Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ER 13x11 - Ámulunk és bámulunk

2007. december 19. 14:01 - zaphodbeeblebrox

Karácsonyi rész jön emberek, tessék csilingelni. Bugyborékoljunk alá a nyáltengerben, mert ha karácsony jön, akkor megkergülnek az írók és muszáj nekik hömpölygő nyálömlenyt készíteni, az amúgy általában nem annyira csöpögős sorozatból is. El se merem képzelni, hogy a Grace klinikának milyen lehet egy karácsonyi epizódja, az valószínűleg olyan, mintha nyakon öntenének egy vödör langyos takonnyal. Tudom, tudom, karácsony meg szeressük egymást gyerekek meg mézeskalács meg kariaji Jézitől, de ez nem feltétlenül kéne azt jelentse, hogy az agyunk helyére bejgli nőjön. A helyzetet Morris menti meg kicsinység, egyedül ő lő nekünk némi mosolyognivalót ebben a részben, amitől nézhető lesz. Az előzetesből látjuk, hogy visszatér a hajléktalan gyerek, lesz még Ames és Neela+Gates nyál szál, de semmi se derül ki, mert évvége van és már mindenkinek kivan a kicsifasza az évvel és csak a szilveszteri fekvehányásra bírnak koncentrálni. Indításként Abby és Luka száll ki a liftből, idétlen jelmezben érkeznek a gyerekosztályról épp, Kovac a rénszarvas, Abby valami zöld manó. Luka ütős az agancsokkal és hozzá nagyon morcos is.

Hope bibliakörébe ugrunk, Morris is ott ül közöttük, hülyeségeket beszél, belegabalyodik a saját mondandójába, de kívülről úgy tűnik, mintha lenne értelme annak amit mond, úgyhogy Hopebaba elolvad tőle. Erkölcsről beszél a mi Archienk, muhaha.

Kórházban: Luka és Abby az öltözőben vetkőznek, Luka nem fér hozzá Abby nyakához csókdosásilag a rohadt nagy rénszarvas orrtól. Közbejön egy zsaru, aki közli, hogy Ames távolságtartásit kért Kovac ellen, mert az megfenyegette. Hepi nyú jír Luka. Az előtérben Gates és Ray együtt fogadnak egy autóbalesetes beteget, Gates késett, Ray basztatja ezért, de persze mi tudjuk, hogy Neela a baja igazából és egyszerűbb Tonyt hibáztatni, mint gondolkodni. Neela a sebészeten karácsonyi partizásba csöppen, kiskopasz rettenetesen kedves, leitta magát alkoholmentes punccsal, amitől egyfolytában vigyorog, mint akinek plüssmacit hozott a Jézuska, de még mosolyogva is kicsit ijesztő. Katey bemutatja mustrálós Robot Neelának, amitől megfagy a levegő, Rob méregeti Neela melleit egy ideig, aztán sietősen távozik.

Abby és Luka vitáznak a változatosság kedvéért azon, hogy miért nem mondta el Luka, hogy befenyítette Amest. Most már mindkettő morcos. Archie és Hope jönnek a bibliakörből, Morris kiszúrja a fánkos dobozt és rá is veti magát egyből, de az új Morrishoz nem illik a falánkság, kivágja magát Hope szemrehányó tekintete alól és visszapakolássza a fánkokat. Közben Sam és Ben nővér egy félig fagyott hajléktalan néger nőt tolnak be hordágyon közéjük. Sebészetre vissza, Katey és Neela a vécénél várnak a sorukra, mustrálós Rob beköltözött már egy ideje. Katey elárulja a naaagy meglepit, Rob mindenre kiveri magának, ha lát egy csinos nőt, már megy is, ezért a beceneve McCreamy (édes krémesnek fordítva). Sam és Ben a néger nőt látják el, kiderül, hogy eddig a Mercy kórházban volt, de onnan hazaküldték és amikor a mentősök rájöttek, hogy nincs hova haza, kitették egy sikátorban. Kis vidám karácsonyi sztori. Neela a vizsgálóban Ray és Gates betegét vizsgálja, a feje felett Ray és Gates továbbra is beszólogatnak egymásnak. A valamelyik előző részből megismert nyomasztó hajléktalan gyerek találja meg Neelát, hogy menjen mert Lizzie beteg. Neela Gatest hívná segítségül, de neki épp halaszthatatlan kakaskodnivalója akad. Neelának teleszalad az összes nem létező töke a két óriás csecsemőtől.

Pultnál álldogáló Morrishoz az egyik spermalánya jön, Archie ledöbben. Gates kocsit keres, hogy ki tudjanak menni a hajléktalan kölök pajtijához. Ray elviszi őket, mert rendes és önzetlen és túl tudja magát tenni a személyes ellentéteken. Hope és Morris ez utóbbi lányával beszélget, elszökött otthonról, mert anyu új pasija csúnyákat mondott a karácsonyról, úgyhogy spermaapuhoz futott gyorsan. Ray és Gates odaérnek, ahova mentek a hajléktalan kölökkel, lemennek a föld alá a mérhetetlenül lehangoló odúba, ahol ezek a gyerekek laknak. A kórházban eközben Neela Dubenkoval könyékig turkál az emberben, aki Ray és Gates betege, csipogás nyolcfelől, pumpálás, ide olló, oda öltés és máris visszahozzák, mi más.

Váltunk a hajléktalan odúra, kiabálás, Lizzie-nek, aki alig lehet 13 éves, mint kiderül, az fáj, hogy szül. Elakad a gyerek válla, mert kell bonyodalom is a történetbe. Nem tudja senki ki az apa, a kislány miatt segítenek a bácsik a gyerekeknek, cserébe a lány is "segít" nekik, szerencsére a gyerekek nem tudják, mi az a "segítség", csak Ray és Gates. Jól van, kivételesen nem nyírták ki a kisbabát ebben a részben, megszülesztik, kisfiú. Nem túl jó helyet választott magának a születésre. Vissza a kórházba, Neela és Dubenko a műtét után, hol leszel karácsonykor beszélgetés, megismerjük Dubenko nővérének történetét, aki szellemileg visszamaradt egy baleset miatt. Sam és Ben nővérre ugrás, néger nőért jönnek a Mercyből, de Ben nővér határozott fellépésének köszönhetően nem vihetik el, Sam és Ben gondoskodik róla inkább. A Mercyből még futnak egy kört kicsit később is, jön egy nő is, valami góré ott és emberkedik, hogy véletlenül tették az utcára a nőt, de Sam annyira be van rágva, hogy a zsarukkal fenyegetőzik és mind a 140 centijével pattog egy sort a górénak, aki megszeppen és megígéri, hogy eljuttatja a nőt a szüleihez.

Gates és Ray érkeznek Lizzie-vel és a babával. Csatlakozik a társasághoz a gyermekvédelmis is, pedig Gates megígérte a kölköknek, hogy kihagyja a rendszert a körből, mert nem akarnak nevelőszülőkhöz menni. Ray itt sietve megjegyzi, hogy hülyevagyTonyfiam, csak szebben. A kis hajléktalan puttóval vitáznak ezen pár kört, hogy fogadja el a szociális munkás segítségét, mert egyedül meghaltok hülyegyerek a föld alatt. Nagy nehezen meggyőzik, hogy ne menjen vissza abba az odúba lakni a pajtikkal. Gates a csillagokat is leígéri neki. Ray persze rögtön beleköt, hogy minek ígérget, ha nem tudja betartani, Tonynak itt esik le, hogy ez az egész állandó kötözködés Neela miatt van. Gyorsan vág az esze, mi? Váltunk: Luka és Abby már otthon, díszítik a fenyőfát, Amesről beszélgetnek meg hogy bele fognak ebbe őrülni, főleg Kovac, ha így folytatja. Lelkiznek, ha már karácsony van, egymás nélkül mit sem ér az élet, nem akarlak elveszíteni háni. Kórház: Archie beöltözött Mikulásnak, hogy visszaadja a lányának a hitét, de nyilván átlát rajta a kiscsaj. Kis lelkizés itt is, csodát mutat a lányának, odamegy egy tolószékes kislányhoz, aláírja a kezén a gipszet névre szólóan, miközben lelesi a kezén lévő szalagról a nevét. Kiscsajok és Hopebaba oda meg vissza vannak a mutatványtól. Sebészet: indulás előtt Dubenko ajándékot ad Neelának. Ő is ráhajt a kis indiainkra? Műtős szemüveget kap ajándékba és mellé szembedicséri, hogy milyen jó sebész a mi Neelánk. Na, ezt most nem tudjuk hova tenni.

Morris kislánya hazamegy. Pratt érkezik a műszakba, nem ért semmit, hogy Morris milyen emberi ma. Elmenőben Hopebaba közli, hogy tudja, hogy a fele se igaz annak, amit Archie beszél, de ő látja mögötte a jó embert és elhívja randizni. Felhívás keringőre, szexre célozgatás de Archie visszautasítja, ezzel fizikai fájdalmat okozva saját magának. Nem megy összefeküdni vele, mert ne siessék el a dolgot, aztán elszalad beleverni a fejét a falba.

Sam és Ben randija, kivagy-mivagy Ben, annyi derül ki, hogy eddig nem maradt meg egy helyen sem, de úgy tűnik itt megállapodik. Well, akkor csillog a szemem neked Ben, süt Samről. Indianaba ugrunk, a hajléktalan néger nőt hazaszállítják a családjához, sírás-rívás nyakba borulás.  Aztán Dubenko következik  a nővérével, eteti, kibontja az ajándékát, vacsiznak. Neela egyedül karácsonyozik, de hazatelefonál. Abby és Luka szexel a karácsonyfánál, Katey és Ray smárol a fagyöngy alatt. Hajléktalan Lizzie babája jól van, Gates könnyezik. Morris az egyetlen normális, mert magával üvöltözik, hogy hogy lehet ennyire idióta, hogy kihagyta az alkalmat Hopebabával. Az őrjöngés közepén felcsendül a száncsengő és Morris meglátja a Mikulást az égen. Ezen a ponton érzelmileg sokkot kapunk. Reméljük, januárra kiheverjük.

Címkék: vészhelyzet
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockjano 2007.12.19. 15:46:00

A Morris és a Mikulás az tényleg kemény volt, ott álltam fel a székből...

jano

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2007.12.19. 16:32:32

ez a szar még megy? vagy öt éve láttam utojjjára

Dark Wolf 2007.12.19. 17:46:11

Bukowszky: kapd be
ez kábé annyira volt értelmes, mint a hozzászólásod

gonoszkiralylany 2007.12.20. 17:06:19

én is 5 éve láttam úh már nemtom követni, minden szereplő új nekem, de azért nm szar!!!
süti beállítások módosítása