Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törtetők 1x08 - New York

2007. november 27. 11:00 - bakfitty

Szezonzáró következik, Vinnie az első pillanatban már egy soha nem látott csajtól vesz könnyes-nyálas búcsút, míg a többiek a padkán ülve malmoznak. Szerencsétlen Vince már fejben sem tudja tartani, hogy hány asszonytól kellene búcsúzni mielőtt dobbantanak New Yorkba, de hogy, hogynem csak és kizárólag Scarlett Johansson érdekli, szekálja E-t, hogyan áll a dolog vele, mert szeretne már találkozni azzal a lánnyal. E csak a száját húzza, hogy ez azért nem így megy, másrészt meg kellene szervezni a búcsúbulit a forgatás előtt. E-t még basztatják egy kicsit, amiért semmit nem képes elintézni (szerencsétlen filmsztár a QB-t is bagóért csinálja), de hálistennek a sopánkodásra talál magának más közönséget estére, és már Kristennek sírja el a gondjait vacsorafőzés közben. Kristen levágja, hogy E már Vince rabja lett, és nem bír nélküle élni, és ha nincs vele akkor meg teljesen kikészül. Férfiszerelem? Lóg a levegőben, mit ne mondjak.

Ari irodájában éppen Larry David (Félig üres, Seinfeld írója, két lábon járó cinikus keserűség) ordibál éppen Arinak, halál impro az egész beszélgetés, Jeremy Piven nyomja a kokós süketelést, Larry David meg csak rekedten értetlenkedik, egy büdös mukkot nem lehet érteni abból, hogy mi a vita tárgya. De Drama feloldja a feszkót, megöleli Larryt, már ismerik egymást régebb óra ezek szerint, mert nem kap egy viszontpofont rögtön, elmotyognak egymással, aztán Larry le is lép. Drama aztán ottmarad egyedül, de jön a saját ügynöke, Adam, hogy levigye az irodájába. Drama szarul áll a szerepek tekintetében, de kaphat egy mellékszerepet a CSI: Minneapolis pilotjában. Na Drama? Én ugranék rá, főleg, hogy Don Johnson a főarc. De a gáz az, hogy egy időben van a QB, aminél igaz, hogy semmi pénzt nem kap, de hát a nagy kiugrás lenne Vince mellett. Drama még otthon picsog egy kicsit, hogy micsoda dilemma ez kérem szépen, Vince ígérget neki fűt-fát, hogyha a QB-t választja, de Drama inkább megy golfozni a tetőre. Turtle közben meg a partiról hadovál összevissza, hogy ő majd intézi a reklámokat meg a belépőket. E aztán belemegy, jól van, legyen parti, nem tudom ki szart bele ennek az embernek a müzlijébe aznap reggel, de hogy pozitív energiából keveset szivárogtat, az tuti. Arra is kibukik, hogy Vinnie egész nap csak Scarlett miatt sír.

E szerencsétlen feladata, hogy Vince furikáztassa a városban nőről nőre, hogy el tudjon búcsúzni az egész háremtől, csak öt perc lesz, persze, hogyne, E még 45 perc múlva is a kocsiban dekkol miközben Vince játssza a szexgépet odabenn, el is húz inkább, ez nem az ő napja.

Shauna közben kap egy szórólapot Vince partijáról, teljesen ki van akadva és persze hogy E-vel kezd el ordítozni, hogy egyrészt halálgagyi a kép, másrészt meg ne ilyen olcsó faszságokkal legyen már teleragasztva a város. E hümmög egyet miután Shauna lecsapja, majd továbbmegy az élet körforgása és ő is jól lebassza Turtle-t amiért keveri a szart a háta mögött. Hálistennek Drama jön, és viszi magával a köpcös gyereket a meghallgatásra. És pont akkor jön meg Vince is, aki meg E orra alá dörgöli, hogy miért nem várta meg, bezzeg ez a kedves lány épp arra járt és felvette. És egy kis konyhai közjáték után már mennének is kefélni ha E nem akadékoskodna, hogy találka van Arival, meg tárgyalni kell. Vince csak mosolyog, és karonfogva viszi a lányt a pezsgőfürdő felé.

Ari irodájában Emily úgy bánik E-vel, mint egy raklapnyi trágyával, Ari nagyon pipa amiért E összejött az asszisztenssel, úgyhogy dádá lesz ha ezt folytatják. Ari fel is vázolja a lehetőségeket, vagy kirúgja, vagy addig molesztálja amíg el nem megy magától. E ráadásul tetézi az egészet, amkor bevallja, hogy szeretne Vince menedzsere lenni. Ari pillanatokra meghökken, azt hitte idáig is ő volt, mert különben nem viselt volna el ennyi szarságot egy senkitől. Kiosztja a tanácsokat, hogyan is kell ezt csinálni (hogy Vince igazából egy szerencsétlen, aki mellett mindig ott kell állni), és igen, mindenben támogatja, mert ő kell és senki más. E kifelé tetteti, hogy telefonál, Emily így is beint neki.

Drama meghallgatása tiszta komédia, ott ül egy rakat ember Dramának maszkírozva, réjben napszemüveg, bőrjakó, de hát mégis Don Johnsonhoz kell igazodni. A zsűri nagyon lazának tűnik (a főmufti Doug Ellen, a Törtetők atyja), Drama hozza a gagyi figuráját, mígnem egy tulok a hátsó sorban inkább elkezd egy e-mailt pötyögni a kis ketyeréjén. Drama nem viseli túl jól a tiszteletlenséget, elkezd durvulni, papírt hajigál. A zsűrinek már nem tetszik, köszönjük Johnny, szép munka, majd szólunk. Drama egy minutum alatt összezuhan, de mit tehet, ugrott Don Johnson, ugrott a CSI franchise, de lehet menni QB-t forgatni.

Otthon E elkapja Vince-t végre, hogy szeretne ezt-azt megbeszélni vele, főleg azt, hogy szeretne a menedzsere lenni. Vince rákeni ezt az egész marhaságot Kristenre, beleszállt az asszony a fejébe, és az beszél kifelé, mert ilyeneket E nem szokott mondani. E felkapja a vizet, hogy akkor baszd meg magad, de Vince enged, menjünk el vacsizni és beszéljük meg. A vacsora kábé a második percig működik, mert megjelenik először egy kedves pincércsaj, akihez Vince már lohol is hízelegni, aztán meg Drama és Turtle tolja be a képét viháncolni, de hát így csinálták Arival is, tessék E, add el magad. E bizniszmonológja után kibújik a szög a zsákból, Vince nem akar változást, Eric meg akkor nem megy New Yorkba, ilyen egyszerű. Vince csak mosolyog, mint egy óvodás, hogy akkor tedd, amit tenned kell, és E végre elküldi a picsába. Nesze neked, seggfej.

A limóban Eric nélkül brainstormingol a társaság, biztos a nők miatt lett ilyen szegényke, á, nem, biztos a saját hülyesége az egész, mígnem Drama rá nem világít a lényegre: öcsém, te hülye vagy. Nem találsz még egy ilyen embert, akit te is bírsz és elvisel ő is téged. Kivéve Turtle-t és Dramát. Ennyi erővel felvehetne egy tűzcsapot is menedzsernek. A limó közben odaér a búcsúpartira, Vince meggondolja magát, inkább mégse menne be ezer nő közé egy gyéren kivilágított ipartelepre, Turtle azért kiszáll bekasszírozni a pénzügyi részét a partinak, Vince meg közben megcsörgeti E-t. Békülés? Faszt, a majom otthon hagyta a brifkóját. E megint bazmegez, de elviszi neki.

A reptéren szállnak be a srácok, mikor E behúz a rozzant kocsijával a kifutóra, nesze, itt a tárcád. Vince arca se, rezzen, száll be a gépbe, a gép meg elindul, hát hogy lesz ebből béke? Úgy, hogy a gép 1 méter gurulás után megáll, Vince kiugrik, és elmondja végre, végre, végre a lényeget, ami senkinek nem jutott az eszébe: a legjobb haverját nem rúghatja ki, de a menedzserét igen. E áll a kihívás elébe, tíz százalék és TB-ért cserébe. E telefonja megcsörren, Vince-nek fingja sincs ki lehet az. Hát Scarlet az. Vince örül, mint egy kisgyerek, és azonnal feltessékeli E-t a gépre. Szezonvég, heppinessz, és ezzel a bájos Scarlett Johansson képpel zárjuk az első Törtetők szezont a Hogyvoltot, folytatás majd következik, köszönöm a kitartást.

Igen, tudom, hogy csak 8 rész, és nem rokkantam bele, de azért csak végigment, és ez már valami.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása