Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x10 - Tricia Tanaka halott

2007. december 17. 13:12 - sixx

Az előző heti borzalom után most egy nagyon vicces epizód jött, Hörli a központban, és az mindig jó mert derül tőle az ember a Kín és Szenvedés Szigetén. Igaz, a főszál rohadtul nem megy előre egy tapodtat sem, de fog a következő hat részben, nyugi. A kis Hugóval nyitunk, kb. 120 kilóval könnyebben, amint éppen autót szerelne, amikor a faterja megjelenik, és simán lelép, mert ő egy ilyen rossz apa. A kocsi, amit javítanak az istennek nem indul be, és az a kis Hugo egész életére kihat, különöen az a része, amior a fater közli vele, hogy ha hiszel valamiben, akkor az megtörténik. A fater búcsúajándéka: egy tábal csoki, egyed nyugodtan, nem halsz bele. Nem hát.

Sziget, Hugo éppen beszámol a sziget túlsó oldalán történtekről Libby sírjának, ez nem vicces, viszont elég szívszorító. Szegény Hugo, sajnáljuk közösen. A hobbit a parton beretválkozik, és mintegy mellékesen elmondja Hörlinek, hogy Dezmond szerint meg fog halni, erre Hörli azzal reagál, hogy hát ja, ez is miattam van, meg vagyok átkozva. Mire a hobbit kiakadhatna, hogy bazmeg nem minden rólad szól, mnegjön Vincent, a szájában egy mumifikálódt alkarral, a kézben egy nyuszifarkas slusszkulccsal. Király. Elszalad, Hörli utána, és a dzsungelben mit talál? Egy VW mikorbuszt, oldalán Dharma logóval, benne halott Dharma alkalmazottal, és rengeteg sörrel.

Flesbekk, Hörlit éppen a helyi tévé riportercsaja, Tricia Tanaka kérdezgeti, milyen is sokmilliót nyerni, Miszter Reyes? Hát, meghalt a nagyfater, leégett a házam, a haverom meglógott a nőmmel, olyan. És ekkor jön egy meteor, és a földdel teszi egyenlővé a csirkeburgeres épületet, riportercsaj included. Hörli közelsége öl, butít és nyomorba dönt. A szigeten Szán éppen Dzsinnt tanítja angolul, akinek ez kurvára nem tetszik, amikor megjön Hörli, hogy talált egy kocsit, amit szeretne kipofozni, hogy szórakozzanak egy kicsit - ez olyan, mint az első évados golfos jelenet. Dzsinn az angoltanulás elől inkább autószerelésbe menekül.


Katinka és Szójer is feltűnik, az utóbbi egyre jobban hasonlít a Def Leppard énekesére a nyolcvanas évekből, a szaggatott farmer akkor élte reneszánszát. Egy kicsit lelkiznek is de ez annyira nem érdekes, úgyis dugnak még. A partra visszaérkezve jön az obligát könnyes-összeborulós jelenet. Vissza a múltba, Hörli éppen a robbanás után tér haza, ahol nem más várja, mint a fater, aki meghalotta, hogy van egy rakás pénz, és rákapott, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. Hörli nem örül.


A szigeten beindul az "állítsuk fel a kocsit" hadművelet, ami azért vicces, mert a Hörli és Dzsinn közti kommunikáció nem annyira zökkenőmentes. Csárli Dezmondot faggatja, hogy mikor fog meghalni, de nem tudjuk meg, mert jön Szójer, aki idegbeteg a cucca kifosztása miatt, hol a pornóújságom bazmeg? És a pia? Inkább elmegy az erdőbe, Hörlit megkeresni, és sörözni, mert ugye a kocsi tele lejárt szavatosságú Dharma-sörrel. Katinka Szájidot és Lokkbácsit bújtja fel egy mentőakció kedvéért, illetve először még elmegy Russeau-hoz, hogy segítsen megkeresni Ádörfalvát.


Flesbekk, családi vacsora, Hörli sík ideg, és nem is rejti véka alá, jön a pénzre a köcsög, anyu, ennyire hülye vagy? Nem vagyok hülye, édes fiam, csak éppen kell egy faszi nekem így 17 év után, jaja, ezt nem kellett volna. Szójerék elkezdenek masszívan inni, és találnak egy térképet is a kocsiban, Hörli pedig be akarja indítani a kocsit, mert ha igazán bízol vaamiben, akkor... Persze, hogy meg sem mukkan a motor, mitől működne, ránézésre vagy vagy húsz éve ott rohadt a dzsungelben. Szójer a hullával iszik, Dzsinn pedig közli, hogy ez a motor halott.


Hugót a fater elviszi egy jósnőhöz, hogy kiverje a fejéből ezt a megátkozott számos témát, de persze az egész csak egy nagy csalás, a fater tervelte ki az egészet, amire Hörli még azelőtt rájön, hogy leöntenék egy vödör tojásos öntettel. Dzsinn és Szójer angolórát tartanak italozással vegyítve, amikor Hörlinek támad egy naccerű ötlete, tolják be a kocsit, majd engedjék le egy lejtőn, ott majd működik a motor. Ráveszi a hobbitot is az életveszélyes baromságra, hiszen az amúgy is a halált várja - legalább valami vicces tevékenység közben teszi.


S lőn, a kocsit betolják, az elindul a lejtőn, benne a hobbit meg Hörli. A terv eszement, így persze, hogy működik, a kocsi beindul, és mindenki vigyororog, kell a vidámság a szigetre. Mindenki kocsikázik, hurrá. Katinkára ugrunk vissza a rész végére, rátalál a lökött francia tyúkra, és csatlakozik hozzá Szajid és Lokkbácsi is, mert felébredt a lelkiismeretük. Kis lövöldözés után, no meg Alex lánya emlegetését követően Russeau is beadja a derekát, és meglezdődik a Lost harmadik évadának legérdekesebb kalandja, ami innen következik, azt vétek kihagyni.

Címkék: lost
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robinzon Kurzor 2007.12.17. 14:01:10

Kellett volna fénykép a kisbuszról is.

Haverok, buli, Fanta.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.17. 14:05:18

Nem tudom, hogy az angol eredetiben is benne van -e ez a poén, vagy csak a szinkronszöveg írója olvassa a hogyvoltot, de Szójer hobbitnak szólította Csárlit :-)

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2007.12.17. 14:07:55

Szerintem az előző rész jobb volt, mint a mostani. Ezt kifejezetten untam.

cámpuszmadár 2007.12.17. 14:10:33

hát ez az egész beszámoló + ezek a 2forintos illusztrációk szánalmasak.
ha valaki azzal boldogítja magát, hogy mindenbôl tréfát tud faragni, akkor ne sajnálja magát és tegyen oda csûlköt-csontot.

Legközelebb Garfield-sori lesz a terítéket?

Mr.paksimogyoró 2007.12.17. 14:18:02

Szerintem meg a sixx féle hogyvótokért érdemes jönni erre az oldalra! Kedvencem a Szójer féle becenevek,szarráröhögtem magam,mikor katinkát lepöttyösbögrézte....

sixx · http://comment.blog.hu 2007.12.17. 14:19:39

pankratov kollága odatesz csülköt csontot valahol? mert amikor ki lett írva a pályázat, akkor nem volt szájkarate a részéről, tessék írni szaporán, adott a lehetőség.

kade 2007.12.17. 14:21:31

és a hobbit el is röhögte magát, amikor szójer így hívta :) szerintem az angol eredetiben is így szólította. és még direkt benne is hagyták :) fasza volt :)

s3v3n 2007.12.17. 14:22:57

ezek a képek annyira jók mint az epizód: nagyon :)

filler volt keményen, de nembaj, feelgood volt az egész, jó hangulat, jó poénok.

Gabba 2007.12.17. 14:43:02

Én nattyon szeretem a hörlis részeket. Haver... :-)

Kis elírások a hogyvótban, szintén tetszettek: mikorbusz - később írod, hogy kb. 20 éve
a fater meghalotta - nem ő halt meg, hanem Tanaka :-)

Llew 2007.12.17. 14:48:08

Pankratov:
Lehet nem tűnt fel, de az oldal lényege a tréfás beszámolók írása. És szerencsénkre már illusztárció is van. Gondolom érted te a humort, csak nem szereted.

EasyFriend 2007.12.17. 14:58:59

Ah, és újabb nagy piros pont a casting részlegnek: az öreg Reyest Cheech Marin játssza.

sélli 2007.12.17. 15:26:47

Hehe, én kimondottan nem szeretem a Hörlis részeket (nem tom miért, nekem nem szimpi H) de ez kivételesen vicces rész volt vele kapcsolatban.
Tegnap láttam a Terror bolygó c filmet Szájiddel az egyik főszerepben :) Azé' ott is megvolt a 'kommandó' hatás :)

pankratov: hogy egy klasszikust idézzek: 'Most is csak annyit mondok: Kusspicsába'.

candyperfumegirl 2007.12.17. 16:26:33

Imádom ezt az epizódot, már nagyon kellett egy kis feelgood a Lostba ezen a ponton. A legjobb jelenet szerintem az, ahol Szójer tanítja Jint angolul, az egyenesen telitalálat.

candyperfumegirl 2007.12.17. 16:29:47

Ja, és hobbit az eredeti szövegben nincs, de a magyar szinkronban én is nagyon jót vigyorogtam rajta. :)

limbekcs 2007.12.17. 17:45:27

jól láttam, hogy a szétrozsdásodott furgonból kikerült múmia-alkar ujján fityegő slusszkulcstartó mókusfarok trafik-friss (valamint üde és kívánatos) állapotban volt? akkor már az a (nem annyira nagyon) sok sör is lehetett épp iható (még ha LIGHT feliratú és valszeg amerikai is... :)

(jelentem, a képek buborékostul beálltak az elvárt sírvaröhögős szintre, köszi, hajrá!)

kompi · http://filmtrailer.hu 2007.12.18. 10:14:25

Megint bealakítottatok:)) A fodrászos nagy bejött:))) Buborékok RULEZ!

f3 2007.12.18. 11:28:52

Ez a rész tényleg filler volt, de jól esett. És remélem, hogy a következő hat rész nagyon ütős lesz... :) Amit az RTL az előzetesben mutatott az alapján izgalmas lesz ;)

Cinnouse 2007.12.18. 14:34:16

jó volt a hogyvolt, főleg James mint Def Leppard énekese. :)))
kis kiegészítés: rousseau nevében van egy o is. asszem a nőnek is.

f3 2007.12.18. 14:39:03

> köv 11

Sixx hatot írt. Gondoltam ott leül egy picit a sztori, vagy más szemszögből látjuk majd :)

Eddig kibírtam, hogy ne nézzek utána mi lesz az évad hátralévő részaiben. Második évadnál nem bírtam ki, de azért így is nagyot ütött az utolsó 3-4 rész :)

kukacka 2007.12.18. 17:37:33

Hörlit meg Topinak szólította Szójer, nem? Ez is nagyon ült.
Vagy rajtam kívül már senki sem emlékszik a Muppet show béna medvéjére?
:)
süti beállítások módosítása