eső Christinát, hanem Alexet viszi magával, aki kezd egyre szimpatikusabb lenni.

Tovább
komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x19 - Transition

2007. május 28. 15:30 - sixx

Megkezdődik az igazi munka a Fehér házban, jönnek az újak, mehetnek a régiek, mindenki ideges egy kicsit, különösen úgy, hogy Josh ezer fokon ég, és mindenkinek az agyára megy - üvöltözés, vitustánc, amit csak el lehet képzelni. Az egyik korábbi évadban látott visszaemlékezős epizódra hajazó jelenetben elmegy Samért, hogy legyen a kabinetfőnök-helyettese, mert Santos az az ember, akinek érdemes dolgozni.

Sam persze azonnal ugrik a lehetőségre, de mivel ez egy tévésorozat, egyszer csak megjelenik Washingtonban, pont akkor, amikor Josh tulajdonképpen meg akarja gyilkolni az össze neki dolgozó inkompetensnek tartott beosztottját. Sam feltételt szab ahhoz, hogy egyáltalán megfontolja dolgot: Josh elhúz szabadságra és kikapcsolja a telefonját, mert így vagy ő döglik bele a dologba, vagy mindenki más. Josh fogja magát, és meghívja Donnát is magával, és ennek örülünk.

Tovább
komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x18 - Requiem

2007. május 28. 13:41 - sixx

Nem kezdődött túl vidáman ez a rész, hiszen Leo McGarry temetését nézhettük végig, rengeteg ismerős arc tűnt fel ismét a készülődés különböző stádiumaiban, és valahogy végig érezhető volt, hogy ugyan John Spencer temetésére már korábban sor került, a szereplők egy percig sem játszották a gyászolót, ezek igazi érzések voltak. Nyugodj békében, John!

Közhely ugyan, de az élet megy tovább, az új elnöknek kismillió teendője van, és persze azt már lehet sejteni előre, hogy 1) egy csomó mindent el fog cseszni 2) a neje kiakad. Mindenki oda akar férni a húsosfazék mellé, miniszteri, államtitkári posztok ürülnek meg, s az igazi politikai kötélhúzás csak most kezdődik - Josh pedig ilyenkor van igazán elemében, ha a kimerültségtől tud még egyáltalán dolgozni. Röpködnek a nevek, elég követni, hogy éppen ki akarja jobban nyalni Santos seggét. A legfontosabb kérdés az alelnök személye, jelentkező bőven akad.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása