Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 01x13 - Túszhelyzet

2007. december 07. 07:39 - kiricsiz

A két gengszter, akiket az előző rész végén fogadtunk bizalmunkba, egy kocsiban várja a kiscsajt, akit el akarnak rabolni. A szakállas gengszter teljesen be van fosva, egyfolytában rinyál. A társa az profi, csak annyit mond mindig, 'kussolj'. Megáll Natasa kocsija, telefonfülke méretű testőr kiszáll, a két gengszter álarcot felhúz. A testőr kicsit hamarabb észreveszi őket, le is lövik, ahogy azt kell, de ez még benne volt a pakliban. A lövöldözésre pánik tör ki, iskolás gyerekek sikongatnak, meg rohangálnak, merthogy az iskola előtt akarták elrabolni Luzsin lányt (ami elég nagy baromság), aki biztos örült volna neki, hogy aznaptól nincs suli. De még a gyereksikoltozás is benne volt a pakliban. Az viszont már nem volt benne a pakliban, hogy a lövöldözésre túl gyorsan ott teremnek a zsaruk, és velük is tűzharcba kell keveredni.

Az egyik zsernyákot lelövik egyből, de a másik rendőr combon lövi a szakállas gengsztert. Mivel menekülni a városon keresztül a rendőrséggel a nyakukban nincs értelme, ezért az egyetlen egérút az iskola felé vezet, de ehhez vinni kell magukkal egypár túszt, na és Natasát sem eresztik. Szóval az egész túszdrámába torkollik, pedig nem éppen ez volt a terv. A két gengszter betereli az iskolásokat a suli épületébe, bezárkóznak és az egyik teremben foglalnak hadállást.

A gyerekeket leültetik a földre, de előbb behúzatják velük a függönyöket. A szakállas fickó meg leveteti az egyik gyerekről a pólóját és beköti vele a sebét. Odakünt meg gyülekezik a rendőrség teljes fegyverzetben. Jön Kolonics is. A parancsnoki lakókocsiban a kommandósok, Bordás, Kolonics tanácskoznak. Olyasmikről, hogy Janek, meg Török az elkövetők, meg az egyiknek akcentusa van, meg hogy álarcot viselnek. Már tudják, hogy a kiscsaj, akit el akartak rabolni, az Luzsin lánya. Közben beesik a túlbuzgó igazgatónő is, aki a gyerekek listáját hozza. Persze meg kell őt nyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, tárgyalnak majd a túszejtőkkel és minden jóra fordul. A tannéni megadja az iskola számát, mert a tanterem, ahová behajtották a gyerekeket, az egy ideiglenes iroda, szóval szerencsére van ott pont egy telefon. Megérkezik Jóska is, a túsztárgyaló. Külsőleg nem hasonlít, de persze mi felismerjük benne Végh Józsefet, hazánk leghíresebb túsztárgyalóját. A rácsörögnek a gengszterekre, de azok előszörre még nem veszik föl. Aztán másodszorra felveszik. Követelnek is rögtön mindenfélét, toronyórát lánccal, mert azt hiszik, hogy itt ők követelnek. Egyébként ez milyen naiv dolog minden túszejtőtől, szerintem a legritkább esetben sikerül nekik meglépni a helikopterrel, meg a milliókkal és új életet kezdeni a Bahamákon. Na mindegy, ennyit a túszejtők agyáról, szóval 3 millió, meg egy helikopter az iskolaudvarra, meg szabad elvonulás. Ja, és minderre fél órát ad Janek, merthogy ő beszél, ő lett a főnök, a másik az túl puhapöcs. Jóska, a túsztárgyaló csöndes, megfontolt, polgári alkudozásba kezd. Ne legyen félóra, legyen má' inkább egy kicsit több, mert a pénznek ide is kell érnie. Sikerül kialkudni egy órát. Ha nem hozzák a lóvét, akkor 5 percenként kivégeznek egy túszt.

Túsztárgyaló Jóska aztán be is megy az iskolába tárgyalgatni, arról, hogy a gyerekek egy részét engedjék el. A gyerekeket el is engedik, de a tanárokat, meg Natasát bent tartják.

Parancsnoki kocsi. Jóska lerajzolja a kommandósoknak a termet, hol fekszenek a túszok, hol van a fikusz, meg a túszejtők, és elmond mindent a gengszterekről, ami kiderült pár perc alatt, milyen fegyvereik vannak satöbbi. (De ki fogja ezután beengedni Végh Józsefet, ha mostmár mindenki tudja, hogy kémkedni jön?) Kolonics kiosztja a parancsokat: a kommandósok beavatkoznak, nem lesz itt semmiféle helikopter, meg szabad elvonulás, álmodsz, haverom, álmodsz. Ekkor Kolonics telefont kap...

Váltunk, visszaugrunk a jelenbe, Bordás meséli, hogy az a telefon volt minden bajok okozója. Ugyanis titkosszolgálat csörgött rá Kolonicsra, mert élve akarták Janeket.

Megint vissza a múltba. A terv az volt, hogy a határidő lejárta előtt, mikor az egyik gengszter a telefonhoz lép és nem figyel annyira, na akkor törnek be a kommandósok. Janek a határidő lejárta előtt nem sokkal a tornatanárt odataszigálja az ablakhoz, hogy kinyittassa vele. De a tornatanár emberkedni kezd és rátámad Janekra. Sőt, még valahogy a pisztolyát is megszerzi, rálő a gengszterre, de az meg lelövi a tanárt, mert Janeknél volt egy másik maroklőfegyver is. Úgyhogy, mire Bordásék beérnek, addigra már megy a lövöldözés a teremben, tehát más választásuk nincs, mint Janekot kinyírni. (Mondjuk, az elég vicces, hogy utána Janek mellett végig ott hever a fegyvere, mikor az az első, hogy azt eltávolítsák egy gengszter mellől, még ha halott is.)

Megint vissza a jelenbe, őrs, Bordás mesél. A lényeg az, hogy ezekután Bordásra ráverték ezt az ügyet, mintha bénázásból lőtte volna le Janeket. Pedig valójában ez már a Nagy Terv része volt, Bordást azért kellett meghurconi és áthelyezni, hogy jó csali legyen Malek elkapásához. Na, de Bordás ezt még nem tudja, ő még csak ott tart, hogy követeli Kolonicstól, hogy mondja el, miért volt annyira fontos Janek. Amikor Bordás megtudja, hogy Janeknek Malek a bátyja, akkor hosszú időre lefagy. Úgy kell újraindítani.

Csakhogy ez még nem magyarázat az utóbbi hónapok megfigyelési balhéira, meg az áthelyezésre. Bordás erről is tudni akar mindent. Viszont Kolonicsék meg nem akarják, hogy a megbeszélés további részét a kukkolók, meg Herceg is hallja. Ekkor jön a legviccesebb jelenet: "Van olyan helyiség ebben a kurva épületben, ahol nincs poloska?"-kérdezi a tiszta ideg Kolonics. Senki nem tudja a választ, Alter sem. Alter úgy tudakolja meg, hogy melyik terem tiszta, hogy felkiabál a plafonra, hogy 'melyik terem tiszta'? Ezt hallják a lehallgatók, és egyből rácsörögnek Kolonicsra és megmondják neki.

"Ki rakta fel az új poloskákat?" - érdeklődik Bordás. "Az ezredes úr." Vagyis Kálmán bá', akinek most ég a feje emiatt, el is somfordál gyorsan. "Akkor én mehetek is, ugye?"

Bordásék átmennek a tanterembe. Az őrnagyot első körben az izgatja, hogy kinek a teste égett el a kocsiban? Mármint amikor Alter 'fölrobbant'. Megtudjuk, hogy Alter úgy menekült ki, hogy kimászott a furgonból gyorsan és bemászott valami csatornába, aztán magára húzta a csatornafedelet. (Mondjuk elég vicces, hogy nem tudhatták előre, hogy Bordás mikor és hol fog rátörni Alterra, hiszen az egész olyan esetleges tényezőktől függött, hogy Bordásnak mikor borul el az agya, mikorra szedi össze Mike-ot, és Alterér merre járőröznek éppen akkor. De a preparált furgon mégis pont olyan helyen állt meg, ahol pont ki volt már emelve az ötvenkilós csatornafedél, hogy pont be tudjon ugrani Alter. Úgyhogy ez kicsit olyan erőltetetten, agathechristie-sen lett megoldva, de sebaj, leglább volt néhány feszült percünk anno.)

A kocsiban egyébként egy rendőrruhába öltöztetett hulla égett el, akit a hullaházból loptak. (Vagyis egy rendőrruhába öltöztetett hullával furikázott a furgon egész nap, várva, hogy Bordás rátámadjon Alterre, és emiatt Altert kiemelhessék? Vagy ebben a furgonban mindig van egy rendőrruhába ölztöztetett hulla, hátha valakit ki kell emelni?)

Bordás rátér a lényegre, mostmár csak az érdekli, hogy mit keres a nyolcas körzetben, és miért figyelik meg. Alterék kénytelenek az igazságot mondani: azért, mert lépre kell csalni Malekot. Ezért tették Bordást felelőssé annak idején, kellett ugyanis egy ok, hogy felfüggeszthessék. Bordás persze hamar vágni kezdi, hogy csalinak használják. Alter elmeséli, amit mi már tudunk, mert néztük a sorozatot. Szóval, hogy Bordás fel lett kínálva Maleknek. És azt is sejtik, hogy Kirnert is Malek intézte el. Csak tudnám, hogy miből? Persze itt kell jönnie Bordás nagy kiakadásának, egyébként nem is azon akad ki főleg, hogy ő a csali, hanem azon, hogy a gyereke, vagy a családja, vagy csaja is Malek célpontjává válhat.

Közben odakint az őrs előtt Kovalik is elmeséli Szivarnak a maga kis sztoriját, hogy honnan tudta, hogy Alter él. Kriszta is hallgatja, amiben az a vicces, hogy ő is be van szervezve, de ő Kolonics külön kis akciója. Ez a szál még nem is lett felgöngyölítve, úgyhogy reméljük, lesznek még meglepetések. Hogy Kolonics minek indított magánakciót, és mire használja Krisztát.

Bordás felhívja a feleségét. El akar utazni, hogy Malek ne bukkanhasson a nyomára. Leszerel, odabassza az asztalra Kolonics orra elé a pisztolyát és elhúz az őrsről.

Malekék eközben golfautókkal furikázva tekintenek meg egy bérgyilkost. A bérgyilkos ugyanis éppen a gyepen gyakorlatozik valami küzdősportot. Később, este, piálgatás közben kipróbálják azt is, hogy milyen jól és gyorsan lő célba borospohárra. Hát meglehetősen jól.

Kolonics Bordás után igyekszik kocsival, még nem tett le arról, hogy 'jobb' belátásra térítse az őrnagyot. Csakhogy az őrnagy cseszik válaszolni Kolonics hívásaira.

A véletlenek csodálatos összejátszása folytán ma este Malek is pont Bordást akarja utolérni. Ez egy ilyen nap, ma mindenki Bordást üldözi. Malek egyik embere felhívja az őrsöt, álnéven bemutatkozva, azt kamuzva, hogy az önkormányzattól keresi az őrnagyot, egyszóval az érdekli őket, hogy ott van-e az őrsön. Móricz mondja nekik, hogy nincs. Úgyhogy Bordás lakása felé veszik az irányt. Az őrnagy közben otthon pakol. Bordás egyébként azon van kiakadva, hogy az akcióval a családját is veszélybe sodorták, de ezt már mondtam. Erika viszont mégis beszél Koloniccsal telefonon, aki azt tanácsolja a csajnak, hogy egy bizonyos címre menjenek, nyilván ez a Titkosszolgálat egyik lakása, ahol el lehetne bújni Malek elől. Bordás ezen megint kiakad, de annyira, hogy elfelejti előbbi fogadalmát és felhívja Kolonicsot. Kimegy a ház elé és itt bassza el. Azt hiszi, hogy Dénesék kocsija közeledik felé, pedig valójában bizony Maleké. A bérgyilkos Bordást szitává lövi. No, lapzárta után érkezett a hír, hogy Bordást valójában Malek lőtte szitává az anyósülésről.

 

Amennyire ki lehet venni a sötét és gyors képeken, a Bordásék háza előtt dekkoló megfigyelő kocsiból kipattanó megfigyelő embereket is lelövöldözik Malekék. (Erre mondta Kolonics, hogy a legjobb embereink vigyáznak Bordásra?) Malekék szép nyugisan elhajóznak, Kolonics és Mike ekkorra érnek oda, a földön elterülő Bordáshoz szaladnak és azt ismételgetik, hogy Attila, Attila. Majd sokatmondóan egymásra néznek. Bordás nyilván nem halt meg, inkább azon izgulhatunk egy hétig, hogy a forgatókönyvírók hogyan hozzák vissza a halál gennyes torkából. Vagy hogy milyen csavar van má' megint.

Címkék: tűzvonalban
32 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Denisa Wry (törölt) 2007.12.07. 08:36:56

Szóval akkor itt sérült le Stohl? Kicsit összecsapott lett a vége.
Azért (is) örülök a hogyvoltnak mert mindig lekésem az első 10 percet így legalább megtudom mi történt (elég sok) addig.

2007.12.07. 10:13:25

Nekem az nem volt tiszta, hogy miért mondta Bordás, hogy "akkor romlott el minden, amikor Kolonics telefonja megcsörrent, és odaszólt a titkoszsolg., hogy Jankeot élve akarják", mert, hiszen a tornatanár így is, úgy is hős akart lenni, és (szerintem) rajta bukott az egész.

De, a kényszer szülte Bordás story aztán nagyon béna lett: mit akart csinálni Bordás a családjával, mikor megtudta, hogy Malek vadászik rá? Nem az lett volna a logikus (hisz, ő egy profi), ha herótja is van tőlük, de elfgoadja a védelmet, ahogy a felesége tette?
Meg, az egész merénylet nem igazán illett abba a képbe, aamit Malekről eddig építgettek, hogy mindig sk., szinte egyedül végzi ki a személyes ellenségeit (pl. éttermi leszámolás), ráadásul, akár végtelen ideig is várva a megfelelő pillanatra (ehhez képest bepattantak a dzsipóba, hogy akkor MOST BOrdás biztos a lakásán várja, hogy lelőjék)
És, igen, nagyon őrizték Kolonicsék, ha ilyen simán le tudták puffantani, újabb pirospontot kapnak a nemzetközi erőktől a profizmusért, ezért megérte csapdát állítani, és egy egész család életével játszani.

2007.12.07. 10:25:53

És eleve az egész kinduló szitu furcsa.
Anno, Kolonicsék BÁRKIRE ráhúzhatták volna a vizeslepedőt az "elfuserált" túszszabadításért, aki a csapatból önként bevállalja, hogy Malek csalija legyen.
De, ők a családos Bordást választották, ráaaádsul tudta és beleegyezése nélkül, mert, így legalább nem működött velük együtt, és lehetett sok-sok pénzt költeni (tök feleslegesen, ugye) a megfigyelésére, védelmére.
De, a sorozatot ennek ellenére szeretem, és jó, csak nem érdemes nagyon gondolkodni rajta ;-))))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.07. 12:20:36

Logikai bukfencek tömkelege kerül felszínre a sorozatban, de azért nem olyan rossz. Sőt. Én megszerettem,csak ahogy Alamuszi mondja, nem kell rajta sokat agyalni, mert rögtön kibuknak a hibák. :)

Nem akarom hasonlítgatni, de a 24 attól profi, hogy minden ki van találva a legapróbb részletekig.

A képeket mindjárt felteszem, csak még töltődik. :)

Cinnouse 2007.12.07. 13:08:37

nekem az volt a mélypont, amikor a Nagy Malek - a top maffiozó - belelőtt egy sorozatot abszolút közelről Bordásba és az még utána felemelte a fejét... hát nm tanult meg lőni? jó, igaz, mozgó járműről lőtt... :)))

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.07. 13:19:52

los alamuszi!

sztem azért mondta a bordás, mert akkor még nem tudta, hogy ő a csali. akkor még nem mentek föl az emeletre és csak annyit tudott, hogy janek miatt csesztek ki vele.

egyébként a többivel amit írtál nagyon egyetértek. a számból vetted ki a szót.

malek elmegy vadászni... a bérgyilkossal löveti ki bordást... kolonics nem kiabál rá, hogy nem láthatsz minket, mert még be se kanyarodtunk...

mondjuk lehet, h stohl sérülése miatt gyorsan át kellett írni a forgatókönyvet??? és ilyenre sikerült?

ettől függetlenül kedvencem ez a sorozat.

Dark Wolf 2007.12.07. 15:11:35

100 %, h Bordás - tudva, h kurvára veszélyben van - magára öltött egy golyóálló mellényt. Amúgy mégis hogy élné túl?

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.12.07. 15:30:00

De most őszintén. Hogy a büdös fenébe gondolták, hogy azzal, hogy minden lépését megfigyelik, meg is tudják védeni Malektól??? Legfeljebb amikor bosszút áll, láthatják az arcát, amint belevigyorog a kamerába, és el tudják kapni, de akkor is lemészárolt már egy embert, vagy akár egy egész őrsöt...

2007.12.07. 15:47:28

Igen, az én tippem is az, hogy ennyire futotta Stohl sérülése után forgatókönyv-összecsapásilag, hogy borult a tizenrész alatt gondosan építgetett taktika, és a szépen szövögetett háló szálai összeakadtak.
Remélem, azért kikavarodnak valahogy belőle, és ez volt a mélypont.
De, akkor is a legjobb magyar sorozat, amibe már szivárgott valami az ámerikai profizmusból (persze, a tökéletességtől messze vagyunk, de, hát, mondjuk, a Heroes is ;-), de benne van a büdös nagy magyar valóság, a közép-európai szemlélet is.
Kritikai ömlengés vége, uff, szóltam ;-)

2007.12.07. 15:49:40

Pardon, még annyit, hogy azért vicces volt, hogy Malek, aki azért is ölt már, mert meglátta valaki az arcát (genya ügyvéd), most szépen farkasszemet néz Bordással, véletlen sem enged bele még egy sorozatot, ameddig az már nem emelgeti a fejecskéjét.
Nyilván erre sem volt már idő a még be sem fordult Kolonicséktól, meg a mélyen szunnyadó, igen ütőképes testőtöktől ;-))))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.07. 16:08:50

Kicsit benéztetek valamit gyerekek! :)

Bordást Malek lőtte le!
Nála volt a pisztoly és az anyósülésről lőtt hétszer. A bérgyilkos kipattant és az uzival lődözött szanaszét.

46:30-tól nézzétek meg.

www.mtv.hu/videotar/?id=13841

2007.12.07. 16:27:36

Én spec. nem csak technikailag gondoltam, hogy "maga öl", hanem, úgy, hogy pl. abba az étterembe is, ahol a leszámolása volt, tök egyedül ment be, az emberei csak a meló után vették fel autóval, a genya ügyvédhez sem a sameszok kíséretében ült be.
Persze, ide nyilván kellett egy csapat a két töketlen testőr miatt (by the way: kire lövöldözött a samesz, ha ezek semmi vizet nem zavartak???), meg, hát, nyilván azért is, mert megjósolták neki, hogy Kolonics is érkezni fog, miattuk is kellett az erősítés.
Szóval, ez PONT egy olyan alkalom volt, amikor nem iagzán a saját stílusában csinálta volna ki a célpontot, mert pl. hiába "őrizték" Bordást akkor is, amikor az ügyvéddel genyázott a pókertanyán, simán lett volna ott is olyan időintervallum, amikor a saját stílusában elérhető lett volna a célpont.
És, ha ott (most ez jutott hirtelenjében eszembe), akkor máshol is, nem kellett volna bevállalni annak a veszélyét, hogy az örzők mégis rendesen végzik a munkájukat, meg mondjuk, egy egész családot kell kinyírni egyetlen ember helyett (nem az erkölcsi oldala miatt, hanem a nagyobb hibalehetőség miatt)

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.07. 16:48:33

Bruti 2007.12.07. 16:08:50

baszki, tényleg! én vmi miatt azt hittem, hogy malek hátul ült.

de akkor most már azt is értem, hogy a bérgyilkos hogyan 'termett hirtelen' a másik oldalon. az anyósülésről lőtt malek, a bérgyilkos meg a másik oldalról fedezte és leszedte a figyelőket.

mindjárt átírom a posztot, csak előbb kajálok.

na mindegy, a többi azért még áll. méirt nem szólt kolonics, hogy azok nem mi vagyunk, stb.

azt kéne még tudni, hogy mennyire kezdők a forgatókönyvírók. mert ha ez az első sorozatuk, vagy komolyabb munkájuk, akkor elnézhetők a hibák. krimit egyébként sem könnyű írni, még agathe christie-nél is néha csóválja a fejét az ember, hogy ekkora baromságot hogy tudott kitalálni az öreglány.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.07. 17:03:27

:D

Amúgy nemtom kik írják, de néhol a dialógok is annyira bénák lettek...
Viszont, az USA-ban is írói teamek firkálnak egy-egy részt, szal biztos nem könnyű műfaj. Annyira nagy hibát azért még nem csináltak a srácok, csak olyan... magyaros... ;)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.07. 17:09:23

Garamvölgyi László (igen az a Garamvölgyi) ötletéből, Fonyódi Tibor írta a forgatókönyvet.
Itt van egy cikk.
www.moziplussz.hu/cikk.php?id=399

kiricsiz 2007.12.07. 17:42:03

igen, a garamvölgyi nyiltakozgatott is annak idején.

egyébként asszem ez a golfpálya ugyanaz, ahol a nagy fogyást is felvették :)

Dick Tracy 2007.12.07. 18:44:38

Szerintem egyértemű, hogy ez a rész azért lett kicsit fura, mert itt sérült le Bordás és emiatt át kellett írni az eddig jól kitalált könyvet. Valószínűleg az eredetileg kitalált és 13 részen át gondosan építgetett történetet sosem ismerjük meg, így hirtelen meg ennyire futotta az íroknak.
Valóban zavaros lett a vége, de szerintem nem rosszabb mint az amerikai átlag, én a 24-en meg a Szökésen is rendszeresen megrökönyödök, szóval nem sok sorozat van ami igazán valósághű lenne, de hát nem is ez a lényeg.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.12.07. 21:00:58

Hogy a Lost-ról, vagy a Hősökről már ne is beszéljünk... :-D

kiricsiz 2007.12.07. 21:41:13

egyébként most megnéztem újra a végét és sztem látni, hogy hol helyettesítette már dublőr stohlt.

azt a poént elfelejtettem elsütni a posztban, hogy olyan lesz ez, mint amikor a gyula vitézben kómába kerül a koncz és emiatt sci-fit forgatnak vele :) űrhajóst még fekve is el tud játszani :)

2007.12.07. 22:28:04

Kérdés a sassszemű kartácsoknak: azon a képen, ahol Bordást éppen szitává lövik, próbáltam kisasolni, hová kapta a lövéseket (hogy tudjak fogaadást kötni a vasárnap feltáruló esélyeire)
Mögötte ugyan helyes kis porfelhőket látok, de kimondott lövés nyomot (legalábbis, ebben a felbontásban) nem igen.
Talán a szíve táján mintha valami lenne, meg a bal kezén???

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.08. 00:49:42

Az első találat a jobb karján kapta el, az véres is, aztán jobbra-balra porzik a föld mögötte, majd a pisztolyt mutatják és legvégül a testét egész képernyőn, de ott nem látszik semmi.
Ezzel együtt vonaglik mint a kígyó... :)

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2007.12.08. 02:01:01

Origós interjú a producerrel:
"Gondolom, a forgatókönyvet is jelentősen át kellett írni.
- Az egy dolog, de annál nagyobb probléma, hogy nem kronológiában forgatunk. Egy-egy helyszínen felveszünk mindent, ami ott játszódik. Helyenként úgy kellett forgatnunk, hogy nem látszódhat a gipszes lába, a sérülés. Az új részeknél Bordást meglövik,.." a többi SPOILER.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.08. 03:50:04

Maleknek, Balogh Tibiéket kellet volna felfogadni. azok nem végeztek volna félmunkát:))))

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.08. 03:57:50

azt a gyerekrablást, balogh tibi és csapata sem kurhatta volna el jobban. a kommandósokat és bordást, teleragasztották volna nikotintapasszal:)))

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.08. 03:59:27

bakker! ezekszerint mégis elment az előző kommentem. rohadt blogmotor!!

topperharley 2007.12.09. 01:09:25

Kis színes: A barátom aszisztált "Bordás" műtétjénél.
Azt mondta teljesen normális páciens benyomását keltette, és a "beavatkozás" problémamentes volt.
A sorozat nekem is tetszik, bár szerintem ez a rész nagyon gyengusra sikerült.
Az egész "túszdrámába" fajult téma gáz. Jobban is kitalálhatták volna.
Mellékes:
Főcím zene: Anno(talán 1-2 hónapja) dettó ugyanezt a zenét halottam egy tevekettős film promóban. Tud erről vki vmit?
Korábbi kommentben talán már volt szót, de a főcím után az sipolás valami undorító - ezt ki hagyhatta jóvá....?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.09. 20:26:49

Na ez az! A főcímzene nekem is rohadt ismerős volt valahonnan!

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.09. 20:55:51

hoppá!! akkor most kálmán bá' akkor most mi? vagy hogy? mivannmá'??

2007.12.09. 21:15:26

Bordás a LÁBÁN és a FEJÉN sebesült meg a mai rész szerint.
A fotón meg nem látszik semmi, csak a karján ;-)))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.09. 22:28:51

A lábán ugye meg kellett sérülnie az ismert okok miatt, de, hogy a jobb kezén semmi nem volt, mikor még vérpatront is durrantottak.. hát ez amatőr. :)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.09. 22:34:35

hosszúujjú golyóállóról még nem hallotatok?? :))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.12. 22:10:38

Na most sikerült megnéznem, egy kissé megkésve. Két megjegyzés:

- "Később, este, piálgatás közben kipróbálják azt is, hogy milyen jól és gyorsan lő célba borospohárra. Hát meglehetősen jól."

Nem borospohár, sörösdoboz.

- Senkinek nem tűnt fel, hogy Malek nagy Star Trek rajongó? Azzal a mondattal szált be a kocsiba Bordásékhoz menet, hogy "Jó nap ezt a halálra" :-)
süti beállítások módosítása