Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 2x15 - Az üzenet

2007. december 09. 09:26 - sixx

Az előző részben a tesók raboltak maguknak egy elnöktesót, de az geci módon fejbelőtte magát, ezzel tulajdonképpen őrületbe és biztos halálba kergetve a tetovált embert, mert bizonyíték, huss, nincs. Mellékszál-földön Tíbeg családi fantáziáját éli ki egy bedeszkázott ablakú házban (szia Laci no.2), Szukre Keresztes Mária után igyekszik Mexikóba, Héjvájör valahol félúton a holland tulipánföldek felé, Bellik meg a fasz rosszabbik végén van a sitten.


Höhö, kikacsintunk a való világba, ledől a negyedik fal, a FOX NEWS brékinget tudósít éppen, hiszen hagytak egy üzenetet maguk után, ezt így most hogy? Mindjárt megtudjuk, mert flessbekkelünk hat órányit. A motelben vagyunk ismét, csuromvér falak, odakint a rendőrök kiabálnak, Link a hulla miatt aggódik, vigyük magunkkal bazmeg, majd jó lesz valamire. Igen ám, de itt van nekünk Kellerman haver, akinek jelvénye van, csillogós, és mint az ilyen filmekben/sorozatokban lenni szokott, ezzel megszopatja a helyi erőket, mert aki vidéki rendőr, az automatikusan síkhülye.

Ez a rendőr viszont nem, látni akarja a dokumentet közelről, de nem fogja, mert a Fijjug (plusz Kellerman) túszúl ejti a FOX NEWS stábját (a reklámpénzeket tessék utalni, szia Tina Fey) kamerástul, aha, majd így lesz videóüzenet. Májkül ártatlan lelkén innentől kezdve a börtönben elkövetett csibészségek és a szökés mellett emberrablás is szárad, a sorozat végére tényleg komoly bűnözői karrierre nézhet majd vissza az egykori mérnök. Mehón megjelenik Chicagóban, és közli, hogy kurva jól van azóta, hogy mellbelőtték tulajdonképpen 24 órája, hát igen, csodálatos az orvostudomány. Hírt kap, hogy Bellik a hét köcsöge verseny örökös nyertese lett a Fox River börtönben, de nem igazán érti, hogy ehhez neki mi köze.


A tesók, plusz Kellerman (és immáron az operatőr is) egyre jobban emlékeztetnek egy utazó cirkuszra, kocsiznak a világban, míg egy kihalt gyárra nem találnak. Jaj, bassza meg, volt pánsíp is, most tekerhetem vissza, hogy miért, kérem szépen azért, mert az elnöknő Denverben mond beszédet, és Májkinak ez fontos. Megint van egy terve, a szemén látszik. Linknek is van terve, az övét nem kíséri semmilyen népi hangszer, öljük meg Kellermant. Eserossz, de egyelőre kivitelezhetetlen, hiszen a pánsíp megsúgta a tetkósnak, hogy Kellerman fontos eleme a kirakós játéknak. Link már nagyon régóta mindent elkövet azért, hogy mindenképpen visszakerüljön a sittre, nem értem én ezt a faszit.


Bellik arcára vágunk, a börtönkórházban fekszik szegény, ahol megtudja egy oda beosztott rabtól, hogy addig dugják/verik, amíg ez neki nagyon fáj, mert megérdemli. Megint a tesók jönnek, meg az operatőr, aki részese lesz a Nagy Pánsíp által sugallt tervnek, Kellerman vajon tudja, hogy Májki tetkók és műdal futamok alapján vezérli az életüket? Valami zsiványság lesz a dologban, mert sunyin mosolyognak, kivéve Linket, aki erre képtelen, tőle rendesen be van szarva a kameraman.


Jaj, Mexikó, Szukre, ezt most nem részletezzük, biztos nagyon szívszorító izének szánták, de mi csak röhögünk a Sorozat Legfeleslegesebb Mellékszálán. Megismerkedik egy Nagyon Rendes Helyi Bácsival, az ad neki kaját, szállást, erre ez a gyökér meg ellopja a kocsiját, és megy Keresztes Mária után, a rendőrök elkapják, de a bácsi nem nyomja fel, mer' hát a szerelem az nagy úr, ő megérti, meg minden. A másik mellékszál szintén teljesen érdektelen, Héjvájör rátalál valahol egy tinicsajra (hehe, a The Big Bang Therory szőke jónője), akit ver a (mostoha?)apja, és ez neki nem tetszik, ezért fogja, és agyonveri, mert őt nagyon sokáig ütötték kiskorában, innen a kattantság.

Nagyot ugrunk, az operatőr hősként sasszézik vissza a FOX stúdióba egy kazettával a kézben. Mehón terveket sző Chicagóban, amikor a tévében megjelenik Link buta feje, és kipakol. Én nem csináltam semmit, engem felültettek, Terence Steadman öngyi lett, stb. Aztán Májki is beúszik a képbe balról, és hozzáteszi a magáét (Sára meg nézi egy hotelszobából), bemártva a Céget is, ami az ezt sasoló MiszterKimet arra sarkallja , hogy felgyújtsa Floridát csak hogy elterelje a figyelmet a mocskos kis üzelmekről. Viccelt persze.


Májki közben Sárának üzen a videón, 26 percen keresztül, ó jaj. A szöveg, amit nyom elég kellemetlen Mehónnak, mert Májki felnyomja, hogy kinyírta Abrúzit, Shalest (a kopasz rettenet a múltból) és Tvínert is. Mehón kineveti, a kollégái arcán látszik, hogy minden szavát elhiszik a tetováltnak, csak félnek a gyógyszerfüggőtől. Bellikhez is szól a Nagy Pánsíp, és szökési tervet forgat a fejében, ráadásul pont olyat, mint Májki, mert be akarja nyalni magát a szimpatikus nővérkénél, de nem megy neki. Legalább megpróbálta.


Az operatőr közben mindent elmesél az FBI-nak, ezek a tesók nagyon gonoszak, pisztollyal hadonásztak, és nagyon hangosan kibeszélték az összes tervüket, mennek majd 450 mérfölfet hat óra alatt! Mehón máris térképészkedik, vajh merre tarthatnak ezek a zsiványok? MiszterKim telefonoz neki, ő sokkal idegesebb, mint Mehón, akiről már mindent beköptek, szóval nincs mivel zsarolni. A csevej közben kiderül, hogy az operatőr által véletlenük elcsípett távolságba bőven belefér Denver, ahol az elnöknő aznap mond beszédet, hurrá, megvan a cél! De kurva okosak vagyunk!


A tesók és Kellerman kocsiznak, Mehónék tervezgetnek, az elnöknő programját nem változtatjuk meg, mert akkor megtudnák, hogy valami nem stimmel. Nohát, csalinak a fővezért? Mehón egyik beosztottja végre beismeri, hogy a belső elhárításnak dolgozik, amitől a gyógyszerfüggő főgonosz nagyon ideges lesz. MiszterKim főnöke továbbra is csak kis cetlikkel hajlandó kommunikálni, ezt anyira nem értem, most akkor ettől lesz még gonoszabb? Vagy tényleg néma? Vagy miafasz?


Mehónék kielemzik a videót, mindenféle jeleket találnak, hazudnak ezek, nézzék csak, felnéz Link az égre! És a kezét is keresztbe teszi! Nyel nagyokat! Muhaha, Kellerman a legzsiványabb az összes közül, mert pontosan tudja, hogy Mehónék kielemzik a szalagot, így arra utasítja Májkiékat, hogy olyan tipikus metakommunikációs izéket rejtsenek el a szövegükben, amin majd jól elrágódnak a központban. Igen ám, de ha Kellerman tudja, hogy ez így működik, akkor azt is tudja, hogy Mehón nem hülye, és ezen átlát azonnal, de mi van akkor, ha Kellerman tudja, hogy Mehón tudja, hogy ő tudja?


Hirtelen más dimenziókba kerültünk, de csak egy pillanatig, mert Mehón mindent megfejt, ezek nem az elnök után mennek! A vörös rébék kell nekik! Sára közben egy könyvtárban nézi a videót, és rádöbben, hogy Májki az Anonim Alkoholisták kiskönyvéből idéz neki folyamatosan, még jó, hogy ezt állandóan magánál hordja, mi is lenne nélküle vele. Link továbbra is ideges, bazmeg én címlapsztorit akartam a Blikkben, most meg csak anyit írnak, hogy mi kinyírtunk egy gondnokot valahol! Bezzeg, ha Győzike elfingja magát! Ja, valahol éppen Sárát várják, nohát, micsoda titkos üzenet lehetett a videóban.


Mehón elmegy Fox Riverbe, mert hátha az ottani nővérke tud valamit Sáráról, és ugye itt van Bellik is, akitől akar valamit: Sárával van kapcsolata a múltból, Anonim Alkoholista volt ő is. Rá is ismer azonnal a dologra, de cserébe ki akar kerülni a sittről, nohát. Mehón a könyvből rájön, hogy hol fognak találkozni, Ohio államban, mert az benne van a könyvben, Na, ez tetszett. Link korántsem bízik a vörös dokicsajban, nem jön ez el, te kis hősszerelmes. Nyírjuk ki Kellermant, oszt minen jó lesz. Monománia rulez. Sára titkos kódokkal üzenget a kórház hangosbemondóján keresztül, és telefonoznak Májkival, lágy muzsika hangjait halljuk.


Sára elmeséli, hogy kapott egy kulcsot a fatertól, és telefonszexelnek egy kicsit, közben Mehón Ohio állam öszes redőrét rászabadítja a kórházra, Kellerman meg telefonoz, na vajon kivel? Az elnöknővel, azzal. Ez egy ilyen távkapcsolatos rész. A nő persze azárt hívja, mert szereti! Még mindig! És már nem röhög rajta! Minden a régiben lesz, csak ki kell nyírni a tesókat! És akkor dugunk! Most akkor Kellerman geciember lesz megint? Az ágyéka vezérli? Jövő héten kiderül.

Címkék: a szökés
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EasyFriend 2007.12.09. 12:07:39

Milyen szexista voltál ezen a héten. :-) Közben Zakkant pénteken beugrott guest sztárnak a Monkba. Aztán gondolom ment vissza tutajt építeni.

gulyaszoli (törölt) · http://gulyaszoli.blog.hu 2007.12.09. 12:10:18

Nekem spec. ez a rész tetszik legjobban a második évadból, szvsz innen már folyamatosan csökken az élvezhetősége a Vidám Fijjug kalandjainak

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.12.09. 13:56:32

A kvóta-néger buborák jó._D De a többi azért lehetne képközelibb is :-)

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2007.12.09. 14:12:40

Köszi a hogyvoltot!!! A buborékokat mivel csinálod?

panoz (törölt) 2007.12.09. 15:00:35

Nemrég üdítő volt látni Májkit hosszabb hajjal mint doki az Underworldben...

PetDrag 2007.12.09. 16:39:11

Mehón Bellik "párbeszéd" (orál - nem fogazok) qrva jó, grat! ;-)

Gabba 2007.12.10. 11:16:38

Vörös rébék! :-D
Úgy osztod a neveket, mint Szójer a Lostban!

sélli 2007.12.10. 14:30:58

A Sucre szál már annyira, de annyira idegesítő, h ha meglátom a fejét, akkor egyből FF gomb... de most komolyan. Tök felesleges.
Jók a bubik!!! :)

Dorkapa 2007.12.10. 15:51:43

Belik-zsebibaba pofijáról a Loreal reklám jutott eszembe: mert megérdemled!... :)

A Vidám Fijjug meg addig feszítik a húrt Mahone-nál, hogy az összeáll DzsekkBauerrel és akkor nekik annyi. Mahone már úgy gyógyul, az már szent, és hát a szöszi MrKim ügynököt is úg ytette be a csomagtartóba mint a nagyok.
Persze Dzsekk előbb rendet tesz a Szigeten (Lost), és utána jön elkapni&legyakni az ellent.

Alfdam · http://alpha.blog.hu 2007.12.13. 13:54:42

Ultimate... még mindig röhögök.
süti beállítások módosítása