Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x03 - Egy hatalmas ugrás

2007. március 09. 07:42 - sixx

Kérem szépen ennek az epizódnak már tanulsága is van: ha valaki a gimi bikájával a tábortűz mellett hetyeg, azt vagy megdugják, vagy megölik. Persze ha halhatatlan, akkor menten más a leányzó fekvése (muhaha).

Hiro az előző rész végén összeszorította a száját, és visszakoncentrálta magát térben/időben Tokióba, de szerencsére magával vitte a képregényfüzetét, amiben Isaac Mendez, a hernyós festő megrajzolta kalandjait, így meggyőzi Ando haverját, hogy igenis el kell menniük Ámerikába, mert ottan nekik küldetésük van. Egy nagyon zsivány trükkfelvételnek köszönhetően a kis japán demonstrálja a képességét is, és elindulnak. Olyan ez a páros, mint a Star Warsban a két robot, ha már nagyon feszült a helyzet, bevágják a képüket, és mindenki eleresztheti az izgalmában szorongatott karfát.

Tovább
komment

Hogy volt: Alias 3x09 - Baljós emlékek

2007. március 08. 01:57 - sixx

Beindult végre a szezon, megint kapunk eksönt, álmokat, Rambaldit, geci Sloane-t, Syd vs Francine; Syd vs Vaughnné és Syd vs Syd verekedéseket, no meg egy ütős vendégsztárt David Cronenberg személyében, aki azért jobb, ha a jövőben megmarad a rendezésnél.

Syd valami raktárféleségben ébred, ahol az agytröszt éppen azon dolgozik, hogyan kerülhetnének ki a csávából, hiszen csak betörtek egy állami börtönbe, vagy mi. A megoldás három szálon fut majd: Vaughn és KémFater rálelt valami memóriazavarokkal foglalkozó tudósra, és elviszik hozzá Sydet, hátha kiderül valami Syd Julia Thorne-jelmezes időszakáról; Vaughnné visszamegy a CIA-hez, és úgy tesz, mint akit elrabolt a Társaság (kösz port.hu), de ehhez először hihetővé kell tenni a dolgot, így Syd agyba-főbe veri; Sloane pedig kifőzi, hogy a Társaság nevében zsarolják meg a CIA-t, és kérjék el a Rambaldi cuccot Sydért cserébe. És ez nem gyanús senkinek.

Tovább
komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x09

2007. március 07. 01:11 - sixx

A hetedik évad első olyan epizódja volt ez, amit akár Sorkin is írhatott volna - ha nem lett volna egyértelmű már az első perctől kezdve, hogy az esküvő csúszni fog a kazah balhé miatt. De ne fanyalogjunk, mert valóban jól sikerült, klasszikus TWW rész volt ez, olyan, ami után az ember azonnal nézni akarja a következőt, és ez a lényeg.

A címből kitalálható egyik szál az esküvő, illetve annak csúszása, mindenki készül, Will Bailey persona non grata a két héttel ezelőtti ara ríkató tevékenység miatt, de Kate Harper meghívja a buliba - valami lesz közöttük, ez nyilvánvaló. Itt jegyezném meg, hogy Mary McCormack fekete estélyiben akármelyik sorozatban megjelenhetne egy kicsit, nagyon örülnék neki.

Tovább
komment

Hogy volt: Battlestar Galactica - 1x03

2007. március 05. 18:45 - sixx

A pilotnak is tekinthető mini talán leggyengébb 45 perce volt ez, mert ugyan valamennyit haladtunk előre (a Ragnar bázisig), de csak apró, kis lépésekkel, inkább a konfliktusok és ezok kezelése állt a középpontban. Megkaptuk az első civil kormány vs. flotta összecsapásunkat, ami tulajdonképpen az egyik mozgatórugója lesz a sorozat történetének, csak ott majd Adama szájal Roslynnak és viszont, nem pedig a kőbunkó Tigh.

Apollo és a civil flotta túlélte a Cylon attakot, mégpedig úgy, hogy a kis Adama valamit baszkurált egy ilyen elektromágneses hogyishívjákkal, az meg olyat tett, hogy a rakéták megbolondultak tőle. A lényeg, hogy mindenki mosolyog, és folytatódik a mentés, hiszen van egy rakat olyan hajó, amely nem képes fénysebességgel ugrani, és az utasokat át kell telepíteni róluk olyan hajókra, melyek igen. Nem árulok el vele nagy titkot, de ez nem teljesen jön össze, így az emberiség úgy 50.000 főre apad, ezzel Miskolcot sem nagyon lehet újra benépesíteni, nemhogy egy világegyetemet. A szerencsésebb hajók elugranak a Ragnar állomáshoz.

Tovább
komment

Szolgálati közlemény

2007. március 05. 10:16 - sixx

Érdeklődtek az olvasók a 4400 hogyvolt sorsa felől, megvilágítjuk hát a kérdést: annyira unalmasnak találtuk a leírások készítését, mint egy Bencsik vezércikket, így önkritikát gyakoroltunk és nem kínozzuk sem magunkat, sem pedig Önöket, jobbra hivatott olvasóinkat ilyen szarakodással. A második évad elméletleg ezen a héten indul a TV2 műsorán, és istenbizony jobb lesz, mint az első.

Címkék: tv tv2 hogy volt 4400
komment
süti beállítások módosítása