Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x16 - A teljes igazság

2007. január 05. 22:10 - sixx

Ha majd valaki egyszer tévésorozatot akar írni, emlékezzen vissza erre az epizódra: ha elfogy az ötletünk, és kurvára nem tudunk mit kitalálni, akkor ilyen epizódokat fogunk összekalapáni. A filler kifejezés mellé én javasolnám a Websternek, hogy csak ennyit írjon be: Lost, 2 évad 16. epizód. A hangzatos cím ellenére egy lépéssel nem vagyunk közelebb semmiféle igazsághoz, a Henrigéles jelenetek nékül ez a rész (már elnézést) lófaszt sem érne.

Tovább
komment

Hogy volt: A szökés 1x18 - Cella-póker

2007. január 03. 22:15 - sixx

Mit is tudtunk meg ebből a részből? A sitt az egy olyan hely, ahol elárverezik az ember lakását, összkomforttal, menekülőalagúttal együtt; lehet jókat pókerezni és sokat nyerni; bizonyos bentlakóknak annyi elem van a birtokában, hogy hülyére tudják egymást verni egy zokni segítségével rögtönzött csárlszbronzon fegyverrel; ha valaki három napig kihányja a gyógyszert, akkor normális lesz; a nők gonoszabbak, mint a férfiak; az ügyvédek a maffiának dolgoznak; a sültbolondokat másodjára is meg lehet szívatni; a börtönőrök gecik és végül a teljes felsőtestet behálózó tetkós rabokról három nap alatt elhiszik, hogy meggyógyultak. Informatív kis rész volt, annyi szent.

Tovább
komment

Hogy volt: Deadwood 2x09 - Amalgamation and Capital

2007. január 03. 08:42 - sixx

Akár a "Vég kezdete" alcímet is kaphatta volna az epizód, melyben kezdenek sűrüsödni az események, és Bullock barátunk a teljes idegösszeomlás szélére kerül szépen lassan - és ebben aztán kurvára nem segíti az Alma miatt benne mocorgó szexuális feszültség, a telep érdekeit saját kis pecsenyéjük sütögetésének alárendelő bordélytulajdonosok, a vérszomjas Utter és persze fogadott fia balesete sem.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása