Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 3x13 – Hátsó szándékok

2007. december 05. 10:45 - Tm

A Bree által hazahurcolt fogakból Rahan vagy Réz András nyakláncot készített volna, pedáns háziasszonyunk viszont a rendőrségnek adományozná, mert szerinte bizonyítja, hogy Alma ölte meg Monique-ot és Orsonra akarja terelni a gyanút. Érdekes elmélet. Tetszik Mr. Hodge-nak is, bár a rendőrséggel inkább várna, amíg a fogak az ő paplanjuk helyett ismét Alma kamrájában tartózkodnak. Bree örül: az ügy megoldva, a vörös dög meglakol, ő meg mehet vissza nippeket portalanítani. Igencsak hálás Orson is Szent Apollóniának, és a fogas zacskó eltűntetésétől felbátorodva gyors ütemben el is küldi melegebb éghajlatra az Anyós-Meny Női Egylet tagjait.


Alma érzi, hogy vesztésre áll, ezért némi érnyiszálással próbálkozik. Gloria értesíti Orsont, aki át is trappol ismét a szomszédba, hogy ott egy Lynch-forgatás közepébe csöppenjen (amúgy is előfordult már). Cilinderes törpe, bazi nagy vörös függöny meg Badalamenti ugyan nincs, de őrültek, rémálom, zene meg szex annál inkább. Orson ugyanis a Gloria által felszolgált kotyvaléktól kábán, de álló farokkal kénytelen tűrni, hogy Alma Cole Portert dudorászva gyakorlatilag megerőszakolja - bízva abban, hogy hormonizált (ezt szúrta!) testében egy kis új Garp fogan.


Orson életét nemcsak az órákon át tartó merevedés, hanem a később dühös fúriaként rájuk rontó Bree is veszélyezteti. Amikor azonban férje a felháborodását nyomatékosító női retikül tesztre sem reagál, rájön, hogy valami nem stimmel. Majd arra is, hogy mi. A tökéletes háziasszony gyönyörű jobbegyenessel vesz elégtételt, majd haját megigazítva felhívja Andrew-t, hogy ugorjon már át a talicskával.

 


Lynette két hónap után az első munkanapjára, Tom meg egy kisebb idegösszeomlásra készül a közelgő utcabál és a nyitás előtt lelépő üzletvezető miatt. Válsághelyzet, konzultálás, zsarolás. Táppénzcsalás. Annak ellenére, hogy Lynette fanyalogva vállalja be Tom kisegítését, végül remekül érzi magát. Vidáman sürög- forog, ötletel, a nap süt, a pizza jó, a népek falják és már szinte látjuk a jövő horizontján állócsillagként ragyogó Scavó pizzériát. Ebbe az  eufórikus hangulatba rondít bele az undok kis Kayla smúzolásának köszönhetően Ed, Lynette főnöke. És már a fején is látszik, hogy a Pizzakirálynő nála már csak fehér törpe, esetleg hullócsillag.


Lynett is konstatálja mindezt, és kétségbeesésében gyakorlatilag megígéri, hogy a temetése napján is dolgozni fog délig, mire Ed kegyesen eltekint a kirúgásától. Lynette viszont Parker megnyúlt arcát látva elgondolkozik, hogy mik is a fontos dolgok az életben. És igen, arra jut, hogy a család meg a családi vállakozás az (jól van na, kicsit szentimentálisabb mióta meglőtték). Új értékrendjének megfelelően megpályázza Mr. Scavónál az üzletvezetői állást. Amit el is nyer, ha hajlandó feküdni a főnökkel. Biztos menni fog. Az együtt élünk - együtt dolgozunk - egymás agyára megyünk, meg a „ki a főnök?” kérdésből fakadó problémák meg még arrébb vannak.


Gabrielle-t kiakasztja Zakkant Zach legújabb ajándéka. Pedig gáláns is, meg személyes is. Na jó, talán kissé korrupt. De biztos nélküle is Sherri lett volna Miss Hópehely. Vagy nem. Mindegy. Gabrielle rondákat mond, hamarosan azonban mégis ott alkudozik egy félnapos randi részletein az ifjú milliomossal. Mentségére legyen mondva, ezúttal nem a pénz szagának, hanem Susannek köszönhetően. Miss Mayer ugyanis elégedetlen az egyik pasija által a másiknak szerzett ügyvéddel (a harmadik, Karl meg nyilván polgári peres, ha még nem várta el tőle, hogy azonnal intézkedjen), és barátnője dekoltázsának hatásától várja, hogy felébredjen a vér szava Zach-ben - Mike Delfino megmentésével kapcsolatban is.


A félnapos randi egész jól sikerül. A végén megtudjuk Zach-ről, hogy Gabrielle ezeréves cosmós nyilatkozata miatt tud istenien szalszázni, nem hord sem parókát sem vendéghajat, és kurváktól tanulta rémes szájpecekharapásra hajazó csókolózási technikáját. Ez utóbbi minden  szempontból sokkolja Gabyt, de egyben rá is döbbenti, hogy Zaki milyen magányos lehet. Ebben magára ismer, mi meg kissé hitetlenkedve rickanthatjuk, hogy beginning of a beautiful friendship.


Mike-ot kiengedik. Rögtön be is szerzi az elmaradhatatlan kockás inget meg a bazi nagy terepjárót, majd kissé feszengve köszönetet mond a fiának. Nem, nem emlékszik rá, de tudja, ki ő. Paul viszont, aki az ügy farvizén akart kievickélni a börtönből,  kénytelen konstatálni, hogy Zach épp nála kezd spórolásba jövendőbelijének magas igényeire hivatkozva. Mondjuk nyilván addig jó Zach-nek, amíg Gaby nem tud erről a jövendőbeliség dologról, mert tutira rögtön ugrik az egész frendsipkedés.


Mindeközben Ian felesége, Jane is kijön a kómából. Igaz az ő útja a halottasházba vezet. Kissé bizarr módon utolsó óráiban Susan van mellette az üzleti úton lévő Ian képviseletében. De így legalább eljut hozzá a pletyka a férjét megcsaló Jane-ről, megmagyarázva végre az angol othellói hevességű féltékenységét. Az infótól Susan teljesen ellágyul. Mike-nak - csak úgy, minimális pillogással kísérve - azt mondja, hogy ne találkozzanak többé, Iant meg majd megfojtja az ölelésével a záróképen, miközben a kockás ing csak egy jelentéktelen szürke paca a háttérben.

De ott van, úgyhogy bizonyára jön még kutyára szalonna.


11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.05. 11:10:45

ez a rész annyira nem volt ütős...kivéve Bree-t.
Garp jó!!!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.05. 11:27:45

Micsoda filmtörténeti utalásokkal van tele ez a hogy volt :-)

Garp, Casablanca...

parasztjoepa 2007.12.05. 11:31:23

best of halálos merevedés - Clerks

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.05. 12:02:51

"Retikül teszt". Ez jó :)
Amúgy, hogy lehet egy altatóval kiütött férfit orgazmusra késztetni? Gyanús.. ezt már a Rescue Me-ben se értettem.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.05. 12:29:58

Bruti, te sohasem ébredtél még álló f...szal? Az bizony fiziológiailag is hajlamos az önálló életre, no meg kapott viagrát is, ami lokálisan hat...

limbekcs 2007.12.05. 13:47:33

női retikül teszt - lol...

hagymácska 2007.12.05. 15:07:01

sztem is gyenguszabb volt ez a rész...
én a szomszéd öreglány - Mrs. McCluskey beszólásán borultam: "nem volt hülye találmány a Taigetosz" Kaylairritálóhülyekiscsaj kapcsán:DDDDD lehet nem pont így, de vmi hasonlót dobott:)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.05. 22:51:37

Fedor! Természetesen sátoroztam már reggelenként (bár mostanában a reggeli merevedés már derékban áll be :D), de az alvás volt, és nem altatás. Nem teljesen tudom elképzelni, hogy kilehetne csikarni belőlem azt a bizonyos produktumot, miközben be vagyok szedálva. :D

Arra mindenesetre tökéletes ez a koktél, hogy jól aludjak és ne guruljak le az ágyról. :F

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.06. 13:34:23

Hát pedig a fiziológia már csak ilyen... Azt meg senki se állította, hogy a fogdoki élvezte is. Vagy egyáltalán, hogy észrevette :-)

Ingatlanprofi · www.lakasvasarlas.blog.hu 2007.12.06. 14:32:44

Észméletlen a stílusod, könnyesre röhögtem magam, kétszer is elolvastam! :))
süti beállítások módosítása