Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x09 - Az utolsó csepp

2007. december 05. 08:14 - sixx

Várható volt, hogy előbb-utóbb kiborul a bili, kiderül, hogy Burke világbajnok kezével maximum habverést vállalhat be gebinben, de azt nem hittem volna, hogy ennyi unalmas, vontatott epizódot követően sikerül feltámasztani a sírvapicsogás kórházát, és ismét érdekessé tenni a dolgokat. Lehet, hogy ebben közrejátszik Meredith finom háttérbe vonása, a franc tudja, de élvezzük a jó részeket amíg lehet, mert jön még gyanútlan tévénzőre giccses tévéepizód, azt garantálom.


Az epizód fő témája a "mit hazudtál nekem eddig", mindez megspékelve az Alien forgatásával, akár Quentin Tarantino is rendezhette volna ezt az epizódot, vérben tocsogunk bokáig már az első jelenetben, amiben egy kissé zilált Yang keresi az utat, vagy a boldogságot. Ő a narrátor, ezt máris értékeljük. Csuromvéres rohanását erotikusnak szánt, de leginkább nevetséges ágyjelenetekkel keveri a szakértő kéz, flashback a flashbackben, ez igen.

Ugrunk vissza, mert ez egy ilyen rész, megnézzük, mitől lett véres Yang, nem mintha nehéz lett volna kitalálni: Burke majd jól elkúr valamit.  Mielőtt ide eljutnánk, tudjuk le a a legidegesítőbb karaktert, Meredith párás szemét, aki ismét dug Sheppel. A Nagyon Sármos Orvos a 40. percig olyan képet vág, mint egy hasfájós kiskutya karácsony reggelén, de végül benyalja magát (höhö) a tutiba, örüljünk.


A kórházban elszabadul a pokol, baleset, vér, leszakadt végtagok, belek a folyosón (na jó, ez túlzás) mindenki szab, varr, kivéve Izzie-t, aki továbbra sem nyúlhat beteghez (úgy sem), mert  a múltkor is mi lett belőle. George faterját nyugtatja/idegesíti mindenfélével, és közben elpofázza annak minden titkát, már ha ott van, ugye.


Ja, és mellékesen megemlíti, hogy Burke a Legfaszább Sebész A Világon, Akinek Nem Remeg A Keze soha, ebből lesz egy kis gáz, mert George már megkérte a savanyú képű baszatlan picsára hajazó másik Nagyon Fasza Sebészt az előző évadzáróból, hogy műtse meg a faterját. Na, ennek lőttek most, hogy Izzie pofázott. Ez a nő nem csak akkor tud tönkreteni életeket, ha olló és/vagy szike van nála, hanem ha kinyitja a száját.


George persze azért nem akarta Burke kollégát a fater szívéhez engedni, mert tudja, hogy gáz van, és ezt már Yang is tudja, sőt, már maga Burke is, mert Yang elmondja neki, titkok derülnek ki halomban. A háttérben megjelenik egy paciens, a divatnak megfelelően csuromvér, majd besasszézik Addison szexis haja is, vörös, és dobálja, hozzá néha a szemüveg - nem tudom ki lőtte be a sztájlt, de jó munkát végzett.


Callie majdnem agyonveri Meredith kisasszonyt, de csak majdnem, és ennek nem örülünk, mert kijárna neki egy istenes pofon. A hoppáré oka az, hogy Callie az agresszor, azt hiszi, Meredith pofázta el George-nak, hogy dugott Sloane-nal, pedig nemis. Nevetséges, de legalább volt egy is csajbalhé.


Közben a seggfej Burke doktornak abszolút igazságtalanul felajánlják a főorvosi posztot, mert Richardnak elege lett a hisztispicsák igazgatásából, a savanyú dokinő meg megkapja Burke elárvult hülye műtőssapkái közül az egyiket. Yang persze ennek nem örül, mert van neki ilyen, izé, lelkiismerete, ami persze csak most támad fel, nem eddig, nem akkor, amikor a faszija kézremegését takargatta. Burke óriási faszfejként viselkedik, és mindent Cristinára ken, bazmeg, én nem akartam műteni, csak otthon sajnálni magamat és unalmas jazzlemezeket hallgatni, míg rendbe nem jövök, miattad van az egész, de már vége, nem remeg a kezem azértse', műtök! Egyedül! Ekkor simán sajnáltam George apját, akinek ez kvázi a halálos ítélete.


Újabb reveláció jön, a faterja miatt síkideg George már nem tud tovább menekülni a nálánál hatszor nagyobb latin dokinőtől, aki megrázza, mint Krisztus a vargát, és közli vele, hogy csak azért dugott Sloane-nal, mert így akart felejteni. Nálam az alkohol ilyenkor jobban bejön, de nem vagyunk egyformák. George nem akar a lépcsőházban dugni vele, mert ugye a fater, meg minden. Ebből is biztos baj lesz majd.


Burke műtét közben (még nem George faterja, nyugi, Random Paciens Námbörvan) elhajtja Cristinát a picsába ami óriási faszság még tőle is, majd annyira belejön, hogy Savanyú Képű dokinő hívásának engeelmeskedve besegít Random Paciens Námbörtú műtétjébe is, de Meredeith észreveszi a kézremegést (jó, benne van ebben az is, hogy a váltás közben Cristina tulajdonképpen elpofázza neki), ami persze be is basz ezerrel, mert Burke elbarmol valamit - így lett véres Cristina.


A náci bemegy segíteni, csak nem kéne kinyírni a teljes betegállományt, vagy mi, Cristina kizavarva csuromvéresen, és egy tiszta pillanatában eldönti, hogy beköpi Burke-öt, nagyon helyesen. Richard kiborul, át lett baszva, és nem mehet nyugdíjba, én agyonverném a hazudós dokit. Burke is erőt vesz magán, de már késő a kámingáut.


Az epizód végén Meredith dug, mint említettük, előtte Shep közli Burke-kel, hogy bazmeg, megcsináltam volna a karodat, van csudaszerszámom, de már ugye késő, és amikor Cristina hazamegy, hogy az addigra minden bizonyal unalmas jazzlemezekbe és önsajnálatba temetkező doki karjaiba hulljon békülődugás céljából, pofára esik, mert a faszi úgy vágja ki, mint macskát szarni. Jövünk jövő héten is.

Címkék: grace klinika
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f3 2007.12.05. 08:57:27

Már egy ideje nem nézem a Nyálklinikát, de a hogyvoltokat elolvasom. Élvezetesek :)

off
Lost hogyvolt lesz? Nagyon jó lenne!
on

Héttörpe (törölt) 2007.12.05. 09:11:19

Lángosképű állat a babám!
Mekkora szám ez. feróforever

muesli 2007.12.05. 09:40:19

:-))) picsa-kurva-szájszag!!! :-)))

Sixx te utálod ezt a sorozatot!?!?
Nembaj, kövezzetek meg, nekem bejön.

De a hogyvoltokat ki nem hagynám ettől függetlenül!

sixx · http://comment.blog.hu 2007.12.05. 09:49:31

nem a sorozatot utálom, hanem egyes karaktereket, mert vgy szar a színész, vagy szar amit írnak neki. a képek illusztrációinak ehhez semmi köze sztem. ez a rész pölö kifejezetten tetszett, a horgászosat meg kitörölném az emlékezetemből örökre.

Az a Pasas 2007.12.05. 09:59:16

Na, utáljatok, de nekem ez az egyik kedvenc részem volt. Mindenki eléggé jól játszott, nem volt túlzottan túlspirázva, és Bürke/Krisztina vonal is teljesen rendben volt.

Innen már úgyis csak lefele megy a szekér.

Llew 2007.12.05. 10:23:01

Új esélyt adtam a picsa klinikának, de asszem kár volt. Felbassza az agyam és nem tudok túllépni azon, hogy 5-6-x szuper orvos és rezidens közül mindenkinek az a problémája, hogy hazudnak neki és nem az, hogy a fasz Burke gyakorlatilag orosz rulettezika betegeivel. George meg nagyobb picsa, mint az összes csaj együtt. Legalább a fater miatt beköpné a feka dokit a főnöknek, de nem ő inkább a lépcsőházba durcizik. Változatlanul Alex a legfaszább szereplő, de ez kevés, hogy nézzem a picsogást. Viszont a múltkor mgtekintett Felkoppintva után Izzie egyáltalán nem idegesített.

Hivatalnok 2007.12.05. 10:35:08

Hosszú idő után néztem meg egy részt, és ez tényleg nem volt rossz. Elég vicces volt, ahogy Bulldózer nekiment Meredithnek. :-)
Nekem is Alex tetszik a legjobban [no nem úgy, mert úgy Shep doki felesége (ex felesége?)] hátha ők ketten összejönnek. :-)
"Igen Kolynos! Valami bajod van vele?" :D :D
Hát ez nagyon nagy, ennél már csak egy jobb sixx poént olvastam: ideges volt, mint Bayer Zsolt az MSZP székházban. lol

Kiralylany77 2007.12.05. 10:40:40

tiltakozom a grace klinika ilyen szintű oltásához, szerintem végre kreáltak egy olyan kórház sorozatot amiben nem a szakmai részre mennek rá jobban, tiszta jó dolog, de mindegy. a karakterek meg izgalmasabbak mint egy kovac doktor vagy weaver lezbi orvos..

amellett még vicces is a sorozat, igaz a 3. évad uccso része szar volt de a többi sztem nagyon jó.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.12.05. 11:00:24

ez nagyon jó....mindig ezt olvasom, mert ütközik a szülfellel...
sixx...téged tényleg idegesít néhány szereplő:)))

f3 2007.12.05. 11:10:57

sixx> lesz még ma

szuper!

kínáncsi vagyok, hogy hogy sikerül egy ilyen részt meg "hogyvoltozni", mint a múlt pénteki :)

edoo 2007.12.05. 11:56:57

Kedvenc idézet:
Izzie Callienek Meredtith-verés közben - "Ne bántsd mert kicsi és törékeny!" (vagy valami ilyesmi :)

Jó lett a hogyvolt!Gratula!

EasyFriend 2007.12.05. 14:11:12

Szerencsétlen Burke-öt annyit baszogatták a műtét előtt, hogy annyitól még egy hullának is megremegett volna a keze.

Ginger 2007.12.05. 14:20:27

Köszi sixx, ez egyre jobb. :-)

Amúgy sikerült exkluzív képeket találnom Meredithről.

Itt párásodás közben láthatjuk, amint a múltba mereng:

m.blog.hu/ar/arcok/image/b%c3%a9ka.jpg

Itt bizonyára a Sheppel való kapcsolatán és az élet értelmén gondolkodik:

www.answersingenesis.org/home/area/magazines/images/v22frogR.jpg

Boise 2007.12.05. 19:48:19

Bocs, én már nagyon régóta nem nézek Grace klinikát, csak a hogyvoltokat olvasom, és így néha nehezen bírkózok meg az új szereplők beazonosításával. Nem vagyok biztos benne, most akkor a savanyú képű dokinő az Meredith vagy valaki új? Köszi!

Boise 2007.12.05. 19:51:39

ok, újraolvastam, rájöttem, az csak egy szimpla dokinő. bocs!

Johnny336 2007.12.05. 20:11:55

Bugyuta egy sorozat, de nekem is nagyon bejön. Bár a Meredith-t már rég kirugdostam volna a világból. Menjen a vészhelyzetbe haldokló betegnek...

Karev, Izzie, Vörös Démon a legjobbak. Főleg az Addison...nem csak külsőre, a karaktere is értelmesebb.

Nem tudom ki castingolt, de megkérdezném tőle: "Ezt most így hogy?!"

De a befejezés nagyon kiakasztott. Meredith és Bájgúnár fekszenek: -Miért nem mondtad el, hogy Burke keze továbbra is szar? -Mert a kis sárga a barátnőm, és ez a közös kis titkunk volt, mint oviba régen.

p3d3str1an 2007.12.06. 14:32:20

Vessetek meg, de nekem Meredith bejön. Ráadásul a többiekkel sincs bajom, se színészileg, se külsőre, kivéve hogy Christina szvsz csúnya, de ez mellékes... biztos nem vagyok elég nagy szakértő :D

Beatrix72 2017.03.19. 14:00:46

@sixx:
Okos tobi -hülye vagy ,mert nézed aztán lehordod őket -tiszta idiótát csináltál itt MAGADBÓL -ügyi vagy !!!!!!!!!
süti beállítások módosítása