Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x13 - Kelepcében

2007. május 24. 13:37 - sixx

Láthatatlan ember márpedig van, szakállas, és ránézésre büdös, brit akcentussal beszél, de Emo látja. Itt hagytuk abba, innen megyünk tovább, pedig történt még sok érdekes az előző epizódban, és nem a Niki/Jessica/DL/Micah szappanoperára gondolok. A láthatatlan ember közelében Emo is azzá lesz, jönnek a tulajdonságok szépen sorban. A szakállas kissé kiábrándult a híró-bizniszből, mert elhajtja az egyre ferdébb szájú Emót a vérbe, hiába dumálnak neki világmegváltásról tömeghalálról meg hasonlókról. Szimpatikus ember ez, olyan jó kis magának való gyökér.

Jessica, Jessica, roszalkodtál, gumi(?)botot törtél ketté, most meg rajtad a kényszerzubbony, pedig otthon is lehetnél, mint Parkman közrendőr, aki a nejét szórakoztatja a kitalálom mi van a fejedben című vásári mutatvánnyal. A nej csíkos elefántra, és koszos függönyökre gondol, lehet meg kéne nézetni valami szakemberrel. A Szemüveges Ember életben tartja Sylart, akit naponta többször kell újraéleszteni, szar lehet neki.

Tovább
komment

Hogy volt: Alias 3x20 - A vér szava

2007. május 24. 00:05 - sixx

Naszóval, Arvin nem halt meg, mert KémFater megmentette, az Utazó Syd húga és egyben Arvinbácsi lánya, és MINDENKI tudja már, hogy Vaughnné egy mocskos ribanc. Lőtér, Dix győzködi Vaughnt, hogy továbbra is tartsa megfigyelés alatt a Fogtündért, mert csak. Vaughnnak nem tetszik a dolog, de ki nem szarja le? De most komolyan? Elmentél tanítani bazmeg, miközben a csajod Julia Thorn álnéven amnéziáskodott, oszt neked áll feljebb? Kuss. Kémfater elárulja Sydnek, hogy Arvin élőhalott, a vicc kedvéért ebben a hogyvótban ZombiArvin néven emlegetjük.

Syd nem túl lelkes, nem szerettelek én téged sose, ZombiArvin, csak a húgomat sajnálom, de nesze, itt a Homokóra, mutasd meg mit tudsz. ZombiArvin vesz egy nagy levegőt és elmeséli, hogy miközben a lányát kereste, rálelt egy Rambaldi-doksira (nem mondja), és abban egy formulára, amit elkészített, és ilyen zöld trutyi lett belőle. A cucctól az Utazó majd elmondja, hogy mi Rambaldi Végső Kurvanagy Terve, de mivel még csak a harmadik évadban vagyunk, és van hátra kettő, erre ne vegyünk mérget. ZombiArvin beadta a cuccot magának is, de nem állt be tőle, csak a lányára hat.

Tovább
komment

Hogy volt: Grace klinika 2x24 - Mentsük, ami menthető!

2007. május 23. 08:32 - sixx

Valahol el lett cseszve az epizódszámozás, de sebaj. Naszóval, ebben az epizódban már történt is valami, ami azért üdítő változatosság az előző párhoz képest, habár a konfliktusok jelentősége még mindig a béka segge alatt van. Erre a legjobb példa George nőjének kis malőrje reggel. Nem mosott kezet pisilés után. Nem mondom, hogy szép dolog, még azt sem, hogy higiénikus, de előfordul, mondjuk egy Ozzy koncert után az árokparton saturészegen heverve. Izzie és Meredith átmennek pletykás iskoláslányokba, és ez a szarság a rész egyik főszála. Eszem elmegy. Callie alsóneműje kurva jó mellesleg.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása