Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x19 - A homokóra

2007. május 17. 00:10 - sixx

Múlt héten azzal lett ugye vége a hepajnak, hogy Vaughn rálelt Fogtündér kémfelszerelésére, és így már hiába vak a szerelem, és dönti nyomorba, tennie kel valamit, mégpedig sűrgősen. Arvinbácsi a villamosszék árnyékában pocol, de olyan sokszor járt már erre, hogy sztoikus nyugalommal fogadja az ilyen híreket, mi meg tudjuk, hogy megússza. Kémfaterrel nyitunk, exnejével csetel, Irina Derevko mindent tud mindenről. Az Utazóról kell infó, de anyu erre diszkonnektál, tán csak nem neki is ez kellene?

Ugrunk Nepálba, ahol a Kung-Fu sorozatból megismert sztoikus arcú amerikai szamuráj, azaz David Carradine ül lótuszban és full szerzetes cuccban, de nem sokáig, meg Sark fegyvert nyom a fejihez, és az Utazót követeli rajta. Eh, ez egy ilyen rész lesz, úgy látom, mindenkitől ugyanazt akarják majd. Carradine odavet neki valamit egy idegen nyelven, aztán félkézzel hülyére veri a kis nyikhajt, pisztoly ide vagy oda. Királyság lenne, de megjön Fogtündér anyja, és nyakon lövi egy kábító nyíllal. Muter makulátlanlan sminkben és helyes kis bundában parádézik Nepálban, nagyon jó.

Tovább
18 komment

Hogy volt: Hősök 1x12 - Isteni adomány

2007. május 16. 23:05 - sixx

Múlt héten Clairemackó minden ismerősét agymosta a Néma (aki nem is az), Emo álmot látott, amiben felrobbant, Jessica/Niki sittre vágta saját magát, Sylar pedig kinyírta Eden kisasszonyt, pedig szép gombszeme volt neki. Emót korházba vitték, majd ott magyarázza, hogy ő robbanós ember. Nathan és a mama mellette van, de ő csak álmodik tova, robbanásról, ismert hősökről egy kupacban, de van ott egy szakállas hajléktalan arc, akit még nem láttunk. Mielőtt ebbe jobban belemennénk, ugrunk Jessica/Niki cellájába, elég leharcolt sminket rittyentettek Larternek, de sebaj.

Négy iszonyatosan befosott rendőr jön érte, az egyiknek az arca láthatóan át lett már rendezve - ezek szerint Jessica néha előtört Nikiből, és rendezte a sorsát a rendőröknek. Clairemackó otthon pocol a Szemüveges Emberrel, aki reggelit készít neki, és árgus szemekkel figyeli, hogy mire emlékszik a lánya. Clairemackó beadja neki, hogy semmire, és meggyőzi a fatert arról, hogy a Néma (aki nem is az) tényleg kitörölte az emlékeit.

Tovább
43 komment

Hogy volt: Grace klinika 2x23 - Hadak útján

2007. május 15. 23:05 - sixx

Vaddöfakk? Hadak útján? Oszt mér? Meg ki? Mindegy, Mere kezd szerelmes lenni Finnbe, az állatorvosba, akinek kis szakállkája van, és király pulóverei. Meg lovakat szüleszt, vadakat terel, és csak egy nőt szeretne, Meredith királykisasszonyt, aki viszont éppen nemdugási fogadalmat tett és ezt bánja, de rohadtul. A George/Torres és Shep/Addison duók libidójával semmi gáz (jó, a két ex közösülése annyira nem volt fasza), dugnak mint a nyulak és sóhajtanak nagyokat hozzá, de kár, hogy ez csak egy film, most mehetek haza az asszonyhoz/uramhoz.

Konfliktus 1: Meredith elmondja Finnek, hogy ő most nem dughat mert csak, Finn néz rá nagy szemekkel, hülyevagybazmeg, de nyel egyet és aszongya, jólvan, kajálni azér még eljöhetsz, DE megjelenik Sheperd, mert a kutya megint beteg lesz, és meglátja szerelmét más szobájában, DRÁMA VAN. Hazamegy, és istenesen megtöcsköli az ex-asszonyt, aki egyre többet profitál ebből az elbaszott szerelmi háromszögből, és kifejezetten jól néz ki melltartóban.

Konfliktus 2-3-4: a betegek. Izzie azt tanácsolja Dannynek, a Szíves Embernek, hogy ne köttessen a szívére valami eszközt, amitől járni is tud majd, de a Náci másképp gondolja, és Danny jár. Burke saját eszére hallgatva nem akarja megműteni muzsikus példaképét, akinek a pacemakere zavarja a ritmusérzékét, de megműti, az idol meghal, Yangot nem dugja Burke, szomorú történet ez kérem szépen. Végül Alex Addisonnal kerül konfliktusba, mert az orvosnő műtét közben elköti a petevezetékét egy olyan asszonynak, akit bigottul vallásos férje gyerekgyárnak tekint. Jövő héten folytatjuk.

31 komment
süti beállítások módosítása