Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 2x11 - 18:00-19:00

2007. december 10. 10:08 - Bruti

6 óra van. Mocskos nagy cliffhangerrel fejeztük be egy hete, a kis ártatlannak tűnő szőke menyecs hazavágta a vőlegényt (még csak párterápián se voltak előtte), Sherryről kiderült, hogy a Fehérház legnagyobb ribanca és, hát Kim Bauert se az eszéért szeretjük. Frankón leamortizálta a pasiját, plusz egy rendőrt. És még csodálkoznak a nők, hogy a férfiak időnként idegesek lesznek tőlük. Kimmel nyitunk. Menekül a lelkem, fut, szalad, ahogy az egyébként meglehetősen jó virgácsai bírják, majd beveti magát egy bokorba. De hogy ki elöl rohan ilyen lelkesen, azt pontosan nem tudni, mert a lőtéri döglött kutya se üldözi. Mint ahogy egyelőre Mariet se. Sietve takarít maga után, az apja gépéből egy mozdulattal kikapja a winyót, biztos már az oviban is harapott alma volt a jele, és „Informatikus Barbiet” kapott karácsonyra.

Csörög a teló, Ali hívja. Vóna itt egy kis probléma. Emlékszünk még a három hülye bombaszállítóra, akik egymást lőtték hűvös halomra? No, ugye már csak egy él belőlük, így Marienek kell elmenni az indítószerkezetért. Semmi gond, megoldja. Ali meg végre mehet imádkozni.

Jack és Kate haladnak a mecset felé, a csajnak kell azonosítani Alit. Kate persze kíváncsi, hogy mi folyik itt, és ha már így belekeveredett, Jack bevonja őt is a nagy atomtitokba (lassan érdemes lenne megszámolni, hogy hányan tudnak már róla). Berci telefonál, hogy Jack lánya nem az az egyszerű típus (pedig szerintem még túl egyszerű is), szóval volt az a kis tüzes mutatvány, meg bukfenc a kocsival, így Kim jobbnak látta világgá menni. Na, de nem kell ám beszarni, mert nincs a bomba hatósugarában, ha ez vígasztal valakit. Ugrunk. Az elnök és Mike azon agyalnak, hogy kéne Zombit páros lábbal seggbe rúgni -ami ugye nem egyszerű mutatvány, a gravitáció és egyensúly problémák miatt- de az öreg nehezen elmozdítható. Sherry Lynne-t basztatja, hogy kémkedjen neki. Erre, tulajdonképpen esélye sincs, mert Lynne hamarabb nyalna a konnektorba, mint hogy segítsen ennek a picsának.

Jackék tervezik az akciót, de még abban se biztosak, hogy jó mecset körül ólálkodnak. Sőt, még az is lehet, hogy Ali közben Krisna-hívő lett és narancssárga gézruhában harmóniumot fújtat egy utcasarkon. Kate felajánlja a segítségét. Majd ő bemegy és meghesszeli a palit. Tikk…takk… Tikk…takk…

Zombi veri a klaviatúrát, de az istennek se bír bejutni a jelszavával a rendszerbe. „No ez már nem fasza” –gondolja magában, mikor érte jön három egyenruhás. Höhö… bezsákolták a vén majmot. Még kicsit hőbörög a rend kedvéért. Az elnökkel akar beszélni. Az elnök meg nem. Ennyi… Viszik a kóterbe. Ha Zombi köp, akkor Sherry is nyakig szarban van, így elkezd kaparni az elnöknél. Egy helyet szeretne a stábjában, de azért Palmer se hülye teljesen.

CTU. Fürtös és Toncsi enyelegnek (ebből tényleg lesz valami), mikor szólnak Tóninak, hogy Warner bekattant. Az öreg nagyon bepörgött, valaki nyomja már bele a fejét egy lavór hideg vízbe!

Jack eligazítja Kate-et: „Ez a mecset, itt mész be, ott jössz ki, megnézed Alit, oszt jóvan. Itt egy síp, ha bajba kerülsz, fújd meg és én ott termek, mint a mesében. Na lehet haladni.” A csaj elindul. Átjut a portáson (vagy mi az a fickó ott), majd végignézi az imádkozó férfiakat. Hoppá! Meglátja Alit, amitől gyakorlatilag bokáig fossa magát, még a varázssípot is elejti, aztán nem győz kirohanni. Egyenesen Jack karjába. Tikk…takk… Tikk…takk…

Az elnök meglátogatja Zombit, és nem nagyon hagyja szóhoz jutni. Elég sok mindent tudnak róla, de hajlandó egyezséget kötni. Felajánlja, hogy nyugdíjba mehet, sőt kis házat vidéken, pázsittal, kerti törpével, amit akar, ha köp. De Zombi csak bambul ott, mint aki nem tud semmiről. „Ha a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye" -gondolja Palmer és otthagyja. Majd beszélnek máshogy. Ugrás. Jack és a kommandó körbeveszi az imaházat és várják, hogy Ali kidugja a képét, no de addig még van 17 percük, ami 24-ben elég sok mindenre elég. Jack már a maga félhivatalos módján csajozik is. „Jól teccett csinálni kisdrága, magácska nagyon bátor, én mondom. Ott középen lehet élesíteni a képet a távcsövön, egyem a szívét”. Mi van itt? Még egy szerelmi szál?

No, itt a mi kis kedvencünk, Kim. Bolyong az erdőben, és nagyon úgy néz ki, hogy letért a kék túravonalról. Még egy kurva iránytű, vagy GPS-es PDA sincs nála (pedig a faternál mindig vannak ilyenek), szóval kurvára eltévedt. És itt jön a 24 eddigi hat szezonjának legnevetségesebb sztorija: Szőkenőnk mibe botlik bele? Hát egy fasza jó pumába. Ez a csaj ennyi megpróbáltatás után igazán megérdemelt volna legalább egy tisztességes medvét vagy feketepárducot, de nem. Kaptunk egy bárgyú pumát. Persze Kimnél működik a taxis, elszalad az ellenkező irányba, de azzal tetézi amúgy is kilátástalan helyzetét, hogy belelép egy csapdába. No kb. itt hördült fel több millió tévénéző és sűrű szülőzés után elkezdtek a pumának drukkolni. Én meg velük tartok. Tikk…takk… Tikk…takk…

Palmer felkeres egy volt zöldsapkás, fedett kommandós, titkosszolgálatos, (meg tököm tudja még milyen) CIA ügynököt, hogy meg kéne dolgozni kicsit Zombit. Persze titokban, mert ugye az USA-ban legendás, hogy mennyire nem kínoznak meg senkit. Eh…Jack kellett volna oda. CTU. Fürtös hozza a hírt, hogy nagy itt a baj, nem kicsi, kinyírták a két ügynököt meg Rezát. A biztonsági kamera csak Mariet vette fel a helyszínen. Tóni hívja Jacket, tovább adja az infót. Gyanús neki Kate is, de Jack megvédi (reméljük, nem a farka után megy… hehe). Ugrunk. Marie fekete parókában megy az atombomba-indítóért, ami az egyik arab mókus melóhelyén van az öltözőszekrényben. Legjobb hely egy ilyen fontos alkatrésznek. Bead egy mesét valami veszekedésről a pasijával és hogy kéne a cucca a szekrényéből. Persze a főnök elhajtja, de Máriánkat nem olyan könnyű lerázni. Szerintem ledurrantja a fickót, csak most nem pisztollyal... Tikk…takk… Tikk…takk…

Zombinak büdösödik a lába. Épp egy vödör vízben mossa, csak az azok a fránya elektródák gyanúsak. Jah, hogy ez már a kínzás? Simons ügynök egy defibrillátorral próbálja beállítani az öreg szívritmusát, közben faggatja a bombáról. Palmer a laptopján követi az eseményeket. CTU. Warnernek fogy a türelme, már tiszta klausztrofóbia az egész csávó, mikor bejön Toncsi és közli, hogy Reza halott és minden esély megvan rá, hogy a kicsi lánya a gyilkos. Na ez már az öregnek is sok és majdnem leolvad az agya, de Tóni elérakja a bizonyítékokat. Váltás. Jack és Kate kukkolják a mecset kijáratát. Tódul ki a jónép, de Ali sehol. Lehet, hogy kiszúrta a csajt, amikor az bent járt? Nem tudni, de a kommandó beindul. Jön az imám, hogy mit keres a mecsetjében ez a sok hitetlen kutya, mikor valami lobban a másik szobában. Átmennek és ott ég egy csávó. Csak nem a jó öreg Ali Baba? Már aktív szén a fickó, mire eloltják, és ilyen égési sérülésekbe illik belehalni.

Mintegy összefoglalásul jön az osztott képernyő. Mária térdei kicsit koszosak, de az indítót legalább megszerezte, az apja búsul a CTU-ban és azon filózik, hogy hol kaphatott gellert a kicsi jánya, Kim meg a sűrű, sötét erdőben üldögél, és rezignáltan várja, hogy megegye a puma. Utolsó jelenet. Jacknak gyanús lesz valami. Melléguggol a széndarabnak, előveszi szemmértékét és hoppá! Pontosan 8 centivel rövidebb a gatyája a cickánynak! Na, ez akkor nem is a mi terroristánk. De hogy Ali merre bóklászik, arra várnunk kell egy hetet. Tikk…takk… Tikk…takk…

Címkék: 24
23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.12.10. 11:07:32

Mary igenis pisztollyal durrantja le a főnököt, úgy hívják, love gun!...

A pumás vonal meg tényleg abszurd. Inkább esett volna egy szakadékba.

BruceWayne 2007.12.10. 11:19:39

gratulálok Bruti, betegesen jók ezek a buborékok....főleg az uccsó 2 üt nagyon :-D

amúgy nagyon komoly ez az évad, de szabad mondani, a 3. visz mindent, kegyetlen jó az is..

gyz 2007.12.10. 12:05:22

Kim kalandjai már a Csupasz pisztolyt idézik.

most a legjobbak a képfeliratok!

Llew 2007.12.10. 12:42:57

Már az évad eleje óta nem értem, hogy minek van itt Kim. De most rájöttem. Ő viszi a humor vonalat a 24-ben. Mert ezen csak röhögni lehet. Sajnos csak kínunkban.
Jack annyira profi, hogy negyed órával előre dolgozik.

sélli 2007.12.10. 13:22:16

Na asszem ennél a résznél kezdtek a rajongók aláírást gyűjteni, h írják ki Kimet a sorozatból. Ha már a szivacsagyú amcsinkak is sok, akkor mit szóljunk mi? Ez tuti 8 napon túl gyógyul :)
Itt következne a szokásos ömlengés adag, h ilyen-, meg olyan csudajó volt a hogyvolt, de már nem is mondok semmit :)

Dorkapa 2007.12.10. 15:41:47

...azt nem figyeltem, vagy csak nekem nem derült ki, hogy szőkecsajszibarnaparókában a művezető urat hogyan bírta rá az együttműködésre: valóban koszos lett a tirgyekalácsa, vagy Reza után kűtte?....

A szül. fel utalás jó, reméjjük mindenkinek le is jött!...
Egyébként emberünk a JAGben is CIAs volt.

Kim meg monnyon le!

Llew 2007.12.10. 15:46:39

Dorkapa:
Bár a lábát nem néztem amikor kijött, de mivel beszélt a főnökkel elmenetben így tirgyelt az bizony, vagy ráhajolt az asztalra, ha a művezető élelmes volt.

EasyFriend 2007.12.10. 15:56:44

"Jack bevonja őt is a nagy atomtitokba (lassan érdemes lenne megszámolni, hogy hányan tudnak már róla). "
Ehh, csalódás, azt vártam, hogy itt is leírod: "fülébe súgja: a-tom-bom-ba! De ne mondd el senkinek!" :-)

Jack órájában biztos van GPS is, ne vicceljünk. CTU cucc.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.10. 20:50:29

Marie nem nyírta ki a a főnököt, csak egy quickie (gyors szex) volt.

Pici Spoiler!
Sajnos Kimmel még a harmadik évadban is találkozunk, bár ott kevesebb szerepe lesz.
Mondjuk, hogy most belegondolok, szarabb lenne nélküle hogyvoltot írni. :)))

Na elkezdem a 12. részt.

candyperfumegirl 2007.12.10. 21:12:38

Jacj negyed órát siető órája a legjobb, remek észrevétel! :D Puma meg tényleg úgy nézett, hogy "vázz, én ezt egyem meg? kösz inkább ne."
A 24 meg már a mellék-mellékszereplőivel integrálja a Lostot, a Szülifelit és a House-t, király.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.10. 21:19:14

Hát ja.. Pont azt néztem a múltkor, hogy hihetetlen mennyiségű azóta befutott, vagy ismertebb sorozatszínész fordult meg a 24 eddigi 6 évadjában.
Ha lesz kedvem egyszer összeírom.

EasyFriend 2007.12.10. 21:33:32

Én meg az Elnök emberei kapcsán gondolkoztam el ugyanezen. Lehet, hogy egyszer én is összeírom, bár annak már nem lenne sok apropója.

Pink Freud 2007.12.10. 22:17:33

Ejnye. Mi ez a visszafogottság Bruti dícséretében? Még a végén ő is visszafogja magát... Ugye nem!?
Pedig ez a mostani posztod megint dobogós lett. Asszem még találkozunk Brutival, a befutott íróval (csak akkor már sajnálni fogja, hogy most nem a polgári nevén dolgozott).

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.10. 22:24:56

Nekem már lassan ez a polgári nevem Pink. Gyakorlatilag, mindenhol így ismernek. :)

Amúgy, jobb az, ha a 24-ről beszélgetünk, mert még elbízom magam a dicsérgetéstől..hehe.

Gabba 2007.12.11. 10:17:46

Én már nem dicsérem Brutit, mert az első résztől kezdve ezt tettem, és már nem tudom fokozni :-)

EasyFriend 2007.12.11. 11:52:42

Jah én is már annyit dicsértem, hogy minden további már gusztustalan lenne. Maradjunk annyiban, hogy majd ha nem tetszik valami, szólok. :-)
"Hullamerevlemez" :-)

Dark Wolf 2007.12.11. 12:51:12

Kim kalandjai eddig: elrabol egy gyereket, gyilkossággal vádolják, autóbalesetet szenved, menekül egy puma elől. Erős...

Gabba 2007.12.11. 12:54:33

Helyesen: autóbalesetet OKOZ, és közben a néző szenved...

Dorkapa 2007.12.11. 12:59:26

Kim oldja a feszültséget, nélküle annyira pörgős és feszes lenne a cselekmény, hogy még Dzsekk szíve sem bírná! Már ha nézné önmagát... :o)
Amúgy meg minden jó sorozatba kell mellékszál, mint ahogyan néger (bocs afroamerikai), kutya, szőke nő, áruló geciember, korrupt zsaru, stb...

Gabba 2007.12.11. 13:39:25

Nade mit találtam tök véletlenül a tv.com-on? Kedvenc szőkenőnket a forgatáson megharapta a puma, és rövid időre kórházba is került (a nő).

Respect az állatnak, legalább megpróbálta!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.11. 20:32:47

Pont azon gondolkodtunk a múltkor, hogy elitéljük itt Kimet a viselkedése alapján és egész életéből még csak 2 napot láttunk. :)))

szando007 2007.12.13. 12:58:50

ha már a melléxereplőknél tartunk a 3.évad meg tiszta Heroes...
süti beállítások módosítása