Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x11 - A sebész is ember 2/1

2007. december 19. 07:36 - sixx

Kezdjük azzal, hogy a Six Days címre hallgató duplarész címét ennél közhelyesebben nem is lehetett volna fordítani, de tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem feltétlenül a fordító hibája, mert az esetek nagy részében a címet nem ő adja - ekkor viszont nem tudjuk, hogy kinek jár a Hogyvolt Faszkorbács, talán jelentkezhetne kommentben. Másrészről itt van ez a 2/1 dolog, azaz duplarész, ó jaj, ami ugye azt jelenti, hogy az elsőben kapjuk a pettinget, elmenni csak jövő héten fogunk. Nem is lenne ez baj, csak a törtánetszálakat sikerült pont úgy befonni elénk, hogy maximum a sorozatot először látó nagyanyám nem tudná kitalálni, hogy mi következik jövő héten.


Meredith horkol. Iszonyatosan, úgy, hogy Shep nem tud aludni mellette, ezért kilóg a szobából, és Izzie-t dugja reggelig. Na jó, nem, mert Shep nem olyan (hanem síkhülye), de könyörgöm, hány idegesítő tulajdonságot kell még erre a nőre ráaggatni ahhoz, hogy  Sloane berúgja a gyerekosztály ajtaját, nekifutásból lefejelje Dereket és megcsinálja Addison az inkubátorok között? Mondjuk ez egy tettestársnak majdnem összejön, de ne szaladjunk előre.

Emberi kapcsolatok terén a tárház kimeríthetetlen, ott van menten Yang és Burke durcás duója, nem beszélnek egymással, mert akkor be kellene ismerni, hogy mindketten egyformán faszok, így inkább a szifiliszes nővér közvetít köztük, miközben Burke fekszik egy kórteremben, és a farkét nézegeti, azon imádkozva, hogy ha kiüti a morfium, akkor a nővérke rá ne kapjon a hímtagra. Nem fog, nyugi, mint annyiszor, ezt a részt sem Kovi rendezte.


Izzie dilemmában van, ott van egy nyolcmilkós csekk a hűtőre kissé hányavetin felbaszva, és nem tud vele mit kezdeni, csak nézi, míg George idegbeteg nem lesz, ami nagyon mókás, mert a faszi kábé annyira hiteles ilyenkor, mint mi az adóellenőr vizslató tekintete előtt. Izzie haja az epizód során a megszokott, dizájnosan kócostól a kifejezetten nyolcvanas években is gagyinak számító  ún. Charlie-frizuráig változik, ez utóbbit istenbizony kihagytuk volna, a testrefeszülős atlétás merengést viszont nem. A dilemma akkor oldódik meg, amikor a Náci ráüvölt az idiótára, hogy váltsa be a kibaszott csekket, és zárjuk le ezt a történetszálat, mertkülönben.


Meredith a horkolás mellett még iszonyú köcsög is, a faterja ott kuporog bent a kórházban a kisunoka mellett mert a gyerek rosszul van (tényleg, van olyan kórházas sorozat, ahol megszületik egy kisember és semmi baj nem lesz vele?) de ő haragszik, mert neki fáj, hogy a Szökésben Terence Steadman (immáron halott) gazembert alakító fater annak idején otthagyta őtet, jaj-jaj. Horkolt már akkor is, biztos, esetleg nem tetszett neki annyira, hogy a muter a sármos feka főorvossal hetyeg.


George érzelmi szála a faternak köszönhetően ér finisbe, és smárolja le istenesen a nálánál úgy 30 kilóval nehezebb Torrest, aki sokat mosolyog végre ebben a részben, és ennek kurvára örülünk, mert jól áll neki. A fater úgy jön ebbe a szálba, hogy közli Bailey-vel meg a főnökkel, hogy amikor felnyitják, pakolják ki a daganatot is, mindenáron, még akkor is, ha ez a halálát okozza, és ez meg is történik (mármint a kipakolás) szomorú/feszült muzsika hangjaira. Amikor George rájön, hogy a műtét során a fater létfontosságőú szerveinek nettó 32%-kát is kivették, kissé megretten, de mivel a veseműködéssel nincs baj, smárol egyet.


A hét esete egy kislány, aki derlékszögben meghajolva él egy nagyon ritka betegségnek köszönhetően, de Shep majd megmenti, mert van neki egy nagyon kockázatos módszere, de akkor is. Az RTL zseniálisan szerencsés csatorna lévén pont akkor vetíti ezt az epizódot, amiben a Nagyon Kockázatos Kísérleti beavatkozást nem finanszírozza a Gonosz Biztosító, amikor nálunk pont megszavazzák a több biztosítós modellt, lesz miről beszélgetni a Jánosban holnap délben. Természetesen a pénzt majd állja a kórház/Izzie/Shep/mindegy, mert kell a melegség karácsony előtt.


Van még egy sarunk, az Addison-Alex pszeudó-dugás, ami egy majdnem csókban, és ún. vőlegénybetegségben szenvedő Alexben csúcsosodik ki (muhaha), Addison szemmel láthatóan sárlik, de tud uralkodni magán, legalábbis a következő részig.

Címkék: grace klinika
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.12.19. 10:06:43

Sárlik?????Te jó ég! :D Nem volt olyan rossz rész, 5/3 Jah..a végén mi volt az a szám,nem tudja vk? Nem volt rossz..köf :)

Johnny336 2007.12.19. 10:26:57

Zsé!

Travis - Love will come through

zaphodbeeblebrox 2007.12.19. 10:51:02

az utolsó buborék mindent visz:D

yokli 2007.12.19. 11:37:42

(tényleg, van olyan kórházas sorozat, ahol megszületik egy kisember és semmi baj nem lesz vele?)

Jelentem az esemány pár perccel megelőzően, a Vészhelyzetben egészséges, életképes csecsemő született. Igaz, hogy az anyja szinte lépcső alatti papírdobozban szült, meg nincs lakásuk, de egészséges meg minden.
Meg mintha anno Brinkmannál is született volna vm problémamentes kis Stefan/Ingrid.

Nagyon hiteles volt Izzie csekkes kiborulása a bankban. Magam is mindig elszaladok fodrászhoz egy amolyan kétórás frizkóra, ha úgy ki vagyok bukva, hogy beszélni sem tudok.

zaphodbeeblebrox 2007.12.19. 11:49:24

de várjál, ott is muszáj volt bonyodalmat betenni és majdnem, de csak majdnem meghalasztani a babát, beakadt a válla neki, alig bírták kibányászni. végül egészséges lett, de a születése körülre csak betettek oda is egy majdnem-meghal-de-aztán-mégsemet.

yokli 2007.12.19. 12:26:41

óbasszus, télleg.
mondjuk az olyan übergagyi volt (na, legyen már egy kis probléma azért), h. úgy látszik, próbáltam elfelejteni.
de attól még sajnos tényleg igazad van :)

sélli 2007.12.19. 12:54:27

Hehe, Pulp Fiction, yesss!
Játsszuk azt, hogy a következő részek buborékjaiba mindig más-más Tarantino filmből tegyetek be 1-1-et. hihihiii.

Az utolsó 2 perc tömör picsogása (ráadásul lelassítva, b+!) annyira kikészített, hogy majd' felvágtam az ereimet. Alapból is sok, na de kérem, ezt azért mégsem kellene...!!!

candyperfumegirl 2007.12.19. 16:40:26

Az Addison/Alex dolog tette számomra nézhetővé ezt az epizódot, egy 10 másodperces szemezésükben több az izzás, mint a sorozat összes többi szerelmi szálában együttvéve.

Abdani 2007.12.20. 17:25:11

"Shep (...) kilóg a szobából, és Izzie-t dugja reggelig. Na jó, nem, mert Shep nem olyan (...)." Ááááá, Sixx én nem láttam ezt a részt, (ezért is jöttem ide), de ne ijesztgess! :D

PetDrag 2007.12.20. 21:55:43

Addisontól kész vagyok!!! Szemüvegben pláne, de anélkül is... inkubátor mellett is! Nem csodáxok Alexen!!! Mondjuk én nem bírtam volna magammal... :-)))
süti beállítások módosítása