Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x14 - 21:00-22:00

2007. december 31. 11:17 - Bruti

Délután 9 óra van. Nálunk meg Szilveszter, mindenki azzal van elfoglalva, hogy beszerezze az elegendő pezsgő-virsli kombót estére (plusz reggelre egy levél Saridont), csak én pötyögök itt hűségesen ahelyett, hogy már reggel hétkor elkezdenék lerészegedni. No, de ha Jacknek dolga van, akkor nekünk is! Ott hagytuk abba, hogy Zombi köpött, mint a maci, innentől kezdve Sherry-t kell baszogatni, maga részéről áramtalanítást kért. Jack talált egy atombombának látszó tárgyat, Kim meg alámerült a bunkerban újdonsült barátjával, és remélem, szaporodnak és sokasodnak… csak más szavakkal.

Szóval Jack rohangál össze-vissza, tolmácsot keres Gyapjasnak. Most bezzeg nem tud tüzes vasat nyomni a lőtt sebbe, vagy valami hasonló… finomkodik itt. CTU. Sugár Berci már lassan úgy néz ki, mint egy mutáns. Egyik fejét Head & Shoulders-szel mostuk, a másikról meg csomókban jön le a séró. Éppen azon filózik, mi állítja meg a hajhullást (áruljuk el neki: a padló), mikor Jack telefonál. Sorolja neki, hogy mit csináljon, de nem nagyon van képben az öreg. „Jobb, ha felállsz és elkullogsz meghalni” –jegyzi meg Jack figyelmesen, de Berci maradni akar. Még kiderül, hogy minden bizonnyal a hetedik kommandós lőtte le a többi kirgyós csávót, szóval valami rosszban sántikál. Gyapjas közben hebeg valamit, de senki nem ért fuckisztániul. Na, tolmácsot gyorsan!

Bob Warner még mindig be van zárva, bár már okuk nem sok van rá, hogy ott tartsák. Kate telefonál, hogy mizu van: „-Jól vagy? -Jól vagyok. -Marit gondoltad volna? -Nem bazmeg, kígyót melengettünk! Na puszi”- oszt mennie kell, mert ő lesz a tolmács. Ugrás. Palmer szól Mike-nak, hogy Sherry is benne van az atomos buliban, majd bemegy a nőhöz. Kisfelesége először tagad, de Palmert sose tudta átbaszni. Két perc alatt mindent elmond, (pedig én vártam, hogy Simons ügynök őt is megtámadja a defibrilátorral). Szövetkezett Zombival pár hónapja. Az elnök gyenge pontjait keresték, de ő csak segíteni akart. Vajon mit csinál ez, amikor ártani akar? Szerintem ebből egy irdatlan nagy seggberúgás lesz. Váltunk. Kate középszinten nyomja a fuckisztáni arabot, szóval Gyapjas felét se érti, de hál’ istennek megérkezik a tolmács. Kérdik a fickót az igazi bombáról, de nem tud semmit. Nem a faszt! Jack közelebb lép és szemmel verés tipikus esete forog fenn, de valamiért még nem nyeleti le vele a széket. Kate-et közben kikísérik, ő meg kiszúrja Marit a reptéri alkalmazottak között. Tikk…takk… Tikk…takk…

Na, itt van Észlény Szőke, meg Darth Vadőr. Háhá.. most jól bevitte a csaj a sötét oldalra. Ez a szerencsétlen ott pityereg, a csávó meg adja alá a fasságokat. „Megnézem a rövidhullámon, hogy merre tart a gombafelhő” ,hahaha. Elkezd rádiózni, de kihúzza az antennát, szóval fehér zaj, aztán meg csak néz bárgyún! Mondjuk, ez nem túl megerőltető feladat a számára. CTU. Új Hús érkezett Paula helyére, egy Halle Berry klón, és Berci azonnal teleköhögi plutóniummal. A csaj eddig Fürtös főnöke volt, most meg neki és Toncsinak kell majd jelentenie. Ebből még adódhatnak problémák, de Berci olyan szinten szarja le az egészet, hogy inkább elájul. Váltunk. Kate a húga után ered, de az érthető okokból inkább bújócskázik vele. Aztán mégis bevárja egy konténer mögött, és felszínre tör a testvéri szeretet. „Mari nem itt él, Mari máshol van”, annyira máshol, hogy képes agyonlőni a nővérét egy azonosítóért. Kate nem adja a holmit, így Mária úgy dönt, a csajnak mennie kell és felszereli a hangtompítót. No, azért ehhez még Jacknek is lesz egy-két szava, illetve golyója, és szétlövi Mari kiskezit oszt' csókolom. Tikk…takk… Tikk…takk…

Viszik a csajt kihallgatni, Kate meg jajveszékel ott, hogy el kéne látni, bekötözni stb. Most akarta agyonlőni, ez meg aggódik… No itt Jack igen finoman elküldi a faszba, de tényleg csak finomkodva, mert gondolom, később még meg akarja rakni a csajt, mint az IFA-platót. Szóval csak semmi lelki trauma. Marit lekötözik egy székhez, és kezdődik a már jól ismert ”Hol a bomba” műsor. Közben kedvesen masszírozza a csaj fájós karját. Ugrunk. Kim és Darth Vadőr nézik egymás szerelmetesen a bunkerban. A csávó elmegy fejhallgatóval rádiózni, Szőkénk, meg talál egy fasza jó kis tévét tele átlagos műsorral. Azt egyből leveszi, hogy megvezették, mint vak a világtalant, de így hirtelen nem tud visszavágni. Ahhoz túl lassú a procija.

CTU. Megvan a hetedik kommandós, Fürtös értesítené Jacket, de megjelenik az új Hús. Na ez annyira tipikus: engedj össze két nőt, lehetőleg egymás beosztotjai legyenek és kész a jó hangulat. Ha szerencsénk lesz, ezek ketten még iszapbirkóznak ma. Berci érzi, hogy túlzásba vitte a melót, mint Pokrivtsák Mónika fogyókúrát, így átadja Tóninak a belépési kódokat és kinevezi igazgatónak. Kicsit még pityeregnek együtt, majd Bertalan fogja a dipótáskáját (nekem is ilyen volt nyolcadikban) és fátyolos szemekkel odébb áll. A készítőket annyira megindította a jelenet, hogy a szokásos tikktakkolás is elmarad, csak az óra ketyeg némán, én meg tulajdonképpen sírok belül, csak egy paraszt vagyok, és nem tudom kimutatni.

Toncsi gyorsan elfoglalja a posztját, összehívja a csapatot és lelkesítő beszédet tart: „Mint azt sokan tudjátok, Berci nincs jól, és ahogy elnéztem, tartós tejre már nem érdemes költenie. Elment próbafekvésre, majd ha meglesz a bomba, kimegyünk a sírjához.” Váltunk. Mari kezd megborulni, ami nem jó, mert még nem beszélt, így Jack, Kate-hez fordul segítségért. Beadnak valami fájdalomcsillapítót a csajnak és beszéltetik. Persze Kate se sokra jut vele, így Jack visszaveszi. Nagy nehezen felköhögi, hogy a bombát elvitték a belvárosba és mehetnek utána, de Jacket nem baszod át ilyen könnyen Kicsim! Rájön, hogy a cucc valahol a reptéren van. Tikk…takk… Tikk…takk…

Sherry éppen tisztázza magát Palmernél. Valami CIA-s mókus igazolja, hogy Zombi tényleg be akarta szervezni a nőt, de ő jelentette, meg blablabla senkit se érdekel. A lényeg az, hogy, akár még igazat is mondhatott a nő, de annyi szart kavart már életében, hogy most nincs idő kideríteni, hogy hazudik, vagy nem, így az elnök inkább kivágja a picsába. Szeretnék elsőként gratulálni a döntéshez! Snitt, bunkerból bunkerba. Vadőr már lefekvéshez készülődik, de Szőkét valahogy nem fogja a hely. Eltereli a fickó figyelmét és egy kurva nagy tockost ad neki a lámpával, majd felkap egy kést. Persze Darth Vadőr nem azért járta ki az erdei jediképzőt, hogy egy szőkenő tökön szúrja, így gyorsan elveszi tőle a kést. Kim úgy dönt, hogy az eszét használja (!) és addig győzködi a cickányt, amíg az jobb belátásra nem tér. Persze valószínűleg sose fogja vágni, hogy miért nem akar a föld alatt megrohadni vele a csaj, de elengedi. Még egy pisztolyt is kap ajándékba (mert ugye bármikor jöhetnek a pumák), és az utolsó kérdését hallva, azt hittem, menten magamhoz piszkálok. „ Kim! Lehet, hogy visszajössz egyszer?” Szerinted bazmeg???

Utolsó jelenet. Jack közlekedik a reptéren, mikor erősítést kérnek az emberei. Egy darab terroristát lődöz vagy negyven kommandós, fél perc, és kb. 2000 lőszer után nagy nehezen leterítik, majd egy furgonban gyanús táskát találnak. És hoppá! Hát ezt kerestük reggel óta vazzeg. Ott ketyeg a zsír új atombomba. De hogy mikor robban, azt majd csak jövőre tudjuk meg!

Itt köszönném meg egész éves figyelmeteket, és 24-ben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden kedves Hogyvolt olvasónak!

Címkék: 24
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LEN 2007.12.31. 15:08:29

Hát baszki, most olvastam először úgy a Hogyvoltot hogy lemaradtam a tegnap esti részről... Mit is mondjak, még jobban kiröhögtem a belemet! A Smart kártyás poén meg télleg csillagos ötös, kongratula!!!!

Estére meg mindenkinek mélységes lerészegedést kívánok!!!!

Dark Wolf 2007.12.31. 15:44:26

"A készítőket annyira megindította a jelenet, hogy a szokásos tikktakkolás is elmarad, csak az óra ketyeg némán"

Ezt úgy írod, mintha nem tudnád, hogy minden főszereplő halálakor hangtalan óra van. Bár ez a helyzet itt kicsit felemás...

EasyFriend 2007.12.31. 19:33:25

"pedig én vártam, hogy Simons ügynök őt is megtámadja a defibrilátorral" - jah, sőt, én még reménykedtem egy darabig, hogy hazaárulásért kivégzik, de úgy néz ki, ebből is ki bír mosakodni.

" A készítőket annyira megindította a jelenet, hogy a szokásos tikktakkolás is elmarad, csak az óra ketyeg némán" - szóval nemcsak nekem tűnt fel! Mintha legalábbis egy államfő halt volna meg, nagyon megindító volt.

A végén meg nem értettem a drámát. Így összenéznek a bomba fölött, hogy bakker, ez bármikor robbanhat. És? Mi ebben az új? Eddig is tudták, hogy van egy bomba, ami akármikor robbanhat...

Köszi, Bruti, remélem, azóta már berúgtál. :-) BÚÉK!

Koati 2007.12.31. 20:18:14

Köszönet az írásokért, nagyon-nagyon ott vannak... Csak így tovább az új évben is! Jó bulizást mindenkinek, BUÉK!

Gabba 2008.01.01. 00:54:34

Höjj, az új év első kommentje!

"mi állítja meg a hajhullást
- a padló"

ezt testközelből tapasztalhatom, bár nem plutónium hatására...

Mi köszönjük Bruti az egész éves jóltartást, és jó szilveszterezést neked, hogy aztán kipihenve zizzenhess a további 24 évadokra. Nagyon várjuk!

Pink Freud 2008.01.01. 02:13:51

Csatlakozom és is a jókívánókhoz.
Sok sikert az új évben Bruti! Olvassunk tőled, halljunk rólad!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.01.01. 21:10:28

Dark Wolf!
Nekem tényleg most tünt fel, hogy nem ketyeg az óra. Illetve lehet valamikor már feltünt, de olyan régen láttam a 24-et, hogy most újra felfedezek dolgokat.

Amúgy thx all!

sélli 2008.01.02. 10:28:13

ÖÖÖÖ, hát nem akarok SPOLERkedni, uhogy aki aki az aki, az ne olvassa tovább...


A hangtalan tikk-takkolás jelen esetben nem volt helyénvaló...!!! Uhogy jogos Bruti kérdése. Más esetben valóban egy szereplő halálánál szoktak nem-tiktakolni :)

SPOLER OFF

Bruti, jól indul a 2008, köszi a HV-okat! :) Bauer kalandokban bővelkedő 2008-at mindenkinek!

Dark Wolf 2008.01.02. 14:50:20

SPOILER-válasz

sélli: tudom én is, ezért is írtam ezt: "Bár ez a helyzet itt kicsit felemás..."

sélli 2008.01.03. 09:36:30

Dark: Bocsi, ezen véletlenül átsiklottam :) Bár ugye jogos a kérdés, hogy akkor most hogysmintmiért nem takkolt az óra.

gabaha 2008.01.03. 13:07:18

Nagyon-nagyon szuper volt (mint mindig), köszi szépen.
süti beállítások módosítása