Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Battlestar Galactica 1x06 - Víz

2007. március 25. 16:35 - sixx

A címhez hűen csuromvizes Boomer1-el kezdünk, aki Chief kuckójában tér magához, és szemmel láthatóan fogalma sincs arról, hogyan került oda. Ah, so, a cylonok között akad olyan, akinek fogalma sincs arról, hogy ő az. Ja, és van egy bomba is a sporttáskájában, na fasza. Mondjuk ezt visszacsempészi a fegyverraktárba, de rádöbben, hogy egy csomó detonátor hiányzik. Hogy hol vannak? A Galactica víztartályában, ott.

Apollo nem nagyon tudja magát túltenni a civil hajó szétlövésén, és a fater sem nagyon tud neki segíteni, ez van, fiam, együtt kell vele élni, stb. Roslin ellátogat a BSG-re, és rühelli, hogy elnöknek kijáró fogadtatásban részesítik (csak azért megy bele, hogy Adamának kedvére tegyen). A vicces az, hogy Adama pedig azért csinálja a felhajtást, hogy az elnöknő fotosabbnak érezze magát, egy srófra jár az agyuk, én mondtam.

Tovább
3 komment

Hogy volt: Hősök 1x04 - Ütközések

2007. március 22. 22:14 - sixx

Ott hagytuk abba, hogy Parkman összeesett egy csehóban, és egy gyanús néma fekete gyerek méregette közben, hát most kiderült, hogy Claire apja rabolta és kábította el. Matt próbál gondolatot olvasni, de nem megy, a fekete srác egyik tulajdonsága ezek szerint a képességek blokkolása, a másik meg az emlékek kitakarítása, szegény Matt semmire nem fog emlékezni.

Hiroék Las Vegasban kóvályognak, és ha már ott vannak, nyernek is egy kis pénzt, ez az időutazásos képesség csak jó valamire. Niki, a leghaszontalabb karakter a sorozatban a titokzatos Linderman megbízásából dugni kényszerül a később Vegasba érkező Nathannel, nehéz kenyér az övé, az biztos. Kezdenek összeérni a szálak, gondolhatnánk, hahaha, majd a 23. részben, kispofám.

Tovább
64 komment

Hogy volt: Alias 3x11 - Szembesülés

2007. március 21. 23:55 - sixx

Az angol cím (Full Disclosure) beszédesebb, természetesen azt lehetett várni, hogy végre kiderül minden, az emberi naivitás és JJ Abrams gecisége azonban végtelen, így legalább annyi kérdést kaptunk, mint választ.

Az előző részben begyűjtött Rambaldi miskulanciát öltönyösök vizslatják árgus szemekkel, Marshall meg látványosan meg van sértődve, és kártyavárakat épít, mert kihagyták belőle, pedig. Még az, de el is viszik magukkal a Rambaldi mintát, holott Syd meg van arról győződve, hogy a kocka minden kérdésre választ ad. Mi is ebben reménykedünk. KémFater nem adja fel ilyen könnyen, és kezdődhet az aprólékos munka, át kell nézni minden fecnit az elmúlt két évvel kapcsolatban, hátha.

Tovább
11 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x11 - Valami bűzlik

2007. március 21. 15:07 - sixx

Nem volt az rossz epizód, csak éppen semmivel sem volt jobb, vagy másabb, mint az eddigiek, nem emelkedett ki egyetlen jelenet sem a többi közül, akár fillernek is nevezhetnénk, de nem tesszük, mert szeretjük a sorozatot.

CJ-nek baja van, nem is kicsi, hiszen egyrészt Kína és az oroszok éppen egymás torkának esnének, másrészt Szudánban a nemzetközi békefenntartókra vadásznak a gerillák és ölik saját népüket halálra, ráadásul az elnök veje állítólag dugja a babysittert. Az első két dolgot Kate Harper és nemzetközi közvetítők bevonásával, illetve valami fenyegetés bevetésével még meg is lehetne oldani, a másik azonban kényes téma, hát persze, hogy Will Baileynek kell kinyomoznia. Mert ő annyira tapintatos és ügyes, hogy ihaj. Nem mintha CJ és a francia nagykövet tárgyalása oly sikeresen sült volna el, sőt.

Tovább
9 komment

Hogy volt: Grace Klinika 2x16 - Baljós jelek

2007. március 20. 23:15 - sixx

Barom cím, rossz promó, mégis az egyik, ha nem a legjobb Grace klinika epizód volt ez, kérem szépen. Rólam igazán nem lehet azt mondani, hogy feltétlen híve lennék ennek a sorozatnak, de ez a mostani résztől letettem a hajam már annak idején is, és így, újranézve sem üt kisebbet. Tökéletes zene, nagyszerű rendezés, és mivel a SuperBowl után ment (és hozott iszonyatos számokat, winnie mester a sorozatjunkie-n értekezik róla bővebben), egy kis szex is, hogy a férfinézőnek is jó legyen.

Igen, minden férfi hagymázas álmával nyitunk, egy szőke, egy fekete meg egy barna a zuhany alatt, lassan mossák egymás hátát, és csak ránk várnak, na ja, George is felébred az álomból, és szembesülnie kell a rideg tényekkel: három nő kipipálva, szex nyista. Ekkor még azt hittem, hogy ez ilyen vidám kis epizód lesz, hát nem nagyon mosolyogtunk innentől fogva. Meredithnek rossz előérzete van, ej, csak nem kéne ma bemenni dolgozni - ezzel ugyan faszán előrevetítik, hogy minden összeomlik a kórházban, de sebaj, feszülségkeltésnek elment.

Tovább
19 komment
süti beállítások módosítása