Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Battlestar Galactica 1x10 - A titoknak vége

2007. április 22. 20:59 - sixx

Ezen a héten fokozódik a helyzet, kezd beindulni a verkli. Civilek érkeznek a hajóra, köztük egy cylonnal, mégpedig azzal a modellel, akit már egyszer láttunk újságíróként. A pali felrobbantja magát, és Adama kissé idegese lesz - Baltarnak ideje valami működőképes cylon-detektorral előállnia, mert lesz nemulass. Ja, Chief dugja Boomer1-et, attól eltekintve, hogy Tigh  megtiltotta neki, egy másik mellékszálban a szerelők házipáleszt állítanak elő.

A robbanásban hárman meghalnak, harmincan megsebesülnek, és most már egyre többen tudják, hogy a cylonok emberszabásúak, ami komplikálja a dolgokat, mert elkezdődhet a "haragszom a szomszédra, tehát cylon" paranoia. Adama a fegyvermesternőt kinevezi egy független bizottság fejének, az lesz a dolga, hogy a biztonságot megerősítve elejét vegye az ilyen szabotázsakcióknak, és keresse meg, ki segített a cylon terroristának.

Tovább
3 komment

Hogy volt: Hősök 1x08 - 7 perc éjfélig

2007. április 19. 22:10 - sixx

Talán azért nem kedveltem annyira ezt a részt, mert itt ruccanunk át Indiába, és kezdünk meg egy számomra rohadtul idegesítő szálat - én ezeket a Mohinderes részeket valahogy nem tudtam megkedvelni, a faszi nem magyon érdekel, kész, ez van. Jó, az apja nagy arc, már a Csillagkapuban is az volt, inkább lenne róla flashback ezerrel. Mohinder temet és sír, mi pedig átruccanunk az USA-ba, ahol Isaac Eden kisasszonyt látva ébred, ennél szarabb reggelt is el tudok képzelni. A feladat egyszerű, és testhezálló: festeni kell, de hernyó nélkül, mert úgy nem jó. Eden majd segít ebben, és akkor nem lesz nagy bumm New Yorkban.

Ami miatt viszont imádtam az epizódot, az a Hiro-Ando vonal, akik egy texasi étteremben kötnek ki, és találkoznak össze egy pincércsajjal, akiről az derül ki, hogy konkrétan mindent megjegyez, amit mondanak neki, így elég könnyen tanul pl. japánul is. A pincérnő-Hiro interakció nagyon vicces, és kicsit kizökkenti az embert a sorozat meglehetősen komor hangulatából. A komor hangulatról Sylar barátunk gondoskodik mellesleg, aki szintén pont ebben a kávézóban csücsül, de nem sokáig tétlenkedik, mert kinyírja a csajt a már megszokott fejtetőlevágásos módszerrel. Nabazmeg. Szegény Hiro.

Tovább
50 komment

Hogy volt: Alias 3x15 - Szemfényvesztés

2007. április 19. 17:30 - sixx

Belfastban nyitunk, kommandósok szállnak meg egy épületet, lassított felvételben menekülnek a civilek, bomba a házban, ami fel is robban, mert a bombaszakértő gyerekének a kedvenc színe a piros. Hát, nem jött össze. A felelős pedig nem más, mint a Hivatal angol kiadásából ismerős Ricky Gervais, az egyik legjobb jelenkori brit komikus. Yess, kiváló kis rész lesz ez, kérem szépen. Emlékszünk még a borostás/szakállas Társaság-alkalmazottra, akit Koreából rángattak ki Sydék? Na majd ő segít a bombagyáros ex-IRA taghoz közel férkőzni, ilyen körökben ajánlólevél nélkül nem lehet csak úgy mászkálni. A megtért rosszember szereti az amerikai kábelcsatornákat, és elárulja Sydnek, hogy a bombás ember valami oroszt vár majd a találkára, yeah, Vaughn orosz akcentussal beszél majd angolul.

Tovább
5 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x15 - Végkimerültség

2007. április 18. 00:45 - sixx

5 nappal vagyunk a választás előtt, mindenki készen van idegileg, ez Annabeth esetében nótázásban csúcsosodik, amit szívesen elfelejtenénk. Santosné nagyon feldobott, hiszen így-vagy úgy, de véget ér a bohóckodás öt nap múlva, Donna azt reméli, hogy Josh végre maga alá teperi, Josh pedig csak meg szeretné nyerni a rohadt választást. Santos kimerült, kezd szétesni, mint az AS Roma a Manchester ellen, de Josh  azért Josh, hogy rendbetegye a dolgokat.

A mellékszálunk ezen a héten érdekesebb, mint a főszál, hiszen Toby-ról van szó benne, aki amellett, hogy okosan és dühösen néz maga elé, leszarja, hogy az államügyész az igazságszolgáltatás akádályoztatása címen is be akarja varrni, nem árulja el neki, hogy kitől van a siklóra vonatkozó információ. Az infó Leotól, CJ-től vagy Toby halott bátyjától származik - megértem, hogy nem dumál.

Tovább
4 komment

Hogy volt: Grace klinika 2x20 - Miért fáj minden szív?

2007. április 17. 23:03 - sixx

Ajaj, az eredeti címtől (Band-Aid Covers the Bullet Hole) megint elszakadtunk, de valahol stílszerű a címadás, a magyar kollégák úgy látszik ráéreztek a sírós-picsogós stílre, és az epizódcímeket is ehhez igazították. Lássuk, hogy ezen a héten kinek miért fáj a szíve! Izzienak ezért fáj, mert van egy betege, Danny, akibe máris szerelmes, és hát Danny, mint említettük, beteg. Nem is kicsit, nagyon: a szívével van baja, neki tehát azért fáj, mert beteg. Ja, és bejön neki a kissé monomániássá váló Izzie is, kinek ne jönne be Katherine Heigl, amikor 185 centis valójában, két nagy csöccsel megáll az ágya felett? Na ugye.

Alexnek is fáj a szíve, vagy inkább a farka, már nem is tudom, mert ő megdugná Izzie-t, de az meg ugye a szívbeteg manus után ácsingózik, szóval ez az út már nem járható. Meredith-nek azért fáj a szíve mert pont annak a manusnak kell elmesélnie, milyen csúfságot tett George barátunkkal, akibe hóttszerelmes. Sheperdnek azért fáj a szíve, mert Mere kefélt George barátunkkal, de neki ott van Addison, aki szemüvegben is kurvajónő, de neki nem ő kell, hanem Meredith, így duplán fáj a szíve. Addisonnak nem fáj a szíve, mert faszacsaj.

Tovább
7 komment
süti beállítások módosítása