Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x13 - 20:00-21:00

2007. december 24. 07:32 - Bruti

Este 8 óra. A Tévékettőn javában megy a Jóban Rosszban, de Jacket ez kurvára nem érdekli, mert feléjük nem is lehet fogni ezt a magyar csodát, meg amúgy se hinném, hogy érdekli, hogy Hujber Feri mi a faszt csinál a Csillagvirág Klinikán. Van neki ott elég baja. Most éppen a reptér felé tartanak és közben Toncsival telózik. Kisjányáról megy a duma. Mivel Kim bevetette magát a rengetegbe, így nekik kell megtalálni a nyomorultat. Váltunk Szőkére, de csak egy pillanatra látjuk, ahogy Darth Vadőrrel sétál az erdőben a kis kunyhója felé. Ugrunk Palmerhez. Gondolta, benéz Zombihoz, hogy mégis mi a pálya. Az öreg szemhéja gyakorlatilag a füléig csúszott Simons ügynök áldásos tevékenységének hatására. Kis noszogatásra beszélni kezd. Hetek óta tudtak a bombáról, ők engedték be az USA-ba. Palmer védelmi politikáját próbálták kicsit drasztikusabbra faragni, de ehhez nem biztos, hogy atomot kell robbantani az országban. Vissza Szőkéhez. Darth Vadőr éppen bezavarja zuhanyozni a csajt, mert kicsit megbüdösödött az erdőben.

CTU. Berci hívja Jacket. Van itt egy kis gond. A Kirgyókommandó is a bombára utazik, de nem lehet velük kapcsolatba lépni, szóval nincs tárgyalás. Meg amúgy is, Jack már kinyírta a csapat egyik felét még a gépnél, úgyhogy nem hinném, hogy szóba állnának vele. Snitt. Mari és Gyapjas arabul trécselnek. Kiderül, hogy Gyapjasé a megtiszteltetés, már ami a robbantást illeti, aztán örök bódottág, illetve Nirvana. „No, én akkor nem is tartanálak fel” –gondolta Mari, és kilép az ajtón, de meglátja a CTU csapatokat és visszafordul. Jackék érkeznek nagy erőkkel. Elbúcsúzik Kate-től, aki szokás szerint ráncolja a homlokát. Biztos jó színész, meg minden, de hogy ebben a sorozatban még csak egy fajta arckifejezéssel operált, az hótziher. Bauer összegyűjti a katonákat és eligazít, mert ért hozzá, tudja is, szereti is, hadd csinálja. Tikk…takk… Tikk…takk…

CTU. Berci sopánkodik Tóninak, hogy fentről bezáratják a bótot. Állítólag nem működőképesek. Ugrunk Szőkénkhez. Éppen lemaradtunk a lényegről, már lezuhanyzott és a tükörben nézegeti magát, a férfi nézők pedig nem bírják levenni a szemüket a bimbóiról, amik láthatóan külön életet élnek. Darth Vadőr közben vacsit főzött, így nekilátnak a kurva nagy vájling babnak. És igen, hát persze, hogy Kimnek a második szava az atombomba, de érdekes fordulat, Vadőr meg se lepődik, sőt tudta! Mee okos! Melegvize az alig van, az erdő közepén él, de külföldi lapokat olvas, és mindent tud a világnak az USA-ról alkotott (amúgy nem túl jó) képéről. Még befejezik a silózást és elhatározza, hogy mutat valamit Kimnek.

Palmer, Lynne és Mike újabb problémán törik a fejüket. Egy szenátor és Zombi közt kapcsolatot fedeztek fel. Az elnök szerint erre Sherry a megoldás. Odahozatja a központba. No, ennek senki se örül, főleg nem Lynne. CTU. Toncsi lebassza a fotóboltos csávót, hogy mit kínlódik már azon a fecnin: ”Húzzál oda neki egy kis kontrasztot, meg világosítsd ki, oszt' jóvan.” Fürtös meg nem érti, hogy miért most akarják bezáratni a CTU-t, plusz féltik a jó öreg Sugár Bercit, mert egyre szarabbul néz ki. Váltunk. A kommandósaink lábnyomokat találtak az aszfalton! UV fénnyel!!!! Érted… és még azt is megmondták, hogy alig egy órája kóbászoltak erre kirgyóék! Aztakurva! Jack nem is tétlenkedik, behatol. Az épület olyan, amilyen lenni szokott a filmekben. Böszme nagy tartályok, indokolatlan csövek és trepnilemez, ahogy kell. Aztán ráakadnak kirgyóékra, de azok határozottan szarul vannak. Valaki halomra lőtte őket. Tikktakkolunk.

Mivel ellenőrzést kapnak, Bertalan próbálja magát kicsit kipofozni és öltönybe bújik. Közben Toncsi és Fürtös már vezeti körbe a fickót. Védik kézzel-lábbal a mundért, majd megjön Berci. Feszít, mint parasztkutya a műúton, még azt is kibírja röhögés nélkül, mikor megszorongatják a karját (pedig olvad le róla a bőr), csak magában anyázik. Gyorsan kimagyarázza a CTU-t a szarból. Ugrunk. Kim és Vadőr megvacsiztak, így a csávó megmutatja a nagy titkot. Egész véletlenül ásott egy atombunkert a pincébe. Amolyan kaliforniai Fogarassy Árpival van dolgunk, és minden bizonnyal ő is jó munkásember, mert kibaszott mély a cucc. Nem voltam rest megszámolni, 19 vagy 20 lépcsőfok lefelé, egy lépcső kb. 30 centi, szóval minimum 6 métert ásott a vakondunk- saját bevallása szerint egyedül!!! No, lelépcsőznek, mert liftre már nem futotta, és tényleg frankó kis cellát hozott össze. Van ott minden, ami 30 év recskázáshoz kell, most meg már nője is van. Vagyis csak volt, mert Szőke inkább felszaladt a frisslevegőre. Nem vágja, hogy minek kell egy vadőrnek atombunker és a maga részéről köszöni szépen, de inkább a sugárzást választja és hamarabb szül egy háromfejű baglyot valami mutánsnak, mint, hogy itt maradjon bezárva ezzel a barommal. Vágás. Sherry megérkezik a központhoz, ahol Lynne várja és leviszi a bunkerba. Közben jól összevesznek a liftben, végre Lynne helyre teszi a ribit. Persze Sherry-ről minden lepereg, csak boldogan vigyorog, hogy végre lejuthatott a pincébe. Tikk…takk… Tikk…takk…

Kim úgy döntött, hogy hazamegy, Vadőr összekészített neki pár cuccot. Már éppen indulnának, mikor motorzúgást hallanak. Valami parkőr jött körülnézni. Kimet keresi, de Vadőr nem dobja fel a csajt. Vágás. Palmer kíséri körbe Sherry-t, a szokásos: „Szerezz információt”, „Azért vagy itt, mert csak te vagy rá képes”, bla bla bla, majd Mike szól, hogy kinyírták a kirgyókommandót, a bomba meg sehol. Irány Zombihoz, akinek mintha most még üvegesebb lenne a szeme a hitetlenkedéstől, aztán rájönnek, hogy hat halott kommandósunk van. Az öreg erőlteti az agyát, magában számol: „…hogy is..Szundi, Kuka, Hapci, Morgó…” hé ezek heten voltak! Na, akkor keressük meg az uccsót. CTU. Fotosopp Jenő végre elkészült a fecnivel, amin egy repülő száma van. Szólnak Jacknek, hogy húzzon oda a hangárhoz. Elindulnak. Mária közben búcsúzkodik Gyapjastól, aki bevágja magát a gépbe. Kinyitják a hangárajtót és uccu. Ekkor fordulnak be Jackék a sarkon és fasza repülő üldözős jelenet. Jack kimászik a Hummer tetejére és frankón kilövi a repcsi tömör gumikerekét (!), majd beleereszt egyet Gyapjasba is. Utána meg ott ordibál hitetlenkedve, hogy a pilóta megsérült.. hát ja.. te lőttél bele bazmeg! Nagy nehezen megállítják és hívják a bombaszakértőket. Tikk…takk… Tikk…takk…

CTU. Berci megint szarul van, de a krízis végéig megkapták a működési engedélyt. Dolgozhatnak tovább. Ugrunk. Vadőr rádiót hallgat fejhallgatón, ide-oda tekergeti, hirtelen bepánikol. Szól Kimnek, hogy felrobbant a bomba, mese nincs, le kell menni a bunkerba és ott leélni vele a hátralévő 40 évét. Persze csak kamuzik, de Szőkénkről tudjuk, hogy nem egy észlény, így fél perc múlva, már lent kuksolnak a pincében. Eh… bazmeg.

A bombaszakértők nézegetik a cuccot, de ezerszer meg lett már mondva, hogy ne piszkáld, ha nem értesz hozzá. Persze, hogy elkezd gyorsabban ketyegni az a szar, most meg nem bírják leállítani. Gratulálok! Aztán az egyik fickó minden tudományos magyarázatot nélkülözve kirángat belőle egy panelt, mire a bomba leáll. Jah, mert ez nem az igazi bomba. Na, lehet tovább keresni!

Utolsó jelenetünk. Palmer bemegy Zombihoz. Közli, hogy nincs meg a bomba és életeket menthet, ha beszél. Lassan már könyörög az öregnek, hogy segítsen és Zombi is belátja, hogy ideje kicsit elgondolkodni. Feldobja a Sherry-t, aminek mi rohadtul örülünk! Legalább egy hétig. Tikk…takk… Tikk…takk…

Ezzel a régi, de ideillő kis videóval kívánok minden 24 rajongónak Boldog Karácsonyt!

Címkék: 24
23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ttibike 2007.12.24. 12:49:53

Állat. A sorozatból egy részt sem láttam még, de most már rá kell szánnom magam lassan.

Llew 2007.12.24. 13:32:55

A mai napon teljes joggal mondhatom, hogy ez a hogyvolt egy ajándék. Kinyomtatom és be is teszem a fa alá:)

Pink Freud 2007.12.24. 20:59:29

Liew, szívemből szóltál! Boldog Karácsonyt Bruti - és sok ilyet nekünk az Újéveben!

szando007 2007.12.24. 22:03:18

hát most nem tom eldönteni h melyik üt nagyobbat, a hogyvolt vagy a karácsonyfás video.. looool

candyperfumegirl 2007.12.24. 23:23:19

Külön köszi a Jack Bauer vs Karácsonygfa videót, hatalmas! :-D
A hogyvolt is, de ezt már megszoktam tőled, gratula ismét, nagyon élveztem!

Gabba 2007.12.25. 00:11:00

Darth Vadőr; nefürgyéle, sárga-fekete poszméh csík... a könnyeimet törölgetem.

Köszönjük, Bruti, és neked is bódog karácsonyt!

EasyFriend 2007.12.25. 17:43:02

Kösz az m1-nek, hogy 23-a ürügyén nem hagytak ki egy újabb epizódot. És köszi Brutinak a karácsonyi extrákért.

spanyol inkvizíció 2007.12.27. 02:08:44

ááááá

ezen az atombomba felépítése c. ábrán már 10 perce sírva röhögök :)))))))

sélli 2007.12.27. 11:05:52

Köszi Bruti a karácsonyi ajándékot! :))
Kicsit megkésve, de mindenkinek BO KA! :))

gyz 2007.12.27. 12:06:15

utólag is köszi, nem gondoltam, hogy szenteste előtt még megírod.

A részhez annyit, hogy amikor Kim előjött a trikójban a fürdőből, hajlamos voltam minden korábbi seggségét elnézni. Carry on, Kim!

:-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.27. 13:56:38

gyz.
Hát abban a cuccban én is azonnal rehabilitáltam a nőt. :D

EasyFriend 2007.12.28. 19:32:53

Kedves fanok, az m1 erején felül teljesítve 30-án is műsorára veszi a 24-et, kihagyva a ziccert, hogy valami előszilveszteri hakniparádé miatt odébb tolják, szóval tessenek résen lenni és nézni!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.29. 14:51:37

Jah.. én meg írhatom 31-én is! :P
Pedig kicsit bíztam benne, hogy elhalasztják, mert besűrűsödtek a programok, így az év utolsó napjaira, de azé' meglesz. :)

EasyFriend 2007.12.29. 22:17:04

Legfeljebb egy kicsit még vidámabb lesz, a szokásosnál is :-).
Amúgy azt hittem, "csalsz" és ezeket már megírtad korábban, csak akkor teszitek ki.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.29. 23:40:13

A fenét.. most írom még. Elvileg előre kéne dolgozni, hogy ne legyenek malőrök, de sosincs rá időm. :)

EasyFriend 2007.12.30. 00:20:47

Így is a 24 hogyvoltok vannak a leggyorsabban kint, ennél előbbre dolgozni? Inkább bulizz egy kicsit, megbocsátjuk. :-)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.30. 02:18:49

Ok! Már úgy is kezdett a munka, az ivás rovására menni. :F

Gabba 2007.12.30. 17:34:52

Nagyon rendes vagy Bruti, akkor még ma éjjel előszilveszteri hangulatba lehet kerülni! Le se fexem, amíg el nem olvasom.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.30. 17:38:34

Szerintem, csak holnap lesz kint, ahogy szokott, szal aludhatsz nyugodtan. :)

beavereater [AT] 2007.12.30. 17:44:44

Csak egy apró errata: a repülőgép abroncsa nem tömör gumi. Talán a hőskorban (

beavereater [AT] 2007.12.30. 17:45:41

bakker, legyelte az előzőt, helyesen:

Talán a hőskorban(<1940) volt olyan, ma nincs.
Amúgy minden kedves 24-fannak BUÉK!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.30. 17:50:00

Kösz! Akkor ezt benéztem. De látod, akkor Jack ezt is vágta! Megint kiderült, hogy minden mozdulata előre megtervezett és kiszámolt! ;)

Phédra (törölt) 2007.12.30. 18:55:20

Milyen vicces is vagy Bruti!:) Én nem találtam hibát benne! És kiválóan használod a PhotoShop-ot!!!:)
süti beállítások módosítása