Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ER 13x09 - Fogjuk meg és vigyétek!

2007. december 05. 15:05 - zaphodbeeblebrox

Hálaadáskor vagyunk, ünneplős rész következik sok vérrel, hányással és végtagokkal, amik megválnak a gazdájuktól. Vizsgálattal nyitunk, embermentés, közben kedélyes csevegés a pulykasütés módjairól. Jön a csipogtatás, Abbynek mennie kell helikopterezni. Hálaadáskor ő inkább otthon lenne, családozna, de senki sem hajlandó helyette menni, vagyis Gates menne, de nem teheti, Jane meg szimplán genya, mert ha 5 perc múlva jön a csipogtatás, akkor neki kellett volna mennie, de nem megy. Lulut hozzák, lehányja a nagyon bongyor Jane-t élből, azt hisszük hogy vér, de csak áfonyaszósz.

Abby megy a helikopterhez, Kovac fog hálaadásos vacsit főzni otthon. Zsaru jön Lukához, beszélt Amessel, aki mindent tagadott persze, valósznűleg Forest Withaker-féle bociszemekkel nézett és úgy tett, mint aki nem ért semmit. Pedig. Most akkor pszichoAmes fog minket ijesztgetni egész évadon átívelő szállal? Azért annyi izgalom nincs a témában, hacsak nem lép a tettek mezejére, akkor meg már hirtelen a Gyilkos Elmékben éreznénk magunkat, úgyhogy nem faszántos ez a szál nekem.

Abby a helikopteren, vicces fiúk a pilóták, énekelget neki az egyik, itt _még_ mosolyognak, bár Abby nagyon nem lelkes, hogy helikopterezhet ahelyett hogy a hálaadna otthon. Kórházban Lulut Gates vizsgálja, Jane panaszkodik, hogy neki most akkor cserélni kellett ruhát, mert lehányták. Hát ez legyen a te legnagyobb bajod az életben, hogy milyen béna ruhát kellett felvenned, egyem a szived. Sam behozta magával besegíteni Alexet,mert nemár, hogy suliszünetben egész nap videojátékozzon. Nem csodálkozunk rajta, hogy a gyerek pofákat vág és rühelli az egészet, mi is azt tennénk a helyében.

Egy kis romantika Neela és Gates módra, Tony lecsipogtatta, hogy hú de fontos sebészi dolog van lent, erre csak udvarolgatni akart egy kört. Mondjuk közben lehet, hogy 3 ember meghalt, mert épp Neela finom sebészkezére lett volna szükség életmentésileg, de sebaj. Abby közben odaért ahova kellett neki, nem zuhantak le, ami elég jó teljesítmény eddig. Idős nőért mentek, ott derül ki, hogy nem szállítható, mert instabil. Tehát teljesen feleslegesen repülgettek oda. Abby nem akarja elvinni, mert nagy eséllyel meghalna repülés közben, az ottani dokival vitatgozgat ezen, amibe bekapcsolódik a helikopteres arc is. A mi sürgősséginken hálaadásos betegek jönnek-mennek, közben megtudjuk azt is, hogy Raynek sanyarú sora van, no meg azt is, hogy összefeküdt Neela utánfutójával, aki Katie. Abby: dumálná rá a hozzátartozókat, hogy a mami nem élné túl az utazást, de a helikopteres beleszól, hogy menni kell, ne győzködje már a családot, jól összevesznek ezen, aztán viszik a mamit. Helikopterben, mami még él egy ideig, aztán meg csipogni kezd a gép, amire kötve van, végül meghal. Abbynek énmegmondtam és ezazénhibám arca lesz ettől. A kórházban Alex osztogat kaját, eközben belebotlik Luluba. Ad neki is sütit, de persze rosszul teszi és csak a lebaszást kapja érte. Alex ott marad a csajjal, tinédzser lamúúúr, sanda félmosolyok, ezek összetúrodnak még. Kockásinges csajt tolnak be hordágyon, a hasából kiáll egy gigantikus csillag. Valami olcsó cuccért ment a harc, amikor meglökték és beleesett, betegek ezek, csak mert egy táskát olcsóért lehet megszerezni már meghalni is érdemes.

Abby fónol Kovacnak, a helikopteresek meg pöcsfejek és kihallgatják. Abby beintéz nekik még egy utat egy balesethez, amitől nagyon nem lelkesek, merthogy épp készültek megúszni. Kis kopasz főgeci a szinen végre, a csillagos csajból húzza ki épp a nem a hasába való részeket, közben Jane-t nézi a gülüszemeivel, mi lesz itt, szerelmi szál a két nemnormális között!? Helikopterhez ugrás, buszbalesethez érkeznek. Emberek rohangálnak, véreznek, keresik a lábukat, kiabálnak. Csupa fun and game az egész, tisztára ünnepi hangulatba kerülünk. Abby kötöz, ide szalad, oda szalad, közben a negyedik szemével egy gyereket vesz észre a buszban, ami egy szakadék szélén egyensúlyoz, belemászik, mi mást tehetne. Hősök itt mind. Gyerek anyája be van szorulva, a busz mozog, Abby meg a 40 kilójával nem elég oda, hogy kiszabadítsa anyut. De azért megpróbálja, jajgatás, vérzés a köbön. Gyereket ki akarja anyu küldeni, kölök vitatkozik, ő nem megy. Abby kicibálja magával, anyu ottmarad beszorulva.

Lulura ugrunk, aki mellől nem tágít Alex, aki telefonálgat a röntgen (vagymi) mellett, mert az biztos szabad. Gates azt mondja az üveg mögött közben Neelának, hogy szakított a csajával, gyere Neela dugjunk nálam, senki se lesz otthon. Lássuk meg a saját szemünkkel, majd akkor hiszünk neki. Buszbalesetnél: Abby leápolja a gyereket és indul tovább életeket menteni. Megjönnek a tűzoltók de nem akarnak bemenni a buszba anyut menteni, merthogy az félig beledőlt már a szakadékba, ezt meghallja a kiskölök is és visszaszalad  a buszhoz anyuért. Abby kapja el és újra behírózza magát a buszba, ami mindjárt atomjaira esik szét és megpróbálja anyut kiszedni, de mivel még mindig 40 kilós, anya meg rohadtul be van szorulva valami nagyon nehéz alá, így továbbra se megy neki. Végül bemászik a helikopteres fickó is és segít neki. Kiskopaszhoz ugrunk, kiderül, hogy tényleg tetszik neki Jane, aki mint tudjuk Pratt szernt ijesztő és eszelős a tekintete, úgyhogy pont össze fognak illeni. Abby és a helikopteres csávó kiszabadítják anyut, az utolsó utáni pillanatban ugranak le a buszról, ami pont akkor esik le, robban fel és süllyed el, amint ők leesnek róla. Micsoda egybeesés.

Gates dumálgat Alexxel, aki izgul a kis Lulu meg az anyja miatt, hogy az megint mérges lesz. Lulu rendbe fog jönni, anya meg már csak ilyen. Neela jön, úgyhogy Gates nyomul egy kicsit megint, hogy menjen már fel hozzá este. Úgy sejtjük Neela rá fog állni a dologra és lesz nagy badabumm. Weaver és az új tévés barátnője etetik egymást a dokik szobájában, Pratt jön és miután rájön hathatós segítséggel, hogy Weaver leszbi, megkérdezi tőle, hogy hogyan kéne azt kezelnie, hogy az öccse homi. Weaver jófej és tanácsol neki. Abby visszaér a kórházba, ahhoz képest, hogy mi minden történt, még a haja se kócos, ez ám a teljesítmény. Najó, közben megfésülködhetett akár átöltözés közben, de mi nem vagyunk olyan rendesek, hogy ezt az opciót elfogadjuk lehetőségnek. Helikopteres csávó jön aláíratni amit kell, legalább ő koszos. Öreg néne családja ott vár a kórházban, most el kel mondani nekik, hogy mami elhalálozott út közben. Sírás-rívás.

Neela elmegy vacsizni Gateshez, mint azt előre borítékoltuk. Kicsit feszült, merthogy ő nem volt már rég ilyen helyzetben és most micsináljon. Hát mondjuk vacsizzál aztán szexeljetek. Ahogy nézem a vacsi kimarad. Ugrás vissza egy pillanatra a kórházba, ahol Ray és az új barátnője, Katie beszélgetnek. Kiderül, hogy már nem a sebészeten van a csaj, hanem a sürgősségin, ettől Ray befrászol. Váltás Lukára, aki meg behozta Joet a kórházba, hogy mégis együtt lehessen a család hálaadáskor. Visszamegyünk a Gates apartmanba, ahol természetesen hazatér idő előtt a család és mikor máskor, mint dugás közben. Neela enyhén sokkot kap. Mi is. Sürgősen dobni kéne ezt a Tonyfiút, én azt mondom.

A doki öltözőben egy kis rögtönzött hálaadási vacsi, Luka dobta össze a csapatnak. Abby a frászt hozza Kovacra, amikor elkezdi eligazítani, hogy ha ő már nem lesz. Kiskopasz most nem főgeci, meglepően szelíd, együtt hálaadásozik a többiekkel, udvarolgat Jane-nek. Reméljük nem jönnek össze, mert még a végén jófiú lesz a mi főgecink és akkor mi min fogunk rötyögni!?

Címkék: vészhelyzet
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drout 2007.12.05. 16:14:15

Eztetet én most nem értem, pedig fél szemmel néztem. No mindegy, tegnap se tudtam ki-kicsoda, csak a helikopáteres csajszit. Ezek szerint sok részt kihagytam

gulyaszoli (törölt) · http://gulyaszoli.blog.hu 2007.12.05. 16:14:59

ha nem tévedek, akkor az a nagy fehér műszer, ami mellett Alex telefonálgat az MR (legalábbis házdoktorék annak hívják), de azt hiszem, hogy annak elég erős mágneses hatása van, tehát az én logikám szerint simán ki kellett volna szippantania a telefont Alex kezéből.

zaphodbeeblebrox 2007.12.05. 16:26:46

Drout: melyik részt nem érted? kit nem tudsz kicsoda? teljesen képben vagyok, ha valamiről, valakiről info kell, állok rendelkezésedre.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2007.12.05. 18:16:21

gulyaszoli így van... benn sem lehetett volna amíg az MR működik ... de lehet hogy egy kisméretű csillagkapu és annak más a működési elve :)

PetDrag 2007.12.05. 20:29:55

spamdog: már úgy érted, hogy Alex nem lehetett volna bent vagy a telefonja? csak mert pl. én is bent voltam a párommal egy "nyitott" MRI alatt Gyulán (mert a zártat nem bírta a klausztrofóbiája miatt) és foghattam a kezét... persze az a gép nem ekkora volt... :-)

Adamm23 (törölt) 2007.12.05. 21:22:28

PetDrag, de ugye utána nem nőtt másnapra még egy végtagod, vagy ilyesmi?:))

arathon 2007.12.05. 23:46:50

na ezt azé má mégse ha tényleg így is lesz!!

zaphodbeeblebrox 2007.12.06. 07:28:30

ne spoilerezzünk már, inkább kivárjuk.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.06. 08:37:39

A lényeg már úgyis világos, ha csak "majdnem" csinálja ki őket! :-)

aranyhaj.blogspot.com

Llew 2007.12.06. 10:13:48

Sega7, hogy a télapó vinne el a zsákjában (csak, hogy ne írjak olyat ami miatt kimoderálnak). Mi a ráknak kell itt spoilerezni Te agyatlan? Ez az oldal nem arról szól, hogy ki látta a hátra lévő részeket. A fenének rontod el mások szórakozását. Remélem egyszer valaki kitalál valami IQ szűrőt ami kizárja a hozzád hasonlókat az internetről. Zaphodbeeblebrox vagy sixx nem moderálnátok ki, hogy másnak már nem csessze el?

zaphodbeeblebrox 2007.12.06. 10:37:55

Llew: én nem tudom kimoderálni, írok sixxnek, hogy pillantson rá.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.12.06. 10:43:15

kurvaisten, én sem láttam még, hogy lehet ennyire gyökér valaki?

Llew 2007.12.06. 12:47:42

Köszönet sixx. A spoilerező hozzászólókat nem lehet kizárni? Tudom, hogy semmiből nem tart újra regisztrálni, de mégis valami szankció legyen már.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.12.06. 15:12:34

majd lesz egy policy dörgedelem hétvégén, utána reszeltek nekik.

Kenda 2007.12.07. 16:12:09

Még jó, h nem volt időm olvasni és kimaradtam az újabb spoilerből, House-nál nem voltam ilyen lassú...
Köszi a hogyvoltot, z!

bodobács 2007.12.08. 17:19:39

hu, hálistennek én se olvastam a spoilert, de úgy látom nem aratott nagy sikert
süti beállítások módosítása