Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x17 - A bűnbak

2007. május 03. 00:15 - sixx

Hejj, de jó is volt az előző rész, klasszikus Aliasos eksönnel, átveréssel, és parókás Syddel. A harmadik évad már majdnem olyan király, mint a második, már csak az kell, hogy valaki beverje Vaughnné sztk-fogsorát a  mandulájáig, és megnyugszik a lelkem. Az epizód címéből ítélve erre nem most kerül sor, bármennyire is gyanakodjon Kémfater a szőke biccsre. Vaughn és Weiss reggeli futás közben nőkről és hasonló nagy horderejű dolgokról dumálnak, a fogsortulaj ura elejti, hogy ha úgy adódik, ott aludna Weissnél, mert nem nagyon meg ez a házasságosdi.

A CIA Mexikóban talál rá az előző részben lenyúlt doboz kinyitásának kulcsára, Vaughn és Syd balra el, Vaughnné meg telefonoz rögvest, legalábbis vélhetően, mer' nem mutatják, de ez egy ilyen gecinő, ez telefonoz azonnal Sarknak. Szegény Vaughnnak meg lelkiismeretfurdalása van a házassága miatt. Mexikó, alagút, sötét, hát igen, csak így lehet informátorokkal találkozni, mondjuk eben az esetben jogos, mert kurva ronda egy ember az illető.

Tovább
16 komment

Hogy volt: Hősök 1x10 - Hat hónappal ezelőtt

2007. május 02. 23:05 - sixx

Ez az a rész, amiben hat hónapot ugrunk vissza a múltba, tehát nem tudjuk meg, hogy Niki/Jessica lelőtte-e hites urát, és hogy mi lett Peterrel a pomponlány-mentés után, de megismerjük Sylar elvtárs múltját, és majd' minden főhősünk megjelenik egy kicsit - szóval lehet örülni neki. Hiróval nyitunk, aki Charlie, a pincérnő szülinapi bulijára érkezik vissza, ő az, akit meg akar menteni Sylar körfűrészt helyettesítő mutatóujjától. Most nem mennék bele abba, hogy ha ő megváltoztat bármit is a múltban, akkor az milyen kihatással van arra a jelenre, ahonnan elindult, mert értelmetlen - visszamegy és kész, ez van.

Egy órásmestert figyelünk a következő jelenetben, amint elmélyülten javít valami vekkert, de megjelenik Mohinder apja, és máris lehet tudni, hogy valami nem stimmel a manussal. Nem hát. Gabriel barátunknak van valami különleges képessége, amit majd jól elő kell hozni. Los Angeles, Matt Parkman közrendőr újabb szar napja, van annyira szerencsétlen, hogy pont Eden kisasszonnyal fut össze járőrözés közben. Egyél fánkot, mondja neki a csaj, akinek akkora napszemüvege van, mint a fejem, de legalább jó a humora. Szegény Matt meg megy, és zabál. Fánkot. Mondjuk ekkor megjelenik a Néma Haiti és vége a dalnak.

Tovább
56 komment
süti beállítások módosítása