Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x10 - Sülve főve

2007. december 12. 08:10 - sixx

Meredith-nek van tesója. Jó, mondjuk csak féltestvér, de ettől még van, és a mostohaanyjáról azt hittem, hogy a Vissza a jövőben trilógiában Marty McFly muterját adta, hibátlanul, de nem, elnéztem valamit. (Köszönet Paladin73-nak.) Ez a tesó dolog visszatér a részben majd még, hiszen a központi téma egy sziámi ikerpár szétválasztása lesz, de ne szaladjunk előre ennyire. A féltestvér kivételesen nem csak úgy, az ötlettelen forgatókönyvírók miatt került elő, hanem azért, mert császármetszést kell rajta végrehajtani.


Meredith berzenkedik a családi kapcsolat miatt, nem vagy te nekem anyám, mondja a mostohának, tudom, de akkor is, a kicsi rokonod lesz neked is, békaszájú színésznő, legyen már szíved. Lesz neki, sőt, az anyját (a gyárit) is ölelgeti majd, ez úgy nagyjából az érzelmi szálakat le is tudtuk, se dugás, se félmosoly sehol, habár Izzie már nagyon ki van éhezve, tisztán látszik a fején, amikor Sloane-nal kokettál.

Ami a tesók melletti második főcsapást illeti, az a düh, kérem szépen, itt mindenki ideges, javarészt joggal, kivéve Addisont, aki még műtőssapkában is rohadt jól néz ki. Vegyük sorba a dolgokat, Bailey azért ideges, mert Yang átvágta, mint szart a palánkon Burke kézremegését illetőleg, a főnök dettó emiatt dühös saját magára, a világra és Burke-re, de nem feltétlenül ebben a sorrendben.


George is ideges, mert Yang tulajdonképpen életveszélybe sodorta a fatert, aki meg azért ideges, mert már nem tudja, kiben bízhat és kiben nem, és végül is csak az ő mellkasát nyitja majd fel egy (remélhetőleg) nem remegő kéz. A műtétet végül is pont Yang teszi helyre, mert megtanulta Burke mellett a szakma csínját-bínját, így George már annyira nem is ideges. Bezzeg a dühroham miatt a fater korábban majdnem ott maradt a betegágyban.


A főműtét mégsem ez, hanem a JJ Abrams-re hasonlító, és a Törtetőkben is állandóan veszekedő ikerpárt alakító tesók, akik sziámi ikrek, de elegük van a társbérletből, mert Iker 1-nek van egy csaja, aki bele van esve Iker 2-be. Ez nagyon vicces és szomorú is egyben, az operáció nagyon bonyolult, a műtőben annyian vannak, mint a magyar Országgyűlésben, amikor a saját fizetésükről szavaznak a derék honatyák.


Sheperd dokiról nem szóltunk eddig, hát most rajta a bűntudat sora, jaj, én rontottam el a Nagyon Fasza Sebész karrierjét, pedig nem ő volt, hanem az a gyökér, aki belelőtt. Az epizód végáre mindenki beleborul mindenkibe, Burke karját megműtheti Derek, és Yang is meg lesz dugva otthon, csudálatos ez a világ itt a Grace klinikán.

Címkék: grace klinika
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.12.12. 11:23:37

:)))) Jó volt.Amugy a George-gyereket pofán gyűrhetné már valaki,mert apuci ide vagy oda ő picsog a legtöbbet.Az állandó világfájdalom-fej...Állati idegesítő! :S

yokli 2007.12.12. 11:31:16

továbbra is világbajnokok a szöveg(gondolat)bubik, a drótoson (is) nagyon röhögtem!!!!!!!!!!!!!
mondjuk Addison sztem ronda mint a hátramenés, dehát ez persze nem változtatt azon, h. a szövegek nagyon tetszenek.

candyperfumegirl 2007.12.12. 11:59:20

Kurvajó, főleg az Addisonos kép. :D A szövegbuborékok szerintem a GA holyvoltoknál működnek a legjobban.

gulyaszoli (törölt) · http://gulyaszoli.blog.hu 2007.12.12. 15:36:07

aki azt mondja Addisonra, hogy ronda, az sikeres ember nem lehet...

yokli 2007.12.12. 18:52:34

;)
jóvanna, egyszerűen nem szeretem, ha valaki testhosszának 1/3-át a feje teszi ki :)))
megaztán nem ez az első eset, h. egy női szemmel randa/semmilyen/stb. nő ffiszemmel bombázó

candyperfumegirl 2007.12.12. 19:32:56

Szerintem Kate Walsh az az eset, hogy valakinek vagy nagyon bejön, vagy abszolút nem, köztes állapottal én még nem találkoztam.
Szerintem mondjuk női szemmel is bombázó és van stílusa is:
i63.photobucket.com/albums/h151/finerfeelings/emmy03.png

s3v3n 2007.12.12. 23:05:20

nekem eleinte nem tetszett... most már viszont.. :)

Paladin73 2007.12.13. 00:27:04

Utálom, hogy megint én kötekedek, főleg lényegtelen dolgokban, de hacsak nem néztem el valamit tegnap, akkor mostohaanyuci Mare Winningham volt, Marty McFly mutterja pedig Lea Thompson.

zaphodbeeblebrox 2007.12.13. 13:12:39

engem Addisonon az zavar de nagyon, hogy mindig félárbocra ereszti a szemét, így nekem olyan hatást kelt, mint aki nem lát ki a saját szemhéja mögül.

yokli 2007.12.13. 13:15:30

candyperfumegirl 2007.12.12. 19:32:56

úúúúúúúúú, asszem helyesbítek: Addison FEJE ronda mint a hátramenés
nyaktól lefelé sajnos kétségtelenül bombázó :)

Consuela 2007.12.17. 13:30:31

Követelem, hogy Sloan dugja meg Izzy-t!
Egyrészt Izzynek már kijár egy kiadós
kupakolás, hiszen szegény Danny sem volt
valami csúcsformában anno, Sloan pedig
kifejezetten rosszul tűri, ha nem dönthet meg minden nap valakit a kórházból. Vajon mikor kapja már el
Mirandát??
süti beállítások módosítása