Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Battlestar Galactica 1x05 - 33

2007. március 18. 23:30 - sixx

Hülye egy cím, gondolhatnánk, de nem kell hozzá 2 perc sem, és kiderül, hogy miért pont ez lett a sorozat tulajdonképpeni első részének címe: ennyi idő kell a cylonoknak, hogy a flotta nyomára bukkanjanak egy-egy ugrás után. A hídon tartózkodók állapotából azonnal lejön, hogy nem először számol vissza a nagy óra, mindenki kivan és fáradt, ezt a borostákkal is alátámasztjuk, melyeket jó kis közelikben kapunk szépen sorban. Baltar persze inkább saját kis világában van el a szőke robotmacával, aki közli vele, hogy istennek terve van vele - a cylonok tehát a monoteizmus mellet tették le a voksot, míg az emberek többistenhitet vallanak, ebből is lesz még kavar.

5 napja folyik a bújócska, és lassan esnek szét az emberek, nem is lehet bírni ezt 33 perces (váltott) alvással, csak ha drogokat szednek (a pilóták), isznak (Tigh), vagy ha vasból vannak (Adama). Arra, hogy Gaeta hadnagynak mitől poros az egyenruhája, nem kapunk magyarázatot, de biztos van rá. Baltar tudatalatti kurvázását nem tudom hogy tudja titokban tartani, amikor ChipSix beleül az ölébe, konkrétan felnyög az elnöki hajón, és mégsem nézi senki totál hülyének.

Tovább
2 komment

Hogy volt: Alias 3x10 - Lépéselőny

2007. március 15. 07:06 - sixx

Ott fejeztük be, hogy Lindsay ki akarja nyiratni Sydet, és erre Arvin bácsit tartja a legalkalmasabb (és zsarolhatóbb) személynek, Syd memóriáját valami tudósember akarja rendbeszedni, a cliffhangerben pedig Syd lát valamit álmában és ómájgád felkiáltással nyugtázza. Innen folytatjuk, a látvány Will maga, a Sydbe titkon szerelmes egykori haver, akinek az életét a kémcsaj tulajdonképpen tönkrevágta. Biztos jó szellemet alakít majd ebben a fura kis bábjátékban ami Syd agyában zajlik.

KémFater azon nyomban hívja a tanuvédelmi programot, nesze neked biztonság, én biztos nem fogok soha senki ellen tanuskodni, ha egy telefon és kész, máris oda a fedés. Syd majd beszél Willel, az meg bevall mindent (na ja), oszt jónapot, ez a nagy terv, de most komolyan, ez az Alias, egy percig se gondoljuk már, hogy minden flottul megy. A tudósember mellesleg arra a megállapításra jutott, hogy Syd memóriájának bizonyos részeit törölték - rádaásul ebben a csajszi önként és dalolva vett részt, nesze neked válaszok.

Tovább
10 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x10 - Csapatmunka

2007. március 14. 04:08 - sixx

Alelnöki vitára készül (feltehetően) mindkét tábor, mi persze Santosékat, a jó demokratákat követjük nyomon, és kapunk egy nagy adag "de jó színész volt ez a John Spencer" jelenetet, a pali ahogy a bizonytalan Leot hozza a vitára való felkészülés alatt, no meg a magában vívódó, pályafutásának végét érző, idős politikust, az valami félelmetes. Josh és Lou attól tart, hogy Sullivan feltörli Leoval a padlót, valahol jogosan.

A sajtó tudomást szerez Leo meglehetősen aggasztó teljesítményéről, Josh kiborul kissé, de én valahogy már ekkor is sejtettem, hogy túl egyszerű ez így, szándékos kiszivárogtatás-szaga van. (GyF beszéd, valaki?) A republikánusok persze örülnek a hírnek, de Sullivant nem érdeklik a pletykák, "mindent bele Leo ellen" ez a heti szlogen.

Tovább
7 komment

Hogy volt: Grace Klinika 2x15 - Ne szólj, szám...

2007. március 13. 23:07 - sixx

Ismét itt vagyunk, sírhatnak a nők, káromkodhatnak a férfiak a hisztispicsák láttán, nyitva a Grace klinika kapuja, minden megy a régi kerékvágásban, még jó. Az epizód úgy indul, hogy akár még érdekes is lehet, sztárjkolnak a nővérek, és George a lelkiismeretére hallgatva beáll közéjük, pedig túl sok értelme nincs a dolognak. Christina persze legszívesebben agyonvágná mindet, őt pontosan ezért szeretjük.

Bailey (a Náci) terhessége miatt igazoltan van távol, ez egy új főrezidenst vagy mit sodor a kis csapat elé, a csaj mosolyog, kedves és rohadt idegesítő, ezért mindeni kapásból utálja, kivéve Alexet, mert az ő egydimenziós arcán érzelemnek eddig sem nagyon volt nyoma, és ezek után sem lesz - ez vagy a szerep, vagy a színész miatt van, három évad alatt még nem sikerült rájönni.

Tovább
8 komment

Hogy volt: Battlestar Galactica - 1x04

2007. március 12. 17:48 - sixx

Elérkeztünk hát a mini utolsó negyedéhez, jövő héttől jön a sorozat első évada normál 42 perces heti epizódokkal, ráadásul milyen király résszel fog kezdődni! Nem fanyalgás, a mini is jó volt, de az első évad bevezető 4 epizódjától letette a haját mindenki annak idején. Ott tartunk tehát, hogy Baltarnak ChipSix megsúgja a cylon izé létezését, és a jó doktor nekilát valami tervet eszkábálni arra, hogy a titkot a többiekkel is megoszthassa anélkül, hogy első számú gyanusítottá válna.

Kapóra jön az unszimpatikus riportert játszó civil faszi, már csak arra kell rájönni, hgy lehetne bemártani - erre jön Adama és Tigh, és segítségére siet. Ők ugyanis már tudják, hogy vannak emberszabású cylon ügynökök, és kire másra bíznák rá a felfedezásüket, mint a legokosabb élő emberre? Gaius szempillantás alatt ráveri a balhét a szerencsétlen újságíróra, akit be is zárnak, ahogy kell. ChipSix mindeközben kicsit gúnyolódik Baltarral, aki ezt kissé zokon veszi, de szerintünk ezt ki lehet bírni, ha ez embernek a fejiben ilyen szőke maca él 0-24-es szolgálatban.

Tovább
11 komment
süti beállítások módosítása